HomeViestejäSarah Varcas25.9.2015 - Täydellinen kuunpimennys ja superkuu Oinaassa 28.9.2015

25.9.2015 - Täydellinen kuunpimennys ja superkuu Oinaassa 28.9.2015

TÄYDELLINEN KUUNPIMENNYS JA SUPERKUU OINAASSA 28.9.15
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
25.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kosminen loistojuttu
 
Pimennys on täydellinen 28.9.2015 klo 2.48 UTC Oinaan 5 asteessa. Tämä on erityisen voimakas pimennys, joka päästää irti muutospyörremyrskyn. Subjektiivisuutta voi olla yleisesti ja mielipiteitä runsaasti, mikä sokaisee meidät yhtä totuudenmukaisille vaihtoehtoisille perspektiiveille. Toisaalta, totuus saattaa läpsäyttää meitä päähän ennen kokemattomalla tavalla, mikä saa vanhan uskomustaakan putoamaan pois. Superkuu on aina hyvin energisoitunut ja vaikuttava, mutta sen asema lähellä maata vähentää objektiivisuutta ja jättää meidät omien rajoitustemme ahdaskatseisuuteen – mutta sokeana sille. Yhdessä pimennyksen kanssa, tämä kuu merkitsee syvällisen oivaltamisen aikaa, jolloin voimme nähdä selkeämmin, miten rajoittunut olemme ja miten tiedostamaton reagoiminen pitää meidät ahtaalla.
 
Tämä kuunpimennys korostaa valtakamppailuja, joita voi syntyä nopeasti jokapäiväisen elämän tuoksinassa. Suhteet voivat olla esillä tänä aikana, mikä haastaa meidät suurempaan selkeyteen kommunikoinnissa ja läpitunkevampaan rehellisyyteen. Vaikeista kysymyksistä ja erimielisyyksistä jotka on aiemmin sivuutettu, tulee mahdottomia välttää, kun taivas kasaa painetta käsitellä maankuulun elefantin huoneessa. Vaikka tämä voi ennakoida stressaavaa aikaa, nyt käytävät vaikeat keskustelut maksavat osinkoa pitkässä juoksussa, kun on suurempaa ymmärrystä siitä, mikä voi ensin olla syvä kuilu.
 
Jatkuva Kheironin ja Uranuksen välinen aspekti muistuttaa meille, että useimmilla ihmisillä on jokapäiväistä elämää mutkistavia haavoja. Vanha tuska voi varjostaa taivasta välillämme ja luoda kuilun, joka erottaa aikomuksemme siitä, miten sanamme ja tekomme vastaanotetaan. Voimme tahattomasti tai tahallaan kaivaa toistemme herkkiä alueita, mikä tekee tehokkaan kommunikoinnin erityisen vaikeaksi. Nyt laukaistut tunteet voivat olla jäytäviä ja voimakkaita vaikutukseltaan ja ne kieltäytyvät päästämästä irti meistä, ennen kuin olemme katsoneet niitä suoraan riippumatta siitä, miten epämiellyttävää sen tekeminen voi olla. Tämä pimennys vaatii ankaraa rehellisyyttä tunnepyörteessä ja harva ihminen on riittävän varustautunut käsittelemään tuollaisia ihmistenvälisiä haasteita ilman muutamaa ylä- ja alamäkeä!
 
Ongelmana on, että jos kaksi ihmistä jotka ovat näin voimakkaan sisäisen vaikutuksen alaisena, tulee vastakkain, saattaa puhjeta valtava tahtojen taistelu. Pohdiskeluajan ottaminen, astuminen etäämmälle ja rauhoittuminen saavat aikaan eron syvän ristiriidan, joka aiheuttaa sovittamattomia erimielisyyksiä, ja sen parantumistilan välillä, joka sallii kummankin osapuolen kertoa mielipiteensä, antaa tunnustusta toiselle ja löytää tavan siirtyä eteenpäin yhdessä tuumin, ei taisteluhaudan kaivaneena. Meillä on nyt vaarana silmänräpäyksen pikareaktiot, jotka eivät pimennysenergioiden haihduttua kestä tarkastelua. Päätöksiä jotka tehdään tunnereagoinnin perusteella, on parasta välttää, vaikka asiat näyttäisivät kuinka painostavilta. Anna asialle muutama päivä, anna kaikkien rauhoittua ja palaa sitten ajankohtaisiin ongelmiin tyynemmästä perspektiivistä.
 
Merkuriuksen perääntyessä edelleen Vaa'assa, voimme olla vakuuttuneita, että valmius kyseenalaistaa omat motiivimme yhtä paljon, kuin kyseenlaistamme toisten motiivit, tarjoaa näkemystä ja itsensä ymmärtämistä. Riippumatta siitä, miten vastustamatonta voi olla löytää vika toisesta, jonka kanssa olemme eri mieltä, luomisen ja muutoksen karmavoimat pitävät meitäkin tilivelvollisena. Jos lähdemme ristiretkelle siinä, että toiset maksavat maksunsa, meiltä saattaa mennä muutama oma maksu ohi, jotka meidän täytyy maksaa myöhemmin korkoineen – silloin kun sen tekeminen on vielä epämiellyttävämpää! Kun tunnustaa viat omassa ajattelussaan ja virheet, joita ne ovat saaneet meidät tekemään, vapautuu selkeää ja keskittynyttä energiaa tukemaan tarpeellisia hyvityksiä ja sillä on vaikutusta parantavan päätöksen saamiseen kaikkien osallisten kannalta.
 
Sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti tämä pimennys laittaa maankuulun kissan kyyhkysten sekaan. Mikään ei ole niin selväpiirteistä, kuin ensin vaikuttaa, selkeyshalustamme huolimatta. Se vahvistaa, ettei syvää ja laajaa muutosta aiheuttavien voimien keskellä ole mitään kiistatonta totuutta. Kukaan ei tiedä, mitä ajankohtaisista evoluutiomuutoksista tulee. Kyse on askel askeleelta tapahtuvasta prosessista, jonka tulokset paljastuvat vain, kun kuljemme rohkeasti tuntemattomaan.
 
Kosmos muistuttaa meille, ettei varmuus ole enää käytössämme olevaa luksusta. Matkan seuraava askel vie meidät kehittymisen suureen mysteeriin syvemmälle kuin koskaan. Vaikka se voi aiheuttaa levottomuutta, ei ole tarvetta pelätä. Joskus kaikki on heitettävä ilmaan olemuksemme rakenteen uudelleenmallintamiseksi. Nyt on sellainen aika. Mitä enemmän on ihmisiä, jotka vastaavat tuollaiseen intensiivisyyteen kurkottamalla toisia kohti, ei vetäytyen panssarikuoreen; ajattelemalla suuressa tarpeessa olevia, ei hautoen omaa puutettaan; tukemalla ympärillä olevia vaikuttamaan muutokseen, ei taistellen ylläpitääkseen tukahduttavan vallitsevan tilan, sitä enemmän ykseys, vastavuoroisuus ja tuki lisääntyy kollektiivienergiakentässä. Tämä lisääntyminen on sitten perusta tulevina kuukausina, tuki kaikille ponnisteluillemme, henkilökohtaisille ja muille.
 
Sanojen jauhamisesta ei ole mitään hyötyä – tämä pimennys on loistojuttu, sitä ei käy kieltäminen. Mutta mikään ei sano paremmin, että olemme valmis syvälliseen ja kestävään muutokseen, kuin ihmiset jotka seisovat tanakasti yleisen hyvän puolesta ja tietävät, että joskus henkilökohtaisen elämän uudelleenkalibrointi palvelee parhaiten jokaisen saattamista syvemmin harmoniaan pyhän ja ikuisen ykseyden kanssa.
 
Sarah Varcas
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >