HomeViestejäSarah Varcas9.7.2019 - Kuunpimennys Kauriin 25 asteessa 16.7.2019

9.7.2019 - Kuunpimennys Kauriin 25 asteessa 16.7.2019

KUUNPIMENNYS KAURIIN 25 ASTEESSA 16.7.2019
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
9.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
ARVIOINNIN AIKA
 
Tämä on osittainen pimennys, ja suurin pimentyminen tapahtuu klo 21.32 UT.
 
Auringon ollessa pohjoissolmun ja Kuun eteläsolmun kohdalla, tämä pimennys varoittaa uhraamasta sisäistä tietämistä ulkoiselle auktoriteetille. Pluton yhtymä Kuuhun, Saturnuksen ollessa myös Kauriissa, korostaa sellaisen vastaanotetun viisauden voimaa ja vaikutusta, joka pitää meidät lukittuna vanhoihin uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin. Tuollainen jonkun toisen agendan palveleminen riistää omalta näkemykseltämme äänioikeuden ja kieltää meiltä kyvyn tietää itse, mikä on totta. Tapahtuessaan alle kahden asteen päässä siitä kohdasta, jossa on Saturnuksen ja Pluton yhtymä tammikuussa 2020, tämä pimennys ennakoi lähestyviä muutoksia ja antaa tilaisuuden etulyöntiasemaan.
 
Aikuisuuden/kypsyyden uudelleenmäärittely
 
Kun Saturnus ja Pluto toimivat yhdessä, meillä on käytössämme mahtava auktoriteetti ja voima. Mutta Pluton kulku Kauriissa vuodesta 2008 saakka on osittain paljastanut pelon omaa auktoriteettiamme ja vaikutusvoimaamme kohtaan maailmassa. Saturnuksen ja Pluton yhtymän lähestyessä on tärkeää, että käytämme tämän pimennyksen kaivaaksemme esiin kaikki pelkomme, jotka johtavat elämäämme ja estävät meitä erottamasta kohtalomme riippumattomana valtavirtapropagandasta. Meidän täytyy olla valmis tekemään, minkä tiedämme olevan oikein, vaikka kaikki sanoisivat meille, että olemme väärässä. Tämä on mahtava haaste, joka vaatii rohkeutta ja vahvuutta. Meidän täytyy löytää nuo samanhenkiset ihmiset, jotka tukevat uutta tapaa, vaikka maailma kertoo meidän olevan hullu, vastuuton, epäkypsä tai tietämätön.
 
Saturnus ja Pluto Kauriissa painottavat, että aikuisuus/kypsyys täytyy määritellä uudelleen. Kyse ei ole enää itsensä todistamisesta taloudellisesti – ansaita hyvin sekä kerätä omaisuutta ja statusta. Lyhyesti sanottuna tulla "joksikin". Kypsyys löytyy niistä, jotka ovat valmiita elämään vastuullisesti suurempaa kokonaisuutta kohtaan. Se on valmiutta tehdä uhrauksia, jotta kaikki voivat hyötyä varallisuuden, vallan ja vaikutusvallan tasapainottamisesta. Se oikaisee nykypäivän tarinan, että loputon talouskasvu saa maailman pyörimään. Tämä pimennys opettaa meille, että se mikä tuntuu uhraukselta, on itse asiassa merkittävää ja kestävää vapautumista kaikesta, mikä sitoo.
 
Kun Pluto siirtyi Kauriiseen 2008, näimme globaalin talouskriisin, jota monet pitivät pahimpana 1930-laman jälkeen (joka alkoi, kun Saturnus valmistautui siirtymään Kauriiseen joulukuussa 1929 ja oli sitten oppositiossa Plutoon 1931). Yhtymässä Plutoon tämä pimennys muistuttaa meille, että jokin muu määrittää arvomme kuin pankkitili ja yhteiskunnallinen asema. Siis jos asiat eivät näytä kovin mahtavilta siitä paikasta, jossa olet, ja tuloksia joita olisit toivonut viime vuosina, ei näy, tämä pimennys on herätys. Lahja. Nimittäin pettymystä aiheuttaviin olosuhteisiin on kätkettynä uuden elämän ja tuoreiden, mutta erilaisten, mahdollisuuksien versot. Haasteena on kuitenkin huomata ne!
 
Täytyy vain laittaa televisio päälle kuullakseen kaikenlaista tuhonlietsontaa, väärää informaatiota ja pelkoa. Pinnalta katsottuna saattaa olla vähän, mikä antaa meille toivoa. Kun mieli ja sydän supistuvat pelossa, kehittyy bunkkerimentaliteettia. Meidän täytyy varoa tätä supistumista nyt. Vaikka yhdellä tasolla kaikki näyttää hajoavan, pysyvän totuuden etsintä jatkuu. Meidän täytyy olla valmiita suojelemaan sitä, millä on todella merkitystä, ja päästää irti asioista, jotka olivat pelkästään rekvisiittaa, joka oli erheellisesti laitettu keskelle näyttämöä kauan sitten.
 
Sisään astuu Eris …
 
Onneksi meillä on nyt rinnalla auttamassa mahtava Eris. Ollessaan Auringon ja Pluton muodostaman T-ristin kärjessä tämän pimennyksen aikana, se ponnistelee kaikkia niitä vastaan, jotka tahallaan pimittävät totuutta palvelemaan omaa agendaansa. Se varoittaa meitä siitä valheesta, että elämä on kilpailua, jossa meidän täytyy aina suojella jotain, minkä voisimme menettää koska tahansa. Itse asiassa emme voi menettää mitään, millä on todella merkitystä, sillä se on perusolemuksemme – substanssi josta meidät kaikki on muodostettu. Kaikki muu on harhaa – pakokaasuja kamppailusta kohdata ydinjumaluutemme. Jos tuntisimme kaikki jumalaisen olemuksemme täysin, sodat loppuisivat yhdessä yössä, naiset ja miehet olisivat vapaita patriarkaatin sanelusta, resurssien oikeudenmukaisesta jakautumisesta tulisi tärkein prioriteettimme, kukaan ei kärsisi nälkää toisten kilpaillessa suurimman hampurilaisen syömisestä, ja Äiti Maata kunnioitettaisiin henkeäsalpaavan kauniina olentoja, joka se on.
 
Tarpeetonta sanoa, että ihmisrotu ei ole siinä vielä! Oletusasetuksemme kertovat meille, että meidän täytyy suojella mainetta, käydä taisteluja, puolustaa kunniaa ja kontrolloida ihmisiä ja resursseja. Eris muistuttaa meille, miten syvästi meidät on ohjelmoitu polarisoimaan maailma ja taistelemaan "toista puolta vastaan", kuka tai mikä se onkin. Tulevina kuukausina kohtaamme tuollaisen maailmankatsomuksen ennustamattomuuden. Kun luomme "toisen", se alkaa elää omaa elämäänsä. Emme voi kontrolloida, miten se muovaa identiteettinsä, reagoi haasteeseemme tai määrittelee oman kohtalonsa.
 
Nykyhetken havaintomme voivat muuttaa tulevaisuutta peruuttamattomasti. Jos näemme maailman täynnä vihollisia, vihollisia syntyy ja he tekevät epäilemättä kaiken voitavansa vakuuttaakseen, että he olivat koko ajan oikeassa. Mutta jos sukellamme syvemmälle ja tunkeudumme nykykonfliktien lähteeseen, löydämme vuosituhansien pelkoa, sortamista ja vihaa, joka on syönyt ihmispsyykeä kuin loinen tähän päivään saakka. Tulevina kuukausina meillä on tilaisuus vähentää sen hyökkäystä ihmissydämeen ja alkaa muotoilla tulevaisuutta joksikin muuksi, kuin lisää samanlaista.
 
Turvallisen suojapaikan siunaus
 
Venus Ravussa, tällä hetkellä pohjoissolmun kohdalla, korostaa niiden suhteiden siunausta, joissa tunnemme olevamme turvassa, rakastettu ja hyväksytty sellaisena, kuka todella olemme. Monet eivät koskaan koe sellaista turvapaikkaa, mutta tulevina kuukausina meillä on suuri mahdollisuus sekä etsiä se itsellemme että antaa se toisille. Sen tekeminen vaatii kuitenkin ponnistelua! Se ei tapahdu spontaanisti. Voi olla aivan liian helppoa syyttää toisia ihmisiä tarpeidemme tyydyttämättömyydestä, samalla sivuuttaen, miten saatamme tehdä juuri saman toisille ihmisille omassa elämässämme. Tässä pimennyksessä Venus pyytää meitä siirtymään "sinusta" ja "minusta" "meihin" ja etsimään yhteistä maaperää silloin, kun voimme. Se muistuttaa meille, että ystävällisyys on vallankumouksellinen voima maailmassa, joka on rakennettu ristiriidalle ja valheille.
 
Mutta meidän täytyy olla valmistautunut kohtaamaan kovia totuuksia, jos suhdeympäristömme on liian toksinen omaksi hyväksemme. Venus haluaa rauhaa ja turvallisuutta, ei kurjaa olemista hiljaisen elämän vuoksi! Monet saattavat tuntea tarvetta siirtyä eteenpäin tänä aikana, lähteä pois ihmisten luota ja paikoista jotka ovat avain heidän menneisyyteensä, mutteivät tulevaisuuteen. Heille Eris antaa rohkeutta ja päättäväisyyttä tehdä, mitä täytyy, kun taas Venus antaa lempeää tukea etsiä todelliset sukulaiset ja ystävät.
 
Arvioinnin aika
 
Tämä pimennys merkitsee arvioinnin aikaa – suhteille, poliittisille liikkeille ja globaaleille alliansseille. Mitään ja ketään ei voi ottaa nyt itsestäänselvyytenä. Merkuriuksen perääntyessä Leijonassa tämän pimennyksen aikana, yritys palvella omia intressejämme kollektiivia huomioimatta, voi tuoda meille kuumat paikat! Miten tahansa pimennysenergiat ilmentyvätkin henkilökohtaisessa elämässämme, haasteena on ilmaista viisainta ja ystävällisintä itseämme, samalla kun olemme tiukkana ja kieltäydymme viemisestä uudelle kierrokselle! Oppiminen sanomaan "ei" sydän avoimena voi olla radikaali teko, joka heikentää valitsevaa keskustelua "erimielisyys on yhtä kuin konflikti". Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta tällä hetkellä. Nimittäin ainoastaan etsimällä syvempää ja vivahteikkaampaa ymmärrystä erimielisyydestä, voimme todella käsittää polun rauhaan.
 
Eris alkaa perääntyä 21.7.2019, mikä jatkuu 11.1.2020 saakka. Lue täältä lisää Erisistä ja siitä, mitä sen perääntymismatka merkitsee meille.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >