HomeViestejäDenise Le Fay14.11.2019 - Marraskuu 2019 ja 11-11

14.11.2019 - Marraskuu 2019 ja 11-11

MARRASKUU 2019 JA 11-11

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
14.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aloitan tämän, on 12.11., vain päivä vuoden 2019 11-11-portin jälkeen, ja meillä on vielä kilometreittäin marraskuuta jäljellä. Koska 2019 on ollut jatkuvaa intensiivisyyttä, henkilökohtaista, planetaarista ja kosmista suurta draamaa sekä ankaraa painetta ja kovia kipuja, yritetään parhaamme mukaan pysyä kolmen viimeisen kuukauden mukana tänä vuotena, jota ei voi verrata mihinkään muuhun.
 
Vuoden 2019 toisen puoliskon jokaisen kuukauden myötä on tullut helpommaksi katsoa taaksepäin ensimmäistä puoliskoa ja nähdä, miten jokainen kuukausi on antanut meille henkistä, energeettistä ja kosmista intensiivisyyttä, joka tuntuu suunnitellun erityisesti jokaiselle meistä. Kun on siinä, yrittää vain päästä läpi siitä, mitä se on ollut kullekin meistä tänä vuonna. Ja heti kun olemme tehneet sen, löydämme itsemme seuraavasta tilanteesta ja sitten seuraavasta ja seuraavasta jne. tämän herpaantumattoman vuoden joka kuukausi. Voimme kaikki tuntea, että merkittävän vuoden 2019 grande finale kietoo meidät sisäänsä. Tämä on sekä jännittävää että ällistyttävää, kun on käynyt läpi jo niin paljon vuoden joka hetki.
 
Vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla tapahtui ikään kuin kaikenlaista viime hetken täytyy-kulkea-tämän-läpi-epämiellyttävyyttä, ja toisella puoliskolla siivoamme parhaamme mukaan nopeasti jäämät verestä ja suolenpätkistä, kyynelistä ja peloista, uupumuksesta ja tuskasta, koska jotain täysin uutta tulee tähän suuntaan – ja nopeasti.
 
Voimme valittaa sitä, miten julma vuosi 2019 on ollut ja edelleen on, mutta näin myöhäisenä ajankohtana me vapaaehtoiset ensiruumiillistajat, edelläkävijät, tienraivaajat jne. tiedämme, että aina on pimeintä ennen täysin-uuden-kaiken aamunkoittoa maan päällä ja kaikkialla muualla. Siis vuoden loppuun vielä yksi valtava kestä-se, te todellisuutta hajottavat, tiheyttä puhdistavat, negatiivisuutta poistavat ja uutta maailmaa ruumiillistavat valoluojatoverini, koska "palkanmaksupäivä" lopultakin tulee fyysisyydessä.
 
Sisällytän tähän linkin artikkeliini, jonka kirjoitin 10.11.2011 TRANSITIONS-sivuille, koska se sopii kivasti siihen, missä olemme nyt tämän vakuuttavan vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana. Se on hyvä katsaus ja muistutus siitä, miten pitkään tietäraivaavat ensiruumiillistajat ovat olleet tässä ja että monet meistä ovat sen viime vaiheissa näiden kolmen viime kuukauden aikana 2019.
 
Hyvin lyhyesti, koska tiedämme jo, miten vaikea tämä vuosi on ollut ja edelleen on meille ja fyysiselle keholle, keskushermostolle, jatkuvasti laajentuvalle korkealle sydämelle, tietoisuudelle, korkeammalle tiedostamiselle, ns. elämälle sellaisena, kuin se on ollut, ja kaikelle muulle.
 
Koska 2019 on viimeinen vuosi "ylösnousemusprosessin ensimmäisessä vaiheessa" – kutsutaan sitä niin (toinen artikkeli tulossa siitä) – tiedämme ja voimme tuntea kehomme joka solussa, että olemme saavuttaneet ylösnousemuksen valmistumisvaiheen, "Muutoksen" ja siirtyneet ylösnousemusprosessin täysin uudelle ja korkeammalle tasolle ja uuteen vaiheeseen. Ja "meillä" tarkoitan vapaaehtoisia ensiruumiillistajia, edelläkävijöitä, tähtisiemeniä, valotyöntekijöitä, tienraivaajia jne. Tämän ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen "lopunajan" vuoksi fyysinen kehomme on käynyt koko vuoden ankarasti läpi viimeistä linkousta. Joitain tämän loppuunsaattamisen, valmistumisen, siirtymisen jne. oireita ovat olleet:
 
* uusi hiusten ohenemisvaihe
* suurempi ihon herkkyys
* suurempi silmien herkkyys epäorgaaniselle valolle ja korkeamman taajuuden valolle
* kirkkaamman ja kirkkaamman valkoisen valon näkeminen silmät suljettuna; se olet sinä!
* usein toistuva pahoinvointi, tavallisesti aamuisin
* huimauksen lisääntyminen koko vuoden
* voimakkaiden sisäisten kylmyysjaksojen lisääntyminen
* lisäunentarve jokaisena vuorokaudenaikana
* jatkuva sisäkorvan ja pään soiminen, kiljuminen, kirskunta korkeamman taajuuden valosta ja kolmen viimeisen kuukauden aikana tulleista evoluutioääniaalloista
* epätavallisten ei-fyysisten äänien ja melun kuulemisen lisääntyminen koko vuoden
* unennäön lisääntyminen koko vuoden, suurin osa siitä hyvin vilkasta ja on monia vieraita ihmisiä
* uudet kummalliset kehokivut ja -aistimukset, joita ei ole koskaan ennen kokenut kuluneina 20–21 ylösnousemusvuotena
* keskushermoston ylistimulointi; tunne, että korkeammat ja korkeammat valotaajuudet, valoaallot ja uudet koodit jne. polttavat elävältä
* lyhyet hetket hurmiota, pakahtumista, paniikkia, sekoamista ja sallimista, kun korkeampi itse ja sielu ruumiillistuu lisää
* runsaampi välitön ja automaattinen tietäminen ja tunteminen vieraista ihmisistä, elämästä ja todellisuudesta; mitä enemmän ruumiillistat, sitä enemmän tiedät
* jatkuva kasvava ärsytys siitä, ettei ole täysin uudessa ja täytyy kestää sen romahtavan patriarkaalisen maailman järjettömyyttä, johon me kaikki inkarnoiduimme; ollen vuodesta 1998–1999 hajoavien patriarkaalisten kauhujen ja "utuisen" uuden Maan ilmentämisen välissä
* kovasti voimistuneet kehon kivut ja säryt ja paineet pitkin vuotta
* kovasti voimistuneet kivut ja paineet selkärangassa ja luurangossa (Saturnus)
* on muutakin, mutta ymmärrät ydinajatuksen; on ollut erittäin rankka ja ekstraintensiivinen vuosi sisäisesti, ulkoisesti, fyysisesti ja energeettisesti
 
11.11.2019 saapui tuoden runsaasti uusia lahjoja
 

 
Kuten tavallista, etsin parhaani mukaan kuvan, joka muistuttaa eniten sitä, mitä näin selvänäköisesti 11.11.2019 klo 11.11. Näin tämän sisäisen kuvan tuolloin paljon tavallista pidempään. Se pyöri kuin elokuva korkeamman tietoisuuteni näkökentässä 35–40 sekuntia, mikä on ikuisuus nähtäessä ei-fyysisiä asioita. Tuo poikkeavuus oli osa tämän visuaalisen viestin tietämistä.
 
Näkemäni kuva oli tulimaisia plasmaliekkejä, jotka lepattivat, suurenivat ja virtasivat horisontaalisti, vertikaalisti ja moniin suuntiin samanaikaisesti avaruudessa, jatkuvana massiivisena aaltona Maata ja sen elämää kohti. Se mitä näin, näytti fyysisiltä aalloilta, mutta kyse ei ollut lainkaan siitä. Valitettavasti yllä oleva kuva on vähän liian punertava, kun taas näkemäni oli ehdottomasti sinertävä. Se oli hieman talvionkukkaa tummempi sinivioletti plasma-aalto, joka lähetettiin Maahan ja ihmiskuntaan "tähtitulivalokoodien" kautta, kuten Celia Fenn ja arkkienkeli Mikael kutsuivat niitä kanavoidussa lokakuun 2019 viestissään.
 
Olin tietoinen monista enkeliolennoista, jotka osallistuivat tähän plasma-aaltoon, joka muistutti jokseenkin fyysisiä tulenliekkejä. Näin tämän kuvan tavallista kauemmin, koska haluttiin saada perille, että se liikkuu, virtaa ja välittää tarkoituksella erityisiä uusia evoluutiokoodeja, energioita, tietoisuutta jne. eikä se ollut vain sekunnin murto-osan energeettinen tapahtuma, joka oli sitten poissa. Enkelit halusivat meidän tietävän tietoisesti, että tämä sinivioletti plasmatuliaalto vaikuttaa melko pitkään. Tämän vuoksi sillä on kumulatiivinen vaikutus tiedostamattomiin ihmisiin. Toisin sanottuna, tämä erilaisten uusien koodien aalto vaikuttaa ihmiskuntaan ja näin muuttaa planeetan ihmistietoisuutta tavoilla, jotka tekevät vaikutuksen myös kaikkein kovettuneimpiin, uupuneimpiin ja taisteluväsyneimpiin edelläkävijöihin. Lisäisin myös, että "lineaarisen ajan viime hetkellä", koska monet meistä ovat täysin kypsiä tähän ylösnousemusprosessivaiheeseen.
 
Muutama tunti aiemmin näin toisen kuvan. Olin juuri herännyt ja hoipertelin silmät suljettuna vessaan noin klo 6. Ensimmäisellä hetkellä kun avasin silmäni, näin pyöreän kirkkaan valkoisen valon, joka oli vähän lumihiutalemainen. Se näytti vähän tältä kuvalta, mutta se oli paljon monimutkaisempi, paljon kirkkaampi, kauniimpi ja värähteli uusia korkeamman tason energiamahdollisuuksia ihmiskunnalle. Mutta ne kaikki värähtelevät.
 

 
Ollessani edelleen puoliunessa pohdin tätä heti siinä ja tunsin, että se oli yksi monista uusista koodeista, joita on toimitettu joulukuusta 2018 alkaen, jolloin se alkoi tosissaan. En hahmottanut paljon enempää siitä, ja "Yläkerta, jos kuuntelette, niin teidän on parempi antaa minulle muutama minuutti aamuisin, ennen kuin aloitatte "Yläkerran päivittäiset uutiset" -latauksianne. Kiitos." Kerron tämän vessajutun ainoastaan osoittaakseni, miten paljon energeettistä toimintaa ja lisää uusia koodeja tuli 11.11.2019.
 
Nähtyäni tämän lumihiutalemaisen kuvan, ja ennen kuin näin tuon kuvan klo 11.11, kuulin selväkuuloisesti ja tunsin toistuvasti: "Se on ohi. Se on ohi. Se on ohi." Tässä juhlaviestissä ei tarvita tulkintoja, koska tiesin välittömästi, mihin se viittasi. Se merkitsi, että se globaali patriarkaatti ja patriarkaattinen hallinto joka on ollut käytössä tuhansia vuosia maapallolla, on nyt täysin, kokonaan ja pysyvästi ohi ja poissa. Kaikki sitä muistuttava on tässä kohtaa vain voimattomia haamukuvia vanhan 3D-maan negatiivisista synkistä aikakausista, jotka eivät ole enää toiminnassa.
 
Ja näin ollen 11.11.2019 oli pakattu täyteen poikkeuksellisen hyviä uutisia! Ulos kaikkea vanhaa ja sisään kaikkea uutta. Ei enää puolet-ja-puolet juttuja, ei enää välimaailman juttuja, ei enää alempaa negatiivista mitään. Uusia koodeja, valoja, energioita jne. tulee nyt jatkuvasti nopeammin kuin koskaan ennen, mikä saa automaattisesti kaiken vanhan ja alemman tulemaan nopeasti tyhjäksi, ontoksi ja kuolleeksi ja poistumaan pysyvästi.
 
Yksi asia jonka tunsin ja tiedostin erittäin voimakkaasti, oli, että yläkerta – korkeamman ulottuvuuden olennot, suuremman itsemme muut aspektit ja ylösnousemustyötoverit jne. – ovat nyt suoraan meidän kaikkien yläpuolella. Tämä merkitsee, että ylösnouseva fyysinen Maa ja ei-fyysiset muut osamme, sukulaisemme ja työtoverimme ovat olleet 11.11.2019 lähtien paljon lähempänä toisiaan ja paljon enemmän harmoniassa toistensa kanssa kuin ennen. Tämä on yksi ulkoinen sivuvaikutus ruumiillistumisprosessista ja sen loppuunsaattamisesta joillakin meistä, jotka ruumiillistavat ensimmäisenä korkeamman itsemme/sielumme, eläessämme edelleen fyysisessä kehossa ylösnousevalla maapallolla.
 
Havaitsin 11.11.2019 myös – enkä usko, että tämä on vain toiveajatteluani, vaikka se olisi upeaa lopultakin – että vapaaehtoiset ensiruumiillistajat ovat nyt 1) lähellä fyysisten kehokipujen vähentymistä suuresti ja 2) pian ne ovat melkein täysin poissa. Useimmilla meistä tuo lause, tuo taianomainen väite, ansaitsee kolme pyhää hiljaista hetkeä …  ❤  ❤  ❤
 
Välitän vain sen, mitä havaitsin ja vastaanotin korkeammalta tietoisuudeltani 11.11.2019. Kukaan ei halua enemmän kuin minä, että tuo viime osuus on totta, koska alaselkäni on tehnyt 1.10.2019 saakka jotain hyvin tuskallista, ja täytyy tapahtua jotain mahtavaa mahdollisimman nopeasti! Epäilen, että selkävammakipuni liittyy kovasti näihin vuoden 2019 kolmeen viime kuukauteen, 10-, 11- ja 12-energioihin ja ylösnousemusprosessin ensimmäisen vaiheen loppuunsaattamiseen, ja joillakin myös henkilökohtaisen ruumiillistumisprosessinsa valmistumiseen.
 
Lisää on tulossa. Aina on. Nauti marraskuusta ja joulukuusta, vaikka mikä olisi, koska tammikuu 2020 tekee jotain poikkeuksellista, kuten juuri sen on suunniteltu tekevän, jotta voimme aloittaa ylösnousemusprosessin toisen vaiheen.
 
Denise
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >