HomeViestejäJennifer Hoffman16.2.2024 - Unelmien kätketty aarre

16.2.2024 - Unelmien kätketty aarre

UNELMIEN KÄTKETTY AARRE

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
16.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt tapahtuu paljon energialiikettä, ja vaikka tuntuu siltä, että sanon niin joka viikko ja joskus joka päivä, se on totta. Nyt kun olemme hyvin matkassa ylösnousemuspolulla ja herääminen lisääntyy joka päivä, energia liikkuu nopeammin, asioita tapahtuu nopeammin, 3D:n hajoamista ja 5D:n integrointia tapahtuu valonnopeudella, ja se on hyvin uuvuttavaa.

Mutta se on osa tätä polkua, ja se tarvitaan saamaan meidät määränpäähämme. Siis kiinnitä turvavyö ja pidä tiukasti kiinni, koska tämä matka ei ole vielä ohi.

Meiltä ei resursseja ja siunauksia puutu tänä aikana, ja juuri nyt meillä on iso sellainen – Venuksen ja Uranuksen neliö Vesimiehestä Härkään, joka alkaa tänään ja kestää maaliskuun puoliväliin saakka, toistuen joulukuussa. Ja sitä täydensi iso, X2.5-luokan auringon roihupurkaus!

Meillä on ollut tämä aspekti vuodesta 2019, ja se toistui 2021, 2022 ja 2023. Saamme kaksi niitä vuonna 2024 ja yhden 2026. Huomaa, ettei meillä ollut sitä 2020, vuonna jolloin oli surullisen kuuluisa Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriissa ja altistuimme 3D-kontrolloinnin ja -tyrannian koko kirjolle. Mitä tämä merkitsee meille? On aika asettaa uudelleen visiomme, pyyhkiä pölyt unelmistamme ja laajentua täysin uuteen luovuuden ja luomisen ulottuvuuteen.

Unelmat tulevat etualalle, ja nyt on aika uneksia suuria ja ryhtyä toimeen.

***

Kun puhun tässä unelmista (suom. huom. tässä käytetty sana merkitsee myös ”uni”), en viittaa niihin näkyihin, joita sinulla on nukkuessasi ja jotka antavat selityksiä, oivalluksia ja joskus enteilevät tapahtumia elämässäsi. Puhun visioista elämällesi, niistä suunnitelmista, tavoitteista ja toiveista, joita sinulla on siitä, mitä haluat olla ja miksi tulla, mitä haluat elämääsi ja mitä haluat saada aikaan. Jos tämä aihe tekee olosi epämukavaksi, et ole yksin. Hyvin usein unelmamme ja visio elämästämme saavat osakseen tuomitsemista, pilkkaamista, sivuuttamista, kritisoimista ja kieltämistä. Ja kun niin tapahtuu, ajattelemme, että olemme väärässä, unelmamme ovat pahoja tai vääriä, joten siirrämme ne sivuun ja teemme, mikä on sopivaa/hyväksyttyä ja mikä hyväksytään.

Muutama vuosi sitten jaoin sitaatin: ”Unelmat ovat musiikkia, jonka tahtiin elämäsi tanssii.” Miten moni teistä tanssii, vai onko teistä tullut vakituisia seinäruusuja, ettekä tanssi enää, koska sielunne musiikki on hiljennetty? Voit toisinaan kuulla unelmiesi musiikkia, mutta pelkosi ja aiemmat pettymyksesi hiljentävät sen nopeasti. Milloin aiot alkaa tanssia taas unelmiesi musiikin tahtiin?

Monet unelmasi ovat olleet piilossa kaikilta, myös itseltäsi, koska pelkäsit näyttää ja jakaa niitä? Mitä olet ajatellut joka päivä ja toivonut sen tapahtuvan, mutta hiljaa ja salaa pelännyt, ettei niin kävisi? Kenen sellaisen kanssa jaat nämä unelmat, joka suhtautuu niihin samalla odotuksella kuin sinä ja pitää niitä mahdollisena? Todennäköisesti et kenenkään – no, voisit jakaa ne minun kanssani, ja mielelläni auttaisin sinua laajentamaan ne kauniiksi todellisuudeksi.

Mutta tuo positiivinen yleisö on todennäköisesti hyvin rajallinen, ja kenties muistat edelleen myös sen kritiikin tai pilkan, jota sait osaksesi kauan sitten, etkä halua käydä sitä uudestaan läpi.

Ongelmana on, että te kaikki jotka olette ylösnousemuspioneereja, tulitte tänne jakamaan unelmanne ja visionne, laajentamaan todellisuuttanne ja oivaltamaan/toteuttamaan nämä rohkeat unelmat. Mutta luulitte myös, että niiden jakaminen ja tunnustuksen, hyväksynnän ja tuen saaminen sieluryhmänne jäseniltä olisi osa prosessia. Valitettavasti ne samat ihmiset jotka pidättelevät teitä tänä päivänä, ovat aina olleet suurimpia arvostelijoitanne, suurimpia tuomitsijoitanne ja äänekkäimpiä kritisoijianne.

Osa karmaamme on ilmasta unelmamme, halumme, toiveemme, suunnitelmamme ja tavoitteemme uusiin energiapolkuihin. Näin luomme 5D-todellisuuttamme. Mutta jäämme jumittamaan yritykseen saada suostumus ja hyväksyntä, ja sitten laitamme unelmamme sivuun vakuuttuneena, että olemme väärässä edes ajatellessamme noita asioita.

Jos olisi oikein, että teemme sen, kaikkihan olisivat samaa mieltä kanssamme. Tiedän, että saatat ajatella sillä tavalla, mutta minun täytyy kysyä: miten monella teistä oli mustasukkainen vanhempi tai sisarus, joka oli aina kriittinen kaikesta, mitä teitte? Se on pointtini.

Unelmasi ovat omassa energiatodellisuudessaan. Ne ovat osa energiapotentiaaliasi, ja ne ovat lahja sielultasi. Unelmat ja uudet elämänvisiot ovat erillinen todellisuus sinulle – sellainen joka on kaukana siitä 3D-todellisuudesta, jossa tällä hetkellä elät. Ne ovat myös portaali 5D-elämiseen, joka vaatii sitoutumistasi ja fokustasi, ja halukkuuttasi antautua jollekin voimaantuneen itseilmaisun tasolle, joka kiidättää sinut 4D-sillan yli uuteen todellisuuteen.

Voitko hyväksyä sen ilon, hyvinvoinnin ja menestyksen, joka on todellinen mahdollisuus, tuntematta syyllisyyttä? Tähän kysymykseen sinun täytyy vastata.

Vaikka meillä on paljon unelmia, tavoitteita, suunnitelmia ja toiveita, emme näytä pystyvän ilmentämään niitä kovin helposti. Siis minne ne menevät, koska ne eivät häviä tai lähde pois? Ajattele termodynamiikan ensimmäistä pääsääntöä: energiaa ei voi luoda eikä hävittää, se muuttaa vain muotoa.

Miten moni teistä muistaa vision, joka teillä oli elämällenne vuosikymmeniä sitten? Kuulen siitä koko ajan asiakkailta, oppilailta ja viikoittaisissa Enlighting Life -livelähetyksissä. Kuulen ihmisten sanovan: ”Halusin aina …” tai ”Toivon, että voisin …”, ja sitten he mainitsevat jonkin vision tai unelman, suunnitelman tai tavoitteen, mitä seuraa pettymys siitä, ettei se toteudu, koska sitä ei ole vielä tapahtunut, ja he pelkäävät, ettei sitä tapahdu koskaan.

Sen aiheen tunnen liiankin hyvin. Minulla on ollut paljon visioita elämälleni, unelmia ja tavoitteita, toiveita, kiinnostuksia ja intohimoja, jotka eivät koskaan toteutuneet. Elämä, ajoitus, perhevelvoitteet, lapset, työpaikat ja resurssien tai tilaisuuden puute olivat usein syy siihen, etteivät ne toteutuneet. Mutta nyt oivallan, että niitä vain lykättiin – ne eivät hävinneet. Ja avain niiden herättämiseen ja elvyttämiseen on selvittää, mihin ne menivät ja miten ne tuodaan takaisin.

Voin kertoa tämän teille sen unen vuoksi, jonka näin yhtenä yönä noin vuosi sitten, aikana jolloin minulla oli paljon kipuja ja niitä jatkuvia terveysongelmia, joita minulla on ollut vuoden 2019 loppupuolelta saakka. Minulla oli niin paljon kipuja, etten pystynyt nukkumaan tai istumaan tai seisomaan tai makaamaan. Minulla oli paljon suunnitelmia ja unelmia, ja pystyin tuskin kävelemään ja liikkumaan ja olin melkein liikuntakyvytön.

Makasin sängyssä ajatellen elämääni ja mietin, pystynkö koskaan viemään eteenpäin joitain suunnitelmiani. Olin alkanut kirjoittaa muistiin projekti-ideoitani, koska pelkäsin unohtavani ne – krooninen kipu vaikutti muistiini ja kykyyni muistaa asioita.

Ja aloin ajatella unelmiani, asioita joita olin halunnut tehdä vuosikymmenien ajan, mutten ollut voinut. Jossain kohtaa nukahdin, ja oppaani veivät minut pienelle matkalle universumiin ja näyttivät minulle, mikä oli edelleen mahdollista ja missä unelmiani pidetiin säilössä. Kaikki nuo asiat joita halusin tehdä, kuten kirjoittaa kirjoja, suunnitella muotibrändin (minulla on jo nimi sille), luoda kodinkalustemerkin, kirjoittaa keittokirjan, tarjota yrittäjä- ja bisneskoulutusta maailmanlaajuisesti, ostaa hevosen, ostaa linnan Ranskasta, kannustaa ja tukea ihmisiä, jotka haluavat laajentaa unelmiaan – se kaikki oli edelleen mahdollista ja odotti minua.

En herännyt ihmeellisesti parantuneena ja valmiina aloittamaan. Kesti vuoden, ennen kuin oloni tuntui tarpeeksi hyvältä edes alkaakseni harkita toimeen ryhtymistä, kuten olen nyt tehnyt, mutta en aloita ilman ideoita tai suunnitelmia – minulla on nyt jatkuva pääsy vanhoihin unelmiini, suunnitelmiini, tavoitteeseeni ja toiveisiini. Ja kun tarvitsen inspiraatiota, menen salaiseen paikkaan oppaideni kanssa ja palaan noihin unelmiin.

Unelmat ovat enemmän kuin villejä kuvitelmia tai ”vaporwarea/utua” – ne ovat sielumme lahja, ja ne ovat erillisessä energiatodellisuudessa uskomusjärjestelmämme ulkopuolella. Sillä tavalla ilmaisemme energiaamme maailmaan, ja jos emme voi tehdä sitä, ne tukahdutetaan, torjutaan, suljetaan ja laitetaan pois. Minusta se on yksi järkyttävimmistä pettymyksistämme – tietää, että meillä on jokin unelma, muttei se voi toteutua, ja lopetamme uneksimisen. Se sulkee myös sieluenergiamme ja tekee meistä surullisia, katkeria, joskus vihaisia ja pettyneitä ihmisiä.

Voitko samaistua?

Ei ole surullisempaa tilaa, kuin olla unelmaton, visioton, hylätä tavoitteet, toiveet ja halut ja tuntea, ettemme voi muuttaa elämäämme, ja mitä tahansa teemmekin nyt, kaikki on siinä.

Muistan erään miehen, jonka kanssa työskentelin yritysmaailmassa. Hänellä oli kulmahuone ja hän oli korkeapalkkainen johtaja. Mutta hän vihasi työtään ja elämäänsä, koska hän olisi omistanut mieluummin leipomon ja leiponut leipää. Puhuimme siitä tosinaan, koska meillä oli yhteinen kiinnostus leipomiseen, ja olin yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka tiesivät hänen unelmastaan. Hän ei tavoitellut sitä, koska hänellä oli vastuita, perhe joka rakasti sitä elämää, jonka hänen työnsä mahdollisti, eikä hän saanut keneltäkään tukea unelmilleen.

Hänen perheensä olisi ollut loukkaantunut ja luullut hänen tulleen hulluksi, jos hän olisi kertonut heille, että hän haluaa irtisanoutua työstään, jossa oli paljon valtaa ja suuri palkka, ja tulla leipuriksi. Yksi viimeisistä keskusteluistamme, ennen kuin hän kuoli sydänkohtaukseen, koski isoäitini korvapuustireseptiä, jonka jaoin hänen kanssaan. Tiesin, että hänen pettymyksensä ja unelmaton elämänsä edesauttoivat hänen kuolemaansa.

Jos aiomme elää enemmän ”sieluyhtenevästi”, meidän täytyy olla valmis elämään laajemmalla tavalla ja johtaa 5D-unelmoinnilla, jossa elämämme on jatkuvaa potentiaalimme ilmaisemista, mitä ei rajoita se, kuka tukee meitä, tai kritiikki tai seuraamukset, joita yritämme välttää. Unelmamme ja visiomme elämällemme tulevat sielusta, ja meidän täytyy antaa niille ilmaisupaikka todellisuudessamme.

Oletko vakuuttunut, että unelmasi eivät toteudu ja olet jumissa siinä unelmattomassa elämässä, joka sinulla on nyt? Kadutko asioita, joita ei tapahtunut, ja pelkäät, etteivät ne koskaan tapahdu? Miten monta pettymystä sinulla on ollut elämässäsi? Todennäköisesti paljon. Niin minullakin. Minäpä jaan joitain niistä kanssanne.

Iso unelmani lapsena oli tulla ballerinaksi. Mutta se tuli mahdottomaksi, koska halvaannuin viideksi vuodeksi ja minun täytyi saada takaisin liikkumiskykyni. En ollut enää tarpeeksi vahva tanssimaan, ja minulta katosi lihaskoordinointi ja tasapaino.

Niinpä kiinnostuin muodista varhaisteininä ja suunnittelin ja ompelin omat vaatteeni vuosikausia.

Minulla oli myös unelma tulla konserttipianistiksi, ja olin musiikillisesti lahjakas, mutta perheeni ei tukenut sitä, joten tuo unelma hylättiin.

Halusin tulla sirkusratsastajaksi ja olin taitava ratsastaja, mutta se maksoi liikaa ja tarvittiin hevonen. Vanhempani eivät halunneet rahoittaa tuota harrastusta, joten sekin lähti.

Kun halusin julkaista 1990-luvun lopulla ensimmäisen kirjani, joka käsitteli vaihtoehtoisia hoitomuotoja, ravintoa ja yrttejä, en löytänyt ketään julkaisemaan sitä, ”koska en ollut lääkäri” – monia agentteja ja kustantajia siteeratakseni. En ole vieläkään kirjoittanut tuota kirjaa, mutta jaan paljon tuota informaatiota tänä päivänä. Voisin silti tehdä sen vielä, ja minulla on paljon lisäinformaatiota siihen nyt, 20 vuotta myöhemmin.

Tämä on lyhyt luettelo. Jos tekisin luettelon kaikista unelmista, visioista, suunnitelmista, tavoitteista, toiveista ja haluista, joita minulla on ollut elämässäni, ja kaikista jotka eivät ole toteutuneet, se olisi masentavaa. Jaoin joitain niistä kanssanne muutama kuukausi sitten. Ja vuosien saatossa olen ajatellut noita visioita ja unelmia ja katunut sitä, että ne olivat menneet minulta ohi eivätkä toteutuisi koskaan. Tunsin näin pitkän aikaa, kunnes opin, etteivät ne olleet poissa, ja voisin tuoda ne takaisin aina, kun halusin.

Niinpä palasin unelmiini ja huomasin, että olen edelleen kiinnostunut kaikista niistä, ja melko monet ovat valmiita toteutettavaksi, elvytettäväksi, uudistettavaksi ja käynnistettäväksi uudelleen. Ja internetin ja tämän päivän teknologian vuoksi ne ovat vielä helpompia toteuttaa nyt.

Sama pätee sinuun ja kaikkiin. Sielusi pitää edelleen kaikkea unelmaenergiaa puolestasi ja sitä energiatilaa, johon voit astua. Sinun tehtäväsi on ottaa tuo unelmaenergia ja muuttaa se todellisuudeksi. Ja kyllä, unelmasi ovat päteviä, koska ne ovat sielusi ainutlaatuista energiaa ja osa sielumissiotasi ja elämäntarkoitustasi.

Mutta miten tuot esiin ne unelmat, visiot, tavoitteet, suunnitelmat ja toiveet, jotka olet laittanut sivuun niin pitkäksi aikaa, ettet muista niitä, tai joista olet päättänyt, etteivät ne toteudu, tai joita pelkäät edes ajatella?

Tiedän tuon tunteen, ja juhlistamaan unelmaenergiamme uudestisyntymää tein lyhyen ohjelman, Access Your Secret Treasure, ja näytän siinä, miten päästään siihen salaiseen paikkaan, jossa unelmiasi, visioitasi, suunnitelmiasi, tavoitteitasi ja toiveitasi pidetään sinulle turvassa, kunnes olet valmis niihin. Ne eivät oikeasti häviä – ne ovat osa sielusi ilmaisua ja tärkeä osa energiakenttääsi.

Siis jos olet pettynyt tai masentunut, jos olet hylännyt toivon jonkin unelman toteutumisesta koskaan, ja jos olet valmis antamaan elämäsi tanssia unelmiesi musiikin tahtiin, hanki tämä ohjelma ja löydä unelmiesi aarre, joka odottaa, että tuot ne takaisin elämääsi ja alat ilmentää niitä nyt. Voit toteuttaa unelmasi, kun tiedät, miten niihin päästään käsiksi, ja on aika aloittaa.

Meillä on paljon tukea siihen nyt, ja uusille 5D-todellisuuksillemme antaa voimaa unelmiemme laajentava energia, joten aloita nyt. Ja muista, että unelmasi ovat musiikkia, jonka tahtiin elämä tanssii, joten lisää volyymiä ja ala tanssia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >