HomeViestejäMaria Chambers8.5.2017 - Vanha tarina

8.5.2017 - Vanha tarina

VANHA TARINA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Useimpien ihmisten tapaan nautin viihteestä. Netflixin ja Amazonin myötä pääsen käsiksi tuhansiin televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Voisi siis luulla, että minulla on ylitsepursuva jono odottamassa katsomista.

Mutta surulista kyllä, minulta ovat ehtyneet asiat, jotka todella kiinnostavat. Totta kai on ohjelmia ja elokuvia, joissa näytellään upeasti ja jotka on tuotettu erinomaisesti.

Mutta mitä tulee uusiin ideoihin ja uusiin tarinoihin, ei ole paljon mitään. On vain samoja vanhoja, kuluneita juttuja, pelkästään uudelleen paketoituna.

Mutta toisaalta, etkö sanota, että taide matkii elämää?

Me jotka valitsemme valaistumispolun, päästämme irti vanhoista, kuluneista tarinoistamme, ja siksi elämämme voi tuntua kaoottiselta ja samaan aikaan tylsältä. Ne elämästämme lähtevät asiat, jotka eivät enää palvele vapauttamme, tuntuvat kaaokselta. Ja kun ei samaistu enää draamaan, tuntuu tylsältä.

Mutta emme voineet sietää, miten tylsää elämästä oli tullut nukkuvana ihmisenä. Miten monella tapaa voimme jatkaa saman tarinan kertomista uudestaan ja uudestaan ja uudestaan?

Kun keskustelet ihmisten kanssa, keskeytätkö heitä koskaan kesken lauseen ja sanot: "Voitko kertoa minulle jotain uutta? Tarkoitan jotain oikeasti uutta sinulle?" He voivat häkeltyä hetkeksi ja sanoa sitten: "No, menen kokkauskurssille!" Ja sitten jatkat hymyilemistä heille, mutta itsellesi sanot: "Vau … ihan oikeasti?" He ovat saattaneet tehdä jopa jotain omalle persoonallisuudelleen radikaalia. Astuneet pois rutiineistaan. Mutta tiedät, mitä kysyit.

Ja se on odotettavaa. Ihmiset ovat omistautuneet tarinoilleen. He eivät harhaudu kovin pitkälle mukavuusalueeltaan. Asioiden ravistelu ja uusien asioiden kokeileminen liikuttaa jumiutuneita energioita, ja kannustan siihen todella. Mutta useimmat ihmiset ajattelevat, että siihen se loppuu. He eivät ole oikeasti kamalan kiinnostuneita (vielä) astumaan pois käsikirjoituksestaan.

Siksi psykologia on joutunut umpikujaan ja psykologit päätyvät määräämään lääkkeitä ahdistukseen ja masennukseen. Useimmat heistä eivät tiedä, miten ihmiset saadaan pois tarinoistaan. Helvetti, he ovat jumissa omissa tylsissä käsikirjoituksissaan.

Ja tämä johtuu siitä, etteivät useimmat ihmiset tunnusta sielunsa olemassaoloa. Todellisuutta ihmisaistien ulkopuolella. Niinpä he tekevät erittäin kovasti työtä saadakseen rajoittuneesta maailmastaan mukavamman teknologialla sekä tieteen ja lääketieteen saavutuksilla.

KUOLEMANPELKO

Useimmat ihmiset pelkäävät kuolemaa, koska heidän rajoittuneessa todellisuudessaan kuoleminen merkitsee, ettei heitä ole enää olemassa. Niinpä he tekevät erittäin kovasti työtä pitääkseen kehonsa terveenä ja nuorena. Vaikka se merkitsisi ruokien syömistä, joista he eivät oikeasti nauti, tai kehonsa puskemista kuntoilemaan juoksumatolla tai jollain muulla rangaistusmuodolla.

Ja ne jotka ovat uskovaisia, pelkäävät kuolla, koska kaikista "hyvistä teoistaan" huolimatta elämänsä aikana, he eivät halua ottaa sitä riskiä, että heidät tuomitaan helvettiin. Niinpä he pysyvät hengissä mahdollisimman kauan yrittäen noudattaa kaikkia sääntöjä ja käännyttää toisia. Nimittäin lukumäärässä on turvaa.

Ne jotka kannattavat karmaa, pelkäävät kuolla, koska he voivat joutua tulemaan takaisin ja maksamaan jonkin kamalan hinnan "vääryyksistä", joita he ovat tehneet nykyelämässään. Lopulta he tietävät, ettei ole karmaa, oikeaa tai väärää, että kaikki vetävät puoleensa omat kokemuksensa eikä ole uhreja.

UUDEN ENERGIAN ESITTELY

Mutta uusi energia on esitelty planeetalle – kiitos meidän, jotka tulimme tänne tekemään vain sitä.

Ja tuo uusi energia koostuu Kristus-tietoisuudesta … ja se alkaa aiheuttaa sekasortoa tässä maailmassa. Valolla on kyky tehdä se. Katso, mitä se tekee meille – mielellemme, kehollemme, elämällemme. Miksi luulisimme, että se säästäisi muun maailman?

Siksi niin paljon paljastuu tällä hetkellä. Se säteilee kirkkaasti kaikkiin pimeisiin paikkoihin, jotka ovat olleet haudattuna hyvin pitkään. Asioita tulee pintaan. Voimme nähdä selvästi tämän maailmamme uutisissa.

Mutta keskivertoihmisen perspektiivistä tämä on huono uutinen. Se merkitsee, että maailma hajoaa ja on aika osoittaa sormella ja syyttää muita – on se sitten poliittinen johtaja, hallitus tai raivostunut jumala.

Ja se on avaintekijä, joka jatkaa vanhaa tarinaa. Syyttely. Vastuun ohjaaminen ulospäin.

Ja toinen avaintekijä on yrittää korjata asioita ulkoa sisäänpäin, taas kerran syyttämällä toisia ja sitten laatimalla lisää lakeja, toteuttamalla lisää kontrollia, taistelemalla lisää sotia, pystyttämällä lisää muureja. Tai henkilökohtaisemmalla tasolla käymällä sotaa ystävien, perheen, pomojen, työntekijöiden, lasten, vanhempien kanssa … ja lista jatkuu.

Mutta lopulta ihmiskunta kyllästyy kaikkeen tähän ja haluaa uuden tavan. Jotkut ovat heräämässä tuohon uuteen tapaan, mutta suurimmalla osalla planeetasta on siihen melkoinen matka vielä.

Emmekä ole täällä sitä ihmisenemmistöä varten, joka haluaa leikkiä kaksinaisuudessa vielä pitkään. Olemme täällä sitä pienempää ihmisvähemmistöä varten, joka haluaa todellista muutosta. Niitä joilla on rohkeutta astua ulos tarinoistaan.

Emme ole täällä yrittämässä tehdä ihmisitsestämme täydellistä, vaan ollaksemme esimerkki ihmisestä, joka on hyväksynyt itsensä ja ihmisyytensä, mutta edustaa myös Kristus-tietoisuutta. Sellaista jolle on ok olla peloissaan, epäilevä, kärsimätön, vihainen, surullinen, vähän sairas tai jopa paljon sairas, koska hän tietää käyvänsä läpi merkittävää transformaatiota ja asioita tulee esiin.

Hän tietää myös olevansa mestari, nyt. Hän ei odota jotain tulevaa aikaa, jolloin hän "saa kaikki näytöksensä kokoon". Koska hän on havainnut, ettei hänen tarvitse saada niitä kaikkia kokoon. Hänen täytyy vain tunnustaa, että hän on myös mestari, että hän on myös jumala.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >