Päivän uffo

Maasta se uffokin ponnistaa
HomeViestejäJenny Schiltz21.7.2019 - Purkaminen, uskomusjärjestelmät ja madonreiät

21.7.2019 - Purkaminen, uskomusjärjestelmät ja madonreiät

PURKAMINEN, USKOMUSJÄRJESTELMÄT JA MADONREIÄT
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
21.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
En usein löydä sanoja kuvaamaan, millainen tämä prosessi on ollut päivänseisauksesta lähtien. On ollut intensiivistä joka ainoalla tasolla – mentaalisesti, fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti. Teema joka tuli päivänseisaukselle, oli vapaus. Sen jälkeen on tapahtunut kaikkien niiden asioiden purkamista, jotka estävät meiltä todellisen sisäisen vapauden.
 
Puramme itsemme löytääksemme totuuden siitä, kuka olemme syvimmillä tasoilla. Olemme yhdessä syvimmistä ja hellittämättömimmistä irtipäästämisvaiheista.
 
Sen oivaltaminen, mikä ei enää palvele meitä, voi näyttää asioiden, suhteiden tai suunnitelmien murenemiselta. Voi tuntua siltä, että syvimmät haavamme laukaistaan. Se voi jättää meidät tunteellisesti vereslihalle, ja meistä tuntuu auringon polttamalta. Kiinnitä huomiota asioihin, jotka hipaisevat meitä ja sattuvat. Nämä ovat vihjeitä sisäisestä ohjelmoinnista, joka täytyy kirjoittaa uudelleen.
 
Irtipäästäminen voi näyttää myös uusilta tilaisuuksilta, uusilta avautumisilta ja suurelta kasvulta. Usein irtipäästäminen näyttää sekä romahtamiselta että laajentumiselta. Tämän prosessin helpottamiseksi esitä itsellesi näitä kysymyksiä:
* Mitä tarinoita kerron jatkuvasti itselleni?
* Mitkä uskomusjärjestelmät olen niellyt?
* Mistä rajoituksista olen sallinut tulla totuuteni?
* Mitä teen tai en tee tuomaan sielurauhani?
 
Kun alamme nähdä ne uskomusjärjestelmät ja tarinat, joita kerromme itsellemme todellisuutena, jossa asumme, siitä tulee paljon selvempää, mistä täytyy päästää irti.
 
Korkein aspektini kuvasi minulle monia todellisuuksia (taajuuksia) kauniina kuvana. Hän selitti, että ne ovat kuin hotellin kerroksia. Jokaisessa kerroksessa on omat uskomusjärjestelmänsä, omat totuutensa ja näin oma versionsa todellisuudesta. Niille jotka asuvat tietyssä kerroksessa, se mitä he näkevät, kuulevat, tietävät ja kokevat, on totta ja oikein. Oman todellisuutemme luojina ei voi olla toisin.
 
Kyse ei ole siitä, että jokin kerros on parempi tai huonompi kuin toinen, koska jokainen kerros sisältää arvokkaita oppitunteja ja kokemuksia. Meidän vain täytyy asua siinä kerroksessa, joka saa sydämemme laulamaan, vaikka se merkitsisi, että meidän täytyy rakentaa täysin uusi taso hotelliin.
 
Siinä joudumme usein vaikeuksiin, kun vaihdamme kerrosta ja sallimme jonkun toisen uskomusjärjestelmän ja taajuuden ohittaa omamme. Tämä aiheuttaa suurta epäharmoniaa muotoomme. Tämä voi aiheuttaa ahdistusta, masennusta ja fyysistä kipua kehossa. Ymmärrä, että aina kun yritämme väitellä jonkun kanssa hänen uskomuksistaan tai osallistua niihin, kiinnitymme tehokkaasti tuohon energiavirtaan. Tämä voi saada meidät haarukoimaan taajuuksia, mikä on epämukavaan. Joskus parasta itsehoitoa jota voit antaa itsellesi, on lähteä pois ja sallia toisen saada oman kokemuksensa.
 
Tiennäyttäjänä monen tehtävänä ei ole ainoastaan sallia toisten saada omat kokemuksensa, vaan olla niin vahva omassa värähtelytodellisuudessaan, että se luo oven toisille kokea korkeampia taajuuksia. Tämä vahvuus saavutetaan puhdistamalla kaikki vääristymät (uskomukset, tarinat, rajoitukset), joita meillä on kentässämme, ja ankkuroitumalla puhtaimpaan jumalaiseen valoon, jonka pystymme käsittelemään. Minulle näytettiin, että jokaisesta ihmisestä joka tekee tämän, tulee valopilari, joka vaikuttaa koko kvanttikenttään.
 
Meistä tulee korkeimman aikajanan ja äärettömien mahdollisuuksien ankkureita. Voidaksemme tehdä tämän meidän täytyy tutkia uskomusjärjestelmiämme, koska ne laittavat usein mielen kontrolliin sydämen sijasta. Jos pysymme sydänkeskuksessamme, voimme kokea paljon suurempaa helppoutta elämässä. Sydänkeskuksessa pysyminen varmistaa, että olemme joka hetki sielumme kannalta oikeassa kerroksessa.
 
Plasman ja sen luomien madonreikien ymmärtäminen
 
Kirjoitin hiljattain tulevasta plasmasta ja siitä, miten se on erilaista kuin ennen, koska se on ohjelmoitavaa. (Lue lisää "Viesti Sanandalta – tuleva plasma" 1.6.2019) Tämä plasma vain on – me olemme niitä, jotka ohjelmoivat sitä ajatuksillaan, taajuuksillaan ja teoillaan. Tämä suurentaa kaikkea, mitä meillä tapahtuu sisällä, ja luonnollisesti kaikkea, mitä tapahtuu tuolla ulkona. Tämä voi vaikuttaa sitä, että kaksinaisuus lisääntyy maailmassamme, kun ihmisistä tulee polarisoituneempia.
 
Puhuttaessa sen tärkeydestä, että ylläpitää oman taajuutensa eikä salli itsensä huojua (toiseen kerrokseen hotellissa), minulle näytettiin, että ihmisten on erittäin helppoa eksyä omien ajatustensa madonreikiin. Jos ihminen alkaa fokusoitua johonkin, luodaan plasmamadonreikä, jotta hän voi tutkia sitä, mihin keskittyy.
 
Tämä voi olla mahtava asia, jos se mihin fokusoidut, on harmoniassa korkeimman jumalaisen tarkoituksesi ja aikajanasi kanssa. Koska se auttaa suurentamaan ja luomaan polun, jotta voit kokea kaikki jumalaisessa harmoniassa olemisen aspektit. Kuitenkin se suurentaa ja luo myös polun, jolla voit kokea epäharmoniassa olevat asiat, jos fokusoidut siihen. Plasma vain on. Se ei tee eroa.
 
Meiltä pyydetään nyt fokusoitumaan siihen, mitä haluamme luoda. Se on mestaruutta muodossa. Se muistuttaa meille, että olemme luojaolentoja. Luomme sen, mihin fokusoidumme. Kun useampi meitä fokusoituu johonkin, vaikutus lisääntyy. Kun katsotaan kaikkea asioiden spekulointia maailmassamme (markkinoiden romahtaminen, maanjäristykset, napamuutokset jne.), kollektiivin pelkoenergia voi luoda juuri sen, mitä emme halua. Meidän on aika hallita energiamme ja olla sallimatta sen väärinkäyttöä.
 
Tämä on todella tärkeää aikaa. Olemme Leijonaporttienergioissa, mikä auttaa meitä lopettamaan aikajanoja, jotka eivät ole enää harmoniassa, ja avautumaan uusille, jotka sisältävät suurimman potentiaalin meille kaikille.
 
Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, kun puskemme eteenpäin tällä matkalla.
Jenny Schiltz
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >