Päivän uffo

Älä hei uffoo siinä!
HomeViestejäDenise Le Fay13.4.2019 - Monia korkeampia DNA-aktivointeja

13.4.2019 - Monia korkeampia DNA-aktivointeja

MONIA KORKEAMPIA DNA-AKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
13.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Perinteisesti huhtikuu on intensiivinen kuukausi, jossa on paljon suuria Oinasmaisia ylösnousemukseen liittyviä muutoksia, ja huhtikuu 2019 tosiaankin jatkaa tätä. On 13.4., kun kirjoitan tätä kiireellä, ja kiiruhdan, koska tiedän aivan liian hyvin, miten nopeasti ja helposti kolme tai neljä viikkoa voi nyt tulla ja mennä, ja ennen kuin huomaakaan, olemme jo seuraavassa kuukaudessa! Katsot taaksepäin edellistä kuukautta ja tuskin muistat sitä, ja välittömästi olet syvällä, nopeasti kehittyvän kaiken seuraavalla tasolla ja seuraavassa vaiheessa. Tässä totuttelemme olemaan epälineaarisuudessa, kvanttisuudessa – se on aina nyt-hetken elämää ja todellisuutta. Jännittävää ja kummallista hyvällä tavalla, ja se pakottaa meidät sopeutumaan nopeasti tähän ajattomaan, luovempaan ja paljon mukautuvampaan 5D- ja korkeampaan olemis- ja elämistapaan.
 
Kuten kaikessa mitä tapahtuu ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa, meillä kaikilla on ollut ennakko-odotuksia siitä, millainen kukin taso ja vaihe olisi, miltä se näyttäisi ja miltä se tuntuisi kehossamme, tietoisuudessamme, elämässämme ja ulkoisessa todellisuudessa. Meillä on kaikilla ollut näkemyksiä, odotuksia ja uskomuksia kaikista ylösnousemusprosessin vaiheista, ja enimmäkseen olemme olleet oikeassa, mutta olemme olleet myös väärässä monta kertaa.
 
Tiedän, että monissa tapauksissa korkeampi itsemme on tarkoituksella pidätellyt tiettyä informaatiota tältä versioltamme, joka on inkarnoituneena ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin ja maailmojen eroamisen aikana. Voin tuntea sen, kun minua, Denisiä, pidetään tarkoituksella ns. pimennossa, ja tämä johtuu siitä, että minun täytyy fyysisesti elää ja ruumiillistaa se ja muuttua sen vuoksi pysyvästi. Vapaaehtoisessa ylösnousemusmaajoukossani (-si) ei ole ketään muuta, joka voi tehdä tämän, ja sen vuoksi saamme usein tehdä sen täysin ymmärtämättä mitä ja miten jne. Haluan kertoa tällä sen, että tämän tyyppisinä ylösnousemus- ja/tai ruumiillistumishetkinä kaikki on sinun vastuullasi, beibi! Heti kun tämä on tehty, väliaikainen korkeamman tietoisuuden side poistetaan taas silmiltä. Monta kertaa meidän täytyy elää se sokkona, jotta "sillä" on suurin vaikutus meihin, tietoisuuteemme, fyysiseen kehoomme ja energiarakenteisiimme. Tarkoitan, että se on pointti – muutosten tietäminen korkeammilta tietoisuustasoilta ei auta asiaa, ja meidät pidetään usein tarkoituksella tietämättömiä kaiken tämän tietyistä aspekteista.
 
Älä koskaan unohda hetkeksikään, että elämme parhaillaan lisääntyvää Saturnuksen ja Pluton yhtymää Kauriissa koko vuoden. Taika ei tapahdu ainoastaan 12.1.2020, kun tämä astrologinen aspekti on tarkka – se on tapahtunut koko vuoden 2019 ja huipentuu 12.1.2020. Muuta perspektiiviäsi vuoden 2019 joka hetkestä, koska olet edelläkävijä ja tämä on totta tässä todellisuutta muuttavassa voimapesässä, maailmojen eroamisessa, Saturnuksen ja Pluton Kauris-yhtymässä.
 
Tähtisiemenille ja muiden ulottuvuuksien inkarnoituneille "ensikontakti" merkitsee jotain hyvin erilaista
 
Koko viikko 7.4.–13.4. on ollut erittäin kiireistä monilla tasoilla, ja paljon lisää on tulossa tämän kuukauden toisella puoliskolla. Kuluneella viikolla monet meistä ovat kirjoittaneet edellisen artikkelin kommentteihin muistavansa osallistumisen tapaamisiin korkeammissa ulottuvuuksissa. Jotkut näistä tapaamisista tapahtuivat unessa, fyysisen kehon ulkopuolella, kahdeksannen ulottuvuuden Galaktisen federaation tasolla, kun taas useimmat muut tapahtuivat alemmissa ulottuvuuksissa, mutta olivat hyvin tärkeitä ja valideja silti. Minulla on ollut tietoisia muistoja osallistumisesta moniin isoihin 5D-tapaamisiin ja muutamaan pienempään Galaktisen federaation 8D-tapaamiseen vuoden 1980-alusta saakka. Monissa näistä tapaamisista oli vapaaehtoisia inkarnoituneita tähtisiemenyksilöjä, mutta myös monia muita toisista ulottuvuuksista ja toisilta valotasoilta.
 
[Minun täytyy kertoa tämä, koska se on tämän artikkelin yksi aspekti. Eilen ja tänään on tuntunut melko voimakasta painetta saada nopeasti kirjoitettua ja julkaistua tämä artikkeli. Pidä se sydänmielessä, erityisesti tämän loppukuun ajan.]
 
Monet ovat kertoneet kommenteissa erilaisista henkilökohtaisista kokemuksistaan näissä korkeamman ulottuvuuden ei-fyysisissä tapaamisissa. Oli puhetta siitä, miten paljon nautimme siitä, että pystyimme kokoontumaan tällä tavalla, ollen kuitenkin fyysisessä kehossa samalla. Oli puhetta tapaamisista baareissa, nauraen ja kertoen maallisista koettelemuksistamme, kun olimme päässeet niistä. Kaiken kaikkiaan keskustelut olivat jotain sellaista, mihin useimmat tähtisiemenet ja muut vapaaehtoiset aspektit samaistuisivat elettyään monia elämiä maankuulun "verhon" kummallakin puolella.
 
Kuluneella viikolla on ollut hyvin kiireistä monilla tasoilla, ja 10.4. illalla näin toistuvasti humanoidiolentoja liikkuvan talossani. Mikään tästä ei tuntunut negatiiviselta tai ollut sitä, mutta siitä on jo tovi, kun tätä on tapahtunut viimeksi minulle, ja se tuntui jotenkin erilaiselta, kuin he olisivat halunneet minun olevan hyvin tietoinen heidän läsnäolostaan.
 
Kun olin mennyt nukkumaan 11.4. – ja luultavasti vain muutama minuutti nukahdettuani – säpsähdin selväjärkiseen kohtaamiseen suuren kuutionmuotoisen eteerisen metallilaitteen kanssa, joka tuli tarkoituksella ja varovasti kontaktiin oikean kyynärpääni kanssa. Toinen kontaktikerta sattui ja säpsäytti minut takaisin hereille. Hetken olin hämmentynyt ja ajattelin – vanhasta tavasta – että se oli jonkinlainen pimeystiimin hyökkäys. Muutaman minuutin kuluttua oivalsin, että siinä oli ollut pieni ryhmä positiivisia korkeamman ulottuvuuden tähtiolentoja, eli avaruusolentoja jotka olivat tarkoituksella käyttäneet tuota suurta metallikuutiolaitetta poistamaan vanhan trauman ja fyysisen tason vamman oikeasta kyynärpäästäni. (Minulla on ollut kipua ja jännetulehdus oikeassa kyynärpäässä 1970-luvun lopulta saakka.) Tämän tapahtumiseen on saattanut olla muita syitä, mutten ollut tietoinen niistä.
 
Tämä tapahtuma yllätti minut pääasiassa siksi, että aiemmin tavallinen ja melkein päivittäinen vuorovaikutukseni korkeampien tähtiolentojeni/avaruusolentoperheeni kanssa oli ollut lähes olematonta sen jälkeen, kun aloitin fyysisen tason ylösnousemusprosessin helmikuussa 1999. Minulla oli ollut positiivinen avaruusolentokontakti syntymästä saakka, mutta alettuani fyysisen tason ylösnousemusprosessin minut jätettiin yksin fyysiselle tasolle kokemaan ja ruumiillistamaan kaikki, mikä täytyi. Tästä syystä olin hieman yllättynyt saadessani jälleen positiivisia tähtiolentoja elämääni ja kotiini 2019.
 
Sain 12.4. aamulla äkillisen impulssin käydä Whitney Strieberin nettisivuilla. En ole edes ajatellut häntä yli vuosikymmeneen, joten olin myös kiinnostunut, miksi tämä tapahtui nyt. Luin hänen pari viimeisintä päiväkirjaansa ja tsekkasin hänen pari ajankohtaista kirjaansa. Yhdessä päiväkirjassaan hän mainitsi, että hänen avaruusolentoryhmänsä painostaa häntä nyt kirjoittamaan nopeasti kirjan – no, en ole aivan varma mistä. Kuulosti siltä, että nämä painostivat häntä kovasti saamaan nyt kirjoitettua jotain erityistä auttamaan toisia ihmisiä. Hän on ollut myös näkymättömien negatiivisten olentojen hyökkäyksen kohteena, jotka eivät halua hänen jakavan tätä informaatiota. Sama vanha tarina "negatiiviset kontrolloijat vs. vapaustaistelijat fyysisellä ja ei-fyysisellä tasolla". Oli muita syitä käydä hänen sivuillaan, mutta ne ovat henkilökohtaisia. Olen aina pitänyt Whitney Striberin tavasta kirjoittaa, mutta en työskentele tai elä enää siellä, missä hän. Kyllä, nyt on erittäin tärkeää saada informaatiota kaikille eri tasoilla ja eri maamaailmoissa.
 
Myöhään illalla 12.4. luin joukkopostituksen Sandra Walterilta "Huhtikuun aalto ja kolme vuotta ykseysmeditaatioita!" Lue hänen nettisivuiltaan koko juttu. Siinä oli yksi lause, joka oli arvokas minulle nyt, koska se auttoi minua yhdistämään paremmin ne monet tähtiolento-, tähtisiemen- ja avaruusolentoasiat, jotka ovat lisääntyneet elämässäni taas viime kuussa.
 
"Näiden kokoontumisten jumalainen koordinointi koskettaa aina sydäntäni. Maan sisäiset verkot ovat vahvistumassa, ruumiillistumisaktivoinnit on koordinoitu pääaikajanamuutoksen kanssa, kollektiivinen tähtisiemen-DNA-aktivointi on käsillä, kristalliyhdentyminen on tapahtumassa … siis paljon tapahtuu huhtikuun lopussa. On ollut voimakasta välttämättömyyttä olla tähti- ja sieluperheen kanssa fyysisyydessä tänä aikana." –Sandra Walter
 
"Kollektiivinen tähtisiemen-DNA-aktivointi on käsillä." Se auttoi minua ymmärtämään paremmin, miksi ja mitä kaikkea on tapahtunut nopeasti 7.–13.4.2019. Tunnen voimakkaasti, että paljon enemmän tätä on tulossa tähtiolemuksemme, avaruusolentosukulaistemme ja muiden kanssa tässä kuussa ja sen jälkeen. Ymmärrän nyt, miksi jotkut avaruusolentoperheestäni ilmestyivät auttamaan minua siinä, mikä oli jumissa kyynärpäässäni. Se indikoi myös, miksi monet ovat viime aikoina kirjoittaneet kommentteja halustaan yhdistyä enemmän tähtisukulaistensa kanssa sekä fyysisyydessä tähtisiemeninä että korkeampien ulottuvuuksien tapaamisissa jne.
 
Mainitsin hiljattain eräässä kommentissa siitä, miten olen nähnyt sarjan kosmisia seinämiä tai kynnyksiä jne., mitä toiset kutsuvat porteiksi. Koska näen tavallisesti aina kosmiset portit niiden yläpuolelta, ne näyttävät minusta enemmän erilaisten seinämäalueiden yläosalta. Kuka tietää. Otan näkemäni niin, kuin tajuan sen. Joka tapauksessa, viime aikoina olen nähnyt näistä kosmisten seinämien yläosista eli porteista, että niitä näyttää olevan neljä tai viisi tällä alueella, jossa olemme nyt. Ensimmäinen näyttää minusta kristalliselta, mutta hieman samealta, kuin likainen kvartsikristalli. Toinen, kolmas ja neljäs näistä kosmisista seinämistä tai porteista tai kynnyksistä on kristallisempi ja kirkkaampi, kunnes sitten viides on timanttimainen ja hädin tuskin näkyvä korkeamman taajuutensa vuoksi. Nuo kuvat ovat isoja vinkkejä siitä, mitä käymme läpi tässä kuussa ja sen jälkeen – kristallisesta timanttiseen ja sen yli. Lisätään kaiken tämän rinnalle myös "kollektiiviset tähtisiemen-DNA-aktivoinnit". Ne ovat kaikki eri aspekteja yhdestä yleisestä ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessista ja automaattisesta maailmojen eroamisesta. Yhtä ei voi saada ilman toisen/toisten tapahtumista.
 
Nyt kun olemme puhuneet kaikesta tästä kulmasta, pyöräytetään se ympäri ja katsotaan ja tunnetaan asioita ruumiillistumiskulmasta. Siinä on valtava ja tärkeä ero. Mitä enemmän sinä, minä ja me Ruumiillistamme (isolla R:llä), mitä enemmän uutta kristalli- ja timantti- ja myös tähtisiemen-DNA:ta Ruumiillistamme, sitä nopeammin maailmojen eroaminen tapahtuu. Sen täytyy tapahtua, koska kaikki tuo uusi ei voi olla olemassa kaikessa tuossa vanhassa alemmassa negatiivisuudessa ja kiihtyvässä kaaoksessa ja mielettömyydessä. Ei ehdottomasti voi.
 
Huhtikuussa 2019 kuljemme läpi näistä neljästä tai viidestä kosmisesta seinämästä, kynnyksestä, portista – jokaisen ollessa korkeampaa taajuutta kuin edellinen – ja sitten meidät asetetaan suurempiin uusiin fotonivaloenergioihin ja -tilaan, paljon enemmän uutta fyysisessä kehossamme ja olemuksessamme kuin aiemmin. Tunnen, että tämä ja muu kehittää meitä nopeasti suurempaan Ruumiillistumiseen, suurempaan sulautumiseen ja yhdistymiseen muiden aspektiemme kanssa fyysisessä kehossa (DNA:ssa) ja sen kautta tässä ja nyt. Emme pysty täysin ymmärtämään, mitä kaikkea se muuttaa automaattisesti meissä ja kaikessa ympärillämme. Tämä vuosi on maailmojen eroaminen, Saturnuksen ja Pluton yhtymä sekä "ensikontakti" – ei vain sellainen, miten useimmat ovat odottaneet tai uskoneet sen tapahtuvan. Se on varmasti "ensikontakti", kun alamme Ruumiillistaa tähtisiemen-DNA:n tässä nykyisessä fyysisessä kehossamme! Päästä irti siitä, mitä luulit tietäväsi ja mitä uskoit, koska paljon suurempaa ja monimutkaisempaa ja mielenkiintoisempaa tapahtuu oikeasti.
 
Paljon lisää tulossa tässä kuussa ja joka kuussa tänä vuonna. Tunnen, että elokuuhun 2019 mennessä monet asiat ovat radikaalisti ja positiivisesti eri tavalla monilla, jotka ovat valmiita tuohon edistysaskeltasoon sisäisesti ja ulkoisesti. Toisille se tulee joka viikko tai kuukausi elokuun jälkeen, johtaen tammikuuhun 2020. Toisille se tulee sen jälkeen. Sillä ei ole merkitystä milloin – ainoastaan sillä, että se tapahtuu niin monille, kuin jotka voivat tehdä sen nyt.
 
Denise
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >