HomeViestejäSuzanne Ward2.2.2024 - Viesti Matthewilta

2.2.2024 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Viime viestimme otettiin vastaan erilaisin reaktioin, mm. yllätys, pettymys, ahdistus, kiitollisuus, ärtymys, ilo ja paljon kysymyksiä. Ottaen huomioon sen todennäköisyyden, että viestejämme lukevat vain valotyöntekijät, eikö tämä viittaa siihen, että selkeyttä tosiaankin tarvittiin siitä, missä Maa ja useimmat sen asukkaista ovat tiheysmielessä, jotta teidät säästetään siltä pettymykseltä, lannistumiselta tai kenties myös äärimmäiseltä surulta, joka johtuu täyttymättömistä odotuksista?

Lukuun ottamatta sen sanomista suoraan, että on väärinkäsitys, että olette astumassa viidenteen tiheyteen, olemme puhuneet kaikesta tuon viestin informaatiosta aiemmin, osasta lukuisia kertoja. Ette tietenkään voi muistaa kaikkea viesteistä, jotka alkoivat 20 vuotta sitten ja kattavat laajan valikoiman aiheita – on luonnollista, että suurin osa unohtuu. [Jos olet kiinnostunut lukemaan tiheyksistä ja ylösnousemuksesta, luulen, että viestissä 6.3.2017 on yksityiskohtaisin ja kattavin selostus.]

Jotkut äidilleni lähetetyt sähköpostit osoittavat, että lukijat pitävät virheellisesti muiden lähteiden misinformaatiota meidän välittämänä. Viestin lukijat kertovat omin sanoin kirjoittaessaan siitä ja näin muuttavat tarkoituksemme, joten se vahvistaa heidän tulkinneen väärin toteamuksiamme. Kun siihen lisätään ”kanavoidut” viestit, joissa on Illuminatin käskyläisten kirjoittamaa disinformaatiota, on helppoa nähdä, miksi hämmennystä ja väärinkäsitystä on runsaasti.

Nyt sitten, vaikka useimpiin kysymyksiin ja kommentteihin on vastattu henkilökohtaisesti, sisällytämme tietyn määrän niistä tähän, koska jotkut kirjoittajista ovat liikuttavan innokkaita muutokseen, ja se mitä useat kirjoittivat, antaa meille tilaisuuden mainita uusia faktoja ylösnousemuksesta tai toistaa joitain tärkeitä ”vanhoja” faktoja.

”Matthew ja muut viestintuojat ovat sanoneet, että Maa on neljännessä tiheydessä. En ymmärrä, miten kukaan on kolmannessa. Eikö ole loogista, että myös kaikki planeetalla olisivat neljännessä?” Siltä näyttäisi, jos ei ymmärretä, että on kahdenlaista ylösnousemusta ja niihin liittyy kahdenlaista tiheyttä.

Valolisäys kehittyneistä sivilisaatioista melkein 90 vuotta sitten salli Maan ”tärähtää” irti syvältä kolmannesta tiheydestä ja alkaa ylösnousta. Se on saavuttanut sekä energiassa että sijainnissa alemman neljännen tiheyden planetaarisessa ylösnousemuskurssissaan.

Toisenlainen ylösnousemus on henkilökohtaista. Vaikka sielut maan päällä ovat kolmannen tiheyden kehoissa maailmassa, joka on edelleen suurelta osin kolmatta tiheyttä, pimeän kontrollin pitkien aikakausien jälkeen, sisäistämällä sitä valoa joka voimistuu jatkuvasti, yksilöt voivat kehittyä neljänteen tiheyteen henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa. Siinä missä monet sielut nukkuvat edelleen sikeästi kolmannessa, toiset heräävät ja kehittyvät tietoisuudessaan neljättä kohti.

Näillä kahdella ylösnousemusprosessilla on energeettinen yhteys, mutta ne toimivat itsenäisesti. Esimerkiksi, kautta aioneiden planeetta ja sen peräkkäiset sivilisaatiot laskeutuivat ylemmästä viidennestä tiheydestä syvälle kolmanteen ja juuttuivat tuon syvyyden pimeyteen. Gaia, sielu joka ruumiillistui planeetaksi, pysyi viidennen tiheyden kehitystilassaan. Ja kun Maa ylösnousee aina vain korkeammille astraalitasoille, kaikilla sen ihmisillä on lisääntyviä määriä rakkaus-valoenergiaa, mikä mahdollistaa heidän henkilökohtaisen ylösnousemuksensa. Kuitenkin riippumatta siitä, miten hitaasti tai nopeasti he kehittyvät, planeetta jatkaa nousemista vakaalla tahdillaan.

”Viikoittainen meditointiryhmämme oli yllättynyt siitä, ettemme ole edes lähellä 5D:tä. Olemme resonoineet niin hyvin informaationne kanssa, että tunsimme olevamme vapaaehtoisia. On todella masentavaa tietää, ettemme ole.”

Älkää päätelkö, että te ette ole! Säännöllinen meditointi ja viestiemme aiheiden tunteminen miellyttäväksi on merkki, että hyvin todennäköisesti olette vapaaehtoisia. Ihmiset joita sitoo kolmannen tiheyden mentaliteetti, eivät tunne vetoa henkisiin ja metafyysisiin viesteihin, ja on todennäköistä, että jos vastikään heränneet sielut löytäisivät tällaista informaatiota, joko yrittäisivät omaksua sen tai siirtäisivät sen myöhemmin luettavaksi.

Herääminen on prosessi, ei tapahtuma, ja yksilöiden varhaisimpia löytöjä on se korruptio ja petos, jonka pimeyden sätkynuket ovat pitäneet piilossa oikein hyvin ja erittäin pitkään. Tämä tiedostamisen järjestys on välttämätön, jotta tulee päättäväisyyttä puhdistaa epäoikeudenmukaisuus ja luoda oikeudenmukaisuutta, hyvyyttä ja oikeutta. Kun yhteiskunnallinen vallankumous pääsee liikkeelle, henkinen ja tietoinen evoluutio seuraa – ihmisiä tönitään intuitiivisesti valon ja valaistumisen polulle.

”Tässä tulee nyt viesti, joka kiertää maailmaa ja sanoo, että olemme viidennessä tiheydessä! Voi hyvä luoja, emme ole lähelläkään viidettä tai edes neljättä!” Toistetaanpa tämä universaali totuus:

Universumissa ei ole rajaamista, energia ei ole lokeroitua, ja käytämme numeroita vain indikoimaan Maan sijaintia tai yksilön tai sivilisaation evoluutiostatusta. Neljäs ja viides tiheys eivät ole määränpäitä galaksienvälisellä matkareitillä – ne ovat itsensä löytämisen vaiheita sielujen evoluutiomatkalla takaisin Luojalähteeseen.

”Olen kiitollinen, että Matthew selkeytti tätä viidennen ulottuvuuden kysymystä. Useimmat yksilöt eräässä keskusteluryhmässä, jossa olen, ajattelevat, että se on kuin menemistä ”ovesta numero 4”, ja he ovat yhtäkkiä siellä. Monille tuntuu vaikealta tajuta, että nämä ovat tiedostamistasoja. He haluavat tietää, mistä sen tietää, että on siirtynyt seuraavalle tasolle. He ajattelevat, että tämä on konkreettista etenemistä.”

Ei ole mitään SISÄÄNKÄYNTI- ja ULOSKÄYNTI-merkkejä määräämässä tiedostamistasoja. Se on kuin energiaa – siinä ei ole lokeroita, rajoja tai rajoituksia. Tiedostaminen on jatkuvaa itsensä oivaltamisen prosessia, joka antaa yksilölle puuskittain uutta ymmärrystä universaaleista totuuksista ja ahaa-elämysten riemua! Tiedostamisen edistyminen ei ole oppimisprosessi – se on myriadeja vaiheita sen muistamisessa, minkä tiedämme jo sielutasolla. Aivan kuten olemme erottamattomia Jumalasta ja Luojasta, olemme erottamattomia universaalista mielestä, ja muistaminen on ikuinen matka kaikkien elämiemme läpi.

”Tämä on todella järkyttävää. Olen hyvin innokas siihen, että kaikki pimeys loppuu ja voimme elää rauhassa. Eivätkö vapaaehtoiset tai maanulkopuolinen perhe voi  auttaa meitä pääsemään viidenteen tiheyteen pikemmin kuin 35–40 vuodessa?” Vapaaehtoisten säteilemä valo on auttanut koko ajan, ja vuosituhansia universaali perhe on auttanut ja suojellut Maata ja kaikkia sen elämänmuotoja.

Kuitenkin siirtyminen tiheydestä toiseen – kehittyminen tietoisessa ja henkisessä tiedostamisessa – on yksilösaavutus, joka tulee vapaan tahdon valintojen mukaisesti. Esimerkiksi, sielut jotka kuuntelevat intuitiotaan auttaakseen muita, voivat heilahtaa kolmannen tiheyden läpi, syöksähtää neljänteen ja kehittyä melko nopeasti viidettä kohti. Sielut jotka valitsevat itsen palvelemisen tai keskinkertaisuuden helppouden tai vastustavat uusia ideoita tai menetelmiä, voivat jumittaa kolmannessa koko elämän tai tarpoa tuon tiheyden läpi, kuin puun mahla talvella.

Älä ajattele, että pimeys kestää vielä 35–40 vuotta – se ei kestä! Se ei ehdottomasti kestä, se ei voi! Lisäksi jotkut muutokset joita odotatte koko sydämestänne, ovat jo matkalla, ja monia muita tulee vähitellen. Maailman transformaatiovuodet ovat jännittäviä, täynnä dynaamista toimintaa, joka parantaa kaikkea, mikä vaikuttaa elämään maan päällä, ja yhteiskunnallinen harmonia jota kehittyy, johtaa tietoisuuden yhtenäisyyteen.

”Tänään hän sanoo, että olemme kahden sukupolven päässä siitä, minkä hän on kertonut meille (ymmärrykseni mukaan) olevan ulottuvillamme. Tiedän, ettei hän ole lineaarinen, mutta tämä on todella ärsyttävää, enkä ole varma, voinko luottaa tuohon kanavaan tulevaisuudessa.” Jos tuo rakas sielu lukee tämän viestin, hän näkee, että ymmärrämme, miksi kaikki lukijat eivät pidä tai ole samaa mieltä siitä, mitä sanomme. Yksilöiden perspektiivit, henkilökohtaiset tunteet ja täsmällisten faktojen laajuus/määrä voivat erota suuresti, ja nuo tekijät ovat mielipiteiden pohja. Jos jokin mielipide on kerrostunut informaatiollemme, sen sijaan että se luetaan suoraviivaisesti niin, kuin se sanotaan, kas tässä! – lukija saa haluamansa havainnon tilanteesta. On huomionarvoista, että kenelläkään kuka lukee viestejämme, ei ole meidän informaatiolähteitämme tai havaintonäkökulmaamme.

”Tiedän monia ihmisiä, joiden uskomukset uhmaavat tervettä järkeä. Esimerkiksi, kun planeetta saavuttaa tietyn kohdan avaruudessa, ”pahat” ihmiset vain häviävät ja kaikki muut siirtyvät fyysisesti ”uuteen Maahan”. Jotkut työtovereistani uskovat, että kun tapahtuu massalaskeutumisia, maanulkopuoliset joukot korjaavat kaiken, mikä täällä on pielessä, ja he tekevät sen melkein yhdessä yössä. En mene tähän heidän kanssaan, mutta jos tuollaiset ajatukset ovat yleisiä, eikö se vaikuta koko väestön ylösnousemusaikaan?”

Ei. Ainoastaan niihin yksilöihin vaikutetaan, joilla on noita uskomuksia. Riippumatta siitä, miten kaukana faktoista, terveestä järjestä tai universaaleista totuuksista jonkun uskomukset ovat, ne ovat tuon henkilön kyseenalaistamaton todellisuus.

”Jos kaikkia informoitaisiin oikein siitä, mitä maailmassa tapahtuu ja mikä ylösnousemus on, voisimmeko saavuttaa viidennen tiheyden nopeammin, kuin mitä Arnoldin väki ajattelee?” Se on äärimmäisen epätodennäköistä. Yksilöt joiden toimet aiheuttavat laajaa kärsimystä ja tuhoa, eivät lopettaisi vapaaehtoisesti, ja vasta äskettäin lukemattomia sieluja on inkarnoitunut sinne päättämään kolmannen tiheyden karmaoppituntinsa. Yhtä tärkeää tai todennäköisesti tärkeämpää on se, että edistyminen on aivan jumalaisen suunnitelman mukaista Maan kultaista aikaa varten.

”KIITOS tästä kattavasta ”todellisuustarkistuksesta”! Tunnen monia ihmisiä, joiden ajatukset ylösnousemuksesta ja tiheyksistä ovat sekavia tai täysin vääriä siihen verrattuna, mitä valaistut viestit sanovat. Aion lähettää heille tämän viestin.” Täsmällisen informaation antaminen vastaanottavaisille ihmisille on hyödyllistä, mutta yritys vakuuttaa heidät uskomaan niin kuin sinä, ei ole – käännyttäminen ärsyttää ja vieraannuttaa. Sielut hyväksyvät universaaleja totuuksia omaa tahtiaan, ja jos eivät tässä elämässä, he saavat niin monta muuta tilaisuutta ”nähdä valo”, kuin tarvitaan.

”Arnoldin mukaan maaplaneetalle saadaan aikaan sovinto vain 40 vuodessa! Upeaa!! Olen hyvin iloinen kuullessani sen, vaikken pysty näkemään sitä omin silmin.”

Näet koko upean panoraaman Nirvanasta tai kotimaasi henkimaailmasta!

”Menevätkö planeetalla kaikki suoraan 3D:stä 5D:hen?”  ’Sivilisaation auttaminen nousemaan kolmannesta tiheydestä viidenteen on jättimäinen hanke, jättimäinen saavutus!’” Ei. Tuo siteerattu kohta antaa kunniaa vapaaehtoisille monumentaalisen hyvin onnistuneesta missiosta. He aloittivat, kun Maan sivilisaatio oli sikeässä unessa syvällä kolmannessa tiheydessä, ja kuten nähdään jatkumolla, he säteilivät peräänantamattomasti valoaan, kunnes ihmiset saavuttivat ylemmän viidennen tiheyden, jossa he ilmensivät Maan kultaisen ajan.

Rakas perhe, tällä hetkellä ette voi ymmärtää, miten laajaa apunne on tai miten korvaamattomia olette maaperheellemme. Myöhemmin, kun näette tämän ainutlaatuisen aikakauden kehittymisen jatkumolla, teistä voi tuntua vähän ylivoimaiselta nähdä se hämmästyttävä vaikutus, joka läsnäolollanne oli tällä planeetalla. Ymmärrätte, miksi kaikki valaistut olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä, ja tunnette niin nöyryyttä kuin tyytyväisyyttä, että teidät valittiin osallistumaan tähän koko maailman ja kaikkien sen elämänmuotojen upeaan kohottamiseen.

Älkää antako energiaanne niiden olosuhteiden miettimiseen, jotka täytyy korjata. Sen sijaan auttakaa materialisoimaan suotuisia muutoksia kuvittelemalla asioita, jotka huokuvat korkeita värähtelyjä. Kenties Maa uppoutuneena kultavalkoiseen valoon, tai metsä jossa on suurenmoisia ikivanhoja puita, tai kirkas kukkaniitty, tai iloisia lapsia leikkimässä eläinten kanssa – mitkä tahansa kuvat tai ajatukset antavatkin teidän tuntea kepeyttä ja rauhaa.

Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana toimintavauhti ikivanhassa ”valonvoimat vastaan pimeydenvoimat” -taistelussa tulee nopeammaksi ja kaoottisemmaksi. Pimeät sielut tietävät, että heidän pitkä hallintansa on ohi, ja he hyökkäävät häijysti. He voivat saada WHO:n väittämään, että muuntunut uusi, hyvin tarttuva virus vaatii rokottamaan kaikki, tai yrittää avaruusolentojen invaasiohologrammia, tai tuottaa merkittäviä geofysikaalisia tapahtumia. On todennäköistä, että valtavirtamedia korostaa eskaloituvan sodan lisääntyviä vaaroja yhtäältä, ja toisaalta ilmastomuutoksesta johtuvaa peruuttamatonta vahinkoa ja muita huolestuttavia tilanteita, kuten lisääntyvä rikollisuuden määrä, kasvava kodittomuus ja ruokapula. Sillä ei ole merkitystä, että raportit ovat täynnä valheellisuuksia – pelon aikaansaaminen on tavoite.

Muistutamme teille, että jos jokin sulkutila määrätään, se antaa teille suojaa ja on lyhytaikainen, ja jos jokin tietoliikennekatko ja/tai talouden sulkeminen tapahtuisi, ne olisivat myös lyhyitä. Olkaa piittaamatta siitä, mikä kuulostaa pelottavalta. Se voisi olla, mitä pimeät voimat haluavat tehdä, mutta sen toteuttamiseen ei ole enää aikaa tai globaalia verkostoa.

Rakkaat ystävät, peräänantamattomuus valossa, ystävällisyys, itseluottamus, optimismi ja pelottomuus palvelevat aina teitä ja Maata erittäin hyvin.

Kaikki valaistut olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >