HomeViestejäSarah Varcas1.11.2013 - Uranuksen ja Pluton neliö - täysin elossa!

1.11.2013 - Uranuksen ja Pluton neliö - täysin elossa!

URANUKSEN JA PLUTON NELIÖ - TÄYSIN ELOSSA!
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
1.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä parhaillaan jatkuva Uranuksen ja Pluton neliö on kuin hampaan kiskomista ilman puudutusta. Tiedän … kamala mielikuva ja osuu aivan liian syvälle kilteille henkisille ihmisille eikä se on miellyttävä meille muillekaan! On vain niin, että jos yrittää kirjoittaa yhtään rehellisesti tästä kosmisesta tapahtumasta, mikä on tarkka tänään, sen on mentävä syvälle, koska tämä ei ole mitään kävelyä puistossa (siis ellei sinua jahtaa mies moottorisahan kanssa) eikä varmasti mitään lomaa (ellei kyse on Batesien hotellista). Okei, luulen teidän ymmärtävän yskäni tässä eikä kyse ole vain siitä, että olen katsellut liikaa kauhuelokuvia vapaa-aikanani. Tämä neliö sisältää melkoisen latauksen hyvin voimakasta ja epätoivoisen tukahdutettua energiaa ja jos haluamme työskennellä tämän energian kanssa rakentavasti, meidän on syleiltävä psyykemme pimeämpää puolta, noita elämän vastenmielisiä piirteitä ja tukahdutettua energiaa, mikä ruokkii meitä varjoista ja vääristää paljon sitä, kuka olemme ja mitä teemme. 
 
Tämä astrologinen asetelma ei ole arkajaloille - paitsi ettei siinä ole mitään poisjättämisklausuulia, joten olemme kaikki joka tapauksessa tulilinjalla, arka tai ei. Tämä neliö tulee ravistelemaan meitä ja herättämään entisten valintojen, tekojen ja käyttäytymistapojen seuraamuksille. Sillä on voimakas karmallinen pohjavire ja se paljastaa synkän heikon kohdan tässä henkisessä maisemassa, missä hyvin monet elävät tällä hetkellä. Se esittää kysymyksen: "Mitä kiellät ja miten teet sen?" Ja myös Venuksen, Jupiterin ja Neptunuksen ollessa eksyneenä kosmisista kumppaneistaan, on harvoja paikkoja, mihin voimme kääntyä hakemaan lohtua tai pakopaikkaa. Voimme vain katsoa kosmiseen peiliin ja tunnistaa, että se mitä kritisoimme toisissa, on sisällämme. Se minkä luulemme tekevän itsestämme erityislaatuisen, ei tee, ja miten henkinen hyvänsä luulemme olevamme, sillä hetkellä kun ajattelemme niin, emme ole. Tämä neliö kysyy: "Kuka luulet olevasi?", ja mitä tahansa yritämme vastata, vastauksemme keskeytyy ivalliseen nauruun, mikä paljastaa parhaat yrityksemme puolustaa asemaamme ja vaatia arvokkuutta itsellemme.
 
Okei, jos luet edelleen tämän kaiken jälkeen, vakuutan, että tämän kaiken läpi on tie. Elämä jatkuu tämän neliön jälkeen ja on paljon tilaisuuksia tulla siitä läpi ehjänä - ja uskallanko sanoa - paremmassa jamassa tuon kokemuksen vuoksi. Mutta palkkioiden korjaamiseksi meidän täytyy oikeasti kohdata se, kuka ja mitä olemme, kuka olemme olleet ja mitä se merkitsee meille tässä ja nyt tänä päivänä. Päätös kulkea henkistä polkua pitkin ei vapauta meitä sen seuraamuksista, kuka olemme olleet - koska nyt näemme asiat eri tavalla ja voimme ikään kuin vain "kuitata" itsemme uudeksi henkilöksi. Itse asiassa täysin päinvastoin. Vastuun ottaminen tästedes elämästämme ja osallistumisestamme kollektiivitietoisuuteen edellyttää omistamaan sen, kuka olimme ja miten osallistuimme menneisyydessä. Ja silloin meillä on velvollisuus tarttua vaikutuksiin ja tunnustaa, miten entiset valintamme ovat vaikuttaneet itsemme lisäksi myös kokonaisuuteen.
 
Kun Uranus on valtavan paineen alla tällä hetkellä, meistä ehkä tuntuu siltä, että kohta tapahtuu räjähdys ja kokonainen turhautunut elämä on keskittynyt tähän pikkuruiseen kehoon, mikä on tehty lihasta, verestä ja luusta. Mutta tämä energia mikä nyt kulkee universumin läpi, tulee ohjekirjan kanssa, jos otamme hetken lukeaksemme sitä. Ohjekirja on sydämessämme ja sen on kirjoittanut omakätisesti korkeampi itsemme, joka tietää, ettei elämässämme tapahdu mitään ristiriidassa sen kanssa, kuka olemme. Miten tahansa koemmekin tämän hetken, se syntyy kaikesta, mitä olemme, kaikesta mitä olemme olleet ja kaikesta mitä voimme olla. Se ei laskeudu yllemme tyhjästä, vaan kasvaa meistä ulos joka hengenvedolla, joka ajatuksella, joka sanalla ja joka teolla, millä olemme osallistuneet meitä ympäröivään maailmaan ja sen yli. Tämä energia mitä tulvii nyt planeetalle ja mikä täyttää sinut, minut ja kaikki, on sitä, kuka olemme ytimessämme. Se on elämänvoimaa, mitä olemme vastustaneet hyvin pitkään. Se on Jumala, Jumalatar, universumi, chi … kutsu, miten haluat. Meidät on tehty siitä ja se haluaa meidät takaisin!
 
Hyvin harvat käsitykset jäävät ehjiksi tällaisena aikana. Kaikki nimikkeet joilla määrittelemme itsemme, riisutaan pois. Meidän on antauduttava syntyäksemme uudesti, välittömämmäksi ja eloisammaksi elämänilmaisuksi. Elämä vain on. Se ei kutsu itseään miksikään. Eikä se myöskään teeskentele olevansa jotain, mitä se ei ole. Ja elämä kietoutuu nyt ympärillemme ja yllyttää meitä tekemään saman: päästämään irti siitä, kuka luulemme olevamme ja mitä haluamme olla, ja vain olemaan, mitä olemme - elossa. Mutta anna sen tällä kertaa olla täydellistä ja katso sitten, mitä tapahtuu …
 
Malja kosmoksen voimalle, joka virtaa suonissamme …
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >