HomeViestejäJenny Schiltz4.8.2019 - Vastaanotettu viesti

4.8.2019 - Vastaanotettu viesti

VASTAANOTETTU VIESTI
 
Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
4.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Halusin jakaa kanssanne kokemuksen, joka minulla oli hiljattain, koska minusta meidän on hyvin tärkeää ymmärtää se informaatio, jonka sain.
 
Olin tuntenut kutsun mennä takaisin paikkaan Coloradossa, jonka nimi on Keblerin sola. Olin ollut siellä vuosi sitten ja rakastuin tuohon paikkaan. Energia oli upeaa ja parantavaa. Solassa on suurimpia haapoja, joita olen koskaan nähnyt. Kerroin miehelleni, että minun täytyi mennä, ja suunnittelimme viikonloppuloman.
 
Olin hyvin innostunut ajamaan sinne nähdäkseni luonnonkukkia, puita ja todella ollakseni taas noissa energioissa. Tiesin, että minulla oli työtä tehtävänä verkkojen ja ley-linjojen kanssa. Menin vain suoraan intuition ja tuon tunteen mukaan, kuten monet meistä tekevät.
 
Solan alussa pyysin miestäni pysäyttämään, koska huomasin kallioharjanteen, jota en muistanut nähneeni aiemmin. Se näytti minusta kuin lohikäärmeen selältä, ja tiedän, että se symboloi nukkuvaa lohikäärmettä. Se oli minulle niin selvää, että olin vähän järkyttynyt, etten ollut huomannut sitä aiemmin. Kuvassa se ei pääse oikeuksiinsa, kun se oli niin upea.
 

 
Kun menimme pidemmälle solaan, olin järkyttynyt kuolleiden puiden määrästä. En oikein voinut ymmärtää, miten asiat voisivat muuttua niin paljon yhdessä vuodessa. Koko paikan energia oli muuttunut.
 
Tiesin, että minun täytyi löytää jokin hyvä paikka työskennelläkseni maan kanssa, joten ajelimme yrittäen löytää sellaisen. Onneksi aviomieheni on erittäin kärsivällinen, koska nousin pois autosta ja sitten tapahtui jotain kertomaan minulle, että se oli täysin väärä paikka. Autoja viuhahteli ohi yhdessä kohtaa, jossa emme olleet aiemmin nähneet yhtään. Toisessa oli jättimäisiä muurahaispesiä, ja tiesin että saisin niitä itseeni, jos yrittäisin työskennellä siinä. Muissa paikoissa sain todella kummallisia kehokipuja – yhdellä kertaa kipua oli vasemmassa lonkassa ja toisella kertaa leuassa. Heti kun päätin olla työskentelemättä siinä, tuo kipu meni pois. Aloin turhautua kovasti ja kehotin miestäni kääntymään ympäri, koska minusta oli tuntunut paremmalta solan alussa ja nyt tuntui aina vain huonommalta, mitä pidemmälle menimme metsään.
 
Ajoimme paikkaan, joka näytti upealta, ja nousin autosta ja yritin taas tehdä energiatyötä. Mieheni päätti jäädä autoon, koska hän oletti minun palaavan samantein. Menin polkua muutaman metrin, kun näin edessäni puun, johon joku oli kaivertanut nimeni "Jen". Minun oli pakko nauraa, ja vaikka vihaan todella, kun näen puuta kaiverretun, arvostin Henkien tapaa kertoa minulle, että olin oikeassa paikassa.
 

 
Työskentelin maan ja ley-linjojen kanssa ja tunsin sen, mitä olin tuntenut vuosi sitten, ja se oli uskomattoman parantavaa ja rauhallista. Olin kuitenkin vähän hämmentynyt siitä, mitä olin kokenut muussa osassa solaa – kuolleet puut ja epäharmoniset energiat.
 
Lähdimme solasta, kun olin valmis, ja menimme hotelliimme, jonka lähellä oli polkuja ja joki. Kävelin joen viertä ja istuuduin puun viereen, kun mieheni ja tyttäreni tekivät tutkimuksiaan. Sitten kuulin: "Miksi sydämesi on niin raskas?" ja tiesin sen olevan puu, jota vasten istuin. Kerroin sille kuolleiden puiden määrästä ja siitä, miten sen näkeminen sattuu minuun.
 
Se selitti, että puut ovat ihmisten ja eläinten tapaan saattaneet päättää lähteä tästä todellisuudesta, kun taajuudet tulevat maan päällä korkeammiksi ja korkeammiksi. Se on valinta, joka perustuu siihen, mitä yksilö haluaa kokea. Tarkastelemme usein tätä ruumiillistumis- ja ylösnousemusprosessia ainoastaan ihmisiä ja planeettaa koskevana, kuitenkin kyse on kaikesta. Eläimillä ja kasveilla on myös valintatilanne. Se jatkoi, että on maamuutoksia ja lisää on tulossa ja ne täytyy sallia tuomitsematta ja pelkäämättä, sillä ne ovat välttämättömiä.
 
Puhuin sille omista huolistani planeetan terveyteen liittyen. Se sanoi, että jos jokainen ihminen puhdistaisi sisäisen saasteensa, niin Maa parantuisi. Se selitti, että työ joka meidän täytyy tehdä, on sisäistä, ja kuitenkin se työnnetään usein ulospäin. Monet osallistuvat hyödyllisiin aatteisiin, mutta nekin voivat olla vain häiriötekijä sille sisäiselle työlle, joka täytyy tehdä. Ihminen luulee, että hän pelastaa planeettaa tai jotain lajia. Kuitenkin kaikki tämä romuttuu, jos sisäistä työtä ei tehdä.
 
Se sanoi, että todellista työtä on toistensa rakastaminen sekä taistelemisen ja erillisyyden lopettaminen. Se selitti, että lemmikit ja luonto ovat auttaneet meitä avaamaan sydänkeskuksemme, mutta ne pystyvät etenemään vain tiettyyn pisteeseen. Ihmisten tehtävä on nyt auttaa toisiaan avaamaan sydänkeskuksensa täysin, ja se voidaan tehdä ainoastaan rakastamalla toisiaan. Kun parannamme pirstoutumisen ihmisten keskuudessa, se parantaa myös säröt, jotka on aiheutettu luontoon. Tämä on erittäin tärkeä viesti, joka usein hukkuu todellisuutemme kaikkeen meluun.
 
Kysyin tuon nukkuvan lohikäärmeen merkityksestä, jonka näin vuoren harjanteella. Puu kertoi minulle, että lohikäärme halusi vapauden olla lohikäärme. Herättää täysin kaikkeen siihen, mitä on. Lohikäärmeet symboloivat transformaatiota, aktivointeja ja radikaalia muutosta. (Kun se puhui, sain kuvan asioiden palamisesta, mikä sallii sen täydellisen tuhoutumisen, mikä ei enää palvele.)
 
Se kehotti sallimaan lohikäärmeen tehdä työnsä: muuttaa maailman ja elämämme tuomitsematta, miltä se näyttää. Se kysyi sitten, oliko ihmisillä rohkeutta vapauttaa tuo lohikäärme itsessään. Voimmeko polttaa kaiken, mikä ei toimi, ja antaa transformaatiotulien vapauttaa meidät, rakastaen samalla toisiamme? Ilmaisin sitten tuolle puulle syvää kiitollisuutta viestistä ja puhumisesta kanssani.
 
Tiedän, että jokainen teistä saa tästä viestistä sen, mitä tarvitaan tällä hetkellä. Olemme tärkeä osa matkaa, jossa meidän täytyy yhdistyä ja rakastaa toisiamme täysin (ei vain niitä, jotka ovat kaltaisiamme). Tämä on pelottava tehtävä, kun polariteettia ja traumoja esitetään maailman näytöllä, ja juuri tämän vuoksi se on tärkeämpää kuin koskaan.
 
Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Kiitos kaikille, jotka jaatte tämän työn!
 
Jenny Schiltz
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >