Päivän uffo

Kulkee kun päätön uffo
HomeViestejäDenise Le Fay9.9.2018 - Evoluutio on ilmaista

9.9.2018 - Evoluutio on ilmaista

EVOLUUTIO ON ILMAISTA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
9.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei Denise. Kiitos kaikista kirjoituksistasi. Lähestyn sinua kysyäkseni, voisitko kirjoittaa artikkelin siitä, miten aktivoidaan, integroidaan ja maadoitetaan nämä DNA-koodit. Kotimaassani Tanskassa internetissä leijuu tarjouksia sen maksullisesta tekemisestä – parannukset/meditaatio lähetetään usein netin kautta, joskus livenä. Olen osallistunut melko moniin, mutta alan kyllästyä kaikkiin mainoksiin ja maksuihin.

En ole selvänäköinen ja joskus epäilen, tapahtuuko riittävästi (niin kuin nyt). Olen herkkä ja olen tiennyt näkymättömistä maailmoista lapsuudestani saakka. Tiedän myös, että minulle on tapahtunut paljon, erityisesti kuluneina kolmena vuotena. Minusta tuntuu hyvin erilaiselta kuin kolme vuotta sitten, mutten pysty näkemään koodeja, geometrioita, numeroita jne., kuten jotkut näkevät. Minulla ei ole ongelmia nähdä meditoidessa ja nautin myös henkisen piirin jäsenenä olemisesta. Mutta en ole koskaan nähnyt koodeja missään muodossa, ja silloin kun minulle tulee fyysisiä ongelmia, kuten nyt, kun olen juuri muuttanut uuteen kotiin ja olen hyvin väsynyt, alan epäillä. Toivottavasti voit auttaa minua selkeyttämään tilannetta.

Toivottaen sinulle kaikkea parasta, P.

Sain tämän sähköpostin hiljattain P:ltä, joka on suopeasti sallinut minun lainata kirjettään tässä. Kiitos, P.

Kun työstin julkista vastausartikkeliani P:n kysymykseen, Lisa Renee kirjoitti muutama päivä sitten blogissaan jotain ns. henkisestä kulutusmyönteisyydestä. Tässä linkki siihen, koska se kattaa tämän aiheen erittäin hyvin.

Ennen pääsemistämme P:n kysymykseen, haluan kuitenkin puhua ensin muista asioista, koska muutama kuluneet viikot ovat olleet epätavallisen intensiivisiä, erilaisia ja transformoivia tavoilla, joihin useimmat meistä eivät olleet valmistautuneet. Luulemme olevamme, mutta sitten tulee sellaisia kuukausia kuin kesäkuu, heinäkuu, elokuu ja syyskuu 2018, ja havaitsemme nopeasti, että olemme saavuttaneet jatkuvan ruumiillistumisprosessin korkeamman tason – tässä tapauksessa uusien DNA-siltayhteyksien aktivoinnin – joka nopeasti kehittää meitä, fyysistä kehoamme, tietoisuuttamme, elämäämme, todellisuuksia ja sitä, miten havaitsemme ne ja olemme vuorovaikutuksessa niiden ja kaiken muun kanssa. Joku voi älyllisesti tietää, että jotain tulee tapahtumaan, mutta sitä ei voi mitenkään verrata sen varsinaiseen elämiseen ja sen ruumiillistamisen aiheuttamaan transformoitumiseen.

Toisin sanottuna, yksilölliset evoluutiotransformaatiomme jatkuvat, ja jokainen vaihe ja taso muuttaa automaattisesti kaikkea vähän lisää. Miten valmistautunut oikeasti voit olla fyysisen todellisuuden muuttumiseen dramaattisemmin, kuin se on jo muuttunut? Tietoisuutemme ja todellisuutemme ei voi pysyä eikä pysy samana, kun uusia DNA-siltayhteyksiä muodostetaan. Se on mahdotonta. Tiedämme kaikki tämän, mutta on eri asia, kun se tapahtuu sinulle, sinussa ja kauttasi tavalla, mitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Luojalle kiitos vähittäin etenevistä portaista!

Vuoden 2018 intensiiviset ja monitahoisemmat korkeamman taajuuden evoluutioenergiat ovat olleet yhtäjaksoisia, mikä tekee usein vaikeaksi selkeästi erottaa (ei erillisyyttä enää, vaan lisääntyvää henkilökohtaista yhdistymistä omassa kvantti-nyt-hetkessä) uutta ylösnousemusenergiapläjäystä edellisestä jne. Koko 2018 on ollut jatkuvaa joksikin erilaiseksi tulemisen nyt-hetkeä. Tämä tuo mieleeni ne vanhat kuvakirjaset, joita nopeasti selatessa muodostuu liikkuva kuva monien yksittäisten liikkumattomien piirrosten sijasta. Hetkestä tulee seuraava, ja toisesta näkökulmasta se nähdään jatkuvasti liikkuvana kuvana, joka transformoituu ruudusta toiseen.

Elokuun 2018 viimeinen viikko oli minulle hurjan intensiivinen, ja tuntui jokseenkin samalta silloin, kun minulla alkoi vaihdevuodet yhtä aikaa fyysisen tason biologisen ylösnousemusprosessini kanssa helmikuussa 1999, ja samaan aikaan lopetin myös tupakanpolton, koska korkeampi itseni on aina halunnut niputtaa todella suuria ja vaikeita transformaatioprosessejani yhdeksi valtavaksi, höyryäväksi ja intensiiviseksi kasaksi. Itse asiassa koko 2018 on ollut minulle tällaista, ja olen varma, että monet teistä voivat samaistua siihen.

Äkillisiä kuumia aaltoja, tunne menemisestä shokkiin, Buddha-vatsan suureneva vararengas naurettavassa ja tuskallisessa määrin, hikisyyttä ja nihkeyttä, pahoinvointiaaltoja, todellisuusmuutoksia, tietoisuusmuutoksia, tunnevuoristorataa, tunneneutraliutta, valtavaa unennäköä joka kerta nukahtaessa, useampien asioiden ja valojen näkemistä selvänäköisesti. Näen lisää uusia valoja, joita säteilen. Näen valoja, joita säteilee muista paikoista, energioista ja olennoista. Näen jatkuvasti eri tasojen ei-fyysisten olentojen, ihmisten ja energioiden massiivista moniulotteista muuttoa. Kaiken tämän näkeminen kuulostaa tavallaan hauskalta, eikö vain? Minäpä kerron sinulle, että useimmiten tilanne on ollut täysin päinvastoin.

Kuvittele rehellisesti näkeväsi fyysisesti ja selvänäköisesti (mutta kaikki näyttää hyvin fyysiseltä), plus kuulevasi ja tuntevasi niin paljon ei-fyysistä ja energeettistä toimintaa talossasi, makuuhuoneessasi ja kaikkialla, että joskus siitä tulee häiritsevää, puhumattakaan valtavasta yksityisyyden ja hiljaisen ajan puutteesta kotonasi. Oletko koskaan nähnyt fyysisten lintujen muuttoa taivaalla? Kuvittele samantyyppistä muuttoa, mutta monissa ulottuvuuksissa, tapahtuvan kuukausia ja vuosia, ja lintujen tilalla on energioita, olentoja, todellisuuksia, ajatusmuotoja, ikivanhaa negatiivisuutta ja uusia sisään virtaavia energioita korvaamaan ne jne. jne.

Joskus haluaisi vain tuijottaa kattoa näkemättä mitään muuta, kuin fyysisen katon! Niin ei ole kuitenkaan ollut viime aikoina johtuen maailmojen eroamisesta, jatkuvista DNA-siltayhdistymisistä, jatkuvasta ruumiillistumisprosessistamme, ja vanhan alemman patriarkaalisen 3D-maailman ja kaiken siihen liittyvän juostessa hulluna globaaleilla kaduilla kaikkien – no, melkein kaikkien – nähtävänä ja tunteellisesti käsiteltävänä. Olemme moniulotteisessa ja kollektiivisessa Lähteen "ajamassa" maapallon ihmisten ja kaiken muun yhteensitomisessa. Kuulostaa tavallaan hauskalta ja jännittävältä, eikö vain? Ja se varmasti on sitä, ja se jatkuu. Vetäkää syvään kiitollista henkeä, hymyilkää korkeaan sydämeenne ja muistakaa, mikä oikeasti olette, ja sitten jatkakaa, kiitos.

Halusin myös mainita, että siirtyminen elokuusta syyskuun 2018 oli epätavallisen vilkasta eetteri- ja fyysistä negatiivisuutta sekä negatiivisia ihmisiä, jotka tekivät tarkoituksella negatiivisia asioita vahingoittaakseen toisia. Tuo jakson energiat olivat melko armottomia muutaman päivän, ja ne tunnettiin pimeyden tiheinä taskuina ja hyökkäyksinä kaikkialla, tiettyjen matalan tietoisuuden ihmisten tehdessä negatiivisia asioita toisille. Näin noiden ihmisten reagoivan ylösnousemusprosessin korkean taajuuden valoenergioihin, koska he eivät ole tehneet yhtään sisäistä puhdistustyötä itsessään.

Muutaman kuluneen kuukauden aikana olen lisääntyvässä määrin tiedostanut, että olemme saavuttaneet kohdan, jossa "normaalit ihmiset" eli tiedostamattomat ihmiset, globaalit ihmislampaat jne. heräävät sille, että maan päällä ja ihmisille on tapahtumassa jotain valtavaa, mitä ei ole tapahtunut koskaan ennen. Paljon tästä on aiheuttanut Amerikan Oranssi Uhka ja kumppanit, mikä oli suuri osa sitä jumalaista evoluutiosuunnitelmaa, miksi hän ja he ovat nyt, missä ovat.

Paskasta täytyy usein tulla todella rankkaa ja osua päin naamaa, ennen kuin useimmat ihmiset järkytetään hereille ja he oivaltavat lopulta, että heidän ja kaiken muun täytyy muuttua paremmaksi välittömästi. Useimmat ihmiset ovat siinä nyt, mutta monet eivät ole eivätkä tule koskaan olemaan tässä inkarnaatiossa, ja se on ok, paitsi etteivät he voi jäädä maailmaan, joka kehittyy, ja olla henkilökohtaisesti kehittämättä itseään ja tietoisuuttaan. Näin ollen lisääntynyttä hulluutta, kaaosta, valehtelemista, vihaa, päälle käymistä ja useimpien ehdottomasti epätoivoisia yrityksiä roikkua kiinni vanhoissa patriarkaalisissa tavoissa, koska se on kaikki, minkä he tietävät ja mitä he haluavat.

Olen tuntenut muutaman kuluneen kuukauden, että ylösnousemusprosessin netti-informaatiosta on tulossa lisääntyvässä määrin valtavirtaa. Koska tämä maa ja muut maat ovat nopeasti romahtamassa monilla tavoin ja on maapallon lämpenemisuskomus ja kymmeniä muita asioita, useammat ja useammat tietämättömät ihmiset etsivät informaatiota siitä, miksi kaikkia näitä kummallisia ja koskaan ennen kokemattomia asioita tapahtuu nyt. Ne jotka olivat kovan linjan epäuskojia ylösnousemusprosessin osalta ja hyökkäsivät meidän kimppuumme ylösnousemusyhteisössä ja loukkasivat meitä alussa tämän aiheen tultua internettiin, saattavat ajatella 2018 uudelleen uskomuksiaan ja negatiivisia toimiaan.

Kaikki nämä ihmiset ja tapahtumat pakottavat nyt ne kysymään, jotka ovat olleet unessa ja tietämättömiä mistään vanhan patriarkaalisen 3D-kontrollitodellisuuslaatikon ulkopuolisesta, mitä tapahtuu ja miksi. Tämän vuoksi ihmiset jotka eivät ole koskaan tehneet google-hakua ylösnousemuksesta, evoluutiosta, henkisestä kehittymisestä, kummallisten asioiden tuntemisesta kehossaan jne., tekevät sen, mikä johtaa heidät monien vuosien netti-informaatioon ja kirjoihin siitä, mitä edelläkävijät ovat käyneet jo vuosikymmeniä läpi ja miksi.

Tämä on hyvä ja mahtava asia, koska kaikkea tuota paljon kaivattua informaatiota on netissä niiden ihmisten luettavana, jotka heräävät tänään, huomenna ja sen jälkeen, ja he löytävät ylösnousemusprosessin ja sen monet kummalliset oireet ja sivuvaikutukset ja paljon vastaavaa informaatiota. Mutta tällä, kuten kaikella muullakin vanhassa alemman 3D-maailman tietoisuudessa, on valitettavasti myös negatiivinen puoli, mikä tuo minut takaisin P:n kysymykseen ja Lisa Reneen mahtavaan blogiartikkeliin "Henkinen kulutusmyönteisyys".

Ensikohtaamiseni ihmisten kanssa jotka panevat tarkoituksella rahoiksi henkisillä etsijöillä, oli 1970-luvun puolivälissä. Minua inhottivat sekä ne ihmiset, jotka tekivät rahaa toisilla, sekä ne tietämättömät, joka olivat innokkaita kuulemaan tarkkaan, mitä tehdä, ja maksamaan suuria summia rahaa siitä. Omasta perspektiivistäni se oli suuri loukkaus ja rahan ja ajan haaskausta, mutta en ole ollut koskaan ihmislammaslaumaa. Nettilukijakuntani on ollut lähin asia johonkin ryhmään osallistumistani fyysisyydessä, ja olen hyvin kiitollinen siitä, koska se on harvinaista edelläkävijöille. Näin ei ole kuitenkaan muissa ulottuvuuksissa, vaan fyysisyydessä tänä ylösnousemusaikana.

Koska olen ollut tietoinen monien aspektieni vapaaehtoisuudesta inkarnoitua fyysisesti maan päälle elämään, ruumiillistamaan ja ankkuroimaan ylösnousemusprosessin ja lopulta opettamaan siitä, en ole koskaan osallistunut noihin ensimmäisiin new-agen "höttöisiin" ryhmiin, gurujen opetuksiin, luentoihin jne. Se tuntui aina negatiivisen Kalojen ajan uskonnollisen hevonpaskan ja taktiikan dippaamiselta new-agen hevonpaskaan ja taktiikkaan, mojovan hintalapun kera. Tarpeetonta kai sanoa, että olen aina viitoittanut tietä soolo-edelläkävijänä näiden ja muiden asioiden vuoksi, kuten lentäminen parhaani mukaan pimeystiimin tutkakatveessa alkuvuosikymmeninä, jotta eläisin riittävän pitkään ruumiillistaakseni ylösnousemusprosessin ja sitten ruumiillistuakseni maan päälle.

Se oli joskus vuoden 2005 paikkeilla, kun joku otti minuun yhteyttä yhden netin henkisen foorumin kautta ja halusi tietää, miten paljon veloitin elämänvalmentajana olemisesta. En ollut koskaan ennen kuullut tuota termiä ja minun oli tehtävä google-haku saadakseni selville, mitä se edes oli. Löydettyäni sen kirjoitin tuolle henkilölle, etten ollut enkä koskaan olisi kenenkään elämänvalmentaja. Taaskin minua inhotti koko ajatus, että ihmisille syötetään yksityisesti valmiiksi pureskeltua henkistä informaatiota, kannustetaan heitä egokeskeisen elämän ja tietoisuuden avulla ja kehdataan velottaa heiltä sievoinen summa siitä. Vain alempi tietoisuus ja ihmisego haluaa saada "elämänvalmentajan" ja kertoa toisille ihmisegoille, että hänellä on sellainen ja/tai joku muun tyyppinen ulkoinen henkinen "käsittelijä".

Kuitenkin kun ylösnousemusprosessista ja monista siihen liittyvistä kummallisista oireista ja miellyttävistä ja epämiellyttävistä tapahtumista tulee enemmän valtavirtaa, on jo runsaasti alhaisia 3D-tietoisuusegoja valmiina opastamaan sinua ylösnousemusevoluutioprosessin ja siihen liittyvien asioiden läpi – tarpeet ja kysymykset, kivut ja säryt, painajaiset ja hämmennys, negatiiviset kiinnikkeet ja muut eetteriongelmat, korkeampien chakrojen avautuminen jne. – sievoisesta summasta rahaa, ja tavallisesti tämä on prosessi, jossa on monta tapahtumaa, joista velotetaan joka kerta.

Pidän lyhyenä puhumisen näistä loismaisista henkisistä huijareista ja käärmeöljyihmisistä, ja menen suoraan asiaan. Miksi maksaisit kenellekään kehittymisestä? Miksi sinun pitäisi maksaa kenellekään mielesi laajentamisesta? Korkeampien chakrojesi aktivoimisesta? Negatiivisen sisäisen roskan poistamisesta? Miksi maksaisit kenellekään mistään näistä tai muista ylösnousemusprosessiin liittyvistä "korjauksista" tai "aktivoinneista" jne., kun ne kaikki tapahtuvat automaattisesti, kun ylösnousemusprosessin luo ja sitä levittää ilmaiseksi kaiken olevaisen jumalainen Lähdejumala? Lisään tähän, että maksaminen noille loishuijareille vain vahvistaa tuota 3D-menneisyyden vanhaa negatiivisuutta ja matalaa tietoisuutta. Lakkaa tekemästä siitä mahdollista olemalla riippuvainen sitä ja noista loisihmisistä ja sukella ilmaiseen Lähdeaktivoituun ylösnousemuksen evoluutioprosessiisi.

"Aktivoit, integroit ja maadoitat uudet DNA-koodit" jatkamalla elämäsi elämistä. Ota torkut, ilmaise aikomus, kuvittele, pyydä korkeampaa itseäsi auttamaan ja opastamaan, mene sydämeesi, makaa auringossa, kuuntele tuulta, tunne Maata, kiinnitä huomiota intuitiivisesti, käytä jatkuvasti erottelukykyä, tunne ja säteile niin paljon kiitollisuutta korkeasta sydämestäsi, kuin voit saada aikaan, istu yksityisessä hiljaisuudessa ja tiedä, että ylösnousemusprosessi kehittää sinua luonnostaan eikä millään muulla ole merkitystä. Unohda näyttävä itsekeskeisyysroska, egoa pullistavat jutut, henkinen kilpailu, vanhat egopohjaiset new-agen ja ylösnousemuksen 3D-nimikkeet ja unohda tarve tai halu nähdä selvänäköisesti uusia geometrioita tai maan ulkopuolisia tai mitä tahansa.

Mitä enemmän elät ylösnousemusprosessia, sitä enemmän kaikkia näitä asioita ja paljon enemmän alkaa tapahtua sinulle automaattisesti. Se on todella tärkeää, että elät ylösnousemusprosessia silloinkin, kun et tiedä, mitä teet, tapahtuuko se oikeasti tai onko se edes totta. Älä koskaan vertaa henkilökohtaista ja ainutlaatuista ylösnousemusprosessiasi kenenkään toisen prosessiin. Olemme kaikki erilaisia, eli se mitä ja miten kukin meistä kokee ylösnousemusprosessin ja ruumiillistumisprosessin, on vähän erilaista, minkä vuoksi sanon usein kirjoittaessani ylösnousemusprosessista, että "sinun kokemuksesi saattaa poiketa".

Kerron teille kaikille, että jos hengität, elät luonnollista ylösnousemuksen evoluutioprosessia ja siihen liittyvää ulottuvuusmuutosta tai maailmojen eroamista. Sinun ei tarvitse maksaa jollekin, joka yrittää huijata sinulta kasapäin rahaa, tämän tekemisestä puolestasi tai opastamisesta sen läpi tai energeettisten korjausten tekemisestä sinuun jne. Sinun täytyy vain elää se, koska tämän tekeminen transformoi automaattisesti, alkemisesti sinut, tietoisuutesi, fyysisen kehosi, energiakehosi, DNA:si, keskushermostosi, aivosi, sydämesi ja paljon muuta.

Ylösnousemusprosessi on tee-se-itse-juttu, koska ainoa tapa jolla me ja tietoisuutemme, DNA:mme ja todellisuutemme muuttuu, on näiden uusien korkeampien valoenergioiden ruumiillistaminen kehoomme ja itseemme. Tämä ei ole ulkoinen asia eikä toinen henkilö, guru, saarnaaja tai mestariopettaja voi tehdä sitä puolestasi – sinun täytyy elää se itse, jotta se transformoi alkemisesti sinut energeettisesti, värähteellisesti ja fyysisesti. Älä joudu sivuraiteille mistään muusta, kuten vertaamalla, miten monta geometristä muotoa näit tai et nähnyt. Se ei ole pointti, ei lainkaan – ei ole koskaan ollut. Minä olen ollut näkijä syntymästä saakka, ja selvänäköisyyteni ja kaikki muu on kehittynyt jatkuvasti hyvin erilaiseksi, uudeksi havaintotyökaluksi sen jälkeen, kun aloitin ylösnousemusprosessin. Odota jatkuvaa evoluution aiheuttamaa muutosta sinussa kaikin tavoin.

Ylösnousemusprosessi – ja ruumiillistumisprosessi, jos teet sitä – ovat sinun, Sinun ja jumalaisen Lähteen välinen asia, eikä kenelläkään ja millään muulla sen ulkopuolella ole merkitystä. Älä anna ihmisten, jotka yrittävät saada rahasi, huijata, että he voivat tehdä tämän puolestasi tai auttaa sinua siinä tai opastaa sinut sen läpi. Erottelukykyä, ihmiset, koska on tulossa seuraava taso ihmishuijaripaskiaisia, jotka haluavat niin paljon rahojasi, kuin voivat saada, auttaakseen sinua ylösnousemusprosessin jonkin tai kaikkien aspektien läpi. Jessus, jos haluat antaa rahaasi pois, arvostaisin ajoittaista lahjoitusenergiavaihtoa, jos se mitä olen kirjoittanut, on rehellisesti sanottuna auttanut sinua jollain tavalla.

Pari artikkelia sitten sanoin jotain, minkä tiesin tarpeelliseksi sanoa ja mikä minun olisi pitänyt sanoa aiemmin. Se oli, ettet epäonnistu ylösnousemusprosessissasi, vaikka sinusta saattaa tuntua tai näyttää siltä aika ajoin. Ajattele jokaista maailman mestaria, josta olet koskaan lukenut tai josta nähnyt kuvauksia elokuvissa jne. ja sitä, miten kaikilla heistä oli valtavia jaksoja sisäistä ja ulkoista kamppailua, itsensä epäilemistä, hämmennystä, tuskaa, heikkoutta ja halua lopettaa ylösnousemusprosessinsa, kun he kävivät sitä läpi tuolla tasolla. Jos he epäilivät itseään, mitä he tekivät toisinaan, niin älä soimaa itseäsi, kehittyvä ylösnousijatoveri, samojen asioiden kokemisesta, mutta voimistuneilla tavoilla, jotka ovat hyvin erilaisia ja valtavampia. Perspektiivi. Rehellisyys. Armo. Anteeksianto. Päättäväisyys. Omistautuminen. Valo. Rakkaus. Sinä ja Lähde. Lähden ja sinä. Sinä Lähdeinkarnaationa. Ole hiljaa paikallasi, tunne, laajennu ja tiedä.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >