HomeViestejäSarah Varcas7.10.2020 - Merkurius perääntyy Skorpionissa ja Vaa'assa 14.10.-3.11.2020

7.10.2020 - Merkurius perääntyy Skorpionissa ja Vaa'assa 14.10.-3.11.2020

MERKURIUS PERÄÄNTYY SKORPIONISSA JA VAA'ASSA 14.10.–3.11.2020
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
7.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaiken puolesta voi vielä pelata!
 
Merkurius pysähtyy perääntymään 14.10. Skorpionin 12 asteessa. Se perääntyy Vaakaan 28.10. ja pysähtyy lähteäkseen eteenpäin 3.11. Vaa'an 26 asteessa, ja ohittaa lopulta perääntymisensä aloitusasteen Skorpionissa 20.11.2020.
 
Kaikki päivämäärät ja ajat ovat UT.
 
Merkurius Skorpionissa ei lepää, ennen kuin asian juuri on paljastunut. Se haastaa meidät etsimään kätkettyjä agendoja ja peitettyjä faktoja ja vastustamaan niiden vääriä ohjeita, jotka pitäisivät meidät (tai heidät) mieluummin pimennossa. Perääntyessään Merkurius tavoittelee niin syvälle peitettyjä totuuksia, että sen täytyy taistella jokaisella hengenvedolla selviytyäkseen. Tämän tehdessään se haastaa ne petos- ja propagandajuonittelut, jotka pyörittävät pelon rattaita tässä aina vain toimimattomammassa maailmassa.
 
Ollen oppositiossa Uranukseen pysähtyessään perääntymään, tämä Merkurius lupaa mielenkiintoisia ja odottamattomia paljastuksia tulevina viikkoina. Pidä silmällä kätkettyjen motiivien ja valheiden paljastumista ja vakaalta näyttävien olettamusten kääntymistä ylösalaisin sen uuden informaation edessä, jota tulee julkisuuteen. Reaktiona tähän saatamme hyvinkin nähdä kasvavassa määrin niiden siirtymistä kieltämiseen, manipulointiin ja petokseen, jotka pitäisivät mieluummin tämän informaation piilossa. Yritä olla antamatta tämän lannistaa. Paljastusten ja reagoinnin aaltoilua jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta jokaisen totuudenrantaan iskevän aallon myötä taustalla olevan petoksen ydin heikkenee.
 
Kyseenalaista kaikki asiat. Pysy valppaana. Pidä mielesi avoimena ja sydämesi hereillä niille paikoille, joissa tarvitaan kipeästi rakkautta edesauttamaan kulkuamme muutoksen sulatusastiaan. Uusi superkuu Vaa'assa 16.10. muistuttaa meille, että tietoisuuden keskinäisestä yhteydestämme täytyy olla sen ydin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Emme voi toimia emmekä toimi yksin, sillä myös eristyneimmältä näyttävä yksilö on osa sitä energiaverkkoa, josta me kaikki nousemme. Jokaisella ajatuksella ja teolla on seuraamuksia, joten meidän täytyy ajatella ja toimia hyvin.
 
Konflikti, rohkeus ja myötätunto
 
Mars ja Eris ovat oppositiossa Aurinkoon, kun Merkurius alkaa perääntyä, joten saattaa olla vaikea välttää joitain edessä olevia tappeluja. Kun tässä maailmassa on hyvin monia vastavoimia, konflikti on kudottuna tämänhetkiseen evoluutiokaareen. Voimamme lepää siinä, mitä me annamme siihen. Tulemmeko pöytään kärsivällisenä ja halukkaana kuuntelemaan vai kovaäänisten huutajien kera hukuttamaan alleen toisen puolen äänen? Edistämmekö polarisoitumista vai etsimme yhteistä ja hedelmällistä maaperää? Valitsemmeko riitamme tarkkaan vai hyppäämme jokaiseen kiistaan vuorosanat valmiina ja aikomuksenamme viedä voitto?
 
Monien maailmassamme tänä päivänä toimivien ja mahtavien sortovoimien myötä, on toisinaan vaikeaa olla tuntematta toivottomuutta siitä, miten asiat etenevät tästä. Mutta uusi superkuu 16.10. herättää rohkeasti myötätuntoisen sydämen, joka syleilee maailmaa niin sitkeällä rakkaudella, ettei mikään voi seistä sen tiellä. Ja kun Merkurius perääntyy Vaakaan 28.10., sen suora vaikutus henkilökohtaisiin ja globaaleihin suhteisiimme tulee vielä selvemmäksi, kun ihmisistä tulee kasvavassa määrin se muutos, jonka he haluavat nähdä, ja he elävät täysivaltaisen itsensä anteeksi pyytelemättä.
 
Kärsivällinen maltti
 
Sen asteluvun jossa Merkurius pysähtyy perääntymään, saabinen symboli on "suurlähetystötanssiaiset". Siinä näemme globaalin eliitin rentoutuvan kansainvälisten sopimusten suojassa, turvassa etuoikeutetussa norsunluutornissaan. Miten mielenkiintoinen kuva näihin aikoihin! Kun Merkurius valaisee tämän asteluvun, niitä jotka käyttävät tuota valtaa väärin, varoitetaan, että heidän aikansa ja vaikutusvaltansa on loppumassa. Julkisen mielipiteen kunnioitus antaa tietä itsensä voimaannuttamiselle ja sen pelkopohjaisen alamaisuuden torjumiselle, joka kaappaa luontaisen täysivaltaisuutemme.
 
Toisaalta vaaditaan myös kärsivällistä malttia, sillä tämän perääntymisjakson palkkiot eivät ole välittömästi selviä. Tosiaankin, saatamme alkuun tuntea Merkuriuksen kosketuksen takaiskuna, mikä haastaa meidät kohtaamaan sen, missä emme ole yhtä varma, tyytyväinen tai informoitu, kuin aiemmin uskoimme. Tämä Merkuriuksen perääntyminen on kypsä entisten varmuuksien kyseenalaistamiseen, keskellä nopeasti kasvavaa tarvetta vapautua aiemmista perspektiiveistä, jotka ovat aina vain vähemmän linjassa viimeaikaisten tapahtumien kehityskaaren kanssa.
 
Lokakuussa 2020 nähdään nopeasti kasvavaa oivaltamista, joka kerää vauhtia marraskuussa ja joulukuussa, kun lisääntyvä määrä ihmisiä herää maailmaan, jota he eivät tunnista eivätkä kannata. Tämän vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana on tehtävä syvää ja läpitunkevaa sisäistä työtä, jos haluamme hyödyntää nämä paljastusenergiat ja muuttaa ne positiiviseksi ja vapauteen fokusoituneeksi muutosvoimaksi.
 
Sinänsä tämän ajan välttämättömyys on rehellisyys – itsellemme ja toisillemme.  Jos voimme tunnistaa, missä meidät on tuuditettu väärään turvallisuudentunteeseen, missä olemme antaneet pois voimamme tai hyväksyneet "puolivillaisen" paremmaksi kuin ei mitään, teemme pohjatyön Jupiterin ja Pluton viimeiselle yhtymälle 12.11.2020, jolloin ne kysymykset jotka tulivat esiin tämän vuoden maalis-huhtikuussa, saavat alkupäätöksensä, ennen kuin Saturnuksen ja Jupiterin yhtymä joulukuussa 2020 horjuttaa lisää niiden perustaa.
 
Meillä on kaikki mikä puolesta pelata!
 
Siis tämä Merkuriuksen perääntymisjakso ei toimita itse tavaroita, vaan tekee tilauksen niistä mahdollisuuskenttään, josta tulevaisuutenne syntyy. Jos huomaamme epäröivämme tässä kohtaa, epävarmana siitä, onko meillä, mitä vaaditaan siirtymiseksi sydämemme osoittamaan suuntaan, Merkuriuksen perääntyminen muistuttaa meille, että meidän täytyy olla valmistautunut tekemään virheitä voidaksemme tehdä oikean siirron. Emme voi tehdä mitään, jos vaadimme takuuta ja idioottivarmoja tuloksia. Ei ole mitään takuita, mutta meillä on kaikki, minkä puolesta pelata. Aikomus on avain, ja kaikki toimet jotka syntyvät viisaudesta ja rakkaudesta – vaikkeivät osuisikaan maaliin – lisäävät kuitenkin tasapainottavaa energiaa siihen lapseksi tekevään pelkotarinaan ja yleisesti hyväksyttyyn "hajota ja hallitse" -tapaan, joita jatketaan ympäri maailmaamme tänä päivänä.
 
Saturnuksen ja Pluton kulkiessa taas eteenpäin, monet auktoriteettiasemassa pyrkivät edistämään agendaansa päättäväisillä ja käytännöllisillä tavoilla. Tämä Merkuriuksen perääntymisjakso ennakoi tilaisuutta pohtia, miten voimme kukin vahvistaa rakkautta, toivoa ja viisautta henkilökohtaisen ja kollektiivisen tulevaisuutemme rakennuspalikoina, vastaamaan siihen pelkoon, kontrolliin ja manipulointiin, jota on tällä hetkellä runsaasti.
 
Miten tahansa tämä Merkurius-jakso koskettaakin elämääsi, muista, että se on vasta alkua ajankohtaisten evoluutioenergioiden syvemmälle ja monimutkaisemmalle läpikäymiselle. On edelleen paljon, mitä emme yksinkertaisesti voi nähdä nykyisestä näkökulmastamme. Mutta siemenet jotka on kylvetty nykyisen lupauksemme maaperään, tuottavat runsaan sadon, jos hoidamme niitä hyvin.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >