HomeViestejäSuzanne Ward3.1.2024 - Viesti Matthewilta

3.1.2024 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Teille tulvii informaatiota, ja harvoin kerromme teille, mikä kannattaa hyväksyä ja mikä ohittaa. Sen sijaan olemme korostaneet erottelukyvyn käyttämistä ja intuitioon luottamista kaikessa informaatiossa, ja olemme tarjonneet opastusta todenperäisen erottamiseen valheellisesta.

Nyt aiomme puhua suoraan siitä käsityksestä, että olette astumassa viidenteen tiheyteen. Teidän täytyy tietää, että se on väärinkäsitys, jotta ette pety, kun sitä ei tapahdu, mitä odotatte.

Emme tiedä, mistä se ajatus tuli, että Maa on lähellä viidettä tiheyttä – kenties se on kollektiivin voimakas halu, että hyvyys leviää planeetalle ja kohottaa jokaista elämää. Haluatte perheidenne elävän rauhallisessa maailmassa, jossa kaikki jakavat runsaat resurssit ja kaikilla on ravinteikasta ruokaa, erinomainen terveydenhuolto, koulutusta ja tyydyttävä asunto. Maailma jonka vahingoittuneet alueet on palautettu terveeksi ja kauniiksi, jossa naapurit ja valtiot tekevät yhteistyötä onnellisena, kaikilla on kehittymismahdollisuuksia, ja kaikki ihmiset elävät harmoniassa luonnon kanssa.

Ymmärrämme tämän, rakkaat ystävät! Kaikki valaistut olennot tässä universumissa haluavat sitä Gaialle ja kaikille sen asukassieluille – ihmisille, eläimille ja kasveille – ja se tulee aikanaan. Se on varmaa!

Teillä on myös henkilökohtaisia haluja yhdistyä viidenteen tiheyteen. Vaikka te olette paljon enemmän harmoniassa sielutason tiedon kanssa, kuin kolmannen tiheyden ihmiset, kehonne ovat yhtä altis sairaudelle, koettelemuksille ja ikääntymiselle, kuin heidän. Haluatte kasvattaa uusia elimiä, raajoja ja hampaita, saada takaisin terävän näkökyvyn ja kuulon, tulla vahvemmaksi ja energisemmäksi ja näyttää elinvoimaiselta ja nuorekkaalta.

Sekin on ymmärrettävää, ja kyky tehdä nuo muutokset on tosiaankin tulossa, mutta ei välittömästi tai yhtenä joukkona kaikille. Avain ei ole ”medipetiteknologia” (med bed), kuten saatatte ajatella, vaan läheinen ja hyvä suhde kehoonne ja sen toimintaan, horjumaton usko ja sielusopimusvalinta fyysiseen, henkiseen ja tunnepuolen optimihyvinvointiin. Silloin kun ihmisten tietoiset halut ovat tässä mielessä samoja kuin heidän sopimuksissaan, ja he uskovat vankkumatta, että heillä on uudistumiskykyä, niin tuo yhdistelmä tuottaa taajuuden, joka aktivoi kehon itseparannus-, uudistumis- ja nuortumismekanismit.

Haluatte myös kommunikoida telepaattisesti, materialisoida esineitä, teleportoitua ja käyttää muita luontaisia kykyjä, ja kaikkia niitä on tulossa. Jos sopimuksenne ikäklausuuli ei edellytä elämään niin pitkään maanpäällä, saatte kaikki nuo ”maagiset” elämän ulottuvuudet Nirvanassa, toisessa henkimaailmassa tai kotimaassanne.

Ja rakas perhe, innostuksenne tulevaisuudesta on täysin oikeutettua! Jatkumolla ehdottomasti hehkutte, kun nautitte sielutason kykykirjosta ja Maa säihkyy uutta terveyttä ja palautettua kauneutta. Se mikä on pielessä, on käsityksenne, milloin tuo tulevaisuus on lineaarisessa ajassa.

Voisitte tulkita ns. muutoksentuulet viidennen tiheyden läheisyytenä. Vaikka Illuminati onkin edelleen sitkeä ja vaarallinen, se heikentyy päivä päivältä. Monet heidän operaatioistaan on tuhottu ja toiset horjuvat, kuten terroristiryhmien muodostaminen ja palkkasoturien värvääminen, koska rahoitus ehtyy. Joukko heidän pääpelureitaan useissa maissa on teloitettu, ja ruohonjuuriliikkeet  heikentävät pimeyden paikallista jalansijaa. Maa ei palvele enää universumin kouluna, joten ne päivät ovat ohi, jolloin sieluja tungeksii tänne tasapainottamaan kokemista kestämällä vaikeita 3D-elämiä.

Kaikki nuo tapahtumat ovat lisänneet värähtelyvauhtia, ja saatatte tuntea tuon vaikutuksen viidennen tiheyden kynnyksenä. Kenties intiimimpi yhteys Jumalaan ja Gaiaan saa henkenne nousemaan korkeuksiin. Tai aistimuksenne viidennen tiheyden läheisyydestä voisi olla niin yksinkertainen, että te olette sitä.

Ajatelkaa tätä. Lähetätte aina korkeita rakkausvärähtelyjä ja niitä, joita luontonne tuottaa – hymy, ystävällisyys, myötätunto, empatia, anteliaisuus, optimismi, avuliaisuus, sinnikkyys ja itseluottamus – ja pelkästään olemalla säteilette mailin levyistä valon ja iloisuuden sädettä, joka motivoi, inspiroi ja kohottaa Maan ihmisiä. Rakkaat sisaremme ja veljemme, tämä on sitä, kuka olette ja miksi olette siellä, missä olette!

Lisäksi elämään maan päällä vaikuttaa tavallisten ”toisaalta”-ihmisten energia. Monet, monet miljoonat jotka kamppailevat selviytyäkseen, eivät tiedä, että heidän keskittymisensä menetykseen, ahdistukseen ja kärsimykseen, vahvistaa ja pitkittää heidän surunsa, pelkonsa ja puutteensa syitä. Heillä ei ole aavistustakaan ikivanhasta valonvoimien ja pimeydenvoimien välisestä taistelusta tai että suotuisia muutoksia on lähihorisontissa, koska valo on voittoisaa. Tietämättömyyden matalat taajuudet jotka ovat toivon ja itsevoimaantumisen suuria vihollisia, vahvistavat kolmannen tiheyden ympäristön perustaa.

Niistä monista ihmisistä jotka eivät elä vaikeissa olosuhteissa, jotkut jotka ovat varakkaita, ahnehtivat rahojaan ja ovat saitoja tai tietämättömiä tarvitsevista. Jotkut yksilöt kiipeävät häikäilemättömästi yritysmaailman portaita tai ovat fokusoituneita yhteiskunnallisten portaiden kiipeämiseen. Jotkut pelkäävät puhua totuudenmukaisesti tai olla tekemisissä jonkun ”erilaisen” kanssa. Jotkut ovat itsekeskeisiä tai uskottomia kumppaneille tai keskittyvät itsensä tyydyttämiseen. Jotkut pettävät ystäviä tai huijaavat perhettä tai ovat väkivaltaisia tai antavat riippuvuuksien kontrolloida itseään, ja jotkut yksilöt ovat vain ilkeäluonteisia. Tuo paketti matalan taajuuden käyttäytymistapoja ja tunteita on kolmannen tiheyden liimaa.

Nyt sitten, muutamissa viesteissämme on sanoja Arnoldilta, maanulkopuolisten erikoisjoukkojen jäseneltä. Kenties muistatte, että yksi syy miksi nuo joukot ovat korvaamattomia auttajia, on heidän kykynsä ”osallistua” näkymättömästi Syvävaltion suunnittelusessioihin ja neuvoa valkohattuja sen mukaisesti. [Viesti 3.3.2022 sisältää monia heidän kykyjään ja palvelujaan.]

Emme viittaa häneen kuitenkaan tuohon kykyyn liittyen. Äiti, kopioi tähän, mitä hän sanoi muutama kuukausi sitten ja mikä on relevanttia Maan ja tämän kysymyksen kannalta, joka liittyy viidenteen tiheyteen.

”Oma väkeni arvioi konservatiivisesti, että sovinto, puhdistuminen ja uudelleenrakennus tapahtuvat alle kahdessa sukupolvessa, 35–40 teidän vuodessanne, ja monia aspekteja saavutetaan jo paljon aiemmin. Merkittäviä ponnisteluja on aloitettu joillain alueilla, toisia on suunnitteluvaiheissa, ja noiden vuosien aikana me ja muu universaali perhe työskentelemme rinnallanne.” [Viesti 3.7.2023]

Kiitos. Siinä aika-arviossa josta Arnold puhuu, otetaan huomioon kaikki olosuhteet, jotka täytyy käsitellä. Mainitsemme joitain hänen pitkältä listaltaan:

* Eläimet ja puut ovat sieluja, joiden symbioottinen ja synergistinen suhde ihmiskuntaan on kehittyneen maailman oleellinen osa. Useimpia Maan eläimistä kohdellaan epäinhimillisesti, ja yritykset raivaavat neliömaileittain metsämaata.

* Kaksoisolennot tai tekoälyllä tuotetut kloonit esittävät ihmisiä, jotka eivät ole enää hengissä, antamaan sen vaikutelman, että he hoitavat tehtäviään tavalliseen tapaan. Naamaria käyttävä näyttelijä joka esittää Yhdysvaltojen presidentti Bideniä, ja muut huijarit jotka pitävät vaaleilla valittuja virkoja tuossa maassa ja muissa maissa, seuraavat Illuminatin määräyksiä.

* Vatikaani on satanismin kansainvälinen päämaja ja sillä on taideaarteita, joita natsit varastivat juutalaisilta perheiltä toisen maailmansodan aikana. Paavi Franciscus ei noudattanut Illuminatin agendaa, joten hänet salamurhattiin kolme vuotta sitten, ja siitä lähtien vanha mies joka käyttää naamaria, on kertonut katolilaisuuden kannattajille, mitä hänen on käsketty kertoa heille.

* Hartaat uskovaiset eivät tiedä, että kristinuskon opinkappaleet kirjoitti monta vuosisataa sitten valtion ja kirkon johtajat, jotta he voisivat kontrolloida massoja ja rikastuttaa itseään.

* Pimeys leviää länsimaisen lääketieteen järjestelmään monia reittejä: oppikirjajulkaisut, sairaalahallinto, CDC, FDA, WHO ja vastaavat laitokset, lääkevalmistajat, vakuutusyhtiöt ja lääketieteen harjoittajat, jotka alistuvat lahjuksiin, uhkauksiin tai mustamaalaukseen.

* Hallitukset eivät halua myöntää muiden sivilisaatioiden väen olemassaoloa, puhumattakaan heidän läsnäolostaan.

* Natsit jotka pakenivat Ukrainaan toisen maailmansodan jälkeen, liittyivät Illuminatiin tehdäkseen tuosta maasta kasvualustan jokaiselle merkittävälle rikostyypille maailmassanne. Kontrolloitu media ei voi raportoida, että valonvoimat antoivat Venäjälle tehtäväksi paikallistaa ja tuhota nuo operaatiot.

* Illuminatin kontrolloima globaali pankkitoiminta ja kauppa ovat tietokonetransaktioita ilman monetääristä perustaa.

* Aliravitsemus, sairaudet, köyhtyminen ja kodittomuus tai kiertolaiselämä ovat miljardien ihmisten osa maailmassa, jota hallitsevat miljardöörit.

* Varhaisista sivilisaatioista alkaen, vastuuttomat vallankäyttäjät ovat lyhentäneet lukemattomien sielujen elämää, joiden sopimusvalinta oli elää vanhaksi. Viimeisin esimerkki, kansanmurha Gazassa, ei ollut alkanut, silloin kun Arnoldin väki luetteli edellä mainitut tilanteet ja muita, jotka kulkevat syvällä Maan sivilisaation juurissa. Hän sanoi kuitenkin, ettei se muuta heidän aika-arviotaan ”sovinnolle, puhdistumiselle ja uudelleenrakennukselle”.

Pimeys loppuu vaiheittain, kun Maan sivilisaatio kehittyy neljännen tiheyden kautta. Mikään 3D:n toiminta, teko, ominaisuus tai asenne ei voi ylittää viidennen kynnystä, koska niiden matalia värähtelyjä ei voi olla tuossa tiheydessä.

Noista numeroista. Universumissa ei ole rajaamista, energia ei ole lokeroitua, ja käytämme numeroita vain indikoimaan Maan sijaintia tai yksilön tai sivilisaation evoluutiostatusta. Neljäs ja viides tiheys eivät ole määränpäitä galaksienvälisellä matkareitillä – ne ovat itsensä löytämisen vaiheita sielujen evoluutiomatkalla takaisin Luojalähteeseen.

Kun yhteiskunta herää, opitaan, että julmuus, sotaisuus, korruptio, petos, ahneus, ahdasmielisyys, kostonhalu, raivo, kateus, mustasukkaisuus, kavaluus ja katkeruus olivat asioita, jotka pimeiden voimien sätkynuket istuttivat muinaisaikoina ihmiskunnan rakenteeseen. Nuo piirteet olivat tarkoituksellisia kolmannessa tiheydessä, mutta on aika poistaa ne kollektiivitietoisuudesta. Antamalla esimerkin Luojan rakkaus-valo-olemuksesta, olette tiennäyttäjiä ihmisille noiden ominaisuuksien poistamiseen.

Sivilisaation auttaminen nousemaan kolmannesta tiheydestä viidenteen on jättimäinen hanke, jättimäinen saavutus! Jatkumolla Maan onnelliset, terveet ja hyvinvoivat ihmiset kukoistavat eläinten ja kasvien kanssa suuresti uudistuneella/nuortuneella planeetalla. Rakkaat ystävät, autatte heitä synnyttämään tuon ”uudestisyntymän”!

Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä ja tukevat ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >