HomeViestejäSarah Varcas13.2.2014 - Täysikuu Leijonassa 14.2. klo 23.54 GMT

13.2.2014 - Täysikuu Leijonassa 14.2. klo 23.54 GMT

TÄYSIKUU LEIJONASSA 14.2. KLO 23.54 GMT
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
13.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ystävänpäivän kuu
 
Tämä täysikuu Leijonassa voi tuntua melko intensiiviseltä. Jos pidät kiihkeydestä, saatat hyvinkin nauttia sen kipinästä ja energiasta, mutta jos tunnet jo olevasi väsynyt ja levähdystauon tarpeessa, on ehkä hyvä aika olla hissukseen ja antaa maailman kulkea ohitsesi osallistumatta siihen liikaa! Perääntyvän Merkuriuksen ollessa oppositiossa, ajatteleminen ennen puhumista ja sen muistaminen, etteivät kaikki näe maailmaa meidän silmillämme, voi olla erittäin hyvä asenne tällä hetkellä! Kuten myös sen muistaminen, että hyvin harvassa tilanteessa on vain yksi ratkaisu. Mitä luovempi voimme olla ajattelussamme, sitä paremmin pystymme tunnistamaan uudet lähestymistavat kaikkiin kohtaamiimme haasteisiin.
 
Tämä kuu korostaa suhteita (eikä ainoastaan ystävänpäiväyhteytensä vuoksi!) Sen yhteys Marsiin ja pohjoissolmuun tekee suurelta osin vääjäämättömäksi sen kysymyksen, miten tulemme toimeen toisten kanssa ja löydämme harmonisen tien näiden usein myrskyisien vesien läpi. Se vaatii meitä löytämään tasapainon siinä, että seisomme omalla maaperällämme ja sallimme toisille oman turvallisen maaperänsä ilman uhkaa sekä kunnioitamme omia tarpeitamme ja prioriteettejamme ja samalla löydämme tehokkaan tavan tunnistaa toisten ihmisten vastaavat.
 
Ihmissuhteet ovat yksi hankalimmista asioista, joita meidän on kohdattava ihmisinä. Sellaisina ne usein muodostavat henkilökohtaisen ja henkisen kasvumme perustan: miten hoidamme niitä ja itseämme niissä, miten kunnioitamme toista myös puolustaessamme itseämme, miten tunnistamme eron ja samalla löydämme riittävästi yhteistä maaperää, jolle rakentaa mielekkään yhteyden … Jokapäiväisen elämän haasteet vaativat, että kehitämme taitoja tällä alueella ja käytämme niitä mahdollisimman usein. Emme ehkä aina onnistu pyrkimyksissämme, mutta halu suoriutua hyvin tästä haastavasta ihmisalueesta on silti merkittävä asia. Eikä vähiten tämän uuden kuun tapauksessa!
 
Kannattaa siis ehkä pohdiskella muutaman päivän asioita, jotka yhdistävät meitä eivätkä jaa: halu rakkauteen ja hyväksyntään; samanmielisten etsiminen; tarve tulla kuulluksi ja arvostetuksi, ei harhaanjohdetuksi ja pilkatuksi; tuska kritisoinnista ja helpotus hyväksynnästä. Nämä ovat kaikki tavallisia ihmiskokemuksia riippumatta siitä, kuka ja mitä olemme. Silloin kun touhotamme oman perspektiivimme kanssa ja kauppaamme omaa maailmankatsomustamme, voimme aivan liian helposti kadottaa näkyvistä sen tosiasian, että se ihminen jonka hahmotamme uhaksi tai haasteeksi sille, tuntee melko samalla tavalla kuin me - vähän painostetulta, väärinymmärretyltä, uhatulta tai vanhaan hyvään tapaan epäreilusti kritisoidulta!
 
Jokainen tilanne on täynnä paradokseja, epävarmuutta ja ristiriitaa riippumatta siitä, miten mustavalkoiselta se ehkä näyttää. Mitä paremmin pystymme tunnistamaan sen ja hyväksymään nämä asiat osaksi ihmisenä olemista, sitä paremmin voimme hyväksyä inhimillisen vuorovaikutuksen monimutkaisuuden ja keksiä silti jotain mielekästä, positiivista ja tuottavaa. Se ehkä merkitse, että meidän täytyy pyytää anteeksi tai muuttaa kommunikointityyliämme. Se ehkä merkitsee, että meidän on puhuttava enemmän tai purtava kieltämme jonkin aikaa. Se ehkä merkitsee, että oivallamme oman osamme ongelmassa, mitä pidimme yksinomaan jonkun toisen aiheuttamana. Mitä tahansa se merkitseekin, tämä täysikuu antaa meille tilaisuuden "nollata" suhteet, jotka aiheuttavat meille stressiä, tai ainakin nähdä ne eri valossa ja uudesta perspektiivistä. Ja sitten kun pohjoissolmu siirtyy Vaakaan ensi viikolla ja Mars alkaa perääntyä maaliskuun alussa, olemme iloisia, että teimme sen, sillä niistä henkilöiden välisistä haavoista, jotka voimme hoitaa nyt, tulee vahvuuksia ja siunauksia tulevina viikkoina.

Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >