HomeViestejäSarah Varcas1.8.2013 - Jupiterin, Uranuksen ja Pluton T-risti - kosmista pyykinpesua

1.8.2013 - Jupiterin, Uranuksen ja Pluton T-risti - kosmista pyykinpesua

JUPITERIN, URANUKSEN JA PLUTON T-RISTI - KOSMISTA PYYKINPESUA
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
1.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa elokuu! Koko kuukauden Jupiter, Uranus ja Pluto muodostavat T-ristin, mikä merkitsee, että Uranus pysyy huomion polttopisteessä useita viikkoja. Uranuksen ollessa tässä asemassa, olemme kaikki paineen alla, kun Vesimiehen ajan synnytys lisää tahtia ja tarmoa. Lähestymme nyt puoliväliä Uranuksen ja Pluton neliössä, mikä on merkki uuden ajan saapumisesta, ja kysymme usein näinä päivinä: "Milloin paine hellittää?!" Matkan varrella on ollut niin monia lupauksia SIITÄ hetkestä, jolloin kaikki vaihtuu uudeksi todellisuudeksi, että huomaamme kenties olevamme kyllästynyt ja taisteluväsynyt, kun jokainen päivä näyttää tuovan vielä lisää haasteita ja selkkausta.
 
Tiedän, että on rankkaa - usko minua! Ja tiedän, että olemme siinä pisteessä, jolloin olisi hyvin helppoa heittää pyyhe kehään ja sanoa, että päivä on pulkassa - jättää uusi aika jollekin toiselle, kun me vajoamme jokapäiväisen elämän suohon, mikä tuntuu hyvin raskaalta ja tiheältä toisinaan. Mutta tiedän myös, että me - sinä ja minä - olemme tulleet jo näin pitkälle jo ja riippumatta siitä, miten rankoilta asiat edelleen ehkä näyttävät, emme ole siinä, missä olimme ennen, ja jonkin ajan kuluttua emme ole siinä, missä olemme nyt. Olemme siirtyneet taas eteenpäin ja katsomme taaksepäin tätä aikaa valtavan kamppailun ja valtavien mahdollisuuksien aikana. Kysymys kuitenkin kuuluu, katsommeko taaksepäin päättäen samaistua kamppailuun vai oivaltaan mahdollisuudet …
 
Juuri tämä haaste esittäytyy meille tämän uuden kuukauden myötä. Tämän päivän kartta on … no, käyrien ulkopuolella! En usko koskaan nähneeni näin paljon tapahtuvan pienessä tilassa!! Olemme kosmisessa pyykkikoneessa ja meitä heitellään sinne tänne - uponneena hetkeksi likaiseen veteen, sitten puhtaaseen, mistä tulee taas likaista, sitten puhtaaseen, sitten pyöritetään vähän, sitten taas hukutaan …  Voimme tietysti olla vakuuttuneita, että hohdamme kuin uusi, sitten kun tämä kaikki on ohi, mutta jakso voi olla pidempi, kuin olemme toivoneet, ja kun olemme kaikki siinä yhdessä, siitä voi tulla melko ahdasta ja kiihkeää!
 
Siis ei ole todellakaan mikään ihme, että haluamme tämän kaiken loppuvan ja selviävän silmänräpäyksessä. Ongelmat ratkaistuna, tuska parannettuna ja tanssien eteenpäin kirkkaaseen ja onnelliseen tulevaisuuteen. Tiedän, että minä haluan! Mutta tiedän myös, ettei homma toimi näin ja vuosituhansien sotkun puhdistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä, päättäväisyyttä ja halukkuutta jatkaa palaamista OLEMAAN se muutos joka hetki, silloinkin kun ääni päämme sisällä puhuu hunajaisella äänellä siitä, miten paljon helpompaa olisi antaa periksi ja luovuttaa: "Olet tehnyt osasi, esittänyt roolisi. Antaa toisten ottaa viestikapula nyt …"
 
Tämä tuo meidät takaisin T-ristiin, mistä mainitsin, koska tässä kuussa meidän ehkä täytyy tottua tähän ääneen ja myös käydä melko vakavia neuvotteluja toisinaan. Koska onhan siinä itua ja meillä olisi todella tauolle käyttöä. Se on kuitenkin vain yksi monista äänistä sisällämme ja voimme valita, mitä pyrimme tukemaan ja minkä päätämme sivuuttaa.
 
Pluto Kauriissa puhuu meille suhteemme ajattelemisesta voimaan, määritellen uudelleen ymmärryksemme siitä, mikä on todella voimakasta tässä maailmassa. Eikä mikään ole voimakkaampaa kuin jatkaa seisomista, silloin kun kaikki yrittää vetää meidät alas, tai pysyä liikkeessä, silloin kun polkumme peittyy esteisiin. Aivan kuten mikään ei ole voimakkaampaa kuin olla hiljaa paikallaan, silloin kun pelko näykkii kannoillamme tai seistä, kun elämä kehottaa odottamaan ja kaikki muut sanovat: "Kiirehdi, jäät laivasta!" Tämä voima on meillä jokaisella sisällämme käytössä joka päivä. Toisinaan tuntuu ehkä siltä, että se on poissa, hävinnyt ja lopulta sulanut pois liian monien haasteiden ja liian suuren tuskan kohdatessa. Mutta se ei koskaan jätä meitä. Ei koskaan. Meillä on sisällämme oma Pluto, mittaamattoman voimakas ja valmiina muuntamaan pimeimmät ja raskaimmat paikat sisällämme, sitten kun aika on oikea.
 
Tämän kuukauden Pluton, Uranuksen ja Jupiterin liitto saattaa hyvinkin haastaa ja venyttää meitä, mutta Jupiter Ravussa haluaa vain parasta meille ja Uranus Oinaassa haluaa vain vapaaksi meidät. Yhdessä ne tietävät, että vapaus on sen taistelun arvoista, mitä sen saavuttaminen usein vaatii, ja itse kamppailusta voi tulla tanssia, silloin kun hellitämme, syleilemme virtaa ja keksimme uusia askelia kulkiessamme.
 
Kuten aina, kirjoitan näitä sanoja itselleni, niin kuin taivas puhuu minulle, ja toivon, että puhuessaan minulle ne puhuvat myös sinulle. Olemme kaikki tässä yhdessä.
 
Rakkaudella,
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >