HomeViestejäJennifer Hoffman3.2.2024 - Helmikuun 2024 energiaraportti

3.2.2024 - Helmikuun 2024 energiaraportti

HELMIKUUN 2024 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimme huokaista helpotuksesta, kun tammikuu on ohi ja niin on myös pitkä ”Pluto Kauriissa” -transiittimme (melkein). Olemme tukevasti Vesimiehen alueella tässä kuussa, ja se höllentää joitain rajoittimia, joiden alaisuudessa olemme toimineet suurimman osan ajasta reilut viisi vuotta. Vaikka meillä on vielä odotettavissa Pluton lyhyt ”hyökkäys Kauriiseen syyskuusta marraskuun puoliväliin, se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä olemme kokeneet vuodesta 2008 saakka. Olen tosiaankin iloinen siitä.

Helmikuu hengittää uutta elämää potentiaaliimme ja mahdollisuuksiimme, ja voimme aloittaa sen, minkä olemme siirtäneet odottamaan, ja harkita uusia vaihtoehtoja. Tämä on hyvä kuukausi rohkeuteen, selkeyteen ja itseluottamukseen, ja koska se on Lohikäärmeen vuoden alku, tämä tekee siitä vielä voimakkaamman, ja se on täysin linjassa uuden Vesimiestoimintamallimme kanssa.

***

On helmikuu, ja todistamme vahdinvaihtoa monin tavoin. Tämä uusi kuukausi on oikeastaan se uusi alku, jota toivoimme tälle vuodelle, koska tammikuu oli täynnä irrallisia yksityiskohtia, keskeneräisten asioiden selvittämistä, merkittäviä takaiskuja ja hyvin raskasta energiaa. Se ei ollut yllätys ottaen huomioon, että päätimme Plutosyklin Kauriissa – 16 vuoden prosessi, joka käänsi ylösalaisin kaiken aineellisessa 3D-maailmassamme ja valmisteli meitä massiiviseen muutokseen yksilö- ja kollektiivitasolla. Nyt kun se on ohi, voimme alkaa odottaa innolla tämän voimakkaan 8-vuoden lupausta uusista aluista ja starteista.

Helmikuussa löydämme itsemme Vesimiehen alueelta, ja Pluton juuri aloittaessa 20-vuotisen transiittinsa siinä, tuo energia saa lisää erityissiunausta ja -huomioita. En ole samaa mieltä niiden kanssa, jotka sanovat Pluton olevan kuoleman, tuhon ja kurjuuden planeetta. Pluto tuhoaa vain sen, minkä tuhoamista olemme lykänneet, ja osoittaa, minkä olisi pitänyt kuolla jo kauan sitten, koska sen viimeinen käyttöpäivä on jo mennyt.

Pluto karsii kuollutta puuta, muta se ei koske elinkelpoiseen kasvuun, ellei se mikä saa sen huomion, ole mädäntynyt ytimestään. Silloin mitä tahansa voi tapahtua ja Pluto tekee, minkä se osaa parhaiten – hävittää kaiken maata myöten, jotta voimme aloittaa alusta. Emmekö ole nähneet melko paljon sitä kuluneina viitenä vuotena?

Helmikuu 2024 tuo mukanaan 10-värähtelyn, joka on uusia alkuja ja toimintaa puhtaan potentiaalin paikasta. Yksinkertaisesti ilmaistuna, aika palata perusasioihin, ilmaista aikomus ja luoda ihmeitä. Ilmentäminen on helmikuun vahva kohta, mutta ei sellainen mikä saa meidät pois pinteestä – vaan sellainen mikä vaatii meitä tunnustamaan mestaruutemme ja alkamaan käyttää energiaamme tavoilla, jotka hyödyttävät meitä lyhyt- ja pitkäaikaisesti.

Olen puhunut pitkään siitä, että meidän täytyy lopettaa parannuskierrot, tunnustaa oma polkumme ja alkaa mennä omaan suuntaamme. Tiedän, että se on vaikea tehdä, kun huomaamme, miten paljon ihmiset ympärillämme tarvitsevat apua ja tukea, mutta on aika vetää raja ja tehdä energiarajoistamme vahvoja.

Helmikuussa viestinä on hyväksyä valaistuminen, kun astumme tähän uuteen valaistumisen aikaan. Mutta tästä aiheesta on monia muunnelmia. Kun valaisemme itseämme, mikä merkitsee oman elämämme valaisemista, voimme löytää paljon asioita piiloutuneena pimeisiin sopukoihin, joihin laitoimme ne monia vuosia tai elämiä sitten. Kauan sitten unohdettuja unelmia, lykättyjä tavoitteita ja suunnitelmia, jotka on siirretty sivuun ajan, ajoituksen, tapahtumien ja itse elämän vuoksi. On aika saada ne ulos pimeistä kaapeistaan ja palata niihin.

Onko jotain, mitä olet halunnut aina tehdä, miksi tulla tai mitä kokea? Nyt on aika harkita sitä. Vaikket ole valmis ryhtymään toimeen juuri nyt, noista vanhoista unelmista ja tavoitteista tulee tärkeitä tänä ja ensi vuonna, joten anna niille tilaa laajentua.

Yksi helmikuun mielenkiintoinen aspekti on henkilökohtaisten planeettojen – Merkurius, Venus ja Mars – liikkuminen. Ne ovat kaikki Kauriissa kuukauden alussa ja siirtyvät Vesimieheen myöhemmin kuukauden aikana. Sitten ne menevät Kaloihin ja sitten Oinaaseen. Tämä ryhmitys kestää kesäkuun loppuun, ja ne pysyvät melko lähekkäin suurimman osan vuodesta.

On epätavallista, että ne kaikki ovat samassa merkissä pitkään samanaikaisesti, mutta se on osa niitä tukevia energioita, joita on tällä hetkellä. Uskon, että universumi tukee meitä kaikin mahdollisin tavoin nyt.

Helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa nämä henkilökohtaiset planeetat ovat Kauriissa, jossa ne pitävät tuota energiaa meille, jotta voimme venyttää jokaisen pisaran ”Pluto Kauriissa” -oppitunneista. Sitten ne siirtyvät Vesimieheen, jossa jokainen niistä viettää päivän Pluton kanssa, mikä luo energiavaihtoa niiden välille. Muista, mitä sanoin helmikuun teemasta – valaistumisen hyväksyminen.

Muistatko elokuvasta Prinsessa Ruusunen sen kohtauksen, kun haltiat siunaavat vauvan lahjoilla? Tämä henkilökohtaisten planeettojen liikkuminen tuo mieleeni sen. Ne kaikki poimivat lahjoja, joita ne tarjoavat meille hyvin yhtenevällä tavalla, koska tartumme elämänpolkumme perustaan, jota nämä kolme planeettaa edustaa.

Eikä se lopu tähän. Marraskuun 12. päivä, muutama päivä ennen kuin Pluto poistuu Kauriista lopullisesti lyhyen, kahden kuukauden perääntymisensä jälkeen, Venus siirtyy Kauriiseen, luoden alfa-omega-portaalin Pluton kanssa 29 asteessa. Tämä on merkittävää, koska Venus oli Kauriin 0 asteessa, kun Pluto siirtyi Kauriiseen 25.1.2008. Ja kun Pluto kulkee viimeistä kertaa Kauriissa, palaamatta sitten 248. vuoteen, Venus on siinä päättämässä tuon syklin ja heiluttamassa hyvästit. Et ehkä pidä sitä merkittävänä, mutta minä pidän!

Minusta jännittävintä helmikuussa on, että kiinalainen uusivuosi on 10.2., jolloin aloitamme Lohikäärmeen vuoden. Se on suuri muutos Jänisenergiavuoden jälkeen. Suoraan sanoen, en osaa ajatella kahta vastakkaisempaa energiaa kuin Jänis ja Lohikäärme (oman näkemykseni perusteella). Olen innostunut Lohikäärme-energiasta yksinkertaisesti siksi, että se sopii persoonallisuuteeni paljon paremmin kuin Jänis.

Ja on Puulohikäärmeen vuosi, joka on luovin Lohikäärmeaspekti, joten ala ajatella luovuuttasi (mikä on myös osa 5D-toimintamallia) ja unelmiesi ja tavoitteidesi tuomista esiin nyt. On aika. Uskon myös, että Lohikäärme ruumiillistaa Vesimiesenergiaa erittäin hyvin, korostaen Vesimiehen uskallusta, luovuutta, fokusta, neroutta ja etevyyttä. Muista, että Pluto oli viimeksi Vesimiehessä 1778, ja sitä kutsuttiin Valistuksen ajaksi, joten minusta tuntuu hyvältä, että meillä on lohikäärmeitä auttamassa aloittamaan toisen Valaistumisen/valistuksen ajan.

Aiemmat Lohikäärmeen vuodet on mielenkiintoista huomata. Ne ovat 1904, 1926, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 ja 2012. Jokaiseen näistä vuosista sisältyi hyvin transformoivia globaaleja tapahtumia, ja fokusoidumme nyt vuosiin 2000 ja 2012. Meillä oli 2000 vuosisadan vaihtuminen, tapahtuma jota koko maailma juhli. Olin Sydneyssä, Australiassa, juhlimassa uuttavuotta ystävien kanssa, ja se oli yksi huippupaikoista siihen, koska Sydneyn keskuksen postinumero on 2000. Meillä oli suuria toiveita siitä, mitä tämä vaihtuminen toisi. Kaikkea ei menetetty, mutta siltä se tuntui.

Sitten 2012 meillä on toinen globaali transformaatiotapahtuma Maya-kalenterin loppumisen myötä, mikä tapahtui 12.12.2012, ja se oli toinen pettymys. Ottaen huomioon ne kerrat, jolloin kalenterimme on muuttunut, meidän päivämäärämme 12.12. ei korreloinut Maya-kalenteriin, ja uskon, että 2012 oli syklin alku, ei loppu. Ja nyt meillä on jälleen Lohikäärmeen vuosi, joka lupaa olla hyvin vaikuttava ja transformoiva.

Mitä tulee mieleesi, kun ajattelet lohikäärmeitä? Minä kuvittelen suuren punavihreän olennon, jolla on siivet, pitkä pyrstö, suuret kynnet ja joka hengittää tulta. Lohikäärmeeni ovat niitä tyypillisiä myyttisiä stereotypioita, jotka edustavat muinaisen historiatiedon voimakkaita otuksia. ”Tässä on lohikäärmeitä” kirjoittivat muinaiset kartantekijät kartoittamattomille alueille, eli niillä oli salaperäisiä ja mahdollisesti vaarallisia otuksia.

Mutta jos siirrymme Disneyn tai scifi-stereotypioiden yli, lohikäärmeet ovat muinaisia otuksia, joilla on hyvin pitkä ja vahva voimahistoria. Lohikäärmeen ominaisuuksiin kuuluvat johtajuus, rohkeus, pelottomuus, voima ja selkeys. Niillä on myös kyky olla näkymätön, ne voivat kulkea eri ulottuvuuksissa, ja ne ovat muinaisviisauden vartijoita. Lohikäärme voimaeläimenä merkitsee näiden ominaisuuksien ruumiillistamista sekä uudelle vihkimys- ja ruumiillistumistasolle nousemista. Lohikäärmeen mahtava energia ei pärjää hyvin epäilyn, arkuuden ja ahdistuksen kanssa.

Helmikuun 2024 energiateema on lohikäärmeellä ratsastaminen, ja se kuvaa osuvasti tämän kuukauden energiaa. Vesimiehen kirkkaasta ja raikkaasta energiasta lähtien, ylösnousemuspolkuun –josta tulee vahvempi ja enemmän valtavirtaa joka päivä – ja tämän lupaavan kuukauden integrointiin saakka, lohikäärmeet ovat hyvä maskotti meille, kun navigoimme uuden toimintamallimme tuntematonta ja kartoittamatonta aluetta.

Ja minusta lohikäärmeet ovat erinomainen maskotti ylösnousemussyklillemme nyt. Niiden mystisten ominaisuuksien joukossa on henkinen viisaus, kyky lentää, kyky kulkea ulottuvuuksien välillä ja tulla näkymättömäksi, ja ne ovat kiihkeitä, vahvoja, voimakkaita ja hyvin suojelevia. Rakastan ajatusta kyvystä lähteä lohikäärmeen kyytiin ja nousta korkeuksiin ajan, paikan ja ulottuvuuksien läpi. Kuvittele lohikäärme-energian potentiaalin valjastaminen ja sen käyttäminen jonkin unelman tai tavoitteen siirtämiseen varjoista valoon.

Lisäksi lohikäärmeet ovat muinaisviisauden vartijoita, ja ne paljastavat tuon viisauden niille, joilla on sydäntä ja rohkeutta kulkea lohikäärme-energian kanssa. Tämän tiedon palkkiot ovat suuria, mutta polku on vaikea, eivätkä lohikäärmeet yhdisty niihin, jotka eivät ole sitoutuneita, vakavissaan ja joilla ei ole korkeimmat aikeet. Mainitsin aiemmat lohikäärmevuodet, koska jokaiseen niistä on sisältynyt jokin merkittävä haaste, ja niinä aikoina näemme, mistä ihmiset on tehty.

On niitä, jotka ottavat haasteen vastaan ja kantavat tuota valoa, ja niitä jotka jättäytyvät jälkeen ja haluavat antaa muiden johtaa, koska he ovat liian pelokkaita tai haluttomia puolustamaan valoa, totuutta ja ylösnousemuspolkua. Lohikäärme-energia voi paljastaa, keitä todelliset ystäväsi ovat ja ketkä ovat vihollisiasi. Ja jossain kohtaa, kun lohikäärme kulkee kanssasi polkuasi pitkin, saatat löytää rohkeutta, voimaantumista ja syitä elvyttää vanhat unelmasi ja isot tavoitteesi ja tuoda ne valoon.

Helmikuun uusi kuu 10.2. on kiinalainen uusivuosi, ja samaan aikaan kun uudet kuut ovat pimeitä, meitä kutsutaan säteilemään valoamme. Mitä voimme luoda tällä energianoutopöydällä, joka on edessämme? Meitä on ehkä pidätelty tai olemme pidätelleet itseämme paljon muutamana kuluneena vuotena, ja synkältä näyttävästä globaalista tilanteesta huolimatta, olemme kunniapaikalla mennäksemme rohkeasti, ”minne emme ole koskaan ennen menneet”.

Täysikuu Neitsyessä 24.2. joka säteilee Saturnukseen Kaloissa, ystävälliseen maadoittavaan asiamieheemme, joka muistuttaa meille, että integroimme jumaluutemme ihmisyyteen ja ylösnousemusmatkassamme on kyse taivaan luomisesta maan päälle, ei maan tuhoamisesta, jotta taivas voi ottaa vallan. Se on iso teema koko vuoden.

Ja viimeinen kohokohta helmikuussa – ja se kestää toukokuun lopulle – on Kherionin ja Pohjoissolmun yhtymä, kumpikin Oinaassa. Tämä aspekti tapahtuu joka 200. vuosi, ja se on suuri karman ja tukosten/esteiden paljastaja. Tämä aspekti paljastaa tukokset, ja sitten voimme selvittää ne, jos haluamme tai kykenemme tai olemme valmis siihen. Tämä riippuu siitä, mitä ne ovat, seuraamuksista ja miten paljon ponnistelua se vaatii. Pohjoissolmu Oinaassa on ollut jo mukana joissain merkittävissä aspekteissa kuluneen puolen vuoden aikana, ja tämä aspekti on myös iso. Jos näet tai tunnet enemmän tunne- tai mentaalitukoksiasi paljastuvan nyt, tämä on syy.

Kheiron on haavoittunut parantaja ja Pohjoissolmu käsittelee elämäntarkoitustamme ja karmaamme, joten yhdessä ne luovat tilaisuusikkunan luoda energeettistä eheyttä ja yhtenäisyyttä, mitä meidän ei pitäisi sivuuttaa. Jos et tartu siihen tässä kuussa, se on ok, koska se jatkuu toukokuun lopulle, joten sinulla on paljon aikaa.

Helmikuussa ei ole kyse vain laajentumisesta uusiin mahdollisuuksiin, vaan se on myös kuukausi saada asioita tehtyä tai ainakin päästä alkuun, pelkän niiden ajattelemisen sijasta. Muutama viime kuukausi on ollut haastavaa, eikä 2023 ollut helppo vuosi, mutta olemme siirtyneet pois tuosta energiasta ja olemme nyt uusien mahdollisuuksien toimintamallissa, joten on aika pyyhkiä pölyt noista unelmista ja nähdä, mikä on mahdollista. Jos vanhat tavat ja asiat eivät palvele sinua enää eivätkä tee sinua onnelliseksi, käännä huomiosi olemisen uudelle tasolle.

Tästä syystä kannustan sinua hylkäämään parannuskiertosi, karmasi ja päästämään irti niistä tukoksista/esteistä ja rajoittimista, jotka ovat pidätelleet sinua hyvin pitkään (erityisesti suru), ja alkamaan ajatella itseäsi – mitä haluat, mikä tuo sinulle iloa ja mikä tyydyttää sieluasi. On iso tehtävä alkaa alusta – tiedän, minun on täytynyt tehdä se monta kertaa – mutta olemme uudessa toimintamallissa, ja se vaatii uutta ajattelua ja toimintaa.

Ja ala ajatella tuota lohikäärme-energiaa, jolla meitä siunataan. Onko sisäinen lohikäärmeesi ottanut unilääkettä eikä se toimi? Onko aika herättää se ja löytää ne salaisuudet, joita se on vartioinut puolestasi? Onko aika lähteä ratsastamaan selkeyden, voimaantumisen, urheuden ja rohkeuden lohikäärmeellä? Kaikki energia on linjassa onnistumista varten, joten rohkene luottaa itseesi ja unelmiisi ja liitele elämäsi uuden potentiaalin ja uusien mahdollisuuksien stratosfääriin. On aika loistaa, joten pane hösseliksi ja ala hehkua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >