HomeViestejäSarah Varcas26.4.2016 - Merkurius perääntyy Härässä 28/29.4. - 22.5.2016

26.4.2016 - Merkurius perääntyy Härässä 28/29.4. - 22.5.2016

MERKURIUS PERÄÄNTYY HÄRÄSSÄ 28/29.4. – 22.5.2016
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
26.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mystistä taikaa
 
Merkurius alkaa perääntyä 28.4. klo 17.15 UT Härän 24. asteessa. Muodostaessaan asetelman Uranuksen, Erisin, Kheironin ja Kuun kanssa, tämä Merkuriuksen kulku lupaa paljastaa totuuksia ja puuttuvia palapelin paloja sekä antaa meille, mitä tarvitsemme mielen ja hengen tasapainottamiseksi. Härässä Merkurius etsii varmuutta ja faktaa ja välttää mieluummin fantasian ja mielikuvituksen hetkellisempää maailmaa. Se suosii selkeää kommunikointia ja sellaisten ajatusten ja tunteiden ilmaisemista, jotka ovat suodattuneet monien tasojen läpi ennen artikulointia. Jos elämä on ollut vähän hämmentävää viime aikoina ja heittänyt kysymyksiä ja tiedusteluja, joiden tyydyttävän käsittelemisen kanssa olemme kamppailleet, tämä Merkuriuksen perääntymisjakso antaa toivoa uutena informaationa, tähän saakka huomaamatta jääneinä tilaisuuksina ja vanhana kunnon maalaisjärkenä oivallusten maadoittamiseksi.
 
Merkuriuksen kääntyminen ympäri merkitsee, että meillä perääntyy nyt viisi planeettaa (Merkurius, Mars, Jupiter, Saturnus ja Pluto), joista kolme maamerkissä ja kaksi tulimerkissä. Tämä selvä taivaallinen merkki puhuu ajasta maadoittaa inspiraatio kääntymällä sisäänpäin ravitsemaan ja hoivaamaan arvokkaimpia unelmiamme. Se vahvistaa, että voimme turvallisesti ottaa jalan pois elämän kaasulta joksikin aikaa ja sallia sielumme kuiskia kannustusta sydämemme hiljaisuudessa. Elämässä ei ole aina kyse aktiivisuudesta ja toiminnasta, nähdyksi tulemisesta tekemässä ja saavuttamisesta ulkoisella tasolla. Se on osa ihmismaailmaa, kyllä, mutta niin on myös kääntyminen sisäänpäin yhdistymään siihen olemisen sykkeeseen, joka virtaa lävitsemme joka päivän joka hetki – hereillä tai unessa, rakkaudessa, tuskassa tai supermarketissa! Kosmos tukee parhaillaan niitä, jotka etsivät sisäisen tutkimisen hiljaisuutta ja jumaluuden sydämensykettä, joka on alati rytmisenä heidän ytimessään.
 
Tietysti elämä on kiireistä, tiedän. Aikataulut täytyy pitää, vastuut hoitaa, työt tehdä, laskut maksaa ja suut ruokkia. Harva meistä pystyy vain sulkemaan sen kaiken ja menemään retriittiin kolmeksi viikoksi. (Mutta jos voit, niin tee se!! On harvoin ollut parempi aika siihen!) Sen sijaan voimme varmistaa, että varaamme aikaa hiljaiseen pohdiskeluun ja lempeään rauhaan. Aikaa nauttia omasta seurastamme ja syleillä ajatuksiamme, tunteitamme, toiveitamme, haaveitamme ja pelkojamme kuin äiti vastasyntynyttä lastaan, sydän täynnä rakkautta ja mieli hehkuen ihmetystä siitä, mitä nyt tulee.
 
Tulevina viikkoina saattaa olla muutama yllätys. Saatamme havaita, että asia jota luulimme haluavamme, ei näytäkään kovin houkuttelevalta, ja suunnitelma jonka toteuttamisen kanssa olemme hikoilleet, näyttää likaiselta sisäisen paljastuksen valossa. Myös suurin saavutuksemme jolle olemme rakentaneet hyvin paljon, alkaa näyttää selvästi enemmän kahleelta kuin passilta täyttymykseen. Niin olkoon. Se mitä näemme nyt – mitä se onkin ja miltä se näyttääkin – paljastuu syystä ja on täynnä sen maailman luovaa voimaa, joka kehittyy ikuisesti silmiemme edessä. Voimme syleillä elämän upeaa mysteeriä. Se minkä luulemme tietävämme hyvin varmasti, saattaa olla vain harhakuva, kun taas niistä toiveista jotka sivuutimme pelkkänä Walter Mitty –mäisenä mielikuvituksena, tulee totta. Ole nyt mahdollisimman avoin. Avaudu kaikelle, kaikille mahdollisuuksille, sillä kosmos on ääretön paikka täynnä ihmeitä, joita emme ole vielä edes ounastelleet olevan.
 
Tämä ei ole Merkuriuksen tavanomainen perääntyminen ja ilmassa on taikaa. Merkuriuksen okkultismi tapahtuu 9.5., kun se ylittää Auringon. Tällaista tapahtuu vain noin 14 kerta vuosisadassa, viimeksi marraskuussa 2006. Aurinko, oma elämänvoimamme, "hyperlataa" Merkuriuksen, mielen planeetan. Unohda kaikki Merkuriuksen perääntymisen tuhon ja hävityksen uhkalietsonta! Kaikki tämän ajan kaaos on hyvin luovaa ja täynnä mahdollisuuksia. Tämä Merkuriuksen transiitti tukee ilmentämistä aineellisella tasolla ja täyttää ajatuksemme ja puheemme suurella voimalla. Niin tapahtuu, kuin puhumme, joten puhu hyvin ja selkeästi, selvän aikomuksen kera. Elämä kehittyy niin, kuin ajattelemme, joten kunnioita korkeinta potentiaaliasi, ei heikkoa ja voimatonta näkemystä itsestä.
 
Tämän Merkuriuksen perääntymisen aikana, joka iloitsee meidän pitämisestämme kosmisilla varpaillamme, saatamme havaita, että täyttymys ei lepää pitkäaikaisten haaveiden tavoittelussa, vaan uusien haaveiden muodostamisessa – ei olemisessa se, joka luulimme haluavamme olla, vaan olemisessa se joka olemme juuri nyt. Vain silloin saamme selville, mitä tosiasiallisesti tapahtuu seuraavaksi, ja osan jota meidän täytyy esittää siinä …
 
Sarah Varcas
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >