HomeViestejäSarah Varcas21.4.2014 - Kardinaalisuurristi 23.-24.4.

21.4.2014 - Kardinaalisuurristi 23.-24.4.

KARDINAALISUURRISTI 23.-24.4.

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
21.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kardinaaliristin kartta

Alla on kardinaalisuurristi niille, jotka arvostavat visuaalista esitystä. Se on erittäin voimakas tällä viikolla, kun siitä tulee tarkka. Sen muodostavat Mars Vaa'assa, Jupiter Ravussa, Pluto Kauriissa ja Uranus Oinaassa. Periaatteessa Mars on lisännyt yhden kulman Uranuksen, Pluton ja Jupiterin T-ristiin, mikä on ollut taivaalla vaihtelevasti muutaman viime kuukauden.

Suurristi on harvinainen astrologinen tapahtuma ja se tietää uskomattoman energiapotentiaalin aikaa. Se on sekä tuhoava että luova - se tuhoaa selvittääkseen tietä uuden syntymiselle. Suurristi vastaa aina tiettyä astrologista laatua ja tämä on kardinaaliristi eli se on uusien alkujen energiaa. Se ei ole täällä säilyttämässä sitä, mitä on, tai tekemässä siltaa nykyisyyden ja tulevaisuuden välille. Ei, se on täällä ilmentämässä tulevaisuuden tähän paikkaan eikä se jätä mitään vanhaa vanaveteensä.

Toisinaan se voi olla julmaa energiaa, minkä koemme salaman iskemisenä elämäämme ja se sytyttää tuleen kaikkeen, mitä olemme pitäneet rakkaana. Tässä asetelmassa on väkivaltaa, mutta se on syntymän väkivaltaa, taistelua elämästä ja tuskaa, mikä tietää täysin uutta alkua. Tämä ristin ei tuhoa kärsimyksen, vaan vapautumisen vuoksi. Mitä enemmän pystymme luottamaan tähän, sitä paremmin pystymme seisomaan lujana kohdatessamme sen mahtavan voiman ja sallimaan sen toimia elämässämme niin, kuin sen täytyy.

Kardinaaliristi on kanssamme tämän viikon ja voimme kutsua sen voimaa poistamaan esteet polultamme. On kuitenkin ehkä parasta olla olematta liian yksityiskohtainen siinä, mitä nuo esteet ovat, koska tällä ristillä voi olla oma näkemyksensä siitä, mitä tarvitsee irrottaa elämästämme - ja rehellisesti sanottuna se tietää meitä paremmin, riippumatta siitä mitä ehkä ajattelemme silloin!

Kirjoitan lisää tästä rististä huomenna, joten katsokaa artikkeliani silloin. Sitä odotellessa, edessä on voimallinen viikko!

Sarah Varcas

alt 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >