HomeViestejäSarah Varcas4.1.2014 - Kosmisia viestejä vuodelle 2014

4.1.2014 - Kosmisia viestejä vuodelle 2014

KOSMISIA VIESTEJÄ VUODELLE 2014
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
4.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ikuisesti suojassa
 
Taivas heijastaa tänään merkittäviä asioita koko tulevalle vuodelle: haasteita ja rauhaa, turvallisuutta ja riskiä, seisahtumista ja liikkumista. Ristiriitaisilta näyttävät voimat ovat läsnä samassa hetkessä ja käyttävät tasavertaista painetta elämämme rakennelmaan.
 
Tänään suurristi mikä yhdistää joitain kosmoksen mahtavimmista voimista - Pluto, Mars, Uranus, Musta aurinko ja Musta kuu Lillith - muistuttaa meille, että karmavaikutus kulkee voimakkaana ja syvällä elämässämme ja juuri sellaisiin vaikutuksiin tarvitsee tarttua tulevana vuonna. Jos olemme lykänneet tässä mielessä jotain, pystymme tekemään sitä aina vain vähemmän vuoden edetessä. Tämä ei ole kosmokselta tuomioviesti, mikä ohjaa vaikeaan kohtaloon, vaan herätys muistuttamaan meille, että keskeneräiset asiat eivät mene pois ja kun puhdistavia energia-aaltoja tulvii tälle planeetalle tulevina kuukausina, se mikä on piilossa, paljastuu ja herää taas. Ei kidutukseksi vaan omistettavaksi, käsiteltäväksi ja sovitettavaksi siihen, kuka olemme ja minne olemme matkalla.
 
Astrologia opettaa, ettei jonkun elämässä tapahdu mitään, mikä ei ole jollain tavalla luonteenomaista tuolle ihmiselle. Elämän on mahdotonta olla toisenlaista. Olemme energiaolentoja, jotka elävät energiauniversumissa. Vedämme puoleen ja hyljeksimme oman värähtelymme mukaisesti, niin kuin sitä ilmaistaan olemuksemme joka tasolla - fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Kokemamme elämä on energiamme monimutkaista vuorovaikutusta ympäristömme energian, sen ihmisten ja siinä toimivien voimien kanssa. Kohtaamme usein nämä voimat asioina, joita tapahtuu meille toisten ihmisten, säätilan tai talouden (!) kautta, ja kuitenkin jokaisessa noista tapahtumista on oma värähtelypanoksemme, mikä on tiivistynyt aionien energiakumulaatiosta täksi ihmiseksi, joka olemme tänä päivänä. 
 
Tulevan vuoden aikana tuon energiakumulaation tuotteet tuodaan huomiomme piiriin enemmän kuin koskaan egoidentiteetissämme - itsemme ja elämämme aspektit joihin panostamme energiaamme - ja karmasiteessämme toisten ihmisten ja olosuhteiden kanssa. Jos ne pidättelevät meitä sitoutumasta täysin tietoisuutemme kasvuun tällä planeetalla, meillä on tilaisuus kohdata ne täysin, omistaa ne ja parantaa niiden pirstova vaikutus elämässämme. Niin kauan kun kiellämme olemuksemme aspekteja ja teeskentelemme, ettei tiettyjä asioita ole tai ole tapahtunut, olemme ikuisesti erossa eheyden tilasta, mikä sallii meidän olla täysin läsnä elämälle juuri sellaisena, kuin se on, ja reagoida sen tarpeisiin. 
 
Tietysti välttelemme ja kiellämme asioita jostain syystä: ne sattuvat niin, ettemme halua mennä niihin. Ne haastavat sen, kuka uskomme olevamme. Ne kohtaavat meidät sen pelottavan tuntemattoman kanssa, mitä päätimme välttää. Mutta Jumalan, kaiken olevaisen lähteen, silmissä ei ole mitään riittävän hyvää syytä oikeuttamaan pirstoutumista ja tiedostamattomuutta, mikä johtuu sellaisista valinnoista. Olemme olleet tiedostamattomia tällä planeetalla riittävän pitkään ja katso, minne se on vienyt meidät! On aika herätä, myöntää ja haistaa kosmista kahvia. Ei riitä, että muuttaa elämäänsä niiltä osin, jotka sopivat meille. Meidän on oltava valmis muuttumaan aina ja siellä, missä kutsutaan, ja muututtava niin radikaalisti, että toisinaan entinen elämämme voi olla vain hämärä muisto siitä, mitä kerran kävimme läpi.
 
Mutta tässä planeettapatistuksessa mahdottoman tekemiseen, Neptunuksen kolmio pohjoissolmun kanssa toimittaa kaikkein tärkeimmän viestin: sitä kuka ja mitä olemme oikeasti, ei voi koskaan vahingoittaa eikä heikentää. Vaikka tulen läpi kulkeminen voi sattua, henkemme ei pala, ainoastaan ne osamme jotka peittävät sitä. Meidät on muodostettu energiasta, siitä saamasta energiasta joka elää koko kosmoksessa ja sen yli. Sitä ei voi tuhota eikä voi meitäkään Lähdetasolla. Voimme menettää vain sen, mikä ei koskaan ollutkaan me, ja joka kerta kun teemme sen, lisää siitä paljastuu, kuka todellisuudessa olemme. 
 
Tämä on syvimmän alkemian, suurimman mahdollisen transformaation polku. Kuljemme sitä 2014, yhdessä. Ja radikaalin heräämispolun kavereina meidän ehkä tarvitsee muistuttaa toisillemme, että Jumala tulee aina suojelemaan henkeämme, ei egoamme. Se pyrkii palauttamaan meidät ykseyteen ja tulee tekemään niin. Voimme kärsiä ja kamppailla prosessissa, mutta kuitenkin se joka oikeasti olemme, on turvassa ja kokonainen, ja mitä syvemmällä voimme tietää tämän olevan tosiasia, sitä vaivattomammin kuljemme tätä polkua eteenpäin. 
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >