HomeViestejäDenise Le Fay31.5.2018 - Nopeutunut ylösnousemus - elämä kosmisella tiellä

31.5.2018 - Nopeutunut ylösnousemus - elämä kosmisella tiellä

NOPEUTUNUT YLÖSNOUSEMUS – ELÄMÄ KOSMISELLA TIELLÄ

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
31.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei silti, että sitä tarvitsee toistaa, mutta huhtikuu ja toukokuu 2018 – vau! Onko sinulla vielä hiukset? Iho? Mitä kuuluu jatkuvasti päivittyvälle keskushermostollesi? Tiedätkö, missä olet – ei silti, että sillä on paljon merkitystä tässä kohtaa? Otitko näiden kahden kuukauden aikana päiväaikaan tavallista enemmän uudelleenkäynnistystorkkuja, erityisesti toukokuun puolivälistä lähtien? Olen maininnut muutamana kuluneena vuotena, ettei ole tarvetta taistella noita pakollisia torkkuja vastaan tai tuntea syyllisyyttä niistä, mutta toukokuu 2018 teki tässä ylösnousemusprosessiennätyksen tähän saakka! Ja luojan kiitos, koska näillä korkeammilla uusilla tasoilla on tapahtunut hyvin paljon, minkä vuoksi tarvitsemme noita pakollisia torkkuja nyt melkein joka päivä. Tee se vain, koska on pakko ja se tekee tästä jatkuvasta ruumiillistumisesta paljon nopeampaa ja helpompaa – uskot tai et.

Kipujen voimistuminen, uudelleenkäynnistystorkkujen lisääntyminen, enemmän henkilökohtaista energiaa ja tunne seksuaalienergioiden voimistumisesta

"En tunne mitään entisenlaista kommunikointia korkeampaan itseen tai oppaisiin tai saa mitään "taianomaisia" kokemuksia. Itse asiassa tunnen olevani maadoittuneempi ja kykenevämpi 3D:ssä kuin koskaan. Olen itse asiassa mennyt takaisin töihin ensimmäistä kertaa 12 vuoteen ja pärjään mahtavasti. Kokeeko kukaan muu tällaista?" –Debbie

Odotin tarkoituksella Debbien kysymyksen tähän osaan vastaamista tähän artikkeliin saakka, enkä vastannut siihen edellisessä, koska olin suunnitellut puhuvani siitä, miten monet meistä ovat lopultakin tunteneet suuria ja vaikuttavia positiivisen energian lisäyksiä fyysisessä kehossamme. Aloin tuntea tätä huhtikuun puolenvälin paikkeilla, mutta se on voimistunut valtavasti siitä lähtien, toukokuun oltua melko äärimmäinen, ja siitä syystä meidän on tarvinnut ottaa melkein päivittäin pakolliset torkut.

Tiedän, että monet tulkitsevat väärin, mitä juuri sanoin, joten minäpä selkeytän sitä. Kuten kaikissa ylösnousemusprosessin aspektissa ja kerroksissa, monia asioita tapahtuu samanaikaisesi myös tässä. Mainitsin huhtikuussa, että minulla oli yhtäkkiä melko voimakkaita fyysisiä kipuja toisessa kantaluussa, jalkaterän osissa ja varpaissa, nilkoissa, säärissä, aina selkärangan alaosaan, lantioon, lonkkaniveliin ja häntäluuhun saakka. Tämä kipu on ollut jatkuvaa huhtikuusta saakka, mutta samanaikaisesti kaikkien noiden uusien kipujen kanssa on tapahtunut vaikuttava lisäys sisäisissä energioissani. Olen saanut fyysisesti enemmän aikaan huhti-toukokuussa kuin kahtena viime vuotena, näistä uusista kivuista huolimatta, jotka ovat toisinaan tehneet vaikeaksi laitaa painoa jaloille ja kävellä. Miten tämä näennäinen ristiriita voi olla?

Uudet korkeamman taajuuden valoenergiat aiheuttavat usein fyysistä kipua kehoomme, koska niiden ruumiillistaminen alemman taajuuden kehoon aiheuttaa reaktioita, kunnes sopeudumme, integroimme, mukaudumme ja ruumiillistamme ne täysin. Tätä alkemiaprosessia teemme uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, koska se on ylösnousemuksen evoluutioaskelmien kiipeämistä kehossa ja joka kerta vähän korkeammille, laajemmille, voimakkaammille ja jalostuneemmille taajuustasoille kuin edelliskerralla. Korkeamman taajuuden valoenergiat aiheuttavat tyypillisesti vähän kipua, kun niitä kohdataan ja ruumiillistetaan, mutta meitä päivitetään samaan aikaan energeettisesti ja fyysisesti. Tämä jatkuva ylösnousemusprosessi on saavuttanut tason, jolla monet ensimmäisenä kaikkea tekevät lopultakin panevat merkille melko vaikuttavia parannuksia fyysisessä kehossaan energiamielessä sekä laajentuneessa ja korkeammassa tietoisuudessaan useammista ja useammista asioista, tilanteista, ihmisistä, tapahtumista jne. Yksinkertaisesti sanottuna, myös meille on tulossa viimeinkin selväksi, että olemme paljon enemmän kuin ennen ja tiedämme, että paljon enemmän tätä on tulossa jokaiselle meistä ja siksi myös ihmiskunnalle joukkona.

Yksi tavallinen, mutta hieman kummallinen tai nolo sivuvaikutus nykyisestä ruumiillistumistasostamme ja/tai suurempien ja korkeampien taajuuksien ruumiillistamisesta on voimistunut fyysinen kehoenergia. Me ja fyysinen kehomme usein ja tyypillisesti tunnemme ja tulkitsemme tämän lisääntyneeksi ja voimistuneeksi seksuaalienergiaksi. Kun ne energiat lisääntyvät, jotka pystymme ruumiillistamaan, ja ne ovat paljon korkeampia taajuudeltaan, ne tunnetaan ensin seksuaalisina, vaikkeivät ne lainkaan ole sitä. Energia on energiaa, mutta taas kerran puhumme siitä, että fyysinen kehomme ruumiillistaa enemmän ja enemmän korkeamman ja korkeamman taajuuden valoenergioita.

Siitä lähtien kun tämä alkoi minulla 2015, olen usein herännyt näiltä pakollisilta päivätorkuilta fyysisen kehon hyvin vahvistuneiden energioiden kera, mikä tuntuu siltä, että värähtelen joka päivä sisäisesti nopeammin ja voimakkaammin, mutta sen sivuvaikutuksena on myös voimistuneiden seksuaalienergioiden tunteminen. Näin tapahtuu, kun yhtäkkiä menee päivällä taju, koska on ruumiillistamassa lisää uusia korkeamman taajuuden valoenergioita ja koodeja erittäin nopeasti, ja se on helpompaa ja nopeampaa tehdä, kun ei ole fyysisessä kehossa. Tämä aiheuttaa fyysisiä kipuja joka tapauksessa, mutta lyijy kullaksi ja kaikkea sitä. Sitten herää ja tuntuu välittömästi kuin superlatautuneelta seksikoneelta! Mitä?!

Miksi näitä superlatautuneita voimistuneita seksuaalituntemuksia on fyysisessä kehossa? Koska ihmiset ovat toimineet hyvin, hyvin matalalla, jumalan antamalla elinvoimatasolla vanhassa 3D-maaelämässä ja -todellisuudessa, ja pimeystiimi ja ihmisloiset ovat imeneet niin paljon, kuin ovat voineet täysin tappamatta meitä. Kun he äkkiä ruumiillistavat enemmän ja korkeamman taajuuden energioita, mihin he ovat tottuneet, se usein tunnetaan ja tulkitaan seksuaalienergiaksi, vaikka se on pelkästään suurempaa energiaa. Tätä voidaan verrata siihen, että ihmiselle joka on nähnyt nälkää suurimman osan elämäänsä, annetaan massiivinen ja loputon "syö niin paljon kuin haluat" -noutopöytä! Hänestä tulee vähän hullu päästessään yhtäkkiä käsiksi niin suureen määrään ruokapolttoainetta, ja hänen fyysisen kehonsa täytyy oppia, miten käsitellään ja hyödynnetään kaikki tuo uusi energia. Koemme sitä samaa, ja tämä vain lisääntyy ja voimistuu pitkin vuotta 2018 ja sen yli.

Valon fotonivyö on kuin pitkähkö kosminen "autopesu"

Jos sinulle ovat kirjoitukseni tuttuja, tiedät, että hahmotan usein monimutkaisen korkeamman informaation pelkistettyinä kuvina, jotka sanovat hyvin täsmällisesti kaiken. Tämä kuva jonka kerron seuraavaksi, on yksi niistä. Saan usein myös suosittuja lauluja, jotka sopivat siihen, mitä olen nähnyt ja ymmärtänyt visuaalisesti korkeammilla tiedostamistasoilla, joten joskus päässäni on kuin symboliset sarjakuva- ja musiikkibileet. Ja luulit, että mestaruus on pelkkää vanhanaikaista "höttöä" hurskastelua. Tuskin, ja eikö se ole paras uutinen ikinä! Niinpä tämän korkeassa sydämessäsi pitäen, paina mielen play-nappulaa ja soita tuo suosittu vanha laulu Car Wash (= autopesu), kun luet ja visualisoit tämän seuraavan osan.

Ajattele seitsemännen ulottuvuuden valon fotonivyötä energeettisenä, karmaa puhdistavana ja alempaa taajuutta poistavana "autopesuna" kokonaisille planeetoille ja planeettajärjestelmille ja kaikille elämänmuodoille, joita on niissä, kuten ihmiskunta ylösnousevalla maapallolla. Visualisoi valon fotonivyö valtavana ja pitkähkönä kosmisena "autopesuna", johon Maa, ihmiskunta ja kaikki elämä sen päällä on hitaasti mennyt syvemmälle ja syvemmälle noin 1980-luvun paikkeilta saakka. Ajattele olemista tässä fotonivaloautopesussa vuonna 2018, mikä merkitsee, että olemme siinä nyt syvällä ja riittävä määrä jatkuvan ylösnousemusautomatkamme pinttynyttä likaa on pesty pois, jotta on paljastanut osia uudesta kulkuneuvostamme, jossa on uusi maali ja uusi kori.

Tiedät, miten joissain fyysisissä autopesuissa jotka vetävät autoa automaattisesti läpi, on eri osia, jotka tekevät eri asioita autolle. On osia, jotka vain suihkuttavat vettä auton päälle, osia jotka suihkuttavat pesuainetta, osia jotka hankaavat, pyörittävät ja huiskivat likaa pois. Sitten auto siirtyy toisiin osiin, joissa siihen suihkutetaan lisää vettä pesuaineen ja lian irrottamiseksi valmisteluna seuraavaan osaan, jossa suihkutetaan vahaa. Sitten sen jälkeen auto siirtyy alueelle, jossa voimakkaat ilmapuhaltimet työntävät jäljellä olevan veden pois autosta, jotta ihmiselle jää vähemmän viimeisteltävää käsin.

Muuta nyt tuo kuva autosta maaplaneetaksi ja aurinkokunnaksi ja pitkän autopesun eri osat transformoivan 7D-fotonivalon eri askeliksi, vaiheiksi ja kerroksiksi, jotka pesevät hyvin tehokkaasti Maan, ihmiskunnan, kaiken elämän maan päällä ja koko aurinkokunnan ja sen yli. Eikä tämä 7D-fotonivalo ole ainoastaan kosminen "autopesu", vaan se myös pesee, huuhtelee, pesee uudestaan, huuhtelee uudestaan, suihkuttaa vahaa, suihkuttaa kiiltoa, puhaltaa kuivaksi ja viimeistelee jokaisen hitusen meistä jokaisesta ja kaikista planeetoista ja kaikesta muusta, mikä kulkee sen läpi. Valon fotonivyö tekee tätä automaattisesti, ja vie jonkin aikaa saada puhdasta ja kirkasta, jotta voidaan tulla joksikin uudeksi ja paljon paremmaksi.

Kun matkaamme syvemmälle tähän fotonivaloon, joka on symbolinen kosminen "autopesumme", sen jokainen osa tekee eri asioita kaikelle, mikä siihen astuu. Valon fotonivyön jokainen eri osa laukaisee eri transformoivia asioita ihmisissä ja planeetoissa jne. ja sen myötä tulee luonnostaan jatkuvia muutoksia jokaiseen meihin – fyysiseen kehoomme mutta myös tietoisuuteemme – ja kaikkeen muuhun, mukaan luettuna ulkoinen todellisuus ja Maa. Tämä liittyy paljon siihen, miksi useammat ja useammat ihmiset ovat nähneet, tunteneet, kuulleet, haistaneet ja tienneet enemmän asioita korkeammalta ja laajemmalta havaintotasolta. Jokainen näistä kosmisen "autopesun" osista saa meidät havaitsemaan ja olemaan vähän eri todellisuustasoilla, kokonaan eri todellisuuksissa, eri ulottuvuuksissa, eri aikajanoilla, eri energioissa jne.

Tämän ylösnousemusprosessin valtavan nopeutumisen ja voimistumisen sekä pakollisten uudelleenkäynnistyspäivätorkkujen lisääntymisen vuoksi, paljon useammat edelläkävijät ovat havainneet vaihtelevassa määrin, että todellisuus/todellisuudet häviävät, lineaarista aikaa ei enää ole tai jos se on, se on vain lyhyitä jaksoja, ja he näkevät fyysisesti ja selvänäköisesti lisää poikkeamia ympäröivässä tilassa, omassa kehossa ja energiakentässä. Olen nähnyt, kuullut, tuntenut ja tiennyt huhtikuussa ja toukokuussa 2018 joitain asioita, jotka ovat olleet niin erilaisia ja voimistuneita, että tiedän, että etenemme paljon enemmän ja paljon nopeammin ylösnousemuksessa, kuin useimmat oivaltavat vielä.

Kyllä, on enemmän fyysisiä kipuja, mutta on samanaikaisesti myös enemmän sisäistä energiaa, jonka olemme ruumiillistaneet pelkästään huhtikuussa ja toukokuussa, mikä on iso vinkki siihen, mitä kesäkuu ja kesä (/talvi) tuo! Jokainen osa tekee, mitä tekee, ja valmistelee myös meidät siirtymään seuraavaan osaan tai seuraavalle energiaportaalle tässä kosmisessa "autopesussa". Odota ihmeitä, ilmaise aikomus ihmeistä ja luo tietoisesti enemmän ihmeitä itselle ja kaikille. Olemme riittävän syvällä fotonivalon "autopesussa", jossa tämä on seuraava taso ja vaihe kaikille edelläkävijöille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >