HomeViestejäMaria Chambers23.5.2017 - Uusi mieli

23.5.2017 - Uusi mieli

UUSI MIELI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
23.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haastavin puoli ruumiillistuneessa valaistumisessa, hengen sallimisessa asua kehossamme ja elämässämme, on mieli. Suhde mieleemme on ollut enimmäkseen selviytymiseen perustuva. Ei niinkään iloon.

Olemme hyvin pitkään tunteneet tällä planeetalla turvallisimmaksi olla mielessämme. Sen seurauksena mieli ja sydän ovat olleet ristiriidassa keskenään. Ja tässä tietoisemmaksi tulemisen prosessissa olemme siirtäneet huomiomme mielestä sydämeen. Sen seurauksena mieliraukka on lähettänyt varoitusta varoituksen perään ja yrittänyt ylläpitää asemansa kontrollikeskuksena. Jokainen kuviteltavissa oleva selviytymisongelma on laukaistu – terveys, talous, suhteet ja kaikkea siltä väliltä.

Mieli on yrittänyt suojella meitä ja itseään vahingolta tai täydelliseltä tuhoutumiselta. Ja se ajaa meidät toisinaan levottomuuteen.

Mutta monet meistä ovat huomanneet jotain: mieli rentoutuu vähän enemmän. Se alkaa nähdä uusia kokemuksia. Se näkee, että teemme enemmän päätöksiä ilon perusteella, ei pelon, eikä meille tapahdu silti kamalia asioita. Itse asiassa usein elämämme on synkronistisempaa. Virtaavampaa.

Niinpä rakas mieli tallentaa tämän datapankkiinsa. Sillä on nyt kovia todisteita siitä, että tämä uusi luottamis- ja sallimiskokemus tosiaan toimii. Että siitä on todellisia ja konkreettisia etuja.

Niinpä mieli alkaa luottaa henkeen. Me alamme luottaa henkeen. Alamme päästää enemmän irti puristetuista nyrkeistämme. Yrityksestä kontrolloida kaikkea. Tulevaisuuden murehtimisesta. Ja alamme elää enemmän nyt-hetkessä.

HIDASTA, LIIKUT LIIAN NOPEASTI

Olen huomannut, että kävelyllä ollessani etenen paljon hitaammin. Ei ikäni vuoksi, vaan koska nautiskelen siitä. Hitaampi käveleminen antaa minulle tilaisuuden nähdä enemmän, haistella kukkia ja lehtiä kulkiessani ohitse, myös koskettaa niitä. Vaikkei se ole ehkä yhtä hyvää sydänliikunnakseni, hyödyn paljon enemmän tuosta kävelystä kuin tunnista juoksumatolla. Vaikka en voisi todistaa sitä, koska en ole ollut koskaan hetkeäkään juoksumatolla, paitsi vertauskuvallisella (suom. huom. sana merkitsee myös "oravanpyörää").

Kun elämme nyt-hetkessä, sielumme läsnä ollessa, elämä on herkullista. Voimme tehdä mitä tahansa tai olla tekemättä erityisesti mitään. Emme ole huolissamme menneisyydestämme tai tulevaisuudestamme. Emme yritä korjata mitään. Emme tunne syyllisyyttä, surua, pelkoa, vihaa, epäilyä, tylsyyttä tai toivottomuutta.

Joku joka ei ole kiinnostunut suhteesta sieluunsa, saattaa uskoa, että pistämme päämme pensaaseen. Että pahimmassa tapauksessa kiellämme asioita. Ettemme kohtaa todellisuutta. Ja parhaassa tapauksessa emme ole tuottava.

Mutta kun olemme tuossa tietoisuustilassa, meitä ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä joku muu ajattelee meistä tai mitä hän ajattelee jostain muusta. Kun olemme tuossa ilon tilassa, emme tiedosta, että suurin osa ihmiskunnasta on hyvin eri paikassa kuin me. Että näyttää olla harvempia, joihin voimme yhdistyä, tai että yhteytemme tähän planeettaan on muuttunut. Vain sillä on merkitystä, että olemme tuossa nyt-hetkessä yhdistynyt itseemme.

Jos tämä ei ole vapautta, en tiedä, mikä on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >