HomeViestejäSarah Varcas5.1.2016 - Jupiter perääntyy Neitsyessä 8.1.-9.5.2016

5.1.2016 - Jupiter perääntyy Neitsyessä 8.1.-9.5.2016

JUPITER PERÄÄNTYY NEITSYESSÄ 8.1.–9.5.2016
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
5.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jupiter pysähtyy perääntymään Neitsyen 24 asteessa 8.1. klo 3.30 UT. Tehdessään samalla yhtymää Kuun pohjoissolmun kanssa se muistuttaa meille, että vain oivaltamalla todellisen luontomme kaikkien elämänkokemusten keskellä, voimme kunnioittaa heräämisen lahjaa ja vastuuta. Herääminen ei ole nimittäin vain kaunis armo, vaan se pitää meitä myös vastuullisena ja vaatii egon kypsyyttä ja sitoutumista henkiseen etsintään, mikä riisuu pois monet egoidentiteettikerroksemme – puolustautuvan asenteen ja teeskentelyn – ja paljastaa sen puhtaan ja säteilevän pyhän olemuksen, joka elävöittää kaikki olennot. Mikään mikä ei ole totta, ei selviydy heräämishaasteesta, ja meidän täytyy valmistautua laittamaan kaikki sen alttarille siinä tapauksessa, että kaikki tarvitaan henkemme vahvistamiseen. Ei voida pidätellä eikä suojella egoa Todellisen vaatimuksilta. Jupiterin perääntyminen muistuttaa meille, että herääminen on luontainen osamme, luonnollisin asia maailmassa. Mutta luonnottomassa maailmassa missä epäaitoudesta on tullut normi, tuon luonnon vapauttaminen voi tuntua kaikkea muuta kuin helpolta, kun valheellista itseä riisutaan pois kerros kerrokselta ja egoidentiteettimme heppoisuus paljastuu.
 
Muodostaessaan asetelman kääpiöplaneetta Erisin (Oinaassa) ja Kuun (Jousimiehessä) kanssa, tämä Jupiter vakuuttaa meille, että hurja luottamus saattaa joskus olla välttämätöntä selviytyäksemme. Meidän täytyy olla valmis puremaan hammasta mahdollisimman tiukasti ja tekemään, mitä vaaditaan, että todellisen itsen sallitaan tulla esiin. Joskus se on suuria rohkeita tekoja, joissa pysymme uskollisena totuudelle kaiken todennäköisyyden vastaisesti ja suurelta näyttävällä kustannuksella – lopulta kuitenkin paljastuu, ettei se ollut lainkaan kustannus, kun nousemme uutena transformaation liekeistä. Toisilla kerroilla se on olemista tekemättä ehdottomasti mitään, vain ollen ja sallien egon vauhdin hiipua, kun se kertoo meidän olevan kaikkea, mitä emme ole, estääkseen oman kuolemansa.
 
Tämä Jupiter-jakso voi laukaista suurta reaktiivisuutta, jos sallimme sen. Saatamme löytää itsemme vastoinkäymisten "kohtalosta", mikä heittelee meitä ensin tänne ja sitten tuonne, jollemme heti kättelyssä päätä samaistua siihen, mikä ei koskaan muutu – eikä kaikkiin niihin asioihin, jotka muuttuvat! Syvällä sisällä, aivan ytimessämme, tämä vakaa ja varma olemus hengittää kauttamme. Kutsu sitä, miksi haluat: Jumala/Jumalatar, Pyhä lähde, elämä, puhdas läsnäolo. Nimet ovat epäoleellisia silloin, kun tiedämme sen rajattoman olemuksen elämänvoimaksemme, jonka säteilevässä valossa vain totuus kestää. Totuuden polttava voima kärventää kaiken muun pois – se on havaittavissa vain elämällä se.
 
Tämän Jupiter-jakson myötä tulee juuri tuollainen suora kokemus totuudesta. Kaikkien meidän ulottuvilla, mutta meidän täytyy tehdä oma osuutemme sen saamiseksi. Jos jatkamme reagoimista pohdiskelun sijasta, puolustautumista vastaamisen sijasta, jäämme egosuuntautuneeseen "minä vastaan maailma" –tilaan ja lujitamme lisää egon tyranniaa ydinolemuksesta. Jos kuitenkin uskallamme pysähtyä, odottaa, kuunnella ja tuntea joka hetkeä ja kysyä, mitä se vaatii meiltä – tulematta pakotetuksi antamaan suljetusta sydämestä ja puolustautuvasta mielestä – tulevat kuukaudet voivat viedä meidät siihen jumalolemukseen, joka tunnetaan sisällä ja ulkona, kaikkialla ja kaikissa.
 
Jupiter ylittää 15.-24.2. viime syyskuun auringonpimennysasteen, mikä antaa meille viimeisen tilaisuuden tarttua silloin nousseisiin kysymyksiin ja ottaa vastaan niiden luontainen vapaus. Nimittäin vapaus asuu kaikissa asioissa kaikkialla riippumatta siitä, miten rajoittavia, haitallisia tai kontrolloivia ne ehkä ovat. Meidän täytyy vain löytää se, minkä teemme päästämällä irti kaikesta, mikä kieltää sen olemassaolon. Sen tekeminen saattaa vaatia rohkeutta ja halukkuutta elää vähän aikaa tyhjänä, kunnes sielumme tanssii uuden sävelmän tahdissa ja tuntee käsillä olevan vapauden.
 
Sarah Varcas
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >