HomeViestejäSarah Varcas6.11.2018 - Uusikuu Skorpionissa 7.11. ja Jupiter Jousimieheen 8.11.

6.11.2018 - Uusikuu Skorpionissa 7.11. ja Jupiter Jousimieheen 8.11.

UUSIKUU SKORPIONISSA 7.11. JA JUPITER JOUSIMIEHEEN 8.11.2018

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
6.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunneuudistumista

Uusikuu on 7.11. klo 16.03 UT Skorpionin 16 asteessa, kolmiossa Neptunukseen. Se kehottaa meitä ottamaan vastaan tuntemattoman vakuuttuneena siitä, että tämä ei johda meitä surman suuhun, vaan pimeytemme valaisevan viisauden avoimeen syliin. Saatamme olla herkkä tämän kuun aikana, sekä lumoutuneena sen taiasta että epävarmana sen aikeista – liikuttuneena katsomaan tietoisuusverhon yli ja kuitenkin kummallisen huolissaan tämän tekemisestä. Huolestuttavan piilotajunnan pelko saattaa inttää, että tietämättömyys on autuutta eikä ole paluuta takaisin, kuin olemme nähneet, mikä pimeässä vaanii! Mitä jos viisaus on liikaa tietoa, liikaa vastuuta, liian suuri haaste?

Vaikka onkin täynnä salaperäisyyttä, tätä kuuta ei pidä pelätä. Niillä jotka ovat sitoutuneet heräämään, se nopeuttaa matkaa pyhään Itseen. Mutta tämä matka saattaa tuntua vähemmän kutsuvalta, ei säihkeen ja valon täyteiseltä! Tunteaksemme Itsen meidän täytyy tuntea itse – tuo pikkuruinen, rajoittunut ja pelokas itse joka kertoo meille, että meidän täytyy olla hyväksyttävä, "kiltti ja ystävällinen" tai riittävän kova "lyömään kusipäät heidän omassa pelissään", tuo itse jonka täytyy olla ihailtu ja kunnioitettu, suojeltu tai piilossa, joka on syntynyt tuskasta, erillisyydestä ja pelosta. Se kertoo meille, että olemme vaarassa, että meidän täytyy taistella ja puolustaa omaa nurkkaamme tai pettää itsemme pysyäksemme turvassa, hyväksyttynä ja rakastettavana. Se tarvitsee kaiken rakkauden ja myötätunnon, mitä saamme kokoon, paljastaakseen itsensä – sen monet pimeät nurkat ja terävät kulmat, ristiriidat, manipuloinnit ja pelot.

Tämä uusikuu antaa tuota myötätuntoa ja vahvistaa itsensä hyväksymisen voimaa, mikä mahdollistaa meille psyykemme puolustuskäännösten ja -kiemuroiden polttamisen. Se muistuttaa meille, että olemme enemmän kuin verta ja lihaa, mielipiteitä ja tunteita. Kaiken sen ulkopuolella ja ympärillä olemme ruumiillistuma pimeydestä ja valosta, tietoisesta ja tiedostamattomasta, hengestä ja aineesta, jotka ovat ikuisesti uppoutuneena pyhään tanssiin. Tämän mystisen ja viettelevän uudenkuun pimeydessä paljastumme koko paradoksaalisessa loistossamme niille, joilla on silmät näkemään ja innokas sydän tietämään.

Tätä kuuta seuraavana päivänä 8.11. Jupiter siirtyy omaan merkkiinsä, Jousimieheen, mikä antaa tervetulleen energianoston. Tämä Jupiter esittelee laajan ja optimistisen taustan, joka rakentuu tulevina viikkoina ja pysyy kanssamme joulukuuhun 2019. Mutta on tärkeää muistaa, että optimismi vaatii ponnistelua. Se ei ole vain armontila. Meidän täytyy tehdä se ja olla se, eikä pelkästään odottaa perspektiivimme muuttuvan ja vapauttavan meidät negatiivisesta ja pelontäyteisestä ajattelusta ikään kuin taiasta. Tämä ei ole Pollyanna-ajattelua ja tämän maailman vaikeuksien ja taistelujen kieltämistä. Sen sijaan se on erittäin voimakasta toivoa tietäen, että totuus nousee kuin kupla ja viisaus vie voiton, jos kunnioitamme kumpaakin jokapäiväisessä elämässämme ja kieltäydymme olemasta voimattoman raivon tai halvauttavan pelon kontrolloima. Jos jatkamme ahdistuksen oravanpyörän ruokkimista, elämämme muuttuu vähän tulevina kuukausina. Mutta jos harmonisoidumme Jupiterin laajentavaan ja visionääriseen toivoon ja ajattelemme uusia ajatuksia pikkuruisen mielemme laatikon ulkopuolella, saatamme nähdä elämän niin uudessa valossa, että se on ikuisiksi ajoiksi muuttunut.

Siirtyessään Jousimieheen Jupiter muodostaa suurkolmion pohjoissolmuun, joka siirtyi juuri Rapuun, ja Kheironiin Kaloissa. Täällä se tarjoutuu nostamaan meidät tunnetuskasta selkeyteen, jossa tunteet tunnetaan, ne hyväksytään, niitä kunnioitetaan ja niistä päästetään irti, niiden tarttumatta ja kovettumatta sinuun ja minuun. Kaikki tunteet ovat liikkeessä. Ne eivät koskaan pysy samana, ja voimme tehdä paljon pitääksemme ne virtaavana kuin kirkas vuoripuro, ilman että ne törmäävät elämämme läpi kuin mutavyöry, joka hukuttaa kaiken reitillään. Käytä uusikuu Skorpionissa pohtien tunnemaisemaasi ja tunnistaen, missä tuskakoukut pitävät sinut jumissa menneisyyteen tai halvaantuneena nykyhetkeen. Toivota sitten seuraavana päivänä Jupiter tervetulleeksi Jousimieheen syli avoimena ja valmiina hyväksymään erilainen perspektiivi, joka auttaa sinua näkemään kaikki asiat uudella tavalla.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >