HomeViestejäJenny Schiltz7.12.2019 - 12-12-portti ja kaaosaikajana

7.12.2019 - 12-12-portti ja kaaosaikajana

12-12-PORTTI JA KAAOSAIKAJANA
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
7.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minua on pyydetty jakamaan tärkeä viesti, kun koemme tätä erittäin voimallista joulukuuta ja erityisesti 12-12-portin. Sain tämän viestin työskennellessäni erään asiakkaan kanssa, jolla on voimakas kyky pitää tilaa. Hän pystyy tekemään sen uskomattoman neutraalisti, mikä on välttämätöntä.
 
Session alussa minulle näytettiin, että hänen pegasos-oppaansa meni aurinkoon ja sitten räjähti moniksi kappaleiksi, jotka laskeutuivat litteälle maailmankartalle. Tätä näkyä toistettiin monta kertaa, kunnes pystyin sisäistämään yksityiskohdat. Kappaleita laskeutui Lontooseen, Dubaihin, New Yorkiin, Torontoon, Hong Kongiin, Tokioon ja muualle. Merlin selitti, että kappaleet laskeutuivat maailman merkittäviin rahoituskeskuksiin. Asiakastani pyydettiin sitten auttamaan kollektiivia tilan pitämisessä kaikille rahoitusalueille.
 
Häntä pyydettiin luomaan astia maailman rahoitusasioiden ympärille, kun Merlin selitti, että tilaa tarvittiin korkeimman hyvän tekemiseksi. Hän selitti, että suuri muutos on tulossa tämän maailman rahoitusasioihin, mutta sen ei tarvitse olla kaaosta. Kun kysyin lisää, Merlin selitti, että pyörii valeaikajana, jota monet edistävät. Hän kutsui sitä "kaaosaikajanaksi". Minulle näytettiin, miten monet meistä osallistuvat tähän aikajanaan uskomusjärjestelmillään, pääasiassa sillä uskomuksella, että muutos on vaikea ja jotta jokin voi muuttua, sen täytyy romahtaa ensin.
 
Kun katsotaan maailmaamme, on paljon, minkä täytyy muuttua. Suurta muutosta tarvitaan monissa järjestelmissä – taloudellisista lääketieteellisiin, hallinnollisiin ja koulutusjärjestelmiin. Tiedämme, että nykyisellään asiat musertavat hengen ja riistävät meiltä elinvoiman. Kuitenkin näiden järjestelmien täydellinen romahtaminen aiheuttaisi maailmassamme äärimmäistä kaaosta, joka sysäisi meidät takaisin selviytymismoodiin ja aiheuttaisi enemmän vahinkoa kuin hyvää. Samaa voi sanoa avaruusalusten puskemisesta laskeutumaan nyt. Toisaalta se voisi olla mahtavaa, toisaalta huomaisimme maailmamme tuhoutuvan nopeasti, koska massat eivät ole valmiita.
 
Riippumatta henkilökohtaisista toiveistamme tai siitä, miten näemme asioiden olevan oikein, meidän täytyy fokusoitua korkeimpaan hyvään kaikille, vaikka tämä hidastaa asioita tai ei näytä siltä, miltä meidän mielestämme pitäisi. Tästä syystä neutraalisuus ja tilan pitäminen tälle suurelle muutokselle on oleellista. Merlin selitti, että pyörii tuhoisa ohjelma, joka vaatii romahtamista ilman minkään uuden luomista. Se vaatii myös täydellistä romahtamista ilman helppoutta ja sujuvuutta, toisin sanoen seuraamukset ovat kirottuja.
 
Hän selitti, että usein luojakykymme valjastetaan ja työnnetään luomaan kaaosta (ja muita asioita), ja meidän jokaisen täytyy nähdä, missä kohtaa osallistumme tähän. Tämä on vielä kriittisempää nyt, kun meiltä poistettiin hiljattain yksi verhokerros, mikä tekee ilmentämiskyvyistämme vielä tehokkaampia. Olin tämän informaation kanssa päivätolkulla ja pyysin saada nähdä, missä kohtaa edistän kaaosaikajanaa, ja minulle näytettiin, että minussa on edelleen osa, joka odottaa, että kohta tapahtuu jotain vääjäämätöntä tai asiat menevät pieleen elämässäni. Kun pääsin sen ytimeen, siellä oli lapsuudesta osa, joka ei tuntenut arvokkuutta tai uskonut, että ansaitsisin helppoutta omassa elämässäni. Tämä ymmärryksen myötä minun täytyy nyt olla vastuussa siitä, mitä luon kollektiivivirrassa, ja muuttaa se.
 
Kun olemme jo 12-12-energioissa, ota hetki nähdäksesi, missä kohtaa voisit edistää tätä kaaosaikajanaa, joka on ristiriidassa korkeimman jumalaisen aikajanan kanssa. Te jotka pystytte pitämään tilaa ja neutraalisuutta sille, että korkein aikajana ankkuroidaan helposti ja sujuvasti, tehkää se. On oikeasti "kaikki miehet kannelle" -hetki. Asiat muuttuvat ja liikkuvat nopeasti maailmassamme. Voimme valita, mitä luodaan. Minä valitsen keskittyä korkeimpaan jumalaiseen aikajanaan ja poistaa sen, missä olen edistänyt kaaosaikajanaa henkilökohtaisessa elämässäni ja kollektiivisesti. Kiitos, kiitos, kiitos tämän tärkeän viestin jakamisesta. Silloin kun tulemme kaikki yhteen luomaan omistautuneen aikomuksen kera, ihmeitä tapahtuu.
 
Lähetän teille kaikille hyvin paljon rakkautta, kun meitä puristetaan, työnnetään ja vedetään näiden voimakkaiden energia-aikojen läpi!
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >