HomeViestejäSarah Varcas28.6.2019 - Auringonpimennys Ravussa 2.7.2019

28.6.2019 - Auringonpimennys Ravussa 2.7.2019

AURINGONPIMENNYS RAVUSSA 2.7.2019
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
28.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vahvempi ja viisaampi
 
Pimennys on Ravun 11. asteessa, ja siitä tulee täydellinen klo 19.24.08 UT.
 
Tämä auringonpimennys joka on herkässä, mutta silti dynaamisessa Ravussa, tuo tunnepuolen parannusta vanavedessään. Vastauksena kalvavaan sisäiseen nälkään, se vapauttaa tunne- ja henkistä ravintoa tarpeessa oleville. Tämän elämän vanhat navigoimistavat eivät ehkä ole toimineet viime aikoina, ja inspiraation on korvannut tympääntynyt motivaation- ja uskonpuute. Saturnuksen ja Pluton valmistautuessa muodostamaan yhtymän tammikuussa 2020, kasvava intensiivisyys saattaa tuntua raskaalta monille, jotka toivovat nyt saavansa ratsastaa kevyempää aaltoa. Jos tämä olet sinä, ole luottavainen. Mikään ei kestä ikuisesti, ja tämä auringonpimennys muistuttaa meille, että ravintoa on saatavilla synkimpänäkin hetkenä.
 
Tämä pimennys tökkii tunnetasapainoamme. Jos kamppailemme tunteiden kanssa, jotka sabotoivat rutiininomaisesti meitä, se antaa näkemystä sisäisistä dynamiikoistamme ja siitä, miten muutamme ne. Joillekin tämä pimennys saattaa tuoda myös sen lopullisen parantumisen, jota tarvitaan voittaakseen hyvin vakiintunut tunnekaava sabotoida itseään. Mutta meidän täytyy olla valmistautunut tekemään oma osamme ja tunnustettava ilman vilppiä, että saamme aikaan oman kärsimyksemme. Itsetietoisuus on avain, ja kaikki tunteet jotka kiellämme, jatkavat meidän sabotoimistamme, kun nekin kurkottavat valoon.
 
Venuksen ollessa ainoa planeetta ilmamerkissä pimennyksen aikana, objektiivisuutta saattaa olla vaikea löytää. Ja kun Merkurius valmistautuu 7./8.7. perääntymään Leijonassa, tehden yhtymää Marsiin, meidän täytyy ajatella kaksi kertaa, miten ilmaisemme itseämme. Halujemme voima saattaa saada suun tekemään meille tepposet, ja puhumme kiireessä tai vihaisena sanoja, jotka on parasta jättää sanomatta tällä hetkellä. Varomattoman ilmaisun seuraamukset ovat tämän auringonpimennyksen aikana merkittäviä. Merkurius ja Mars Leijonassa priorisoivat itseilmaisun toisten kuuntelemisen kustannuksella. Mutta tasapainoinen kommunikointi on elintärkeää tänä aikana, ollen samalla valmis hyväksymään, että se mikä näyttää meille epäilyksettä ilmiselvältä, saattaa olla mahdottoman vaikeaselkoista toisille. Kun tunteet käyvät korkealla ja "faktojen" yli-itsevarma arviointi ohittaa sisäisen suodattimemme, on jatkuvasti läsnä se riski, että sanoista tulee tuhomme lähde! Jos tämä tapahtuu, Venuksen ylittäessä pimennysasteen 12.7. saadaan tilaisuus sovinnontekoon, jos on tarvetta.
 
Tämän pimennysasteen saabinen symboli viittaa klovniin, joka esittää muita. Huumorilla voi hyvinkin olla rooli matkallamme aitoon Itseen, ja objektiivisuus joka auttaa meitä naureskelemaan itsellemme, voi olla ainutlaatuisen parantavaa tänä aikana. Elämä on varmasti intensiivistä, mutta voimme keventää sitä, jos olemme valmis muuttamaan perspektiiviämme ja ottamaan itsemme vähemmän vakavasti. Miten monta konfliktia voitaisiin välttää, jos useammat ihmiset olisivat valmiita vain lähtemään pois sen sijaan, että jankuttavat joitain voittaakseen taas yhden merkityksettömän riidan? Miten paljon energiaa säästäisimme, jos päästäisimme irti rutiininomaisista loukkauksista ja hyökkäyksistä, jotka ryydittävät päiväämme? Miten paljon fokusoitunutta huomiota voisimme silloin panostaa siihen, millä on oikeasti merkitystä? Tämä auringonpimennys esittää tuollaisia kysymyksiä ja ehdottaa, että panemme merkille, mikä sytyttää jonkin reaktion meissä ja miksi.
 
Kun Kheiron aloittaa 9.7. viiden kuukauden perääntymisensä Oinaassa, vaaka kallistuu itsensä parantamisen, itsensä hyväksymisen ja itsensä rakastamisen puolelle. Vaikka meidän tietysti toisinaan täytyy tukea toisiamme, noita aikoja saattaa olla vähemmän, kuin luulemme. Olemme vahvempia ja viisaampia, kuin ne "asiantuntijat" ovat johtaneet meidät uskomaan, jotka ovat vuosisatoja kertoneet meille tietävänsä parhaiten kaikesta – uskonto, henkisyys, tiede, politiikka, talous, terveys ja jopa se, mitä meidän pitäisi pukea päällemme ja milloin! On tullut aika tunnustaa täysivaltaisuutemme ja vaatia oikeutemme muotoilla oma kohtalomme. Mutta tietysti se tulee raskaan vastuun kera. Enää emme voi laittaa taistelujamme toisten jalkojen juureen ja vaatia ratkaisua. Oinaassa perääntyvä Kheiron vahvistaa, että meillä on jo, mitä tarvitsemme, ja parantuminen tapahtuu, kun hyväksymme tämän tosiasian ja vaadimme kaiken, mitä olemme.
 
Täyden vastuun ottaminen elämämme joka hetkestä on radikaali ja pelottava teko. Se on myös jännittävää, vapauttavaa ja täynnä potentiaalia. Ei enää valittamista. Ei ketään muuta jota syyttää. Ei enää itsesääliä. Pelkkä puhtaan tarkoituksellisuuden tila, jossa ruumiillistamme sen voiman, että olemme täysin, kuka olemme. Kuitenkin kuun pimentäessä auringon havaitsemme, miten vaikeasti tavoitettava aito Itse voi olla! Miten voimme mitenkään havaita aidon "minun" ehdollistumisen, odotusten, yhteiskunnallisten tapojen, perheen käskyjen ja oman itsekritiikkimme keskellä?! Mutta niin kuin auringonvalo palaa pimennyksen mentyä, me löydämme valoa varjoista ja kudomme niiden pimeydestä radikaalisti täysivaltaisen elämämme hohdokkaita kuteita.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >