HomeViestejäJennifer Hoffman2.8.2022 - Elokuun 2022 energiaraportti

2.8.2022 - Elokuun 2022 energiaraportti

ELOKUUN 2022 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen hyvin iloinen, että heinäkuu on loppu ja siirrymme uuteen kuukauteen. Oletko sinä? Elokuu ei ole millään muotoa helppo – se on haastava, mutta eri tavalla. Jos heinäkuun karmajylinä horjutti sinua, olet ehkä iloinen nähdessäsi elokuun puhdistetun potentiaalin.

Elokuussa on monia voimakkaita energia-aspekteja, mm. 8-8-Leijonaportti-portaali ja Marsin, Uranuksen ja Pohjoissolmun historiallinen ja harvinainen yhtymä, Venuksen pitäessä villikorttia ja Merkuriuksen seistessä taustalla.

Elokuun teemoja ovat tarkoituksellinen toiminta, motivaatio, liike ja mestaruus.

Elokuun toimintamantra on "Minä olen. Minä voin. Minä tahdon."

Mutta älä tunne painetta ryhtyä toimeen, koska sinua saatetaan opastaa virkistymään, lepäämään ja rentoutumaan.

Tästä tulee mielenkiintoinen kuukausi, ja se on tämän viikon uutiskirjeen aihe.

*****

Jos kamppailit heinäkuussa, saat vähän helpotusta elokuussa ja vähän enemmänkin. Meillä on ollut hyvin harvinaisia ja historiallisia aspekteja muutaman viime vuoden aikana, mutta sitä joka avaa elokuun, ei ole tapahtunut sitten vuoden 324 eKr. Tämä on siivouskuukausi, joka on hyvä puhdistuksiin ja uusiin alkuihin, ja niiden jatkuvien energialiikkeiden myötä joita on muodostunut tammikuusta saakka, ne muutokset joita olen sanonut tapahtuvan tänä kesänä, ovat hyvin matkalla. Tässä kuussa on parasta tukea energiarajojamme ja säilyttää energeettinen lahjomattomuutemme, koska mitä tahansa voi tapahtua.

Elokuussa on tärkeitä tarkoituksellisen toiminnan teemoja, joihin sisältyy motivaatio, liike ja mestaruus. Meidän täytyy tunnustaa mestaruutemme, koska kukaan ei tee sitä puolestamme. Meidän on aika lakata pyörimästä ympyrää, pyytää lupaa ja ihmetellä, milloin asioita tapahtuu, ja vain aloittaa.

Elokuun mantra tuli minulle eilen, kun ajattelin tämän kuukauden energiaa ja sitä, mitä se merkitsee meille.

Mantra on: minä olen, minä voin, minä tahdon.

Katsotaanpa noita lauseita yksityiskohtaisemmin.

"Minä olen" on ruumiillistaa täysin itsemme, joka on parantunut, ehjä ja yhdenmukainen. Se on mestaruutemme ensimmäinen perusta, joka sallii täyden integroitumisen korkeimman potentiaalimme kanssa. Se on synergia potentiaalin ja mahdollisuuksien välillä.

"Minä voin" on ruumiillistaa täysin uskomuksemme, joka on selkeä, puhdas ja häpeilemätön. Se on mestaruutemme toinen perusta ja oleellinen sen selkeyden luomisessa, joka sallii meidän käyttää viisauttamme inspiroituun aikomukseen.

"Minä tahdon" on ruumiillistaa täysin toimintamme, joka on tarkoituksellista, ohjattua ja määrätietoista. Se on mestaruutemme kolmas perusta ja oleellinen fyysiselle ja henkiselle liikkeellemme. Ilman tahtoa pelko halvaannuttaa meidät ja toimimattomuus rajoittaa meitä. Se sallii meidän liikuttaa energiaa ja laajentaa todellisuutemme korkeampiin energiataajuuksiin ja värähtelyihin.

Katsotaanpa, miten tämä pätee elokuuhun – joka on tosiaankin harvinainen kuukausi.

Elokuu alkaa harvinaisella Marsin, Uranuksen ja Pohjoissolmun yhtymällä Härän 18 asteessa. Tätä aspektia ei ole ollut sitten vuoden 324 eKr., jolloin Aleksanteri Suuri sai loppuun taistelunsa kukistaessaan suurimman osan tunnetusta maailmasta, mukaan luettuna Eurooppa ja Aasia.

Katsottaessa historiaa Uranuksesta Härässä, mikä tapahtuu joka 84. vuosi, se tietää aina sotaa ja taisteluja. Toukokuussa 1935 Uranus oli Härässä, kun Hitler aloitti Puolan miehityksen. Mielenkiintoisesti Uranus oli Härässä myös 1850, jolloin Euroopassa käytiin merkittäviä taisteluja maasta ja kontrollista.

Ja taas kerran Uranuksen ollessa Härässä huomaamme osallistuvamme taisteluun, mutta tällä kertaa sota on henkistä ja siihen sisältyy halu hallita meitä energeettisesti. Käymme sotaa energeettisestä täysivaltaisuudestamme, johon sisältyy fyysinen, tunne-, mentaali- ja henkikehomme. Voitamme tuon sodan – valo kerrallaan – mutta se ei merkitse, että voimme luopua taistelusta tai rentoutua ajatellen, että se on ohi. Ei ole.

Oppituntimme tässä taistelussa on olla tarkoituksellinen oman energiamme osalta, ilmaista aikomus taajuudestamme ja värähtelystämme, olla täysin maadoittunut niihin henkisiin ja aineellisiin todellisuuksiin, jotka ovat merkityksellisiä meille, ja käyttää "minä olen" -olemustamme määrittelemään todellisuutemme aikomuksella – ei karmalla, syyllisyydellä tai uskolla muuttumattomaan kohtaloon.

Meidän täytyy nähdä itsemme energiaolentona ja tulla tietoisemmaksi 5D-ylösnousemusintegrointitehtävästämme. Tämä on elämäntarkoituksemme, joka perustuu sielumissioomme. Olisi hyödyllistä, jos lakkaisimme etsimästä jotain tarkoitusta ja alkaisimme mennä eteenpäin tarkoituksellisesti. Toiminta alkaa ensimmäisestä askeleesta, kuten mikä tahansa matka. Auto täytyy ensin startata, ennen kuin sen voi peruuttaa ulos tallista.

Mutta tässä ei ole kyse vain henkisen tai energeettisen taistelun välttämisestä, rajoittamisesta tai muuntamisesta – kyse on arvoista. Mitä arvostamme, mitä arvoja meillä on, minkä puolesta otamme kantaa ja mitä puolustamme?

Marsin, Uranuksen ja Pohjoissolmun aspektiin liittyy Venus, Härän hallitsija, joka on täysikuun 13.7. asteluvussa. Muistatko tuon täysikuun? Se oli melkoinen energiaräjähdys, ja meillä toistuu tuo energia elokuussa, ja Venus kantaa totuudenvaloa tässä. Venus hallitsee arvoja, arvokkuutta, kauneutta ja itsehoitoa, joka alkaa itsetietoisuudesta.

Tämä on sopiva aspekti Marsin ja Uranuksen ollessa Härässä, koska kyse on taistelusta arvojen ja sen perustan puolesta, joka koskee totuutta ihmiskunnasta, Maasta ja olemuksestamme.

Muutaman viime vuoden aikana on tullut aina vain selvemmäksi, että tämä on vakava ongelma, ja olemme oppineet, että se mitä emme puolusta aktiivisesti ja tarkoituksella, putoaa tyrannian kuiluun.

Hei suuri herääminen, ja hyvästi omahyväinen alistuvuus.

Elokuun energiaraportissa 2015 kirjoitin, että oikeutemme otettiin meiltä, kun katselimme epäaitoa toimintaa tositv:ssä. Valitettavasti se on osoittautunut todeksi. Voimme saada elämämme takaisin, mutta meidän täytyy tehdä vähän työtä, ja tämä vaatii aikomusta, toimintaa ja ponnistelua. Tämä taistelu meidän on käytävä ja voitettava – kukaan ei pelasta meitä, mutta olemme täysin kykeneviä pelastamaan itse itsemme.

Sellaisella mitä emme tarkoituksella ja aktiivisesti maadoita todellisuuteemme ja energiakenttäämme, ei ole perustaa, joten siitä tulee valinnaista, vaaditun sijasta. Vaadimmeko energeettistä turvaa ja varmuutta? Kyllä vaadimme, mutta jos emme osallistu siihen aktiivisesti, ne leijuvat pois, kuin heliumpallo.

Jos muutama viime kuukausi on ollut herätys sinulle, et ole yksin. Heinäkuun karmajylinästä saimme ankaran oppitunnin heräämisestä siihen todellisuuteen, että ihmiset eivät ole, keitä luulemme, ja suhteemme eivät ole aina suotuisia, edes (ja erityisesti) suhteet perheen, läheisten kumppanien tai ystävien kanssa. On suuren todellisuusannoksen aika, ja saamme sen nyt.

Mutta olemme valmiita tähän, olemme valmistautuneet ja nyt meidän täytyy ryhtyä vain toimeen.

Elokuun numerologia on 8 + 6 = 14 ja 1 + 4 = 5, joka on karman luku ja keskikohta numeroissamme ja energeettisissä aikajanoissamme. Numeron 5 kohdalla olemme käyneet läpi numerot 1–4 ja aloitamme numerot 6–9. 

Viitosen värähtely on epätäydellinen, vähän poissa tasapainosta ja on tarve siirtyä eteenpäin. Viitonen on meille epämiellyttävä – pidämme enemmän nelosen tasapainosta tai kuutosen symmetriasta.

Eläinradan viides huone on Leijona, ja se edustaa luovuutta, lapsia, rakastumista ja asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi.

Mutta silloin kun tämä energia ei ole maadoittunutta, luovuudesta voi tulla kontrollointia, lapsenomaisuudesta lapsellisuutta, rakkaudesta pakkomielle ja onnellisuudesta loputonta tarkoituksen, merkityksen ja nautinnon etsimistä.

Numero 5 tarvitsee liikettä, määrittelyä ja suuntaa, ja tässä kohtaa olemme elokuussa.

Meillä on ehkä houkutusta "kääntyä" tässä kuussa, mutta se merkitsee vain liikkumista kiinteän pisteen ympäri. Meidän täytyy nyt osoittaa energiaamme eri suuntiin ja käyttää elokuun 5-energian tasapainottomuutta uusien suuntien etsimiseen ja uusien tilaisuuksien tutkimiseen.

Ei levottomalla ja kyllästyneellä tavalla, vaan tavalla joka laajentaa energiapotentiaaliamme.

Eikä pysyvällä, merkittävän elämänmuutoksen tavalla, vaan tavalla joka sallii koeajan, jolloin voimme arvioida harmoniaamme jonkin kanssa ennen sitoutumistamme siihen. Ajatus, että meidän täytyy sitoutua täysin kaikkeen, mitä teemme, on yksi suurimmista rajoittajistamme. Pakotamme itsemme sitoutumaan johonkin, ennen kuin olemme varma, pidämmekö siitä. Kuuntele podcastista yksityiskohtaisemme, miten se toimii.

Muita elokuun tapahtumia ovat mm. 8-8-Leijonaportti-portaali, joka on enemmän kuin vuosittain 8.8. Se on päivä, jolloin Aurinko Leijonassa, Sirius, Orionin vyö ja Maa ovat linjassa. Vakka se huipentuu 8.8., se on aktiivinen useita viikkoja ennen sitä ja sen jälkeen.

Tätä on kutsuttu ilmentämisportaaliksi, aukoksi uusien energialatausten tulemiselle Maan verkkoon, ja se on noita asioita ja enemmän. Mikä tärkeintä, Leijonaportti-portaali on silta näkyvän taivaamme pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon välillä.

Se on myös silta ulottuvuuksien välillä, mikä auttaa meitä matkallamme polariteetista kaksinaisuuteen (suom. huom. ykseyteen?), 3D-tiheydestä 5D-moniulotteisuuteen.

Kiinnitä huomiota fyysiseen tilaasi noihin aikoihin, kun on helppoa menettää tasapaino, kaatua, unohtaa, missä on, ja tajunnassa on hetkellisiä muutoksia, jolloin toimit moniulotteisella tasolla.

Elokuun täysikuu on 12.8., ja se maadoittaa tämän kuukauden Uranus/Mars-puumerkin, kun se tekee neliön Uranukseen sijainnistaan Vesimiehessä – merkki jota Uranus myös hallitsee.

Uudessa kuussa joka on 27.8. Neitsyessä, on annos Merkuriuksen juonia, kun silloin Merkurius on viimeistä päivää Neitsyessä. Ja se antaa ylimääräisen lisän karmaa, valintoja, perheongelmia ja päätöksiä tähän jaksoon. Jos ihmettelet, miksi sinulla on nyt niin monia ongelmia perheen kanssa ja läheisissä suhteissa, se johtuu siitä, että ne ovat haastavimpia, syvällisimpiä ja traumaattisimpia syitä karmalle ja entisten elämien ja nykyisen elämän traumoille. Ne ovat ydinkarmaparannuksemme ääriraja, ja olemme nyt raivanneet tiemme tälle parantumis- ja loppuunsaattamistasolle.

Ja meitä auttaa siinä 23.8. jälkeen, että kaikki isot planeetat perääntyvät, myös Jupiter. Silloin kun ne kaikki kulkevat eteenpäin, kuten on tapahtunut suuren osan tästä vuodesta, saamme paljon energiaa hämmennettyä, mutta on vaikeaa saada mitään varsinaisesti päätökseen, koska kaikki liikkuu liian nopeasti. Se on, kuin yrittäisi siivota huoneita talossa ja samalla tyhjentäisi jatkuvasti kaappeja. Kaikkien raskassarjalaisten perääntyessä, voimme saada viimeisteltyä keskeneräisiä asioita, saada selkeyttä vaihtoehdoistamme ja alkaa siirtää vanhaa energiaa ulos, tehden tilaa uudelle.

Yksi tärkeä huomio tässä kuussa 21. päivän jälkeen on, että Mars menee Kaksosiin, jossa se pysyy loppuvuoden, koska se perääntyy lokakuun lopulta 11.1.2023 saakka. Se lähtee Kaksosista vasta maaliskuun puolivälissä 2023. Sen pitkällä matkalla Kaksosissa saamme useita energiapotkuja.

Ensin se luo paljon tilaisuuksia lisäkarmajylinälle ja karmakiertojen päättymiselle niiden karmaryhmien kanssa, joista olemme valmiita vapautumaan.

Toiseksi se avaa uusia mahdollisuuksia ja monia väyliä energian ilmaisemiselle ja laajentumiselle. Jos olet pitänyt valintamahdollisuuksiasi rajoittuneina, saatat huomata seuraavien kahdeksan kuukauden aikana, että paljon mahdollisuuksia on ulottuvillasi ja on monia polkuja, jotka voivat toteuttaa aikomukset.

Ole avoin vastaanottamaan paljon informaatiota uusista mahdollisuuksista – saatat yllättyä, mikä on itse asiassa mahdollista sinulle.

Lopuksi, kuukautena jonka nimi merkitsee kunnianarvoista, arvovaltaista, majesteettista ja komeutta, voimme käyttää aikaa oman ilolähteemme täydentämiseen. Tiedän, että ajat ovat olleet rankkoja, eikä se mitä meidän on tarvinnut käydä läpi, ei ole ollut helppoa. Minulla on ollut myös unettomia öitä ja fyysisiä terveyshaasteita. Olen myös portaalinvartija alueellani, joten asun paikassa, jossa teen kovasti työtä joka päivä, eikä se ole kovin nautinnollista. Taistelen väsymyksen ja lihomisen kanssa, kuten me kaikki, ja välillä olen myös siinä pisteessä, että minun täytyy ottaa aikalisä, pitää taukoa ja siirtää vastuu, ja palaan sitten takaisin, kun olen vähän aikaa pitänyt huolta itsestäni.

Muista, että meillä on jonossa muita ihmisiä, jotka ovat täysin kykeneviä huolehtimaan ylösnousemusprosessista, silloin kun me nautimme työmme palkkioista, kuten tsekkaamme 5D-energioita ja annamme itsellemme vähän iloa. Nuo ongelmat/asiat ovat edelleen, kun palaamme.

Siis anna itsellesi itserakkautta, arvostusta ja hemmottele itseäsi tässä kuussa. Näe itsesi ylevänä (suom. huom. käytetty samaa sanaa kuin "elokuu") soturina valon puolesta. Anna itsellesi ihailua, kunnioitusta, arvostusta ja rakkautta. Olet ansainnut (tienannut) sen, ja ansaitset sen (olet sen arvoinen). Syyskuussa ja loppuvuotena on paljon huolehdittavaa.

Upeaa kuukautta.

___________

Aiheeseen liittyviä artikkeleita/podcasteja:
"On aika siirtää vastuu" 21.7.2022
"Elokuun 2015 energiaraportti" 3.8.2015

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >