HomeViestejäSarah Varcas29.6.2013 - Heinäkuu 2013 - Aika kasvaa aikuiseksi ja siirtyä eteenpäin!

29.6.2013 - Heinäkuu 2013 - Aika kasvaa aikuiseksi ja siirtyä eteenpäin!

Astroenergian yleiskatsaus
HEINÄKUU 2013 - AIKA KASVAA AIKUISEKSI JA SIIRTYÄ ETEENPÄIN!
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
29.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä kuussa meidät haastetaan ratkaisemaan varhaiselämän kysymyksiä, voidaksemme syleillä nykyisyyttämme ja suunnitella tulevaisuutemme uusin ohjein. Planeettafokus ei ole sinänsä tietyissä lapsuutemme haamuissa, jotka vainoavat meitä, vaan tiedostamattomissa reaktioissa ja toimissa, jotka opimme nuorena ja joiden toiminta jatkuu vieläkin. Nämä ajatukset, tunteet ja käyttäytymistavat ovat tavallisesti niin lähellä meitä, ettemme edes tunnista niitä. "Minä olen vain sellainen", ajattelemme, "Olen aina ollut". Ja näin emme vaivaudu miettimään, miksi olemme sellainen ja onko se oikeasti "vain sitä kuka olemme" vai itse asiassa kerros mikä on kasvanut monta vuotta sitten voidaksemme käsitellä kokemuksiamme ympäröivästä maailmasta.
 
Tietysti nämä kerrokset ovat palvelleet tarkoitusta - ja tärkeää tarkoitusta. Ne auttoivat meitä saamaan tolkkua maailmasta ja selviytymään siitä hyvin haavoittuvana aikana elämässämme. Mutta emme ole enää pikkulapsia eikä meidän tarvitse jatkaa sellaisena, kuin olemme! Tämä on kosmoksen avainviesti heinäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla: on aika kasvaa aikuiseksi ja kerätä kaikki mitä olemme, kaikki energiamme, tunteemme, ajatuksemme, käyttäytymistapamme, toiveemme ja unelmamme tähän, nykyisyyteen. Sitten kun olemme tehneet sen, meillä on edessämme kokonainen työkalusarja, millä rakentaa positiivista ja tyydyttävää tulevaisuutta.
 
Mars viimeistelee matkaansa Kaksosissa 1.-13.7. Itselleen oudolla tavalla Mars laahaa kaikkien muiden perässä tällä hetkellä, vähän kuin viimeinen juoksija joka kilpailussa ryntää maaliviivaa kohti, kun kaikki muut ovat jo sen yli ja nauttivat kylmästä juomasta ja jalkahieronnasta. Se pääsee perille kuukauden puolivälissä, mutta siihen saakka se muistuttaa meille, että se että olemme aina ajatelleet tiettyä asiaa samalla vanhalla tavalla, ei merkitse, ettemme voi antaa noiden ajatusten mennä ja tehdä asiaa eri tavalla seuraavalla kerralla. Itse asiassa se on kenties enemmänkin kuin maratonin lakaisija-auto, mikä kerää ne, jotka eivät ole päässeet maaliviivalle saakka, ja varmistaa siitä huolimatta heidän pääsynsä sinne, missä heidän tarvitsee olla. Joka tapauksessa se antaa meille viimeisen tilaisuuden saada otteen joistain tavanomaisista ajatuksista ja näyttää niille kerta kaikkiaan, kuka on pomo!
 
Samaan aikaan meillä on kosmista lisäapua, mikä juonii paljastaakseen täsmälleen, missä kohtaa elämässämme reagoimme paineeseen tiedostamattomasti ja se perustuu varhaisvuosinamme kehittyneisiin päätöksiin ja mielipiteisiin maailmasta. Aina kun huomaamme jonkin automaattireaktion nousevan sisällämme, voimme nyt pysähtyä hetkeksi ja kysyä itseltämme: "Mihin oikeastaan reagoin?", "Mikä tulkinta nykytilanteesta aiheuttaa tuon reaktion?", "Mistä nämä tunteet oikeasti tulevat ja mitä ne kertovat minulle?" Kysymällä näitä ja muita kysymyksiä voimme alkaa tunnistaa, missä edelleen pyöritämme menneisyyden vanhoja nauhoja, joista on luovuttava kerta kaikkiaan!
 
Tietysti tämän tekeminen voi olla helpommin sanottu kun tehty. Vanhat tavat ovat sitkeässä ja tietyn tavan tuttuudessa voi olla voimakasta turvallisuuden tunnetta, vaikka tuo tapa itse asiassa aiheuttaa enemmän ongelmia kuin mikään muu! Tästä syystä olemme erityisen siunattuja näiden kysymysten noustessa nyt esiin, kun yläpuolellemme on pysähtyneenä Jupiterin, Saturnuksen ja Neptunuksen suurkolmio vesimerkeissä. Tämä merkitsee syvällistä tunneparantumista ja henkistä sovitusta, mikä on voimakkaimmillaan 15.7. alkavalla viikolla. Mitä tahansa heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa tuovatkin huomiomme piiriin, voimme kutsua näitä universaaleja parannusvoimia auttamaan meitä sen energian muuntamisessa joksikin elämää vahvistavaksi, positiiviseksi ja luovaksi. VOIMME muuttua ja muutumme, jos otamme avosylin vastaan tämän mahdollisuuden ja tarjoamme itsemme ja elämämme jumalaisille voimille, mitkä tietävät paljon paremmin kuin me, mitä tarvitaan ja milloin.
 
Koko kuukauden kohtaamme myös energiaa Uranuksen ja Pluton jatkuvasta neliöstä, mikä on merkinnyt paljon häiriötekijöitä ja muutoksia ihmisten elämässä kuluneena vuotena. Fokus on nyt erityisesti Uranuksessa ja sen patistamisessa siihen, että vapautamme itsemme kaikesta, minkä olemme sallineet rajoittaa aiemmin. Se on vaikea tehtävä - tiedän - ja se saattaa olla hankala suorittaa kokonaisuudessaan, mutta jokainen ponnistus minkä teemme sen tekemiseksi, saa kosmisia taputuksia ja kannustusta "seuraavankin askeleen ottamiseen". On vain vähän aikaa omahyväisyyteen tässä mielessä. Päästitkö irti yhdestä asiasta? Ok, sitten seuraavaan! Ei ole vapaapäiviä ollessamme tällaisen paineen alla, mutta se ei ole tyrannimaisen mestarin painetta, joka vaatii yli sen, mitä pystymme antamaan, vaan välittävän ja itseensä luottavan valmentajan painetta, joka tietää, mihin kykenemme, ja joka on päättänyt tuoda sen esiin meissä - vaikka mikä olisi!
 
Vaikka vesimerkkien suurkolmiolla on parannuspotentiaalia, se on myös kaksiteräinen miekka tässä kuussa, koska se voi tehdä meistä liian omahyväisen. Ehkä tiedämme, mitä meidän tarvitsee tehdä, mutta emme löydä energiaa sen tekemiseen. Tiedämme, että noiden vanhojen muistojen pyörittäminen ei auta meitä siirtymään eteenpäin, mutta teemme sen silti vielä kerran. Tai tiedämme, että tämän voimattomuuden tunteen ruokkinen ei vie meitä minnekään, mutta käymme taas läpi kaikki toisten ihmisten vääryydet varmistaaksemme, ettemme ole jättäneet pois ainuttakaan!
 
Tosiasia on, ettei meillä ole enää varaa tehdä tätä - ei, jos todella oikeasti haluamme muuttua ja kasvaa. Ajatuksillamme, tunteillamme ja käyttäytymistavoillamme on nyt enemmän voimaa kuin koskaan. Aivan kuten myös parantavissa voimissa ympärillämme on enemmän voimaa kuin ennen. Mutta voidaksemme kutsua tuota voimaa omaan parantumiseemme, meidän on käytettävä tarvittavaa itsekuria päättääksemme, ettemme aio enää kulkea samaa vanhaa polkua, samassa vanhassa urassa. Aiomme nousta ylös, ottaa vastuun ja vaatia parantumisen omaksemme, kutsuen sen elämämme joka sopukkaan. Jos haluamme parantua, meidän on oltava valmis tekemään, mitä se vaatii ja miten kauas mukavuusalueeltamme meidän on astuttava prosessin aikana.
 
Näemme suurkolmion muuntuvan 24.-29.7. leijaksi Venuksella Neitsyessä, mikä antaa meille upea tilaisuuden maadoittaa tämän kuukauden muutokset muodon maailmaan. Tässä on tilaisuus päättää, miten meidän täytyy olla ja toimia eri tavalla, ja sitten tehdä se. Meidän ei tarvitse tehdä valtavaa laulua ja tanssia siitä (se ei taatusti ole Venuksen tapa Neitsyessä!), vaan voimme hiljaa ja lempeästi alkaa reagoida eri tavalla, puhua uusia totuuksia, ilmaista sitä, kuka olemme nyt, eikä sitä kuka olimme silloin ennen. Nämä ovat uuden elämän herääviä alkuja. Ne voivat tuntua haurailta ja haavoittuvilta, mutta mitä enemmän hoivaamme ja ravitsemme niitä, sitä vahvempia niistä kasvaa ja sitä nopeammin niistä tulee yhtä tuttuja kuin vanhat tavat - paitsi että nämä ovat harmoniassa nykyisyyden ja sen kanssa, kuka olemme nyt, eivätkä sen kanssa, kuka olimme, ennen kuin tiesimme paremmin!
 
Kun kuukausi tulee loppuunsa, saatamme tuntea vähän pakahtuvamme mahdollisuuksista, kun suomut alkavat pudota silmiltämme ja tulevaisuus paljastua uudenlaisessa valossa. Tässä on tunnetta astumisesta luolasta päivänvaloon, silmiään räpytellen ja suuntavaistonsa menettäneenä. On parasta ottaa hetki ja antaa silmiemme sopeutua ja sisäisen kompassimme löytää henkilökohtainen pohjoisensa taas kerran. Sitten kun teemme sen, voimme alkaa harppoa eteenpäin suuremman itseluottamuksen ja tarkoituksentunnun kera ja katsoa taaksepäin kuukautta, minkä aikana paljon asioita on noussut esiin ja selvitetty ja tehty tilaa päivänvalon tulemiselle sisään taas kerran.
 
Nauti kuukaudestasi ja kiitos, kun otit aikaa lukea ajatuksiani siitä!
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >