HomeViestejäSuzanne Ward15.5.2019 - Viesti Matthewilta

15.5.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
15.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Kohoavat värähtelyt herättävät miljoonat ajattelemaan tavallista syvemmin, "laatikon ulkopuolella" voitaisiin sanoa, ja tämä uusi kokemus on hämmentävä. He kuulevat myös korkeista Schumannin resonanssiarvoista, valoaalloista, auringonpurkauksista, taajuuksista, jäävuorien sulamisesta, minijääkaudesta, napamuutoksesta. Mitä ne enteilevät elämälle maan päällä?
 
Te, rakkaat valotyöntekijät, tarjouduitte olemaan siellä, missä olette, jotta voitte kertoa uusille sielunetsijöille, mitä tapahtuu ja miksi. Ehkä aloitatte vakuuttamalla heille, ettei tule minijääkautta, planeetan akseli on hitaasti oikaissut itseään kuluneet 80 vuotta ja auringon aktiivisuus sekä muu astraalitoiminta on osa paremman maailman luomista. Looginen kysymys voisi olla: "Mistä kuulit sen?"
 
Ja voisitte vastata: on helpompaa kertoa sinulle, jos aloitan alusta. Et ole ihminen/henkilö, jolla on sielu – olet sielu, jolla on henkilökohtainen elämä. Jokainen sielu on ikuinen ja moniulotteinen, ja sen alkuperä on Luojan puhdas valo-rakkausenergia, kosmoksen suurin voima. Jokainen tämän universumin sielu tulee sen voimakkaimman lähteemme rakkaus-valosta, jota kutsutaan Jumalaksi tai muilla nimillä, ja kaikki sielut ovat erottamattomia tästä lähteestä, toisistaan ja kaikesta muusta koko luomakunnassa.
 
Tämä elämä on vain yksi monista fyysisistä kokemuksista, ja niiden välillä on elämä henkimaailmassa, jossa uusi kuolevainen elämä suunnitellaan toisten sielujen kanssa, ja tarkoituksena on saavuttaa tasapainoinen kokeminen. Se mikä tunnetaan karmana, ei ole palkkio tai rangaistus – se on tilaisuus kaikille, jotka jakavat elämän, auttaa toisiaan edistymään kehitysstatuksessaan.
 
Tämän universaalin perheen lukemattomissa muissa sivilisaatioissa monet ovat kehittyneet tietoisesti, henkisesti ja teknologisesti pitkälle Maan nykyväestön yli. Joidenkin noiden sivilisaatioiden jäsenet ovat Maan ihmisten esi-isiä, ja he auttavat näitä ja planeettaa myriadein tavoin – jotkut ovat avaruusaluksissa Maan ympärillä, toiset elävät keskuudessamme.
 
Kaikki olemassaolossa on tietoisuutta, joka värähtelee lukemattomilla eri taajuuksilla, ja värähtelynopeus on tiedostamisen mitta yksilössä ja kollektiivisesti sivilisaatiossa. Kaiken Maan elämänmuotojen kollektiivitietoisuus värähtelee aina vain korkeammilla taajuuksilla, kun valo voimistuu. Ihmiset jotka kohtelevat toisiaan ja eläimiä ystävällisesti ja kunnioittaen, säteilevät valon korkeita värähtelyjä, jotka transformoivat elämää maan päällä ja lopettavat sen pitkän aikakauden, jolloin pimeys oli kontrollissa.
 
Tämä on pelkistetty yhteenveto informaatiosta, joka universaalien totuuksien aloittelijoiden täytyy tietää. Heidän mielensä pelästyisi, jos kaikki tulisi esiin kertaheitolla, eikä se tule. Älkää ajatelko, että teistä täytyy tulla professoreita, joilla on valmistellut luennot! Sielunetsijät esittävät kysymyksiä, joihin te tiedätte vastaukset. Ja kaikin mokomin mainitkaa heille nettisivustoja ja kirjoja, jotka ovat hyödyllisiä heidän ymmärrykselleen. Ehkä tarjoudutte tapaamaan vastaanottavaisten yksilöjen kanssa, tai kenties ehdotatte, että jos he muodostavat keskusteluryhmän, osallistutte mielellänne.
 
Kerromme teidän hyvin tuntemaanne informaatiota korostamaan sitä, mitä valtaosa Maan ihmisistä ei tiedä lainkaan, ja siitä syystä pimeys on edelleen osa elämää siellä. Kun he oppivat, että heillä on voima tehdä se parempi maailma, jota he haluavat, he ohjaavat energiansa tuon maailman ilmentämiseen, sen sijaan että keskittyvät siihen, mitä he eivät halua, mutta minkä jatkumista he tukevat universaalin vetovoimanlain kautta.
 
Rakkaat sisaret ja veljet, tiedämme, että teidän tietonne siirtää syrjään suru monista miljoonista, jotka ovat kodittomia ja köyhiä, ahdistus ampumisverilöylyistä, huoli monista maista jotka ovat poliittisessa ja ideologisessa mullistuksessa, ja kärsimättömyys kaiken taistelun, ahneuden ja korruption loppumisessa. Niin luonnollisia kuin nuo tunteet ovatkin, kehotamme teitä olemaan vatvomatta tilanteita, jotka herättävät niitä. Pysyminen vankkumatta valossa on mittaamattoman arvokasta noiden tilanteiden lopettamisessa ja rauhallisen, yltäkylläisen ja harmonisen maailman toteuttamisessa kaikille.
 
Nyt sitten puhumme mielellämme aiheista, joista monet teistä ovat kysyneet. On todisteita siitä, että tuhopolttajat sytyttivät tulipalon Notre Damessa Pariisissa, mutta luultavimmin "virallinen" syy on vialliset johdot tai "tuntematon". Illuminati sytytti katedraalin liekkeihin päivänselvänä varoituksena Ranskan presidentti Macronille ja paavi Franciscukselle. 
 
Viesti Macronille, Illuminatin yhdelle pääsätkynukelle hallituksissa, on ryhtyä ankarampiin toimenpiteisiin keltaliiviliikkeen suhteen ja olla edes ajattelematta Ranskan mahdollisuutta lähteä EU:sta, jonka Illuminati perusti ja jota se kontrolloi.
 
Viesti paavi Franciscukselle on olla paljastamatta mitään Vatikaanin taloudellisista sopimuksista ja massiivisista rahavaroista – Illuminati käyttää osan siitä tavoitteidensa edistämiseen – ja lakata ponnistelemasta satanististen rituaalien lopettamiseksi. Satanismin kansainvälisenä päämajana Vatikaani on paras paikka ihmisten uhraamiselle, mikä tuottaa alimpia värähtelyjä ja mahdollistaa Illuminatin olemassaolon. Heille katedraalin tuhoaminen symboloi Saatanan voimaa tuhota Jumala.
 
Sekamelskaa Robert Muellerin raportin ja pääsyyllisten mahdollisuusenergiakentässä voidaan verrata jatkuvaan ilotulitusrakettien poksahteluun, mikä aiheuttaa melua ja savua. Koska tämän aiheen energiakentässä ei ole selkeyttä, emme tiedä, johtaako raportti oikeudenkäynteihin tai johtavatko eri oikeusjärjestelmiin viittaavat todisteet yhdenkään yksilön syytteeseen.
 
Julian Assange on yksi niistä sieluista, jotka suostuivat vapaaehtoisesti jättämään kotimaansa ja kokemaan sitä kaikenlaista ankaruutta, mitä tulisi heidän osakseen olemisesta totuudenkertojia tai "ilmiantajia". Maan päälle inkarnoitumisen jälkeen se kaikki katosi hänen tietoisesta tajunnastaan, aivan kuten kaikilla muillakin sieluilla kolmannen tiheyden maailmassa, joka on täynnä inhimillisiä heikkouksia. Kun syntyi tilaisuus, jolla Assange voisi julkaista informaation, jota USA:n hallitus ei halunnut paljastaa, hän täytti sielutason sopimuksensa seuraamalla sisästä tarvetta käyttää tuo tilaisuus hyväkseen. Kunnioitamme häntä ja kaikkia sieluja, jotka toteuttavat tehtäväänsä kertoa totuuksia Maan ihmisille.
 
Ja valokuva "mustasta aukosta", termi jota astrofyysikot käyttävät kuvaamaan niin tiheää energiakenttää, ettei edes valo pysty pakenemaan sen gravitaatiota. Se mitä kutsutaan mustaksi aukoksi, on valoa – sitä rakkaus-valoa jota tämän universumi on – eikä mikään teleskooppi tai teleskooppiverkosto pysty valokuvaamaan sitä. Vaikka avaruus vaikuttaa mustalta teistä, se on valoa, joka aaltoilee lukemattomilla eri taajuuksilla tai kaistaleveyksillä tai radioaalloilla, ja kuvat joita näette, ovat yhdistelmä siitä, miten te havaitsette astraalikappaleet tai -jätteen ja mitä kapasiteetiltaan rajoittunut teleskoopin linssi pystyy rekisteröimään.
 
"Matthew sanoi, että energia on neutraalia. Miten neutraali energia vetää puoleensa "kiinnikkeitä"?" Se on toisinpäin. Tässä universumissa on valtavia energialampia, joita voidaan ajatella savena, joka odottaa savenvalajien antavan sille muotoja aikomuksillaan. Ajatuksenne ja tunteenne ovat muotoja aikomuksen kera. Ne vetävät energiaserpentiinejä neutraaleista lammista, kiinnittyvät noihin serpentiineihin ja antavat niille suunnan – se on oleellinen osa universaalia vetovoimanlakia. Universumin jatkuva laajentumis- ja supistumisliike pitää neutraalin energian käyttövalmiina niin, että jokainen uusi ajatus ja tunne voi osallistua kiinnittymisprosessiin.
 
"Minulle kerrottiin, että Kristus-energia tulee Jeesuksesta. Matthewin mukaan suuren osan siitä, mitä Raamattu sanoo Jeesuksesta, ovat sepittäneet valtion ja kirkon varhaisjohtajat. Jos hän on oikeassa siinä, mihin Kristus-energian liittyy? Onko se sama kuin Kristus-tietoisuus?" Sielu joka tunnetaan Jeesuksena, haluaa puhua tästä.
 
JEESUS: Kiitos, Matthew, että annoit minulle tämän foorumin. Kristus-energia on nimi, jonka jotkut ovat antaneet sen Luojaa lähimpänä olevan maailman perusolemukselle, johon sielut tulivat olemaan, kun Luojan ääretöntä ja ikuista ehdotonta rakkautta ilmaistiin valona. Tämän valon värähtelyt, perimmäinen voima koko luomakunnassa, ovat itse Luoja/luominen, josta on peräisin kaikki, mitä kosmoksessa on.
 
Luojan ensimmäiset yksilölliset ilmaisumuodot ovat sieluja, joita kutsutaan arkkienkeleiksi. Ne jäävät kokonaisuudessaan tuohon "minä olen" -olemuksen, kokonaisuuden, kaiken ykseyden maailmaan ja ovat käyttäneet sen energiaa toisten sielujen luomiseen. Yksi on Sananda, ja yksi Sanandan henkilöhahmoista on sielu, joka tunnetaan Jeesuksena tai Jeshuana tai Jeesus Kristuksena, minkä vuoksi on Kristus-tietoisuus. Kristus on ykseyttä Jumalan kanssa. Sillä ei ole merkitystä, miten tämän universumin ylintä olentoa kutsutaan – ei ole koskaan sielujen erillisyyttä tästä olennosta tai toisistaan. Kristus-tietoisuuden voimakasta energiaa on koko tässä universumissa.
 
Kristinuskon perusta on se, mitä minusta on kirjoitettu Raamatussa – syntymiseni neitsyelle, ristiinnaulitseminen ja henkiinherääminen. Mikään siitä ei ole totta. Se on tarina, jonka ovat keksineet ne muutamat, jotka halusivat kontrolloida kaikkia toisia noina aikoina. Vääristämällä tai jättämällä pois joitain viestejäni ja ylentämällä minut Jumalan ainoaksi pojaksi, he loivat valheellisen erillisyyden ihmisten ja Jumalan välille. He kirjoittivat myös ns. Jumalan lait ja kertoivat ihmisille, että jos he eivät tottelisi niitä, he saattaisivat itsensä alttiiksi Jumalan vihalle ja joutuisivat ikuiseen kadotukseen.
 
Lopulta Raamatun suuri petos Jumalasta ja minusta sekä kristinuskon tosiasiallinen historia paljastuvat. Sama pätee muihin uskontoihinne, jotka saivat alkunsa valon viestintuojien välittämistä totuuksista ja joita vääristelivät ne ihmiset, jotka halusivat kontrolloida massoja. Kun tämä tulee tietoon, Maan ihmiset ovat yhdistyneitä henkisissä totuuksissa. Ehdoton rakkauteni kaikkia sieluja kohtaan tässä universumissa on ikuista.
 
MATTHEW: Kiitos, Jeesus, jonka tunnen rakkaana ystävänäni Emmanuelina. Ja rakkaat valotyöntekijät, nyt kun jätämme hyvästit, pitäkää päällimmäisenä ajatuksissanne, että kaikki valo-olennot tässä universumissa tukevat teitä koko ajan maamatkallanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >