HomeViestejäSarah Varcas20.11.2018 - Täysikuu Kaksosissa 23.11.2018

20.11.2018 - Täysikuu Kaksosissa 23.11.2018

TÄYSIKUU KAKSOSISSA 23.11.2018

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
20.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Anna sen kaiken mennä!

Täysikuu on Kaksosissa 23.11. klo 5.40 UT. Kaksoskuuta pystyy harvoin ennustamaan. Kiinnostuneena tästä ja sitten tuosta, se heittää sivuun jonkin asian seuraavan edestä, ja sitten seuraavan. Se on mahtava puhumaan suunnitelmista, ei niinkään niiden toteuttamisessa. Se ilmaisee tunteita, muttei onnistu käsittelemään niitä, mikä aiheuttaa automaattista reagointia elämään, harvoin tutkimatta tarpeeksi syvältä muuttuakseen. Toisaalta Kaksoskuu voi nopeasti arvioida jonkin tilanteen, panna merkille oleellisen tiedon ja sitten heittää loput sivuun siirtyen eteenpäin paremmin informoituna ja tehokkaampana. Tässä täysikuussa voimme ilmentää Kaksosten tehokkaamman puolen tai sitten pirstoutuneemman ja reagoivamman puolen. Kumpikin on käytettävässä, mutta jälkimmäinen voi aiheuttaa enemmän sekasortoa, mitä välittäisimme kohdata tällä hetkellä! Ja muista, että myös sopeutumiskyky voi olla rasite, jos tarvitsemme malttia, kun vanhat mallit putoavat pois. On mahtavaa kyetä muuttumaan tuulen mukana tarvittaessa, mutta jos joustavuus merkitsee pelkästään sitoutumisriskin välttämistä, se on vain yksi tapa kieltää elämän täyteys elämällä puolihämärässä.

Merkuriuksen, Kaksosten hallitsijan, perääntyessä parhaillaan, tämä kuu kannustaa meitä miettimään, mitä ja miten kommunikoimme ja mikä on tavoitteemme siinä. Sensuroimmeko itseämme säilyttääksemme rauhan vai tunnemmeko pakkoa ilmaista mielipiteen kaikesta? Onko passiivisaggressiivisuus pelimme henki, vai etsimmekö ikuisesti vahvistusta? Kommunikointi on kaikissa muodoissaan hyvin monimutkainen asia, ja tämä kuu valaisee sitä, miten se muokkaa elämäämme. Valmistaudu kuuntelemaan sekä puhumaan. Muista, että kommunikointi on kaksisuuntainen juttu, joka vaatii huomiota ja sitoutumista, erityisesti kuin aihe on haastava tai dynamiikka epämukava kestää.

Tämä on ensimmäinen viidestä täysikuusta, jotka ovat eläinratamerkkinsä ensimmäisessä asteessa, joten tästä maaliskuun loppuun 2019 saakka uudet alut on piilotettu loppumiseen, loppuunsaattamiseen ja menetykseen. Se voi tietää teiden eroamista, kun mielipiteet eroavat ja polut haarautuvat. Yrittäessämme säilyttää yhteyden tuttuihin kasvoihin, saatamme olla huomaamatta vapauden uusiin suuntiin kaikilla. Ihmisiä tulee ja menee elämässä. Se on suhteen luonne – muuttua, yhdistyä ja sitten erota. Tämän totuuden kunnioittaminen suhteesta antamalla jonkun lähteä armollisesti, on yhtä tärkeää kuin suhteiden luominen. Venuksen alettua hiljattain kulkea eteenpäin Vaa'assa, monet suhteet käyvät läpi uudelleenkalibrointia, ja tämä täysikuu tukee niitä, jotka tietävät, että ajat muuttuvat eivätkä asiat voi yksinkertaisesti pysyä entisellään.

Uusi alku on näpeissämme, kiedottuna menetykseen. Ihmisiä saattaa ajelehtia luotamme, uskomuksia pudota pois ja havaintotavat vaihtua. Jos näin on sinulla, anna sen kaiken mennä. On aika. Kiinnitä huomiota siihen, missä muutos on kauan odotettua elämässäsi, ja päätä vapautua kahleista, jotka sitovat sinut menneisyyteen. Se että jokaiseen loppumiseen sisältyy uusi alku, ei ole vain ikivanha klisee, vaan pysyvä totuus. Tämä kuu patistaa meitä kunnioittamaan viisauttaan ja sallimaan tietoisen ja avosydämisen teiden eroamisen.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >