HomeViestejäSarah Varcas14.4.2014 - Kuunpimennys Vaa'assa 15.4

14.4.2014 - Kuunpimennys Vaa'assa 15.4

KUUNPIMENNYS VAA'ASSA 15.4.

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
14.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muodon muuttaminen

Tämä täydellinen kuunpimennys on 26 astetta Vaakaa klo 7.47 GMT. Tämän asteluvun saabinen symboli on kotka ja valkoinen kyyhkynen, jotka kääntyvät toisiaan kohti. Näemme tässä muodonmuutosteeman, mikä heijastuu myös pimeyteen täydellisen pimennyksen aikana, jolloin kuu on kirkkaimmillaan. Meidänkin on opittava muuttamaan muotoa ja pysymään virtaavana kaikissa asioissa niin, ettemme rajoita itseämme määritelmillä, identiteetillä, odotuksilla ja sanelulla. Pimennys Vaa'assa siirtää meitä aina tasapainoa kohti, mutta saatamme joutua taistelemaan sen säilyttämisen kanssa, jos emme salli itsemme muuttua hetken vaatimalla tavalla.

Asteroidi Cerksen ollessa konjunktiossa kuun kanssa ja Junon auringon kanssa, meidät toivotetaan tervetulleeksi valtavaan voimaliittoon, missä voimme joko tehdä myönnytyksiä niin kovasti, että kadotamme oman itsemme, tai seistä niin vahvasti omien halujemme puolesta, että kadotamme kaikki muut prosessin aikana. Kumpikaan ääripää ei kuulosta kovin hyödylliseltä, mutta ilman ääripäihin pääsemistä emme voi koskaan tuntea niiden välillä olevia aste-eroja, astinkiviä etsiessämme aidompaa ja inspiroituneempaa elämää. Meidän täytyy olla kotka ja kyyhkynen tasavertaisesti - pelottava ja voimakas, rauhanomainen ja lempeä. Ja sitten voimme sekoittaa niitä vähän. Voimmeko olla pelottava ja rauhanomainen? Voimakas ja lempeä? Voiko meillä olla terävimmät kynnet ja pehmeimmät höyhenet? Tarkimmat silmät ja lempein sydän? Sillä sellaisella joka muuttaa muotoaan, ei ole esteitä tai rajoja. Kaikki mahdollisuudet ovat käytettävissä ja avoimuus näille mahdollisuuksille korostuu nyt.

Tavanomainen ajattelu, tunteminen ja käyttäytyminen voivat olla niin syvällä, että meidän on vaikeaa tunnistaa, että olemme automaattiohjauksessa ja uskomme toimivamme maalaisjärjellä tai tekevämme päätöksiä, jotka ovat täysin selviä ilman tarkastelutarvetta. Merkuriuksen ja Uranuksen yhtymä pimennyksen aikana muistuttaa meitä kyseenalaistamaan, ottamaan eri näkökulman ja näkemään asiat uudesta perspektiivistä. Kokeile vähän muodon muuttamista ja katso, mitä tapahtuu. Lähestymme muutaman päivän päästä uutta alkua kardinaaliristin aikana. Tämä pimennys antaa tilaisuuden, että tuo alku on todella uusia perspektiivejä ja käyttäytymistapoja eikä vain sen saman ja väsyneen vanhan itsen toistoa, joka olemme aina olleet.

Jos tämä pimennys 26 astetta Vaakaa osuu johonkin planeettaan kartallasi, katso tuota sitä päättääksesi, mitä sen ilmaisua tarvitsee muuttaa. Mitä olettamuksia teet tuosta elämäsi osasta? Mitkä ovat tavanomaisia ajatuksiasi ja tunteitasi tuolla alueella? Ja jos ei osu tai et tiedä, osuuko vai ei, ei huolta! Kysy itseltäsi tämä: missä asiassa isken kantapääni maahan tällä hetkellä? Missä asenteeni ovat vakiintuneet ja tärkeysjärjestykseni tiukka? Missä pidän itseäni ja muita panttivankina?!

Kun vallitsevat energiat lisääntyvät kardinaaliristiä kohti, mitä seuraa auringonpimennys, meille annetaan varoitus, että muutos on välttämätön - eikä vain vähän! Jos vastustamme sitä nyt, huomaamme myöhemmin kalkkiutuneemme, silloin kun voisimme korjata uusien perspektiiviemme ja alkujemme satoa. Kyllä, on totta, että muutos - erityisesti suuri - voi olla ylivoimainen ja monet meistä ovat saaneet sitä jo liialta tuntuvan määrän! Mutta jos sitä on lisää, sitä on lisää, emmekä voi paljon muuta, kuin ottaa sen avosylin vastaan ja olla valmistautunut muuttamaan muotoa sitä vastaavasti! Ja tietenkään ei tarvita minua kertomaan, että jos olemme ensin valmis muodon muuttamiseen, voimme olla tuo muutos, ennen kuin sitä edes tapahtuu, eikä tarvitse leikkiä hippaa myöhemmin.

Siitä tässä pimennyksessä on periaatteessa kyse - tilaisuudesta johtaa tietä uuteen eikä kontrollimme ulkopuolisten tapahtumien tarvitse lopulta raahata meitä huutaen ja potkien.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >