Päivän uffo

Pieniä ne on uffot joulukaloiksi
HomeViestejäDenise Le Fay7.2.2019 - Asiat ovat hyvin erilaisia 2019

7.2.2019 - Asiat ovat hyvin erilaisia 2019

ASIAT OVAT HYVIN ERILAISIA 2019

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
7.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vasta on viikko kulunut helmikuuta 2019, ja on jo erittäin selvää, että asiat ovat energeettisesti muuttuneet huomattavasti. Paljon lisää on tulossa tänä vuonna, joten ole kaikin tavoin joustava, koska "todellisuus" on suuressa ja upeassa muuntumisessa tällä hetkellä, enemmän kuin koskaan ennen, ajankohtaisten maailmojen fyysisen tason eroamisen vuoksi. Ja jos "todellisuus" muuntuu, niin me vapaaehtoiset ja Maa muutumme tietysti myös, mutta näillä viimeisimmillä uusilla ja hyvin erilaisilla tavoilla.
 
Mainitsin eräässä kommentissa hiljattain, että olemme muutaman kuukauden nähneet – kuten on toistuvasti välitetty – olevamme maailmojen eroamisessa tällä hetkellä, ei lähi- tai kaukaisessa tulevaisuudessa, vaan nyt. Tähän mennessä se ei ole näyttänyt siltä, mitä monet meistä olettivat, mutta mitä väliä! Tärkeää on, että se lopultakin tapahtuu, joten päästä irti odotuksista ja ole vain läsnä siinä, ja jos ja kun tarvitsee, niin ohjaa korkeasta sydämestäsi, älä päästäsi. Pää on vanhaa alempaa eikä lähellekään kykenevä.
 
Sinun täytyy nyt käyttää korkean sydämesi kykyä tuntea, arvioidaksesi tietoisesti "todellisuutta", ihmisiä, tapahtumia, tilanteita jne. Älä ajattele enää noilla vanhoilla, tutuilla ja pienillä lineaarisilla tavoilla, vaan hahmota nyt käyttämällä paljon laajempaa ja parempaa uutta työkalua, joka on koko kvanttiolemuksesi korkeasta sydänkeskuksesta käsin. Katso "todellisuutta" – mitä tahansa ja kaikkea – uudesta korkeammasta ja laajemmasta polttopisteestäsi, jossa aistit korkeammassa tietoisuudessa epälineaarisella tunteella, pään alemman lineaarisen ajattelun sijasta. Kaikki on taas muuttunut, ja tunnemme kaikki sen eri tavoin, ja tämä on uusi "normaali" siinä, missä olemme nyt koko tässä ylösnousemusprosessissa.
 
Toinen ilmiö jonka haluan laittaa tähän, on, miten olen nähnyt selvänäköisesti silmät avoimena, kun räpytän, tiettyjä syvien jalokivivärien kauniita kaleidoskooppimaisia kuvioita … melkein joka kerta kun menen vessaan ja pääsen lähelle allasta eli vesijohtovettä. Kummallista – tiedän – mutta joulukuussa 2018 päättyi yhtäkkiä kymmenen vuoden kuivuus täällä Etelä-Kaliforniassa, ja tunsin sen energeettisesti, ja siitä lähtien on satanut vettä ja lunta. Olen aina rakastanut sadetta, joten tämän on upeaa minulle. Fyysinen kehoni pystyy mukavammin selviytymään korkeammista ja korkeammista fotonivalotaajuuksista ja muista superkorkeista valotaajuusenergioista, kun lämpötila on viileämpi ja ilmassa ja maassa on kosteutta. Kuluneet 20 vuotta on ollut enimmäkseen epänormaalin kuumaa, pilvetöntä eikä ole satanut juuri lainkaan. On ollut jatkuvaa "paistumista" pidemmissä ja pidemmissä kuumuusjaksoissa ja uusissa valoenergioissa, joten tämän muutoksen tunteminen lopultakin joulukuussa 2018 oli siunaus. Lapsena käytin usein vuosittaisena syntymäpäivätoiveenani: "Tehkää sadetta, kiitos!" Näin paljon olen aina rakastanut sitä fyysisen todellisuuden puhdistumista, rauhoittumista ja pehmentymistä, jonka sade saa aikaan.
 
Kun tunsin joulukuussa 2018 energian muuttuvan täällä sekunnin murto-osassa pitkäaikaisesta kuivuudesta paljoon vesi- ja lumisateeseen, tiesin, että erittäin suuria ja tärkeitä parannuksia oli tapahtunut – aivan kuten tiesin kuunpimennyksessä 20.1.2019, että vanha pimeystiimin negatiivisuus oli sekunnin murto-osassa pysyvästi ja täysin poistettu kuusta. Pitkäaikaiset asiat, energiat, säämallit, fyysiset ja energeettiset rakenteet, elämäntyylit, uskomusjärjestelmät, ihmistietoisuus, ihmisbiologia, ihmis-DNA ja paljon muu ovat kehittyneet nopeasti ja kehittyvät edelleen, nyt näennäisesti sekunnin murto-osassa. Ja hyvin paljon tätä on tulossa nyt maailmojen eroamisen vuoksi, mitä tapahtuu nyt tavoilla, joita emme odottaneet.
 
Nähtyäni puhtaita syviä jalokivivärejä – rubiininpunainen, smaragdinvihreä, safiirinsininen ja muita värejä – erilaisina upeina, monimutkaisina kuvioina joka kerta ollessani lähellä vettä vessassa/kylpyhuoneessa ja/tai keittiön altaassa, käytin korkean sydämen korkeampaa tietoisuutta selvittääkseni, miksi koin tätä nyt. Havaitsin, että uusi merkittävä erä vanhaa alempaa maailmaa ja Maan ytimen orgaanisia ja epäorgaanisia energiakoodeja on näennäisesti sekunnin murto-osassa poistettu, ja ne on välittömästi korvattu paljon korkeammilla orgaanisilla, uusilla valokoodeilla. Yksi aspekti tässä uusimmassa muutoksessa Maan ytimeen, Maahan ja fyysiseen kehoomme, on, että se liittyy veteen. Kauniita jalokivenvärisiä kuvioita on vedessä ja uudessa ylösnousevassa Maassa, ja jos tämä on tapahtunut/tapahtuu Maassa, niin se tapahtuu myös kehomme vedessä. Koodit ovat kehittyneet ja kehittyvät edelleen nopeasti, mikä merkitsee myös DNA:tamme. Pelkästään se saa monet meistä tuntemaan hyvin eri tavalla, näkemään ja kokemaan monilla erilaisilla, meille uusilla tavoilla, mm. uusina ylösnousemusoireina tai sivuvaikutuksina.
 
Kun yhdistetään Maan ydinmuutos, kuun vapautuminen täysin kaikesta vanhasta negatiivisuudesta ja dramaattinen muutos kaikkeen veteen Maassa, ihmiskehossa ja kaikissa elävissä asioissa maan päällä, on aina vain helpompaa nähdä, miten nopeasti maailmojen eroaminen tapahtuu.
 
Minun ei tarvitse sanoa, miten äärimmäisen uupunut ja fyysisessä tuskassa olen suurimman osan ajasta, ja tiedän, että useimmat teistä tätä lukevista ovat myös. Olemme olleet tässä fyysisesti ja biologisesti kuluneet 20 vuotta, ja olen valmis lakkaamaan raahaamasta mukanani mitään tiheyttä vanhasta alemmasta maailmasta, tietoisuudesta ja todellisuudesta yhtään pidemmälle. On aika katkaista täysin tuo vanha, alempi yhteys tiheään menneisyyteen, mitä maailmojen eroaminen tekee tässä ja nyt.
 
Haluan lisätä, että vaikka minulla tuntuu olleen melkein jatkuvaa fyysistä kipua ikuisesti, olen ollut myös hyvin tietoinen siitä, että monet elinaikaiset fyysiset keho-ongelmani ovat vakaasti vähentyneet, ja jotkut ovat hävinneet monta vuotta sitten täysin. Mahtava uutinen, mutta sitä varjostavat tavallisesti kaikki jatkuvat ylösnousemusprosessin kivut ja säryt, mutta jos katsoo tarkkaan ja rehellisesti, huomaa, että monet, jos eivät kaikki, fyysiset geneettiset ja karmalliset keho-ongelmat joiden kanssa syntyi ja/tai joita kertyi elämän saatossa, on muunnettu ja poistettu.
 
Huolimatta kasvamisestamme yli geneettisistä ja karmallisista kehojutuistamme, useimmilla meistä on merkittäviä ja jatkuvia kehokipuja, ja se lisääntyy näiden uusien, korkeamman taajuuden valoenergioiden vuoksi. Joulukuusta 2018 saakka minulla on ollut muutamia itselleni uusia ylösnousemukseen liittyviä sivuvaikutuksia, kuten vatsakipua, pahoinvointia eri tavalla kuin ennen, jatkuvia muutoksia fyysisissä silmissäni, suurempaa painetta luurangossa, nikamissa, nivelissä jne. Osa minusta tietää, että tämä on normaalia kaiken sen vuoksi, mitä tapahtuu … mutta riittää jo, herran tähden!
 
Tämä tuo minut siihen pääsyyhyn, miksi kasaan kiireellä tätä artikkelia. Sain yhtenä päivänä Aluna Joylta joukkosähköpostin, joka sisälsi hänen viimeisimmän artikkelinsa, ja siihen on linkki alla. Te jotka tunnette minut, tiedätte, että siteeraan erittäin harvoin toisten ylösnousemusopettajien informaatiota tai jaan linkkejä niihin, ja teidän pitäisi tietää, että tehdessäni sen tuo tietty artikkeli on erittäin tärkeä ja mahdollisimman monien ihmisten pitäisi nähdä se minun mielestäni. Koska olen elänyt hyvin pitkän aikaa kaikkea sitä, mistä Aluna Joy puhuu artikkelissaan 31.1.2019, tiedän, että se pitää paikkansa ja on vääristelemätöntä ja että myös monien teistä täytyy lukea se nyt sen musertavan uupumuksen ja niiden fyysisten kipujen vuoksi, joiden kanssa olemme eläneet hyvin pitkään. Tässä on linkki artikkeliin Aluna Joyn nettisivuilla, ja kiitos, Aluna Joy, tästä materiaalista (käännetty "Murtautuminen ulos globaalista pysähtyneisyydestä – suurempi suunnitelma" 31.1.2019).
 
Denise Le Fay
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >