HomeViestejäJenny Schiltz30.10.2019 - Energiaitsenäisyyden julistaminen

30.10.2019 - Energiaitsenäisyyden julistaminen

ENERGIAITSENÄISYYDEN JULISTAMINEN
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
30.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kohta missä olemme nyt tässä prosessissa, vaatii täyttä omistautumistamme. Omistautumista jatkamaan itsemme paljastamista päästämällä irti uskomuksista, peloista ja rajoituksista. Se vaatii fokusoitunutta aikomustamme uuden luomiseen ja valon pitämiseen vankkumatta, kun vanha murenee sisällä ja ulkona. Meitä pyydetään olemaan äärimmäisen tinkimättömiä ja omassa totuudessamme. Opettelemme kulkemaan omassa mestaruudessamme.
 
Se vaatii myös omistautumista energeettiselle ja fyysiselle kehollemme. Tätä prosessia ei ole helppoa ankkuroida korkeampiin energioihin, joita on käytettävissä ja tulossa. Minulle näytettiin, että hyvin monet meistä käyttävät henkilökohtaista energiaansa toisten auttamiseen, sen sijaan että sallimme taajuutemme ja kenttämme tehdä työn. Usein tämä voi luoda energiajohtoja, jotka voivat saada meidät vuotamaan energiaan jatkuvasti. Emme voi enää sallia kenenkään päästä käsiksi elinvoimaenergiaamme. Tarvitsemme sen jokaisen gramman päästäksemme tästä siirtymästä läpi.
 
Minulle näytettiin myös, että joskus ihmiset huomaavat jonkin kiinnittyneen omaan energiakenttäänsä pelkästään siksi, etteivät he ole sanoneet "ei". Tämä on erityisen turhauttavaa, koska usein emme kykene näkemään tai tuntemaan, että jokin on tullut kenttäämme. Jos olisimme tunteneet, olisimme sanoneet "ei". Ilmaisin tämän turhautumisen, ja tiimini suositteli, että teen energiaitsenäisyysjulistuksen ja jaan sen kaikkien kanssa, jotka resonoivat. Tässäkin on kyse energiakenttämme hallitsemisesta, ottaen radikaalin vastuun siitä.
 
Ilmaise tämä vapaasti omin sanoin tai käytä sitä tällaisenaan. Suosittelen sanomaan tämän kolme kertaa ääneen.
 
Julistan energiakenttäni itsenäiseksi ja kokonaiseksi. Tämä sisältää kaikki aurani, hienokehojeni ja kvanttikenttieni kerrokset.
 
Julistan, että energiani jonka olen antanut pois, jättänyt taakse tai joka on otettu minulta, palautetaan nyt. Päästän myös irti kaikesta energiasta, jota olen ehkä pitänyt joltain toiselta, ja se palaa nyt oikealle omistajalleen.
 
Julistan, että kukaan tai mikään olento ei saa astua sisään, kiinnittyä tai ottaa energiaani ilman tietoista tietämistäni tai lupaani. Tähän sisältyy perhe, ystävät, rakkaat ihmiset ja kuka tahansa, joka haluaa valoani omakseen. Peruutan kaikki aiemmat luvat, joita olen antanut tietäen ja tietämättä.
 
Julistan, etten anna enää henkilökohtaista energiaan toiselle, sen sijaan sallin Lähteen täyttämän, korkeimman jumalaisen kenttäni auttaa.
 
Julistan tämän kaikille aikajanoille, kaikkiin todellisuuksiin, rinnakkaismaailmoihin, entisiin elämiin ja kaikkiin itseni aspekteihin missä tahansa maailmassa tai ulottuvuudessa.
 
Minun energiakenttäni on itsenäinen, ehjä ja kokonainen.
 
(Sano tämä kolme kertaa ja sitten seuraava.)
 
Niin se on. Se on tehty.
 
Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin. Olemme mielenkiintoisella matkalla. Meille on tulossa 11-11- ja 12-12-portti ja päivänseisaus! Voimakkaita energiaportaaleja jotka auttavat muuttamaan todellisuutemme sisällä ja ulkona. Liity seuraani kosmisen 11-11-portin erityiseen ryhmäparannuspiiriin. Informaatiota ja rekisteröintilinkki tästä. Lähetän teille kaikille rakkautta!
 
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >