HomeViestejäSarah Varcas28.10.2013 - Seuraava Uranuksen ja Pluton neliö lähestyy - sisäisen syyn löytäminen

28.10.2013 - Seuraava Uranuksen ja Pluton neliö lähestyy - sisäisen syyn löytäminen

SEURAAVA URANUKSEN JA PLUTON NELIÖ LÄHESTYY - SISÄISEN SYYN LÖYTÄMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
28.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aloitamme viikon, mikä päättyy Uranuksen ja Pluton seuraavaan tarkkaan neliöön perjantaina, saatamme kohdata olosuhteita, jotka eivät yleisesti ottaen tuo parasta esiin meissä. Vaikka jokin merkittävä kriisi usein tekee juuri sen - joskus kaiken todennäköisyyden vastaisesti - ja paljastaa vahvuutta ja viisautta, mitä emme olleet koskaan tienneet itsessämme olevan, elämämme arkisempiin laukaisijoihin voi kummallisesti olla vaikeampi päästä käsiksi. Ne psyykemme tavanomaiset osat jotka aina reagoivat tietyllä tavalla tiettyyn provosointiin, kiinnittävät meidät ajattelu-, tunne- ja käyttäytymismalleihin, jotka pitävät meidät jumissa ja lamaantuneena. Tulevina päivinä taivas osoittaa näitä tapoja ja kysyy meiltä, olemmeko valmis ryhtymään toimeen niiden muuttamiseksi. Se on tietysti meidän valintamme. Voimme jatkaa samaa vanhaa raidetta pitkin eikä mikään estä meitä, jos teemme niin … paitsi se kalvava tunne, että jossain matkan varrella meidän on muututtava joka tapauksessa ja mitä pidemmälle lykkäämme sitä - kuten jostain riippuvuudesta luopumista - sitä vaikeammaksi se tulee …
 
Uranuksen ollessa auringon ja Marsin muodostaman jodin kärjessä, taivas antaa meille virallisen varoituksen, että jotain erittäin tärkeää on tekeillä, ja hyötyäksemme siitä meidän täytyy luopua tavanomaisista ajattelutavoista ja tarkastella elämää eri linssin läpi. Ei riitä, että ajattelee: "Okei, olen vain kärsivällisempi, kun xxx ärsyttää minua". Meidän on päästävä ongelman juureen ja kaivettava se ylös - emme voi vain katkoa lehtiä toivoen, ettei se kasva enää. Koska mikä ja kuka tahansa ärsyttääkin meitä, niin olemme sidottuja laukaisimiin, jotka harhauttavat meidät asioista, joilla on todella merkitystä elämässämme, kunnes todella tajuamme, mitä tapahtuu.
 
Onneksi kaiken sen aktiivisuuden kera mitä Skorpionissa tällä hetkellä on, on paljon kosmista tukea päästäksemme asian ytimeen - ja suoraan sanottuna meillä ei ole mitään tekosyytä olla tekemättä sitä. Uranuksen ja Pluton neliötä tämän viikon lopussa seuraa kuumana auringonpimennys Skorpionissa seuraavan viikon alussa, joten meidän on saatava ote ja alettava kaivaa! Ja äärettömässä viisaudessaan taivas antaa meille tärkeän vihjeen alkajaisiksi: sillä ei ole merkitystä, mikä laukaisee meidät, vaan mitä laukaistaan ja mitä teemme sillä. Toisen ihmisen ärsyttävyys ei liity mitenkään meihin, hänen pitää käsitellä se, jos hän haluaa, tai olla käsittelemättä, jos ei halua! Sillä on merkitystä, että ärsyynnymme ja tuolla ärsyyntymishetkellä menetämme tasapainon ja alamme tehdä siitä "me ja he" -tilannetta: HE ärsyttävät MEITÄ (tai loukkaavat, eivät kunnioita tai mitä tahansa hahmotammekin heidän tekevän) - vaikka täsmällisempää on ehkä sanoa "ME ärsytämme MEITÄ jonkin vuoksi, mikä tapahtuu sisällämme tämän ihmisen ollessa lähellä".
 
Tuon "jonkin" tunnistaminen on tehtävämme tulevina päivinä. Mitä oikeasti tapahtuu, silloin kun joku ihminen tai jotkut olosuhteet ärsyttävät meitä? Mistä siinä kaikessa on todellisuudessa kyse? Mikä psyykemme osa on laukaistu ja miksi? Taivas esittää nyt nämä kysymykset ja mitä syvällisemmin voimme pohtia niitä, sitä paremmin pystymme tekemään muutoksia, joita meiltä vaaditaan tulevina päivinä. Ne muistuttavat meille, että vaikka meillä on taipumusta syyttää monia asioita "tuolla" siitä, mitä tapahtuu "täällä", emme koskaan vapaudu noista ulkoisista laukaisijoista, jotka varastavat rauhamme ja häiritsevät päiväämme, ennen kuin pystymme löytämään syyn sisältä.
 
Hyvää viikkoa kaikille.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >