HomeViestejäSarah Varcas19.5.2016 - Täysikuu jousimiehessä 21.5.2016

19.5.2016 - Täysikuu jousimiehessä 21.5.2016

TÄYSIKUU JOUSIMIEHESSÄ 21.5.2016
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
19.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lilith ja Luna
 
Täysikuu on Jousimiehen toisessa asteessa 21.5. klo 21.16 UT. Tapahtuessaan alle vuorokautta ennen Merkuriuksen perääntymisen loppumista, tämä kuu merkitsee perspektiivin muuttumista. Kuluneiden kolmen viikon tapahtumien syvempi merkitys alkaa paljastua nyt ja tulevan kuukauden aikana. Siitä mikä on alussa näyttänyt epätodennäköiseltä mahdollisuudelta, tulee aina vain todellisempi, kun aikaa kuluu ja tapahtumat kehittyvät. Suunnitelmat jotka on heitetty pois ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi, paljastavat uuden mahdollisen asetelmansa. Se minkä luulimme tietävämme paremmin, vahvistaa, että tiesimme erittäin vähän, ja oli koko joukko mahdollisuuksia, joita ei huomattu aiemmin.
 
Tämä on positiivinen kuu, jolla on kohottava ääni ja kannustava käyttäytyminen. Toisaalta se asettaa myös haasteen, ja se miten reagoimme siihen, värittää tulevia viikkoja. Yhtymässä perääntyvään Marsiin se kutsuu rohkeutta ja vetoaa erityisesti niihin, jotka samaistuvat henkiseksi soturisi, että nähdään tiedostamattoman maailman viettelysten läpi, kun eletään tuossa maailmassa täysiverisesti ja intohimoisesti – kiinnittäen huomiota sen paradoksaaliseen kauneuteen ja sen elävöittämänä ja lumoamana. Tässä kuussa on viattomuutta, myös sen säteillessä ajatonta viisautta, mitä on välitetty kautta aikain. Polttaessaan pois oppijärjestelmien tympivät puolitotuudet ja kuuliaisuuden uskomuksille ja muodolle, se valaisee elinvoimaa sielun sydämessä, joka on innostunut totuudesta, jumalasta/jumalattaresta, jumaluudesta – valmiina ja halukkaana tuntemaan pyhän sisältä ulos, takaa eteen ja intiimimmin, kuin tunnemme itsemme.
 
Mustakuu Lillith joka on parhaillaan Skorpionissa, puhuu myös ja muistuttaa meille, että ilman pimeää taivasta emme voisi koskaan arvostaa upeaa kuuta. Meillä ei voi olla valoa ilman pimeyttä. Varjojen kieltäminen tekee elämästä yksiulotteista ja siitä ryöstetään neuvokkuus ja rohkeus. Nuo tunteet jotka tuomitsemme vääriksi tai negatiivisiksi, jotka eivät kertoman mukaan ole henkisiä tai valoa, ovat myös osa meitä, sen hurjan luotomme ilmaisua, joka raivoaa esteitä vastaan, kärsii tukahdutettuna ja haastaa sen kertomuksen, että "kiva" on tärkeämpi kuin "tosi".
 
Lilith syleilee kaikkea ja kaikkia, häikäisevänä voimassaan ja elävänä täyteydessään. Se seisoo jokaisen ihmisen rinnalla, jonka suru on repinyt, masennus pannut maahan, raivo murtanut tai syyllisyys rikkonut. Se katsoo silmiimme ja näkee sielumme palavan jumalaista rakkautta ja pyhää vihaa, yhdistyen elämän yhdessä hurmioituneessa ilmaisussa. Yhdistettynä tämän kuun nosteeseen se muistuttaa meille, että voimme olla kaikkia näitä asioita, kun ankkuroidumme syvälle sieluun ja kurkotamme tähtiin – rauhallinen silmä ihmiskunnan myrskyn keskellä, jossa voimme elää päiviämme.
 
Kuukauden päästä meillä on sininen kuu Jousimiehessä, jonka perustan kohtaamme tänään. Voimme kutsua Lilithiä vahvistamaan henkeämme ja parantamaan päättäväisyyttämme ottaa vastaan kaikki, mitä nousee ennen sitä. Tämä energisoitunut ja kannustava kuu elävöittää sydämemme ja valaa seikkailuntuntua sinne, missä oli ennen haluttomuutta tai pelkoa. Se muistuttaa meille, että tehokkain reaktio elämään syntyy avoimesta sydämestä ja mielestä, ei niiden samojen olosuhteiden vastustamisesta, jotka se yrittää kohdata. Jokainen tilanne sisältää vastakohtansa, jokainen ongelma ratkaisunsa ja valo määrittelee kaikki varjot. Sitten kun tunnemme läheisesti sisäisten ja ulkoisten polariteettien välisen suhteen, voimme olla keskellä, arvioida selkeästi ja toimia ilmaisten selvän aikomuksen suurimmasta ja rohkeimmasta hyvästä.
 
Sarah Varcas
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >