HomeViestejäDenise Le Fay20.5.2018 - Siirtymäkipuja, laajempi korkeampi tietoisuus ja täysivaltaisuus

20.5.2018 - Siirtymäkipuja, laajempi korkeampi tietoisuus ja täysivaltaisuus

SIIRTYMÄKIPUJA, LAAJEMPI KORKEAMPI TIETOISUUS JA TÄYSIVALTAISUUS

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
20.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ovat tunteneet 2018 joitain erilaisia ylösnousemuksen ruumiillistumisprosessiin liittyviä kipuja, minä mukaan luettuna. Enimmäkseen ne ovat olleet äkillisiä ja kovia, mikä on saanut monet arvailemaan, onko jokin yhtäkkiä mennyt sekaisin fyysisen kehon alemmassa puoliskossa. Monilla on ollut kovaa kipua luissa ja/tai nivelissä toisessa tai kummassakin jalkaterässä, kantapäässä, nilkassa, sääressä, lonkassa ja joskus häntäluuhun ja selkärangan alanikamiin saakka, mikä on aiheuttanut iskiassärkyä. Minulla on ollut tätä huhtikuun muutamasta ensimmäisestä päivästä saakka, ja se on jatkunut toukokuussa. Tämä pääasiassa kantapää-, jalkaterä- ja nilkkakipu väheni minulla noin kolmeksi päiväksi aiemmin tässä kuussa ja juhlin sitä, mutta sitä kesti vain vähän aikaa, koska kipu palasi voimakkaampana muutama päivä myöhemmin.

On tavallista tuntea ne voimakkaat magneettimuutokset, joita tapahtuu Maassa, auringossa ja fyysisessä kehossamme, äkillisinä ja tavallisesti lyhytaikaisina pahoinvointiaaltoina. Minulla on tavallisesti tätä aamuisin, mutta sitä voi olla koska tahansa päivän tai yön aikana. Ajattele sitä ylösnousemukseen liittyvänä energeettisten magneettimuutosten "aamupahoinvointina" kummallakin sukupuolella.

Näiden jatkuvien magneettimuutosten toinen tavallinen oire tai sivuvaikutus on äkilliset itkemisjaksot – itkua ei-minkään vuoksi, itkua suuren kauneuden vuoksi, itkua järkyttävien kauheuksien vuoksi ja itkua pelkästään, koska tämä siunattu ylösnousemusprosessi tapahtuu. Nämä massiiviset magneettimuutokset vaikuttavat joihinkin ihmisiin paljon voimakkaammin kuin toisiin, joten älä soimaa itseäsi, jos huomaat yhtäkkiä itkeväsi tyhjästä.

Muita magneettimuutosten sivuvaikutuksia ovat huimaus, tunne hitaasta pyörimisestä, äkillisestä putoamisesta, nousemisesta tai kaatumisesta, muuttuva tunne itsestä yksittäisenä olentona ja identiteettinä, pää- ja kehokipu ja -paine ja myös sydämen ja korkean sydämen tuntemukset. Koska magneettikentät pitivät aiemman evoluutiosyklin koodeja paikoillaan, ne tekivät saman myös jokaiselle meistä – keho, yksilöllinen tunne itsestä ja henkilökohtaisesta identiteetistä jne. Niinpä kun vanhat magneettienergiat ja -kentät ovat hajonneet ja hävinneet, niin on tapahtunut myös vanhalle 3D-tunteellemme vain-fyysisestä-itsestä, vanhasta alemman taajuuden identiteetistä, vanhasta 3D-paikasta lineaarisessa ajassa ja vanhasta paikasta ja fokuksesta elämässä maan päällä.

Nämä planeetan, auringon ja ihmiskehon magneettikentät pitävät koodeja ja malleja paikoillaan koko evoluutiosyklin ajan. Ne ovat energiakoodien magneettiliima, joten siirtyessämme evoluutiosyklin loppuunsaattamisvaiheeseen, sellaiseen jota olemme eläneet tässä inkarnaatiossa, nämä magneettimuutokset alkavat, koska vanhan evoluutiosyklin energiat ja niitä vastaavat koodit ovat saavuttaneet umpeutumispäivänsä ja alkavat vähentyä, ja lopulta ne häviävät kokonaan. Tätä on tapahtunut vuodesta 1998–1999 saakka, koska olemme olleet siirtymän rajakohdassa, poistuen vanhasta evoluutiosyklistä ja samaan aikaan kehittyen ja ylösnousten uuteen evoluutiosykliin ja sen uusiin korkeamman taajuuden energioihin ja koodeihin, korkeamman universaalin oktaavin tai tason korkeammassa ulottuvuudessa.

Kaikki vanha ja alempi on hiipunut näiden työläiden ylösnousemusvuosikymmenten ajan, kun edelläkävijät ovat auttaneet muuntamaan ja puhdistamaan runsaan määrän vanhan syklin negatiivisuus- ja tiheysjäämää monista ulottuvuuksista ja samalla ruumiillistanut lisääntyvän määrän uuden evoluutiosyklin uusia energioita ja yhteensopivia koodeja fyysiseen kehoonsa ja itseensä.

Kaiken tämän ja enemmän tapahtumiseksi, vanhojen 3D-magneettikenttien ja -koodien täytyi umpeutua ja vähentyä ajan kuluessa ja lopulta tulla täysin korvatuksi uusilla ja monimutkaisemmilla korkeamman taajuuden magneettienergioilla ja -kentillä. Tämä lause kuulostaa hyvin yksinkertaiselta ja helpolta, mutta kuten monet meistä tietävät, sen eläminen fyysisessä kehossa ensimmäisenä on ollut kaikkea muuta! Vanhojen magneettikenttien häviämisen myötä ovat hävinnyt myös vanha fyysinen identiteettimme, itsetuntomme, paikka jota olemme kutsuneet kodiksi nykyinkarnaatiossa maan päällä ja tietoisuus itsestämme ja todellisuudestamme lineaarisessa 3D-ajassa.

Vanhan korvaamisen uudella ovat tunteneet helposti 2018 ne, jotka ovat osallistuneet ylösnousemusprosessiin kaiken aikaa, mutta tietämättömille se on varmaan tuntunut siltä, että heidän ainoa todellisuutensa, itsetuntonsa ja elämänsä on nopeasti häviämässä jalkojen alta. Ja koska nämä muutokset ovat olleet 2018 selvempiä tietämättömille ihmisille, heidän alemmat egopohjaiset pelkonsa ovat olleet huomattavia ja suoraan tähdättynä kaikkiin, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa heille enemmän pelkoa mistä tahansa – työ, huoli, stressi, ponnistelu, aika, kustannus, fokus, energia jne. – kuin heillä jo on.

Pimeydellä kaikissa muodoissaan ei ole enää piilopaikkaa, koska on vain valoa ja joka päivä sitä tulee lisää korkeampana ja korkeampana taajuutena. Tämä kauan odotettu muutos aiheuttaa sen, että useammat ja useammat ihmiset näkevät, tuntevat ja tunnistavat helposti ja välittömästi kaikki ihmisten pelot – pienet ja suuret. Sinun/minun/meidän peloillamme ja pimeydellämme ei ole enää mitään piilopaikka, niin kuin aiemman syklin huonoina vanhoina päivinä. Tätä tapahtuu nyt 2018 monta kertaa joka päivä useimmille ihmisille – rehellinen, selvä ja suoraan-päin-naamaa tietoisuus muiden ihmisten (ja omista) jäljellä olevista peloista ja kaikista muista alemman taajuuden jutuista, joihin edelleen tartumme ja joita raahaamme kaikessa tässä uudessa valossa. Sen tekeminen sattuu, on raskasta, vastenmielistä, noloa eikä se sovi lainkaan asuun …

Ihmiset ovat peloissaan, kireitä ja valmiita hyökkäämään pienimmästäkin asiasta, koska ne uudet magneettienergiat, jotka sisältävät uusia koodeja ja malleja, ovat vieraita heille, ja se että kaikki vanhat ja tutut patriarkaaliset 3D-jutut eivät ole käytettävissä – vaikka ovatkin totaalisen negatiivisia – on pelottavaa tietämättömille ihmisille, joilla ei ole hajuakaan siitä, mitä tapahtuu ja miksi. Nyt 2018 on kaksi selvästi ja helposti näkyvää ja tuntuvaa ihmisryhmää: ne joiden sydän on aktivoitu (tai sitä aktivoidaan) kehittymään, mikä tuottaa myötätuntoa, rehellisyyttä, avoimuutta, tinkimättömyyttä, lisääntyvää sisäistä vahvuutta, vakautta ja yksilöllistä täysivaltaisuutta, ja ne jotka ovat edelleen vanhassa alemmassa taajuudessa ja tietoisuudessa, jossa ego oli jumala, pelko oli ruokaa ja toisten kontrollointi oli pakollista. Mikä juttu elettäväksi tällä erää: kulkea silmät täysin avoimena ja korkea sydän virtaavana alemman taajuuden ihmisten ja heidän pelkopohjaisen tietoisuutensa joukossa ja olla sen vahingoittamatta tai heittämättä epätasapainoon, ja sitten palata takaisin uuteen.

Tämä artikkeli ei ole yhtään sellainen, kuin tarkoitin, mutta antaa sen kuitenkin olla, koska kuka tietää. Ponttina on, että suuri muutos jatkuu kaikin tavoin kaikilla tasoilla ja kaikissa ulottuvuuksissa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kun uusi tunne itsestä jatkaa laajentumista ja kehittymistä vielä enemmän uudeksi muutaman päivän välein, ole iloinen ja ylpeä ja pysy avoimena vielä enemmälle uudelle sinussa ja Sinussa ja SINUSSA, kun kaikki sekin jatkaa asettumista joksikin uudeksi.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >