HomeViestejäDenise Le Fay11.5.2020 - En sanonut vitsinä, että 2020 on toisen vaiheen alku

11.5.2020 - En sanonut vitsinä, että 2020 on toisen vaiheen alku

EN SANONUT VITSINÄ, ETTÄ 2020 ON TOISEN VAIHEEN ALKU

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
11.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
https://highheartlife.files.wordpress.com/2019/05/evolve1.jpg?w=288
 
* Sisältöön on lisätty energeettisesti sateenkaarenvärisiä jäätelöströsseleitä auttamaan ja lisäksi torjumaan alhaisia piirteitä.
 
Ylösnousemusprosessin toinen vaihe. Ne ovat vain sanoja, älyllisiä termejä, mielen spekulointia ja mahdollinen lähitulevaisuus, kunnes havaitsee yhtäkkiä elävänsä sitä. Se on ollut tilanne melkein kaikilla rintamilla tammikuusta 2020 saakka, kun vapaaehtoiset ja ihmiskunta globaalisti siirtyivät toiseen vaiheeseen.
 
Tuskin pystyn avaamaan enää televisiota, koska voimistuva negatiivisuus, hyvin "valaistut" valheet, lisääntyvä järjettömyys, raivokas viime hetken vallankahminta ja loputon ahneus ovat pahentuneet joka päivä toisessa vaiheessa. Tuskin olen pysynyt myöskään avaamaan tietokonettani ja menemään nettiin samoista syistä, ja käyn säännöllisesti vain muutamilla sivustoilla, jotka ovat "korkeimmalla" ylösnousemusyhteisössä. Sellaista on tämän toisen vaiheen kaiken ja kaikkien nopeutunut globaali purkaminen, mutta nyt se tapahtuu uusissa koodeissa ja paljon korkeamman taajuuden valoenergioissa.
 
Ikään kuin kaikki mitä on tapahtunut tammikuusta 2020 saakka, ei olisi riittänyt – jokaisen tätä lukevan täytyy pitää korkean sydämen tietoisuudessaan, että on massiivinen ihmiskirjo, jolla on äärimmäisen erilainen tietoisuus-, kehitys-, kyky-, tiedostamis- ja henkilökohtainen fokustaso. Sama pätee ylösnousemusyhteisöön ja ylösnousemusopettajiin, -kirjoittajiin ja -luennoijiin. He kuitenkin toimivat kapeammalla taajuusasteikolla, kuin tiedostamattomat ihmismassat yleisesti.
 
On hyvin monia erilaisia aikajanoja, koska on hyvin monia ihmisiä, joilla on huomattavan erilainen tietoisuus-, uskomus-, tiedostamis- ja fokustaso. Tämä näkyy ja tuntuu helposti ylösnousemusyhteisössä ja siihen liittyvissä yhteisöissä.
 
Ylösnousemusyhteisössä on yksilöitä ja ryhmiä, jotka edelleen vuonna 2020 odottavat, valittavat, väittelevät, kirjoittavat lisää kirjoja, pitävät lisää luentoja siitä ja ovat täysin keskittyneitä siihen, miksi hallitus ei ole vielä kertonut totuutta ufojen ja maan ulkopuolisten olentojen olemassaolosta.
 
Ylösnousemusyhteisössä on yksilöjä ja ryhmiä, jotka edelleen vuonna 2020 uskovat, että Jeesus ja joku valo-olentomiehistö ja muinainen ufo-alus ja kuka ties mikä, tulee pian pelastamaan ylösnousemuspäivän – ja tietysti myös kaikki heidät.
 
Ylösnousemusyhteisössä on yksiöitä ja ryhmiä, jotka edelleen 2020, tässä toisessa vaiheessa, roikkuvat monissa, jos eivät kaikissa, ensimmäisen ylösnousemusvaiheen vanhoissa tavanomaisissa energiatyörutiineissa ja niihin liittyvissä fyysisissä toimissa. Siltä varalta, että jotkut eivät ole vielä huomanneet, niin toinen vaihe on mahtavan erilainen kuin ensimmäinen vaihe. Siltä varalta, että te vapaaehtoiset ette ole vielä oivaltaneet, niin meille on annettu tammikuusta saakka 2020 toisen ylösnousemusvaiheen uusia työmääräyksiä.
 
Jos olet vapaaehtoinen, joka on päättänyt elää nyt myös ruumiillistumisprosessin, sinun täytyy arvioida ja priorisoida asiat uudelleen sovittaaksesi itsesi ja toimiesi toisen vaiheen energioihin. Jos olet päättänyt olla elämättä ruumiillistumisprosessia, sinun täytyy silti tehdä henkilökohtaisia muutoksia itsessäsi ja ylösnousemukseen liittyvissä toimissasi, suunnitelmissasi ja toiminnoissasi.
 
Toisen vaiheen ruumiillistumisprosessiin liittyy suurempaa henkilökohtaista vastuuta, mitä koimme ensimmäisessä vaiheessa, joten meidän on tarvinnut tehdä monin eri tavoin muutoksia tammikuusta 2020 saakka. Joiltain vapaaehtoisilta on vienyt vähän pidempään oivaltaa tämä ja tehdä tarvittavia henkilökohtaisia kurssikorjauksia. Kuitenkin Saturnus alkaa perääntyä 11.5.2020 Vesimiehen 1 asteessa ja perääntyy Kauriin 25 asteeseen saakka, 29.9.2020 mennessä. Lisäksi Jupiter alkaa perääntyä 14.5. Kauriin 27 asteessa ja perääntyy Kauriin 17 asteeseen saakka, 12.9.2020 mennessä. Kaikkien täytyy nyt käsitellä Saturnuksen perääntymistä viisi seuraavaa kuukautta ja tehdä monia henkilökohtaisia kurssikorjauksia siellä, missä meidän kunkin täytyy tehdä niitä vapaaehtoistyössämme ja henkilökohtaisen ruumiillistumisemme toisessa vaiheessa näillä uusilla ja erilaisilla tasoilla.
 
Ylösnousemusyhteisössä on yksilöitä ja ryhmiä, jotka edelleen 2020 uskovat, että kaikki negatiivisuus ja pahuus tulee ihmisistä ja heidän varjopuolestaan, varjoluonteestaan jne. eikä koskaan mistään tai kenestäkään muusta Maassa tai jossain muualla. Evoluutio ja lisääntynyt tiedostaminen paljastaa lisää yksityiskohtia ihmiskunnan menneen suuren oppimissyklin taustalla, ja että toiset ovat kuitenkin hiljattain jo poistuneet kaksinaisuus- ja erillisyystaajuuksista ja -tietoisuudesta.
 
Ylösnousemus- ja salaliittoyhteisössä on yksilöitä ja ryhmiä, jotka edelleen 2020 uskovat, että tietyt – kutsuisin niitä pimeystiimin negatiivisiksi avaruusolennoiksi ja muiksi moniulotteisiksi olennoksi ja vastaaviksi – ovat oikeasti positiivisia ja tarvitsevat vain sitä, että annat heille orgaanista elämänvoimaenergiaasi auttamaan ja ruokkimaan heitä. Vastineeksi tämän toistuvasta tekemisestä heiltä saa tiettyjä rajoittuneita korkeampia kykyjä, kokemuksia ja moniulotteisia ilmiöitä ja/tai aseteknologiaa jne.
 
Toisin sanoen, jotkut yksilöt – jotkut hyvin tunnettuja – ja jotkut ryhmät uskovat, että saavuttaakseen korkeamman tietoisuuden ja kehittyneemmät kyvyt täytyy olla valmis antamaan osuus omasta orgaanisesta elämänvoimastaan epäorgaanisille moniulotteisille ja ulottuvuuden ulkopuolisille avaruusolennoille. Erottelukyky ja sekä valotiimin että pimeystiimin taajuuksien ja olentojen tunteminen energeettisesti on hyvin tärkeää, jotta yksilöt voivat tietää itse, kuka on kuka ja mikä on mikä, ja olla joutumatta näiden moniulotteisten loisavaruusolentojen huijattavaksi jostain syystä. Voi herran jumala, kehittykää ja oppikaa tekemään se kaikki itse!
 
Ylösnousemusyhteisössä on joitain ylösnousemusopettajia ja -kirjoittajia ja ryhmiä, jotka edelleen 2020 uskovat, että on tarpeellista mennä fyysisesti tiettyihin paikkoihin maan päällä tekemään energiatyötä. Emmekö me vapaaehtoiset ole täällä auttamassa Maata, Gaiaa, tulemaan kokonaisuudessaan "pyhäksi paikaksi" planeettana korkeammassa ulottuvuudessa ja uudella olemistasolla ja -tilassa? Tulee ylösnoussut uusi Maa-tähti? Emmekö me vapaaehtoiset ole täällä tekemässä uusia energiaperustoja, ruumiillistamassa korkeamman DNA:n, rakentamassa uusia energiateitä, -siltoja ja -polkuja jne. ihmisten käytettäväksi, jotta heistä tulee energeettisesti kykeneviä ylösnousemaan uudelle ylösnousseelle pyhälle Maa-tähdelle ja asumaan siellä?
 
Eikö ylösnousemustyötä voi tehdä missä tahansa? Koska tahansa? Todella kamalissa ja vaikeissa olosuhteissa ja jos jonkinlaisen jatkuvan häiritsemisen ja melun keskellä? Tiedätkö, että valtaosa vapaaehtoisista on täysin tietämättömiä supervoimapesäyksilöitä, jotka eivät ole koskaan nähneet tai tunteneet yhtään pyhää paikkaa tai fyysisesti menneet niille tekemään ylösnousemukseen liittyvää työtä? On paljon enemmän yksilöitä, jotka ovat jatkuvasti tehneet ylösnousemustyötä kotonaan ja kaoottisessa elämässään muiden vastuiden kera, kuten lapset, mies/vaimo, tarviten huolehtia vanhasta sairaasta ja/tai kuolevasta vanhemmasta, tasapainoillen vapaaehtoisuutensa kanssa jatkuvasti, omistaen talon ja tontin joka tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa ja rahaa jne. On aina ollut enemmän näkymättömiä ja tuntemattomia vapaaehtoisia, jotka ovat työskennelleet siellä, missä ovat, tasapainoillen samalla lasten, puolison, sairaan vanhemman jne. kanssa. Nämä ovat yksilöitä, jotka voivat tehdä energiatyötä ollessaan samalla ehdottoman kamalissa fyysisissä, tunne-, taloudellisissa ja psyykkisissä olosuhteissa, eivätkä muut vapaaehtoiset edes tunne heitä tai anna tunnustusta heille.
 
Minun silmissäni "pinnallisten ja komeiden new-age-seremonioiden ja tapahtumien" -ihmiset eivät koskaan vedä vertoja niille lukuisille tuntemattomille ja näkymättömille yksilöille ympäri planeettaa, jotka ovat ahertaneet ylösnousemusprosessia ankarassa negatiivisuudessa ja tiheydessä, jokaisessa USA:n paskakaupungissa ja kaikissa muissa vastaavissa kaupungeissa ympäri maailmaa, saamatta mitään tunnustusta loputtomasta korkeammasta ja täysin egottomasta palvelustaan. Teidät nähdään ja tunnetaan, ja te olette olleet vapaaehtoisia, joihin luottaisin ennen ketään muuta.
 
Ylösnousemusyhteisössä on jotain, joilla on 2020 edelleen paljon vanhan Kalojen ajan uskonnollisia jäämiä itsessään, uskomuksissaan, sanoissaan ja teoissaan ylösnousemukseen liittyen. Monet heistä ovat kummallinen sekoitus "new age" -saarnaajagurua ja tähtisiemeniä, joilla on erilaisia yhteyksiä maan ulkopuolisiin ja jotka osaavat puhua myös niiden kieliä, ja monilla on voimakkaita entisiä elämiä vanhoissa Itä-Intian filosofiakouluissa, ja ne näkyvät heidän nykyisessä elämässään, tietoisuudessaan ja asenteissaan. Melkein kaikille vapaaehtoisille ne on tuttuja juttuja ja moni muukin, mutta toisessa vaiheessa täytyy uppoutua täysin tähän Uuteen ja ruumiillistumiseen ja päästää menneisyydestä irti. Monien vapaaehtoisten tapaan olen viettänyt useita entisiä maaelämiä vihkiytyneenä eri mysteereihin eri mestaruuskouluissa ympäri Maata ja aikaa, auttamaan tätä inkarnoitunutta versiota ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin aikana.
 
On monia muita esimerkkejä, mutta toivon, että luettelemani riittävät saamaan sinut toisen vaiheen yksilölliselle tiedostamis-, fokus- ja toimintatasolle. Nyt toisessa vaiheessa fokusoidut erityisesti juuri siihen aikajanaan, taajuustasoon ja todellisuuteen, josta löydät itsesi, koska olet värähtelyltäsi yhteensopiva sen kanssa, joten ole tietoinen tietoisuudestasi, ota täysin vastuu siitä, mitä olet ja teet nyt, ja tee henkilökohtaisia kurssikorjauksia aina tarvittaessa. Toinen vaihe on hyvin erilainen, ja se vaatii jokaista meitä elämään, ruumiillistamaan ja siksi ankkuroimaan sen kaiken nyt-hetkessä uuteen Maahan uutta ihmisyyttä varten siellä, missä olet fyysisesti. Ylösnousemusprosessin ensimmäisessä vaiheessa ulkoinen oli tärkeää, mutta toisessa vaiheessa sisäinen meissä jokaisessa on tärkein ja voimallisin paikka.
 
En sanonut vitsinä myöskään Lähteen vuoden 2020 "LOPETA JA LUOVU" -määräystä
 
Vaikka monet ylösnousemusyhteisöissä olivat intensiivisesti fokusoituneet erilaisiin suunnitelmiinsa ja tapahtumiinsa vuodelle 2020, ylösnousemusprosessin toinen vaihe saapui kaikkialle 12.1.2020 ja monet huomasivat suunnitelmiensa pysähtyneen äkkiä sen vuoksi, mitä olen kutsunut nimellä Lähteen "lopeta ja luovu" -määräys.
 
Lähteen jumalaisen toisen vaiheen "lopeta ja luovu" -määräyksessä ei ole kyse vain vuoden 2020 covid-19-pandemiasta ja siitä, miten se on pakottanut ja pakottaa jatkossa useampina aaltoina tietämättömät ihmiset "pysy kotona" -elämään ja -todellisuuteen. Siinä ei ole kyse vain hämmästyttävistä ja täydellisistä talouden ja toimitusketjujen romahduksista ja ruokapulasta ja katoamisista, joita tapahtuu tänä vuotena ja seuraavana. Siinä on kyse myös vapaaehtoisista, joiden täytyy elää toisen vaiheen "lopeta ja luovu" -määräys ja tehdä monia henkilökohtaisia muutoksia. Se mikä toimi ja mikä oli energiatyötämme ensimmäisessä vaiheessa, on muuttunut toisessa vaiheessa, eli vapaaehtoisiin sovelletaan myös tätä "lopeta ja luovu" -määräystä ja erittäin tärkeistä syistä. Ole valmis muuttumaan, kasvamaan, oppimaan lisää ja tulemaan enemmän vapaaehtoiseksi, mistä tässä määräyksessä on kyse meillä nykytasollamme. Se on jotain täysin muuta ihmismassalla heidän nykytasollaan ja -tietoisuudessaan.
 
Lähteen "lopeta ja luovu" -määräys ei ole suunnattu ainoastaan tietämättömille ihmisjoukoille maailmanlaajuisesti – se on kaikille, ja tuon luettelon kärjessä ovat ylösnousemusyhteisöt ja siihen liittyvät muut. Alemmilla tietoisuustasoilla tämän määräyksen on tarkoitus pakottaa kaikki tietämättömät ihmiset pois kaikesta, mitä he ovat tavanomaisesti tehneet, olleet, mihin fokusoituneet ja mitä eläneet koko elämänsä. Korkeammilla tietoisuustasoilla, kuten ylösnousemusyhteisöt ja muut vastaavat omilla vaihtelevilla tiedostamistasoillaan, toinen vaihe ja tämä määräys pakottaa kaikki pois kaikesta, mitä he ovat tavanomaisesti tehneet, olleet, mihin fokusoituneet ja mitä eläneet ylösnousemusprosessin ensimmäisessä vaiheessa. Tuon ryhmän kärjessä ovat – kuten pitäisi olla ilmiselvää – ylösnousemusopettajat ja -kirjoittajat.
 
Tämä toisen vaiheen "lopeta ja luovu" -määräys on Lähteen säätämä, ja se on kaikille nyt maan päällä eläville ja erityisesti jokaiselle ylösnousemusopettajalle ja -kirjoittajalle, ja tärkeistä syistä, joiden pitäisi olla myös ilmeiset. Vapaaehtoisten ylösnousemusopettajien ja -kirjoittajien, sekä kaikkien vapaaehtoisten jotka ovat päättäneet elää ruumiillistumisprosessin nyt, tarvitsee toisessa vaiheessa fokusoitua yksinomaan henkilökohtaiseen sisäiseen ruumiillistumisprosessiinsa, ei ulkoisiin ylösnousemukseen liittyviin tapahtumiin tai suunnitella muita tapahtumia tai pyhien paikkojen leikkiaikaa ystävien kanssa tai muita sellaisia ensimmäisen vaiheen tapoja ja toimintoja. Jos et elä ruumiillistumisprosessia, sinun täytyy kuitenkin elää toisen vaiheen korkeammissa energioissa ja tasoilla ja Lähteen "lopeta ja luovu" -määräys. Se on heille ja meille, meille ja heille, kaikilla niillä eri taajuus-, tietoisuus-, kyky- ja tiedostamistasoilla, joilla kukin ryhmä parhaillaan on.
 
Alemmilla tietoisuustasoilla toisen vaiheen "pysy kotona" ja "pysy kahden metrin päässä" -säännöt merkitsevät, että ihmiset pysyvät fyysisessä kodissaan tänä suuremman pandemiariskin aikana ja ovat kotinsa ulkopuolella ainakin kahden metrin päässä toisista fyysisesti. Alemmilla tietoisuustasoilla nämä uudet pakolliset säännöt näyttävät johtuvan täysin covid-19-pandemiasta, ja suurelta osin näin on. Mutta tyypillisellä korkeamman tason tavalla se liittyy myös sen opettamiseen tietämättömille ihmisille, miten lakataan olemasta energeettinen loinen, syömästä toisten ihmisten energiaa mielettömällä laumatavalla, tunkeutumasta toisten ihmisten energeettiseen ja fyysiseen tilaan ja levittämästä matalia taajuuksia ja negatiivista tietoisuustartuntaa tietämättömien ihmisten välillä jatkuvasti.
 
Pandemiaa ja kaikkea muuta täytyy tarkastella korkeammalla tietoisuudella havaitakseen toisen vaiheen monimutkaisemmat ja hämmästyttävän positiiviset aspektit ja kaiken sen, mitä on tullut sen mukana tähän mennessä. Se ei ole mitään sellaista, mitä hyvin monet ihmiset suuressa osassa ylösnousemus- ja vastaavia yhteisöjä luulevat tämän pandemian olevan. Kuten nuo ihmiset aina tekevät, he antavat välittömästi totaalisen kunnian pimeystiimin negatiivisille avaruusolennoille ja globaalille ihmiseliitille kaikesta, mitä tapahtuu. Tämän pitäisi saada kysymään, miksi nämä ihmiset jatkuvasti antavat kaiken kunnian negatiivisille ihmisille ja ei-ihmisille joka kerta mistä tahansa, mitä maan päällä tapahtuu ihmisissä tai ihmisille. Ilmeisesti he uskovat, että ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessista huolimatta pimeystiimin avaruusolennot, epäorgaaniset olennot ja globaali ihmiseliitti ovat voimakkaampia, kuin jumalainen Lähde ja koko moniulotteinen universaali ja tuonpuoleinen valotiimi.
 
Korkeammilla tietoisuus- ja olemistasoilla uusi "pysy kotona" -sääntö merkitsee, että vapaaehtoisten jotka elävät ruumiillistumisprosessia, täytyy nyt pysyä kotona sisäisesti itsessään. Jälleen kerran, tämän pitäisi olla ilmiselvää useammille ja useammille meistä tässä toisessa vaiheessa. Ihmiset, pysykää kotona, ja vapaaehtoiset, pysykää kotona, koska ruumiillistumisprosessinne on saavuttanut sen tason, jolla sinä ja minä ja kaikki ruumiillistajat muutumme aina vain ilmeisimmillä tavoilla lopultakin. Pysykää kotona, vapaaehtoiset, koska sitä tarvitaan 2020.
 
Käsittelemme myöhempää myöhemmin, mutta tällä erää olemme prosessissa, jossa tulemme jatkuvasti kotiin sisäisesti fyysisessä kehossamme, tietoisuudessamme ja fyysisessä itsessämme. Jos haluat oikeasti mennä kotiin pysyen nykyisessä fyysisessä kehossasi, näin kaikki ruumiillistajat tekevät sen. Pysykää kotona, vapaaehtoiset. Pysykää kotona, ihmiset, jotta pystytte tekemään monta siirtymää mennessänne uuteen korkean sydämen elämään ja todellisuuteen.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >