HomeViestejäDenise Le Fay20.7.2020 - Muutoksen selkiyttäminen

20.7.2020 - Muutoksen selkiyttäminen

MUUTOKSEN SELKIYTTÄMINEN

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
20.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä on yksi artikkeli, joka ei ole mukava "yhdenkoon" artikkeli siitä rehellisestä syystä, että kaikki eivät ole samalla kehitys-, tietoisuus-, fokus- ja ruumiillistumistasolla uudessa valossa ja uusissa koodeissa. Tästä syystä lukijan täytyy olla itsereflektoiva ja rehellinen. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan kykene siihen. Erottelukyky ja rehellisyys vievät sinut pitkälle, kun taas itsepetos ja toive- tai taika-ajattelu eivät. Missään tässä ei ole loppua ja lopullista valmistumista, joten rentoudu vain jatkuvaan evoluutio-ylösnousemusmatkaasi riippumatta siitä, millä energiaportaalla sinä tai minä tai kuka tahansa tällä hetkellä on. Jokainen porras on tärkeä ja sitä tarvitaan, koska jokainen niistä muuttaa sinua vähän lisää.
 
On monia ihmisiä, jotka edelleen uskovat, että Muutos on yksi ja välitön "Tapahtuma", joka tapahtuu sekunnin murto-osassa, kuin Hollywood-elokuvan erikoistehoste. Se olisi ihanaa, mutta ylösnousemusprosessi ei ole tapahtunut niin ensimmäisessä vaiheessa eikä tapahdu toisessa vaiheessa, ensimmäisessä kappaleessa mainituista syistä. Kaikki maan päällä elävät ihmiset eivät ole samalla tasolla henkilökohtaisessa kehityksessä ja tietoisuudessa.
 
Jälleen kerran, se olisi ihanaa, jos näin tapahtuisi, ja luoja tietää, että se tekisi ylösnousemusprosessista loistavamman ja nopeamman, kuin se jo on, mutta niin ei tapahdu, koska suuri yleisö on ehdottomasti kyvytön tekemään niin valtavan energeettisen ja fyysisen Muutoksen yhdessä samanaikaisesti. Jos suuri yleisö olisi henkisesti ja energeettisesti kehittyneempää ja fyysisesti ruumiillistuneempaa, niin tämänhetkinen ylösnousemusprosessi olisi saattanut olla vain yksi Muutostapahtuma. Koska suuri yleisö ei ole tarpeeksi kehittynyt tehdäkseen sen, monet energiaportaat ovat se tapa, jolla olemme kulkeneet ja joka on tarvittaessa jokaisen ihmisen ulottuvilla – askel kerrallaan.
 
Vuonna 2019 kirjoitin pari artikkelia siitä, että ylösnousemuksen toinen vaihe (tammikuu 2020) oli alkukohta, jolloin tietyt "tavalliset ihmiset" aloittaisivat ylösnousemusprosessinsa. "Tavallisilla ihmisillä" tarkoitan ihmisiä, jotka eivät tiedä evoluutio-ylösnousemusprosessista ja kaikesta, mitä siihen liittyy ja miksi. On ihmisiä, joiden sydän ja mieli avautuu, ja he huomaavat, etteivät he voi sietää enää elämistä vanhassa alemman taajuuden maailmassa, ja vaativat todellisuusmuutosta välittömästi. He joita olemme nähneet tähän mennessä 2020, ovat tavallisten ihmisten ensimmäisen aallon ryhmä, jotka ovat valmiita evoluutiomuutoksiin fyysisessä todellisuudessa. Myöhemmin tulee tavallisten ihmisten toinen aalto ja sen jälkeen kolmas aalto, kun useammat ja useammat ihmiset aktivoidaan kehittymään pois siitä, mitä on ollut, ja aloittamaan henkilökohtaisen prosessinsa ja siirtymään ylöspäin noita ylösnousemuksen energia-askelmia.
 
Vapaaehtoisten tienraivaajien eri aallot auttoivat rakentamaan ja ankkuroimaan ylösnousemuksen energia-askelmat ensimmäisen vaiheen aikana (ja jotkut jo vuosikymmen tai pari ennen sitä) kaikkien ihmisten käyttöön nyt ja lähitulevaisuudessa. Toisessa vaiheessa (2020 ja sen jälkeen) näemme tavallisten ihmisten ensimmäisen aallon alkavan nousta niitä. Kaikki tapahtuu uskomattoman paljon nopeammin nyt, kun me olemme uusien koodien ja energioiden korkeammalla taajuusasteikolla ja tavallisten ihmisten ensimmäisen aallon ryhmä on aktivoitu kehittymään nopeasti.
 
***
Kertasin yllä olevan, koska monet vapaaehtoiset – tähtisiemenet, muuttujat, ruumiillistujat, tietoiset luojat, tienraivaajat, tiennäyttäjät jne., "kaikki ensimmäiset" – ovat kokeneet lisää nopeutuneita "ei täällä eikä tuolla" -jaksoja, vapautuen lisää henkilökohtaisista muistoista ja tunneyhteyksistä. Toisen vaiheen "pysy kotona" -aika 2020 on ollut ekstrakummallista ja monilla "ensimmäisillä" on ollut paljon lisää muistojen purkamista elämistä.
 
Vuonna 2009 havaitsin, että pian unohtaisin muistojani tästä ja entisistä elämistä ja sen vuoksi minun pitäisi kirjoittaa nopeasti kirja vapaaehtoisen moniulotteisista positiivisista ja negatiivisista kokemuksista kaksinaisuustaajuudessa ja -todellisuudessa, ennen kuin kehityin tuon taajuusasteikon yli. Niinpä tein juuri sen, ja tammikuussa 2010 "A Lightworker's Mission: The Journey through Polarity Resolution" lähti markkinoille. Tässä sitä ollaan kaikkien näiden vuosien jälkeen, ja monet vapaaehtoiset ovat kokeneet lisää viimeisen vaiheen sisäistä siivousta. Tämä ei ole ollut tarkoituksellista meidän osaltamme tänä vuonna, mutta olemme viime vaiheessa irtipäästämässä vanhoja alempia taajuuksia, verkkoja, kaavoja, malleja jne. sisäisesti ja ulkoisesti, ja siihen sisältyy monilla meistä henkilökohtaisia muistoja.
 
Kun vanha alempi ulkoinen 3D-maailma hajoaa ja häviää, niin tapahtuu myös monille – jos ei kaikille – henkilökohtaisille muistoillemme elämistä, joita olemme eläneet siinä. Magnetismin jokaisen heilahtelun ja muutoksen myötä, se mikä sisälsi vanhaa alempaa Maa-taajuutta ja muistoja elämistämme ja kokemuksistamme siinä – sekä Maan vanhoissa ulkoisissa magneettiverkoissa että kehomme sisäisissä magneettiverkoissa – kuolee ja häviää. Pelkästään tämä on kummallinen ja intensiivinen siirtymätila, kun vanhan maailman hajoaminen ja samanaikainen uuden rakentaminen työntää meidät päästämään täysin irti kaikesta jäljellä olevasta tarpeettomasta ja epäharmonisesta itsetunnosta ja siihen liittyvistä muistoista ja auliisti ja tarkoituksella asumaan uudessa, joka on täysin vapaa menneisyydestä.
 
Tämän vuoksi monet ovat nähneet 2020 sielunsa silmin enemmän kuvia entisistä henkilökohtaisista tapahtumista ja myös unia tapahtumista, ihmisistä, lemmikeistä, olennoista, avaruusolennoista, rakkaista jne., kaikesta mikä merkitsi jotain vanhalle itsellemme vanhassa Maassa – jättäen nopeasti viime hyvästejä niille kaikille korkeammassa näkökyvyssämme. Vanhan alemman taajuuden elämämme ovat kirjaimellisesti vilahtaneet silmiemme edestä, koska olemme kuolleet niille jo vuosia. Nämä toisen vaiheen nopeat kuvat vuonna 2020 ovat viimeisiä askelia menneisyydestämme irtipäästämisessä. Tämä on sen kolmen päivän elämäntarkastelun viimeistelyä, jonka jokainen kävi läpi jossain kohtaa 21.–23.12.2012. Tällainen prosessi tapahtuu normaalisti, kun olemme kuolleet fyysisesti, mutta ylösnousemusprosessissa olemme tehneet sitä ollessamme hyvin elossa, tietoinen ja nykyisessä ylösnousevassa fyysisessä kehossamme.
 
Tarpeetonta sanoa, että meillä on ollut uskomattoman epätavallinen kokemus kuollessamme vähitellen vuosien saatossa ja ylösnoustessamme vähitellen korkeammille ja korkeammille olemis- ja todellisuustasoille. Aiemmassa artikkelissani kysyin: "Miten alastomaksi voit tulla nyt?" Tämä on toinen aspekti tässä syvemmässä vapautumisessa vanhasta Maa-maailmasta ja elämistämme, kokemuksistamme ja muistoistamme siinä. Kun vanhaa alemman taajuuden patriarkaalista 3D-maailmaa ja -todellisuutta on purettu näiden ylösnousemusvuosien saatossa, meitä on tietysti myös. Olemme kuolleet ja irrottautuneet siitä monta vuotta – monet vapaaehtoiset pari vuosikymmentä – ja nyt toisessa vaiheessa olemme saavuttaneet näillä portailla tärkeän muutoskohdan.
 
***
Yksi monista asioista mitä covid-19-pandemian "pysy kotona" -määräys oli ja on korkeammilla tasoilla, on pakottaa kaikki maailmanlaajuisesti lopettamaan mieletön ja tavanomainen tekeminen ja sen eläminen, mikä on ollut vanhaa ja kuolevaa alempaa Maa-maailmaa. Lakaten juoksemasta ihmisen vanhassa oravanpyörässä, päästen irti vanhasta menneisyydestä, vaihtaen oma fokus ja aikomus, pysyen "kotona" korkeassa sydämessään ja alkaen elää korkeamman taajuuden uudessa Maassa, ei kuolevassa ja häviävässä vanhassa alemmassa Maassa. Jumalainen Lähde on laittanut jokaisen ihmisen maan päällä, kaikki vapaaehtoiset mukaan luettuna, rakastavaan mutta tiukkaan aikalisäjaksoon, auttamaan ihmisiä aloittamaan fyysisesti siirtymän nyt. Tätä vuoden 2020 jumalainen "lopeta ja luovu" -määräys on nyt ja jatkossa.
 
Kun helmikuussa 2020 tulin tietoiseksi covid-19-pandemiasta, tiesin välittömästi, että sitä olisi kolme globaalia aaltoa. Kun kirjoitan tätä, lähellä heinäkuun loppua 2020, olemme syvällä pandemia ensimmäisessä aallossa. Tulossa on vielä kaksi aaltoa, ja ne ovat ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän lineaarista aikaa ja kannustimia tehdäkseen toisen vaiheen ylösnousemusmuutoksen. Lisäksi on vanhojen patriarkaalisten Maa-rakenteiden ja järjestelmien jne. nopeaa purkamista. Monet taistelevat tätä evoluutiomuutosta vastaan ja kapinoivat kuin lapset. He haluavat vapauden jatkaa itsekkäinä patriarkaalisina persläpinä ja idiootteina. Ei mikään fiksu siirto heiltä tänä merkittävänä evoluutioaikana ja jumalaisen äidin palatessa, mutta kukin taaplaa tyylillään. Tämä on yksi syy, miksi on kolme pandemia-aaltoa – se antaa tietämättömille ihmisille, jotka taistelevat vastaan ja vastustavat positiivista muutosta, kasvua ja evoluutio-ylösnousemusta, vähän enemmän lineaarista aikaa päästä mukaan korkeampaan ohjelmaan ja siirtyä uuteen korkeampaan kaikkeen sisäisesti ja ulkoisesti.
 
Muistatko, mitä mainitsin aalloista tavallisia ihmisiä, jotka aktivoidaan nyt ja eri aikoina aloittamaan ylösnousemusprosessi? Myös nämä kolme covid-19-pandemia-aaltoa liittyvät siihen ja toimivat laukaisimina, että useammat ja useammat ihmiset aloittavat evoluutio-ylösnousemusprosessin ja siirtyvät uuteen Maahan. Taas kerran, asiat näyttävät joltain, kun ne itse asiassa ovat jotain aivan muuta ja positiivista monilla tasoilla suuren yleisön kannalta. Ne ovat energia-askelmia, joita ihmisten täytyy nyt alkaa kiivetä.
 
Vaikka jaan tämän informaation, se ei merkitse, että sinun ja minun ja muiden jotka tietävät, täytyy elää läpi kaikki kolme pandemia-aaltoa. Olemme nyt ja olemme olleet monta vuotta useita energia-askelmia ylempänä kuin suuri yleisö. Me edelläkävijät, tiennäyttäjät jne. olemme olleet korkeammilla taajuustasoilla jo vuosia tai vuosikymmeniä – ylösnousemusprosessin toinen vaihe on vain aktivoinut ylösnousemuksen alkamaan kaikilla ihmisillä 2020 ja myöhemmin. Älä ole huolissasi pandemia-aalloista ja vanhan alemman taajuuden maailman ja järjestelmän jatkuvasta romahtamisesta, ja jatka vain sen tekemistä, mitä olemme tehneet kaiken aikaa.
 
Normaalisti en kerro tietynlaista informaatiota, kuten aikoja tai päivämääriä ja sellaista, mitä juuri sanoin kolmesta pandemia-aallosta. En tavallisesti jaa sen tyyppistä informaatiota julkisesti, koska liian monet ihmiset ymmärtävät tai tulkitsevat väärin ne tai fiksoituvat aikoihin, päivämääriin, määriin jne., eivätkä siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu ja miksi ja mitä heidän pitäisi tehdä omassa itsessään yksilöinä. Ainoa oikeasti tärkeä informaatio on, että se kaikki on sinussa – ei ulkoista, vaan sisällä sinussa. Työskentele aina kotoa käsin.
 
***
Olen kokenut tämän monta kertaa näinä ylösnousemusvuosina, mutta haluan kertoa tuoreen energiaporrasmuutokseni. Perjantaina 17.7.2020 koin uuden korkeamman plasmavaloaallon, joka tyypillisesti minulla yhdistyy ensin fyysisen pääni yläpuoliseen alueeseen, sitten se tulee päähän ja tekee kaikkia hassuja ja jännittäviä uusia asioita siellä jonkin aikaa, ja sitten se siirtyy alemmas korkeaan sydämeeni ja tekee kaikkia hassuja ja jännittäviä uusia asioita myös siellä. Sitten tuntuu pääkipua, painetta jne. sydämessä, ja koko ylärinnassa ja selässä samalla tasolla jytkähdyksiä, jumputusta, toisinaan kovaa hakkaamista, ja voimakasta sisäistä tärinää, josta on tullut rajua yhdestä perspektiivistä katsottuna, elettyäni 19 vuotta tätä jatkuvaa ruumiillistumista enemmän ja korkeammalle.
 
Onneksi silloin kun tämäntyyppisistä ekstravoimakkaista ylösnousemus-ruumiillistumisjaksoista tulee liikaa, vapaudun tavallisesti kehosta, mikä merkitsee vain, että nukahdan ruumiillistaessani lisää uusia korkeampia energioita. Se on nopeampaa ja helpompaa minulle, kun pääsen pois tieltä fyysisesti joksikin aikaa ottamalla energiatorkut ja nukahtamalla, kun fyysinen kehoni ruumiillistaa, sisäistää ja muuttuu pysyvästi siitä, mitä sille tapahtuu. Tässä tapauksessa olin unessa melkein kolme tuntia, ja kuin heräsin sinä iltapäivänä, se tapahtui toisella aikajanalla.
 
Tämä on melko yksinkertaista, ja se menee näin. Lisää uusia korkeampia energioita saapuu ja ne täytyy ruumiillistaa. Nuo energiat ottavat yhteyden fyysiseen kehoon ja niiden sisäinen ruumiillistaminen alkaa. Tämä prosessi aiheuttaa tyypillisesti fyysistä epämukavuutta ja/tai suoranaista kipua, painetta, särkyä jne. Kun energia on ruumiillistettu fyysisesti, heräät tai tunnet tai välittömästi tiedät, että koska olet juuri ruumiillistanut enemmän uusia korkeampia energioita, olet muuttunut taas energeettisesti, mikä saa sinut kehittymään yhden tai useamman energiaportaan ylemmäs, ja se laittaa sinut automaattisesti ja luonnostaan uuteen korkeampaan taajuuteen, jota voidaan kutsua myös aikajanaksi. Yksi, kaksi, kolme ja pum! Olet nyt korkeammassa taajuudessa, paikassa, maailmassa, aikajanassa siitä yksinkertaisesta syystä, että ruumiillistit lisää korkeampia taajuuksia ja nousit lisää ylösnousemusportaita.
 
On sanomattakin selvää
 
On sanomattakin selvää, että ylösnousemuselämämme on ollut outoa ja kummallista ja että siitä tulee vielä enemmän sitä nyt toisessa vaiheessa. Mitä enemmän energiat muuttuvat, sitä enemmän me muutumme ja ulkoinen todellisuus muuttuu. Mitä enemmän vanha ulkoinen Maa-maailma hajoaa, sitä enemmän muistomme elämistä jotka on vietetty siinä, häviävät sisältämme. Vanhat elämämme vanhassa alemman taajuuden Maassa ovat vilahtaneet silmiemme edestä, kun ne häviävät muististamme. Vaihtelevat magneettienergiat ovat auttaneet meitä ja Maata vapautumaan noista lopuista vanhaa todellisuutta ylläpitävistä energiamalleista (verkot) ja siirtymään pois niistä ja lisääntyvässä määrin uusiin malleihin ja uuteen Maahan.
 
On sanomattakin selvää, että kaikki nämä ylösnousemukseen liittyvät korkeamman taajuuden energiamuutokset aiheuttavat sen, että me, fyysinen kehomme ja kaikki muu tuntee kaikenlaisia hyvin epätavallisia asioita. Hyvin monin tavoin olemme kuolleet, tehneet siirtymän elossa ollessamme ja nykyisessä fyysisessä kehossamme – ja tarkoitan tätä kirjaimellisesti. Vapaaehtoiset ovat käyneet läpi tätä 1998–1999 vuodesta saakka, mutta nyt toisessa vaiheessa tavallisten ihmisten ensimmäinen aalto on alkanut tehdä sitä.
 
On sanomattakin selvää, että se on ollut ja tulee loppuelämämme olemaan valtavan kummallista. On sanomattakin selvää … ratsasta tällä jutulla koko rahan edestä, koska se on harvinainen ja olet huomattavan onnekas ollessasi inkarnoituneena nyt fyysisen tason evoluutiotapahtumien keskipisteeseen. Olemme usein ruikuttaneet ja kitisseet siitä, miten julmaa, tuskallista ja vaikeaa se kaikki voi olla toisinaan, mutta se on hyvin harvinaista ja on äärimmäisen pitkä jono sieluja odottamassa, että pääsisivät tänne elämään sen fyysisesti.
 
Luonnollisen evoluution aiheuttamia henkisiä kasvukipuja. Toisin sanoen, allamme olevaa maaperää ei ole nyt, koska olemme niin pitkällä maailmojen eroamismuutoksessa. Olemme välitilassa. Olemme siirtymässä. Olemme evoluution käynnistämässä metamorfoosissa. Emme ole vakaita. Emme ole kiinteitä. Emme ole, mitä olemme olleet, mutta emme ole vielä täysin, mitä meistä on tulossa, koska olemme kvanttisia ja työstämme tätä juttua monissa pisteissä ja monilla tasoilla samanaikaisesti. Ja joskus se tekee melko kummalliseksi sen, että on fyysisesti inkarnoituneena tässä tapahtumien keskipisteessä, mutta se on sanomattakin selvää …
 
Samaan aikaan kun kaikki nämä eriskummalliset asiat vain jatkuvasti lisääntyvät ja kiihtyvät toisessa vaiheessa, monilla ruumiillistujilla on myös enemmän uusia kykyjä, minkä pitäisi olla myös sanomattakin selvää. Toinen vaihe aktivoi sen, mitä tavalliset ihmiset ovat kokeneet 2020 tähän mennessä, ja sama pätee vapaaehtoisiin ja ensiruumiillistujiin, mutta paljon korkeammilla ja monimutkaisemmilla tasoilla. Porrasaskelmia, muistatko? Myös meillä vapaaehtoisilla ja ruumiillistujilla on elämä käännetty ylösalaisin, ja olemme eläneet ja oppineet jumalaisen "lopeta ja luovu" -määräyksen alaisuudessa 2020. Olemme tehneet sitä vain korkeammilla tasoilla, aivan kuten olemme tehneet ensimmäisen vaiheen alkamisesta saakka.
 
Sanon tämän uudestaan: on erittäin tärkeitä syitä siihen, miksi vapaaehtoiset ovat tämän jumalaisen "lopeta ja luovu" -määräyksen alaisuudessa, ja näin on, jotta siirrymme seuraavaksi korkeammalle uudelle tasolle ja aloitamme yksilöllisemmän transformaation.
 
Kuten kaikessa muussakin, tulee jatkuvasti aina vain selvemmäksi, kuka ruumiillistuu ja kuka ei, ja se on ok. Ole tietoinen, rehellinen, äläkä harhaudu muista ihmisistä. Itse olen käsitellyt tässä toisessa vaiheessa paljon enemmän sitä, että tulen aina vain itsenäisemmäksi energeettisesti. Kaikki on tässä kohdassa täysin sisäistä. Olen ollut tietoisempi siitä, että kykenen olemaan tietoinen luoja ja että se mitä tarkoituksella määrään, ohjaan ja "lataan", ilmentyy nyt lopultakin nopeasti fyysisesti. Niin upeaa kuin tämä onkin, siihen liittyy paljon henkilökohtaista vastuuta, korkeampaa tietoisuutta ja täydellistä ja jatkuvaa rehellisyyttä henkilökohtaisesti.
 
Tapahtumani ovat kaikki sisäisiä toisessa vaiheessa, koska se on ruumiillistumisen seuraava taso – tullen yksilönä aina vain täysivaltaisemmaksi energeettisesti ja vastuullisemmaksi siitä todellisuudesta, jonka haluan kokea ja elää nyt, eläen jatkuvasti korkeasta sydämestäni, luoden tietoisesti sieltä käsin ja antaen luomuksilleni tarvittavan fokuksen niiden kiteytymiseksi fyysisyyteen, etsimättä itseni ulkopuolelta juuri mitään. Jatkamme näistä aiheista kommenteissa, jos kiinnostaa.
 
Denise Le Fay
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >