HomeViestejäCelia Fenn15.4.2024 - Energioiden vaihtuminen / 17.4. - Aikasynkronointi ja Jupiter/Uranus-yhtymä

15.4.2024 - Energioiden vaihtuminen / 17.4. - Aikasynkronointi ja Jupiter/Uranus-yhtymä

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Huhtikuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

15. päivä: Energioiden vaihtuminen

Olemme nyt voimallisessa integrointi- ja muutosjaksossa. Siirrymme ylöspäin kovaa vauhtia uutta aikaspiraalia pitkin, ja vastaavasti ne jotka ovat alaspäin kulkevassa spiraalissa, liikkuvat erittäin nopeasti suurempaa kaaosta ja törmäystä kohti.

Energiat pyörivät ja kiertävät, kun lähestymme Jupiterin ja Uranuksen yhtymää viiden päivän päästä.

Siis, olen huomannut, että eetteri rätisee sähköistä energiaa, kun Uranusta vahvistaa Jupiterin laajentavuus.

Minulla on ongelmia sähkön ja tietokoneiden kanssa.

Lisäksi minulla on tavallaan ”villamainen”/sekava tunne päässäni, kun nämä energiat näyttävät vaikuttavan voimakkaasti kolmanteen silmään.

Elämänpuu lähettää uusia luomiskoodeja, ja smaragdilohikäärmeet panevat ne täytäntöön. Luonto pörisee kirjaimellisesti energiaa.

Meidän täytyy nyt olla vain sydämessämme ja pysyä tyynenä ja rauhallisena. Olemme täällä maadoittamassa korkeammat energiat ja koodit, kun vaihdamme korkeampaan tietoisuuteen ja rakkauden korkeampiin ilmaisuihin.

Pysy maadoittuneena ja nauti matkasta!

 

17. päivä: Aikasynkronointi ja Jupiter/Uranus-yhtymä

Luulen, että kaikki tuntevat voimakasta sähköistä energiaa ja sen aggressiivisuuden ja ärtymyksen, joka jatkuu ”tuolla ulkona” tällä hetkellä.

Tätä on ollut täydellisestä auringonpimennyksestä saakka.

Tässä tapahtuu sitä, että ykseystietoisuusenergia maan päällä laajenee (Jupiter) ja tulee voimakkaammaksi sen sähkökentässä (Uranus).

Samaan aikaan vanha energia mieli- ja solar plexus-kollektiivissamme on aina vain enemmän ”epäsynkronissa”, kun se yrittää ymmärtää nykyistä kaaosta ja hajoamista ja hillitä sitä.

Sieluenergia virtaa meissä selkeästi sieluchakran ja kruunuchakran kautta sydämeen, mutta virtaus rationaalisesta mielestä (chakra 6, vasen aivopuolisko) kurkkuun ja solar plexukseen tuntuu häiritsevältä ja epäsynkroniselta.

Hitaasti nämä kaksi virtaa harmonisoituu sisällämme ja kollektiivissa.

Luota prosessiin, ja muista fokusoitua sydämeen ja hengitä syvään.

Huomaan myös kamomillateen auttavan. Se auttaa rauhoittamaan järjestelmää ja sallii fokusoitua kauneuteen ja harmoniaan.

Tämä on uskomaton prosessi, ja löydämme pian tasapainomme.

Tämä on VALTAVA tietoisuusmuutos ja tasapainottumisprosessi.

Rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >