HomeViestejäSarah Varcas1.4.2015 - Täydellinen kuunpimennys vaa'assa 4.4.2015

1.4.2015 - Täydellinen kuunpimennys vaa'assa 4.4.2015

TÄYDELLINEN KUUNPIMENNYS VAA'ASSA 4.4.2015
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
1.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Älä tee muuta kuin kuuntele
 
Täydellinen pimentyminen tapahtuu juuri puolenpäivän jälkeen (GMT) Vaa'an 15 asteessa. Sen auringonpimennyksen kumppanina joka antoi 20.3. valomerkin valitsemattomille poluille, tämä kuunpimennys pyytää ilmaisemaan sitoutumisen tavoitteisiimme tässä uudessa luomissyklissä. Tämän sitoutumisen rinnalla se pyytää myös omaperäisyyttä ja tuoreita perspektiivejä, sillä vain tällaisia pyrkimyksiä siunataan tulevina vuosina. Tämä ei ole aikaa vahvistaa vanhoja toiveita ja täyttymättömiä haaveita, vaan kiteyttää uusia ja energisempiä, mitkä heijastavat sitä, kuka meistä on tulossa, ei sitä, kuka kerran olimme.
 
Menneisyyden vetovoima voi olla vahva kuunpimennyksessä eikä tämä ole tietenkään poikkeus. Huomaamme ehkä parhaiden aikomustemme menevän savuna ilmaan, kun syleilemme vanhoja tapoja rajattoman hillittömästi, kaikenlaisten järkeviltä vaikuttavien oikeutusten kera! Mutta varo tuota sisäistä ääntä, joka kannustaa nyt palaamaan vanhoihin tapoihin. Se on sabotoija, jota on käsiteltävä hyvin harkiten. Kärsimättömyys ja tämän ajan levottomuus ei ole tekosyy helpon ulospääsyn valitsemiseen. Sen sijaan se antaa järkevän syyn olla tiukkana ja päättää, että tällä kertaa toimimme eri tavalla ja kuljemme uutta ja luovaa polkua eteenpäin.
 
Osa ongelmaa on se vallitseva tunne, ettei oikein tiedä, mitä tapahtuu tai minne olemme menossa – yhdessä paradoksaalisen tarpeen kanssa päästä sinne mahdollisimman nopeasti!! Tämä yhdistelmä ei edesauta selkeyttä! Meillä on papukaija kummallakin olkapäällä ja toinen yllyttää: "Anna palaa!" ja toinen huutaa: "Pysähdy ja odota!" Huomaamme, ettei meillä ole aavistustakaan, mitä tehdä seuraavaksi, koska emme vielä tiedä, mihin suuntaan mennä, mutta pakko tehdä jotain saa meidät herättämään henkiin vanhat tavoitteet ja pyrkimykset sen sijaan, että odotamme kärsivällisesti uusien muodostumista. Mutta kärsivällisyys on tärkeintä riippumatta siitä, mitä tuo ääni sanoo. Jotain on muodostumassa, hitaasti mutta varmasti ja meidän täytyy odottaa nähdäksemme, mitä se on, ennen sitoutumistamme edessä olevaan polkuun.
 
Jupiter antaa tukevan neuvon: vain kuuntele. Siinä kaikki. Istu hiljaa ja kuuntele. "Mitä?" kysymme vääjäämättä. "Vain kuuntele", tulee vastaus. Kun kuuntelemme, tulee hyvin selväksi, mitä kuuntelemme – sisäistä viisuttamme, aidon itsen nousemista sydämessämme kuiskaten totuuksiaan ja muuttaen perspektiiviämme, kun se katsoo silmiemme läpi. Tällä sisäisellä tietämisellä, pyhällä läsnäololla joka aina elää sydämemme hiljaisuudessa, on paljon sanottavaa tänä aikana. Se voi tulla sanoina tai ajatuksina, tunteina, aistimuksina tai kuvina. Pimennetyn kuun pimeydessä voimme vastaanottaa kaiken, mitä tarvitsemme tehdäksemme parhaita valintoja ja tarjoutuaksemme tietoisimmalle polulle eteenpäin. Mutta se vaatii sitoutumista: olla hiljaa, sallia pyhä ilmaisu, kiinnittää huomiota ja olla kärsivällinen. Emme ole ohjaksissa tässä ja määrää tahtia ja sanele seuraavaa liikettä. Olemme voimattomia, kun sallimme pyhyyden ottaa ohjakset elämässämme ja opastaa meitä omalla transformatiivisella tavallaan. Näin voimattomuudessamme saamme paradoksaalisesti kaikkein suurimman voiman.
 
Suhteet ovat erityisesti valokeilassa tänä aikana. Niiden terveys tai muu paljastaa paljon suhteesta itseen. Tämä sisäisen peilaaminen ulkoisella ja toisinpäin, antaa näkemyksen itse elämän luonteesta. Kun tunnistamme lisääntyvässä määrin sisäisen ja ulkoisen vuorovaikutuksen, vastustaen välitöntä tarvetta toimia ja sen sijaan katsellen ja odottaen, alamme tuntea itsemme jonain paljon voimakkaampana, miltä ensin vaikuttaa. Sitten kun saamme selkeyttä, sisäisen maastomme muuttaminen muuttaa ulkoista ja aiemmin kohdatut esteet transformoituvat.
 
Syvällistä viisautta on nyt käytettävissä sydämemme hiljaisuudessa, mutta vallitseva pakko "TEE JOTAIN!" saa tahtonsa läpi, jos sallimme sen. Toiminta tällaisina aikoina pelkästään peittää polkua, ei edistä sitä. Se syntyy turhautumisesta tai hämmennyksestä, haluttomuudesta kestää sitä epämukavuutta, kun ei tiedä, mitä tulee seuraavaksi. Meidän täytyy ottaa avosylin vastaan tämä hämmennystila, jotta nousee syvempää viisautta tästä uudesta syklistä. Vain tämän tekemällä voimme todella erottaa edessä olevan polun.
 
Tämä kuunpimennys tuo tullessaan viiden kuukauden jakson, minkä aikana tulemme kasvotusten syvän totuuden kanssa vaistomaisella ja välittömällä tavalla. Emme ehkä tiedä, minne olemme menossa, mutta tiedämme aivan varmasti, miten sinne päästään, jos vain odotamme kärsivällisesti, kuuntelemme tarkasti ja toimimme sen opastuksen mukaan, mitä vastaanotetaan paikallaan olevan, mutta heräävän sydämemme hiljaisuudessa.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >