HomeViestejäSarah Varcas29.7.2019 - Venus Leijonassa 28.7. - 21.8.2019 (ja uusi kuu 1.8.)

29.7.2019 - Venus Leijonassa 28.7. - 21.8.2019 (ja uusi kuu 1.8.)

VENUS LEIJONASSA 28.7.–21.8.2019 (JA UUSI KUU 1.8.)
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
29.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ainutlaatuinen & yksi joukosta
 
Venus siirtyi Leijonaan 28.7.2019. Ottaen huomioon 29.7. päättyneen pimennysjakson haasteet, tämä on jotain juhlimisen arvoista! Paljon itsensä analysoinnin ja joidenkin hankalien ongelmien valaisemisen jälkeen, voimme nyt rentoutua olemaan, kuka olemme, ilman anteeksipyytelyä tai vaivaantumista! Venus Leijonassa riemuitsee sen iloja, että on persoonallisuus aistillisessa fyysisessä kehossa ja puuhailee maailmassa, joka antaa nautintoja kohtaamiemme vaikeuksien rinnalle. On aika hyväksyä vähän enemmän hauskanpito ja vähän vähemmän haasteellisuus!
 
Neljän taivaankappaleen ollessa nyt Leijonassa (Aurinko, Venus, Mars ja asteroidi Juno) ja myös uuden kuun 1.8., voimme julistaa ylpeästi sen, kuka olemme, ja antaa maailman nähdä meidät koko loistossamme. Mutta se mikä pätee yhteen, pätee kaikkiin, joten täytyy olla toisille tilaa tehdä samoin. Leijonapolulla keskeinen tehtävä on sallia toisten säteillä yhtä paljon kuin itse. Muutama tuleva viikko antaa merkittäviä tilaisuuksia tehdä sen, jotta saamme kaikki positiivista huomiota. Ajattele sitä kollektiivisena yksilöllisyyden vahvistuksena. Se saattaa kuulostaa paradoksilta, mutta voi olla hyvin parantavaa ja mahdollistaa meille murtautumisen ulos rajoittavista yhteisömääräyksistä, sen henkeäsalpaavaan kauneuteen, keitä olemme ainutlaatuisesti.
 
Tämän luonnollisen ainutlaatuisuuden hyväksyminen on elintärkeä osa tasapainon löytämistä itsen ja toisten, minun ja sinun, yksilöllisyyden ja kollektiivin välille. Meillä kaikilla on jokin lahja – on se sitten aseistariisuva hymy, myötätuntoinen sydän, "läpitunkeva" intohimo, hyvä numeropää tai jokin hyvin hioutunut taito. Mutta lahjat voivat jäädä huomaamatta, jos pyrimme vain olemaan "erityinen" ja erottumaan joukosta. Tosiasiassa jotkut arvokkaimmista lahjoistamme ovat hyvin huomiota herättämättömiä. Juttelu yksinäisen vieraan ihmisen kanssa bussijonossa ei saa paljon huomiota, mutta se voi saada aikaan heijastevaikutuksen, jota emme pysty alkuunkaan kuvittelemaan. Joka päivä jossain joku hoitaa vahingoittuneen linnun terveeksi ilman suuria fanfaareja. Ja kuitenkin Luontoäiti kuiskaa "kiitos", kun lintu levittää siipensä ja palaa luontoon. Universumi on äärettömän kiitollinen, kun jaamme ainutlaatuisia lahjojamme, ja mitä enemmän pystymme virittymään tähän kaikkialla läsnä olevaan arvostukseen, sitä vähemmän tarvitsemme sitä toisilta tunteaksemme olevamme hyödyllinen.
 
Venus joka siirtyy Leijonaan pohjoissolmun jatkaessa matkaansa Ravussa, auttaa tasapainottamaan roolimme paikallisessa ja globaalissa yhteisössä omaan tarpeeseemme tulla tunnistetuksi yksilönä. Kuljemme näitä kumpaakin polkua – sitä jolla meidän täytyy laittaa suurempi hyvä henkilökohtaisen hyödyn edelleen, ja sitä jolla priorisoimme ainutlaatuisen yksilöllisyytemme kunnioittamisen. Toisinaan nämä kaksi pyrkimystä voivat näyttää ristiriitasilta, ja saatamme kompuroida yrittäessämme muodostaa tasapainon. Venuksen tämänhetkinen matka Leijonassa muistuttaa meitä olemaan laiminlyömättä tämän ihmiselämän kumpaakaan aspektia. Sen tekeminen on elämistä valheessa, joka sanoo, että olemme tärkeämpi kuin kaikki muu tai että kaikki muu on tärkeämpää kuin me. Kumpikaan ei ole totta.
 
Suuremman hyvän kunnioittamisen ei pitäisi vaatia luopumaan kaikesta, mitä olemme yksilöinä. Voimme olla erillään ryhmästä ja silti osallistua itsellemme oikealla tavalla. Samaan aikaan kollektiivi vaikuttaa meihin jatkuvasti yksilöinä ja muotoilee kehitystämme, vaikka olemme itsenäinen. Aivan kuten emme voi estää hengitystämme sekoittumasta toisten hengitykseen, emme voi estää energioitamme yhdistymästä ja synnyttämästä yhtenäistä energiakenttää, joka risteilee tällä planeetalla ja yhdistää meidät kaikki.
 
Riippumatta siitä, kuljemmeko yksilöllistymisen vai suuremman kokonaisuuden kanssa harmonisoitumisen polkua, voimme sekä hoivata omaa ainutlaatuisuuttamme että osallistua kollektiivikenttään, josta ammennamme tukea, inspiraatiota ja ravintoa. Aitouden, myötätunnon ja lahjomattomuuden tuominen näihin rooleihin mahdollistaa, että olemme elämää sykkiviä yksilöitä ja kokonaisuuden tuotteliaita osia ja tiedämme, milloin kumartaa suuremmalle hyvälle, milloin seistä tukevasti omassa yksilöllisyydessämme ja milloin ainutlaatuisuutemme voi tukea kollektiivia tavalla, johon varjoihin piiloutuminen ei koskaan pystyisi. Mitä korkeammalle nousimme pimennyskauden haasteisiin, sitä enemmän meillä on nyt juhlittavaa, sillä valon hyväksyminen varjon rinnalle tekee meistä kokonaisen: ei valoa eikä pimeyttä, ei tätä eikä tuota. Vain sinä ja minä koko kummallisessa ja upeassa loistossamme! Ainutlaatuinen ja yksi joukosta.

Sarah Varcas

  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >