HomeViestejäMaria Chambers3.5.2017 - Apupyörät on poistettu

3.5.2017 - Apupyörät on poistettu

APUPYÖRÄT ON POISTETTU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos jollain on neljännen asteen syöpä ja toisella tavallinen ihottuma, kumman luulet olevan helpommin parannettavissa?

Se vähän riippuu … Mutta yksi asia on varma: useampia syöpiä on parantunut spontaanisti, kuin lääkärit osaavat selittää. Ja tämä johtuu intohimosta. Jos joku saa vakavan diagnoosin, jossa lääkäri sanoo: "Emme voi enää tehdä mitään hyväksesi …", usein tuon ihmisen elämänintohimo kantaa kortensa kekoon.

Hän halunsa pysyä hengissä lisääntyy. Hän ei voi enää olla riippuvainen leikkauksesta tai mistään ulkopuolisesta hoidosta, joten hänen täytyy loihtia esiin sisäiset resurssit. Ne ovat kaikkien käytettävissä. Hän harmonisoi lopultakin halunsa taajuuteensa, ja voila!

Tavallisen ihottuman osalta motivaatio ei ole aivan sama, eihän?

Sama periaate pätee tunteeseen, että oppaamme ja enkelimme ovat hylänneet – tai toinen ihminen. Ne ovat astuneet etäämmälle ja nyt meitä kehotetaan tuntemaan oma sielumme ja sen rakkaus ja tuki. Meitä kehotetaan pääsemään käsiksi omaan viisauteemme.

Apupyörät on siis poistettu.

Se voi tulla myös tunteena, että pakahtuu valtavasta määrästä ylösnousemusinformaatiota, ja jonkin ajan kuluttua se alkaa tuntua hämmentävältä. Tämä on erinomainen tapa, jolla omat resurssimme kantavat kortensa kehoon. Nyt meidät työnnetään päättämään, mikä on oma totuutemme, ja pysymään uskollisena sille.

Voimme verrata sitä vierottamiseen huumeesta, lääkkeestä tai lisäravinteista ja vitamiineista. Kun teemme sen, oman kehomme luontainen kyky tasapainottua alkaa vaikuttaa.

Voimme soveltaa tätä myös siihen, ettemme enää pelasta jotakuta taloudellisesti tai tunteellisesti. Annamme silloin hänelle lahjan olla riippuvainen omista sisäisistä resursseistaan.

Tämän heräämisprosessin ei ole tarkoitus olla jonkinlainen rangaistus, vaikka voi toisinaan tuntua siltä. Se on tulemista täysivaltaiseksi olennoksi, joka olemme luonnostaan. Se on luottamista itseensä, mutta ei vanhan ihmistulkinnan mukaan, jossa painamme elämän haasteista läpi aivan yksin. Kyse on ihmisen ja sieluitsen välisestä suhteesta. Suhteesta joka on kehittymässä.

Mutta olemme olleet niin riippuvainen ulkopuolisista energioista – ystävien, perheen ja oppaiden – että nyt tuntuu kiusalliselta. Voi tuntua sitä, että olemme aivan yksin ja poljemme vain paikoillaan.

Mutta se ei ole totta. Emme ole yksin. Ja vaikka henkioppaamme ovat astuneet etäämmälle, ne ovat edelleen paikalla ja hämmästelevät, miten pärjäämme kaikista tämän transformaation haasteista huolimatta. Toiset ulottuvuudet eivät vähättele meitä. Ne tietävät, mitä rohkeutta tämä vaatii.

On pelkoja, tylsyyttä, yksinäisyyttä … on fyysisiä ongelmia … ja puolet ajasta emme ole edes varma, mihin tämä koko prosessi on menossa.

Ei ole mitään takuuta, että tulemme siitä ulos ruusulta tuoksuvana. Että sytytämme sielun kautta uuden intohimon elämää kohtaan.

Mutta sitten kun katson ympärillä niiden elämää, jotka eivät ole vähänkään tietoisia tästä prosessista, niin jotkut heistä vaikuttavat pärjäävän melko hyvin. Jotkut kärsivät sairauksista ja taloudellisista haasteista. Mutta kun katson heitä silmiin, näen, etteivät he ole todella vapaita. He ovat hämmentyneitä, yksinäisiä, peloissaan ja turhautuneita. Jotkut kätkevät sen hyvin. He uskovat todella, ettei muuta ole. Enimmäkseen he ajattelevat, että synnyt, kamppailet ja sitten kuolet. Tarinan loppu. He eivät tunnista, että heillä on sielu ja tuo sielu on portti heidän vapauteensa täällä maan päällä. Siis … heidän elämänsä ei ole varsinaisesti ruusupenkki. Edes niillä jotka pärjäävät hyvin … se kaikki loppuu heidän kuollessaan, jollei aiemmin, eivätkä he ole vielä käyneet läpi heräämistään.

Joten voisi kai sanoa, että käyn mieluummin läpi oman valaistumiseni haasteita, kuin olisin taas tuossa nukkumistilassa. Miksi? Koska jokaisen täytyy tulla tätä tietä lopulta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >