HomeViestejäJennifer Hoffman21.7.2022 - On aika siirtää vastuu

21.7.2022 - On aika siirtää vastuu

ON AIKA SIIRTÄÄ VASTUU

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
21.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko huomannut, että sinulla on vähemmän halua "auttaa" ihmisiä? Että olet fokusoituneempi omaan polkuusi ja nyt omaan iloosi?

Tarvitset hiljaista aikaa, tilaa ja arvostat aikaasi yksin?

Enkelisi ja henkioppaasi kuiskivat sinulle hiljaa uusia ideoita ja ehdotuksia, ja haluat uuden suunnan?

Se on normaalia ja hyvin linjassa sen kanssa, mitä tapahtuu. Olemme nyt Ylösnousemuksessa 2.0. Tämä alkoi tammikuussa 2022, ja on aika siirtää vastuu.

*****

Olen sanonut monta vuotta, että ylösnousemus on viestijuoksua, ei maraton. Maratonvaihe tarvittiin tämän ylösnousemussyklin alkuvuosikymmeninä, mutta ei nyt enää. Olemme ylösnousemussyklin toisessa vaiheessa, ja on muutoksen aika. Jos olet tuntenut, että haluat jättää kaiken, mitä teet, ja tehdä jotain muuta, se on täysin normaalia. Astuimme 13.4.2003 tähän ylösnousemussykliin, ja aloitimme 20.1.2022 Ylösnousemuksen 2.0. Olemme valmiita vahdinvaihtoon.

Miten pitkä ja vaikea tämä matka on ollut niille, jotka ovat juosseet ylösnousemusmaratonia? Kun aloitin lokakuussa 2003 tämän matkan henkisenä ja energiamentorina, luulin sen kestävän kuusi kuukautta, kenties seitsemän. Minulla ei ollut aavistustakaan, että 20 vuotta myöhemmin kirjoittaisin, kanavoisin, toisin uutta informaatiota ja johtaisin miljoonien ihmisten ylösnousemus- ja energiatietoisuusliikettä.

Luulin, että julkaisisin muutaman artikkelin ja roolini olisi sitten ohi. En tiennyt, että olin yhtenä osana tuomassa ihmiskunnalle uutta ajattelutapaa, ja se oli vasta alkua.

Minulle se on ollut 20 vuotta palvelua ja uhrautumista, suurta kärsimystä ja surua, sekä suurta iloa. Sinun tapaasi olen asunut eri paikoissa energia-ankkurina ja portaalinvartijana, odottaen päivää, jolloin voisin muuttaa jonnekin, missä voisin olla onnellinen – ihmisyhteisöön jonka kanssa resonoin henkisesti ja energeettisesti ja jossa elämäni ei olisi kamppailua. Olen juossut maratonia, ja nyt on muutoksen aika.

Se ei ole tapahtunut minulle aivan vielä, mutta tiedän sen olevan tulossa, ja tiedän, että se on tulossa sinullekin, koska on aika siirtää vastuu.

Se ei merkitse, että hylkäämme henkisen työmme, koska emme tee sitä. Annamme henkisten työntekijöiden, parantajien, valonkantajien ja ylösnousemuksen seuraavalle sukupolvelle tilaisuuden astua esiin ja tehdä oman henkisen työnsä, jotta he voivat osallistua tähän ylösnousemussykliin.

Me – varhaispioneerit, portaalinvartijat ja energia-ankkurit – emme ole ylösnousemuksen "viimeinen toivo", emme lainkaan. Olemme sen 5D-energian ankkureita, jota ylösnousemus vaatii, ja olemme muodostaneet tuon perustan, joten nyt voimme antaa muiden tulla ja osallistua tähän missioon.

Olemme olleet portaalinvartijoita karmaryhmillemme ja pitäneet valoa heidän puolestaan.

Olemme olleet energia-ankkureita kodeissamme ja yhteisöissämme, korkeamman energiataajuuden kanavia ja astioita.

Ja nyt olemme valmiita antamaan avaimet uudelle ryhmälle, koska heidän täytyy tehdä se osana omaa sielumissiotaan. Jos pysymme tässä tehtävässä liian pitkään, emme anna heille sitä tilaisuutta, jota he tarvitsevat jakaakseen lahjojaan, lisätäkseen energiapuumerkkinsä tähän matkaan ja täyttääkseen omat Lähdesopimuksensa.

Samaan aikaan kun me olemme juosseet maratonia, he ovat valmistautuneet kisaan ja oppineet meiltä. Nyt myös heidän on aika säteillä, ja he ovat valmiita ja odottavat kapulan/vastuun siirtämistä heille. Mutta se ei merkitse, että jäämme eläkkeelle. Meillä on muita asioita tehtävänä, joten jatka lukemista, koska työmme ei ole vielä tehty – kaikkea muuta.

Mitä se merkitsee meille? No, vuosikymmeniä olemme eläneet ylösnousemusmatkaamme kuin maratonia, joka on hyvin pitkä ja uuvuttava kilpailu ja jossa jokainen juoksija on keskittynyt omaan polkuunsa ja yrittää päästä maaliviivalle. Juoksijat kilpailevat toisiaan vastaan, mutta he kaikki juoksevat yksilöinä. Ja he voivat voittaa, jos pääsevät koko maratonin läpi, joka on 26 mailia (n. 42 km).

Viestijuoksu on hyvin erityyppinen kilpailu. Se on pitkänmatkanjuoksu, mutta sen juoksee joukkue. Jokaiselle juoksijalle on nimetty osuus, ja juoksija kuljettaa kapulaa, jonka hän antaa seuraavalle juoksijalle ylittäessään maaliviivansa. Joskus juoksija juoksee useamman osuuden, mutta hän saa tauon niiden välissä.

Ensimmäinen juoksija aloittaa ja asettaa tahdin kisalle. Kun hän saa valmiiksi oman osuutensa, hän antaa kapulan seuraavalle ja menee sivuun kannustamaan muita juoksijoita. Viimeinen juoksija ratkaisee loppuajan, ja hän juoksee tärkeimmän osuuden, koska hänen juoksunsa ratkaisee voiton. Sitten koko joukkue juhlii yhteistä voittoaan.

En pystyisi mitenkään juoksemaan 26 mailia, mutta olen juossut tätä ylösnousemusmaratonia yli 26 vuotta – itse asiassa suurimman osan elämästäni – ja olen väsynyt. Tiedän, että sinäkin olet.

Ja tämä yksinäinen työ oli tarpeellista, koska ylösnousemuspioneereina meidän täytyi esitellä energia ja sitten odottaa, että kollektiivinen energiataajuus ja -värähtely tunnistaa sen, asettuu linjaan sen kanssa, integroi sen, ruumiillistaa sen ja alkaa harmonisoitua tähän uuteen 5D-energiaan. Se on vienyt pitkän aikaa tässä elämässä, mutta se on ollut oikeasti vielä pidempi prosessi, monien elämien saatossa.

Kenties siksi teemme niin kovasti työtä nyt – emme halua tulla takaisin ja tehdä tätä uudestaan.

Useita kuukausia olen kuullut nyt asiakkailtani, lukijoiltani ja seuraajiltani, että he ovat kyllästyneet henkiseen työhönsä, haluavat muutosta ja heidän täytyy tehdä jotain erilaista. Ja muita tilaisuuksia on avautumassa heille.

Soitto aiemmalta työnantajalta tai rekrytoijalta yllättävän työtarjouksen kera.

He menettävät tiedostonsa tai varusteensa ja heidän täytyy valita, aloittavatko he bisneksensä alusta, vai tekevät jotain muuta.

Se on vaikea valinta, kun tunnet, että sinun täytyy hoitaa ylösnousemussykli loppuun saakka, mutta joskus se ei ole vaihtoehto. Ja tämä on tavallaan yksi noista ajoista, mutta ei oikeasti, koska ei ole loppua – on vain käännekohtia, ja olemme sellaisessa nyt.

Miten monella teistä on mukavampaa 5D-tilassa kuin 3D-tiheydessä? Miten moni teistä on nyt kiinnostuneempi yhteisön, yhteyksien ja yhteistyön rakentamisesta, energiaperheensä löytämisestä ja elämästä nauttimisesta? Se on käännekohta.

Siis mitä merkitsee siirtää vastuu/kapula, miten teemme sen ja milloin se tapahtuu?

Kuten kaikki muukin henkisellä matkalla, se milloin ja miten se tapahtuu, riippuu meistä. Saamme päättää ja valita, miten tuo polku muotoutuu (tavallaan – universumilla on edelleen tehtäviä ja missioita meille) niiden tarjousten, ideoiden, oivallusten ja tilaisuuksien myötä, joita ilmestyy polullemme.

Joskus ne ovat erittäin hyviä, joskus ne ovat erittäin haastavia.

Muistatko Rhonda Smithin? Hänen ylösnousemusmatkansa alkoi vuosikymmeniä sitten, ja kun hän oli valmis, hän kuoli. Siitä on noin neljä vuotta.

Yksi asiakkaani sai erittäin hyvän työtarjouksen aiemmalta työnantajalta, oltuaan sieltä pois melkein 10 vuotta. Tämä oli tehtävä, jota hän oli yrittänyt saada, muttei koskaan saanut, ja hän oli lähtenyt yritysmaailmasta tullakseen ääniparantajaksi. Hän oli kyllästymässä siihen työhän ja ajatteli, mitä tekisi seuraavaksi, kun hän sai tuon työpaikan. Niinpä hän soitti minulle ja kysyi, mitä hänen pitäisi tehdä, koska hän oli kahden vaiheilla: onko uskollinen henkiselle työlleen ja antautuu halulle tehdä jotain muuta. Mutta kerroin hänelle, että hän veisi energiatyönsä tähän uuteen työpaikkaan ja palvelisi valonlähteenä yritysmaailmassa, joten hänen pitäisi tehdä, mikä oli parasta hänelle. Hänen oli aika antaa kapula henkisessä työssään jollekin muulle.

Toisella asiakkaalla tulvi kotonaan, mikä tuhosi kirjat, paperit ja materiaalit, joita hän oli käyttänyt työssään 20 vuotta. Nyt hänen täytyi päättää, mitä hän tekisi seuraavaksi. Mutta ennen tulvimista hän oli nähnyt, että asiakkaat vähenivät, yleisö ei ollut yhtään vastaanottavasta ja hän oli uupunut, kyllästynyt ja halusi tehdä työtä, joka olisi henkilökohtaisesti tyydyttävämpää.

Hänelle annettiin tilaisuus pyörittää pientä terveysruokakauppaa, ja koska hänellä oli aina ollut kiinnostusta terveyteen ja lisäravinteisiin, hän oli hyvin innossaan. Tarjoukseen sisältyi optio ottaa liike haltuunsa kahden vuoden kuluttua, kun omistaja oli jäämässä eläkkeelle ja halusi siirtää liiketoiminnan jollekin muulle. Asiakkaani oli ilosta suunniltaan. Tätä hän oli juuri halunnut, ja siinä hän sai olla tekemisissä useampien ihmisten kanssa ja säteillä ja jakaa valoaan uusilla tavoilla.

Ja se toimii monilla muilla elämän ja työn alueilla. Eräs ystäväni on ollut suuren teknologiayrityksen toimitusjohtaja vuosikymmeniä, ja se on huomattava yritys tällä alalla. Kolmenkymmenen uravuoden jälkeen hän on kyllästynyt ja haluaa tehdä jotain muuta, ja tutkia muita asioita, kuten kiinnostustaan kalastukseen ja viineihin. Hän rakastaisi viedä ihmisiä mieluummin viinimatkoille tai perhokalastusviikonloppuihin, kuin istua kokouspöydän ääressä tekemässä miljardin dollarin sopimuksia. Jotkut ihmiset katsovat häntä ajatellen, että "hänellä on kaikki", ja hän katsoo heitä toivoen, että hänellä olisi yksinkertaisempi elämä. Hän on pääsemässä siihen.

Tätä tapahtuu elämämme kaikilla alueilla, myös asuinpaikkamme osalta, erityisesti jos olet portaalinvartija tai energia-ankkuri. Halusi muuttaa toiseen kaupunkiin, osavaltioon, maahan tai asuinalueelle on merkki, että olet tehnyt tehtäväsi ja olet valmis muutokseen. Jonkun muun on aika ottaa haltuun se työ, jota olet tehnyt, siellä missä olet, koska sinä loit perustan, mutta hän voi tehdä lopputyön.

Jos tarkastellaan ylösnousemusprosessia kuin talon rakentamista, se on sama juttu.

Ensimmäisenä talonrakentamisessa tasoitetaan maa ja järjestetään tarpeelliset asiat, kuten sähkö, jätevesi ja viemäröinti. Kaivetaan reikä kellarille, jos talossa on sellainen.

Sitten nuo työntekijät lähtevät pois (työskentelemään muissa taloissa, joissa sitä tarvitaan). ja betonityöntekijät tulevat tekemään perusanturat.

Sitten nuo työntekijät lähtevät pois, ja uusi tiimi tulee tekemään talon rungon.

Kun nuo työntekijät tekevät työnsä, katontekijät voivat tulla laittamaan katon, mitä ei voi tehdä ennen rungon valmistumista.

Sitten nuo työntekijät lähtevät pois, ja seuraava tiimi tekee johdotuksen, putkityöt ja kaikki "seinien takaiset" työt.

Sitten he lähtevät pois, ja seuraava tiimi asentaa kipsilevyt, ikkunat ja kiintokalusteet.

Sitten työntekijät jotka maalaavat seinät, tulevat tekemään työnsä.

Sitten he lähtevät pois, ja seuraava tiimi tulee asentamaan lattiapäälysteen, kaakelit ja matot ja tekemään kaikkea viimeistelytyötä.

Ja talo on valmis. Se on prosessi, kuten viestijuoksu – joitain asioita ei voi tehdä, ennen kuin edellinen tiimi on saanut työnsä tehtyä.

Pointtini tässä esimerkissä on, että yksi tiimi ei rakenna koko taloa. Eikä ylösnousemusintegrointiakaan ei tee yksi tiimi.

Ja tällainen Ylösnousemus 2.0 on. Olemme valmistuneet maratonista viestijuoksuun, ja meidän täytyy päästää muut työntekijät tuolle paikalle, jotta hekin voivat tehdä työnsä.

Siis mitä teemme kaikella uudella ajallamme ja energiallamme? No, meistä tulee moniulotteisempia (jonkun on tehtävä se), joten työskentelemme ylösnousemuspolun 5D-puolella. Autamme niitä, jotka ylittävät 4D-siltaa, ja valmistelemme 5D-energiaa massaintegrointia varten. Ja luomme ylösnousemusmallin täysin integroidulle 3D/5D-elämälle.

Oletko huomannut, ettet nuku kovin hyvin öisin, erityisesti klo 2–4 paikkeilla, tai et hetkittäin pysty ajattelemaan selkeästi, koska olet niin pihalla? Silloin olet moniulotteisessa tilassa, 3D:n ja 5D:n välisessä tilassa, jolloin toimit kummassakin ulottuvuudessa, kanavoit energiaa 5D:stä 3D:hen ja haarukoit kumpaakin ulottuvuutta.

Varoitan aina, että silloin kun olet tuossa tilassa, on helppoa satuttaa itsensä, pudota, pudottaa asioita ja olla hyvin unohteleva ja pihalla, koska olet kummassakin ulottuvuudessa, muttet täysin maadoittunut kumpaakaan. Tämä on vain yksi toimista, joita teemme Ylösnousemuksessa 2.0.

Siis uusia missioitamme, joihin nämä muut sukupolvet eivät ole valmiita, on työskennellä 5D-tilassa, viimeistellä integrointityö, valmistella 5D-tilaa uusille tulokkaille ja samaan aikaan antaa uusi esimerkki integroidusta 5D-elämisestä, joka ilmentää iloenergiaa, ollen iloinen ja ilontäyteinen ja nauttien elämästä.

Ja voimme tehdä sen, kun lakkaamme juoksemasta ylösnousemusmaratonia ja annamme kapulan seuraavalle joukkueelle viestijuoksukilpailussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >