HomeViestejäSarah Varcas16.6.2013 - Kheiron perääntyy 16.6.-14.11. - parantumisesta eheyteen

16.6.2013 - Kheiron perääntyy 16.6.-14.11. - parantumisesta eheyteen

KHEIRON PERÄÄNTYY 16.6.-14.11. - PARANTUMISESTA EHEYTEEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
16.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kheironin tunnetaan laajasti vastaavan käsitystä haavoittuneesta parantajasta. Sen arkkityyppisessä energiassa kohtaamme sen osamme, millä tuntuu olevan ikuisesti tuskaa ja mikä kuitenkin samanaikaisesti mahdollistaa meille toisten lähestymisen heidän kärsimyksessään. Näin Kheiron hallitsee oma-apuryhmiä, vertaistukipalveluja ja mitä tahansa kärsimyskokemuksia, mitkä heijastavat tätä suhdetta yksilön haavoittuneiden ja parantavien aspektien välillä.
 
Tämä ajankohtainen Kheironin perääntymisjakso osoittaa erityisesti egon rooliin tässä prosessissa ja esittää meille haasteen: voimmeko tunnistaa haavamme luontaiset parantavat lahjat ja samalla päästää irti sen otteest ja sallia sen häipyä kaukaisuuteen, tekemättä siitä enää identiteettimme keskipistettä? Se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, kun parantumisprosessissa usein kuljemme läpi sen vaiheen, missä meidän täytyy omistaa mennyt kokemuksemme voidaksemme tietoisesti saada yhteyden siihen, hyväksyä sen läsnäolo elämässämme ja sitten parantumisaikomuksen kera alkaa selvittää niitä rajoituksia, joita se on asettanut sisällemme ja ympärillemme.
 
Tämä vaihe voi olla ehdottoman elintärkeä tulevalle parantumisellemme ja eheydellemme, erityisesti selvittäessämme ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet meille häpeää ja nöyryytystä. Meidän on tunnustettava täysin menneisyys voidaksemme keskittää energiamme parantumiseen nykyisyydessä ja luoda positiivisemman ja elämää vahvistavamman tulevaisuuden. Mutta on yhtä elintärkeää, että tiedämme, milloin tämä vaihe on ohi - milloin voimme päästää irti menneisyyden traumaan ja tuskaan juurtuneesta identiteetistä voidaksemme vaihtaa selviytymisestä kukoistamiseen ja parantumisesta eheyteen.
 
Vaikka valtaosa meistä väittäisi haluavansa vapauden kärsimyksestä ja vapautumisen tuskallisista olosuhteista elämässämme, käyttäytymisemme antaa usein vastakkaisen vaikutelman! Päinvastaisesta vakuuttelustamme huolimatta meillä saattaa olla oikein mukavaa pienessä uhrina olemisen tai itsemme mustamaalaamisen maailmassamme, missä toisia ihmisiä tai menneitä tapahtumia syytetään tuskastamme tai voimme elää "marinoituen" syyllisyydessä ja itseinhossa ja nähdä itsemme ikuisesti kamppailevan olosuhteita vastaan, mihin emme voi vaikuttaa ja mitä emme voi poistaa.
 
Kummallisella tavalla haavamme antaa elämällemme merkityksen. Samaistumme siihen niin täysin, että siitä tulee sen ydin, kuka olemme, ja se määrittelee maailmamme, sanelee elämänpolkumme ja heittää varjonsa jokaiseen muutosmahdollisuuteen. Siitä tulee syy olla sitä, kuka olemme, ja olemme sellainen, jolla on haava ja joka yrittää aina parantaa sitä, muttei koskaan aivan pääse perille …
 
Tulevina Kherionin perääntymiskuukausina meillä on tilaisuus astua ulos tästä tavasta ja nähdä elämämme ja maailma ympärillämme uusin silmin. Meillä on tilaisuus todella parantua - ei vain sanoa, että teemme sitä, ja sitten olla koskaan saamatta prosessia oikein loppuun. Tämä on upea tilaisuus lopultakin päästää irti asioista, jotka ovat repineet meitä sisäisesti ja jättäneet meidät täyteen pelkoa, katkeruutta, raivoa ja surua. Ei naiivin vähättelevällä Polly-Anna-tavalla, vaan voimakkaalla ja oivaltavalla tavalla, mikä tunnistaa totuuden siitä, mitä tarvitsemme ja mitä emme tarvitse elämässämme tästä eteenpäin. Se on haastava polku ja meidän on kuljettava sitä täysin tietoisena, todistaen muutoksia, joita teemme, ja päästäen irti täysin tiedostaen ne olosuhteet, kokemukset ja ihmiset, jotka ovat pitäneet meitä heikentyneessä tilassa, riippumatta siitä, miten merkittäviä ne ovat olleet elämässämme.
 
Kheironissa on tietty itsenäisyyspiirre. Se vastustaa trendiä tarvittaessa ja seisoo yksin kunnioittaakseen omaa totuuttaan riippumatta siitä, mitä toiset ehkä ajattelevat tästä päätöksestä. Tämä Kheironin aspekti psyykessämme pääsee oikeuksiinsa nyt ja mahdollistaa meille siirtymisen - jos meidän täytyy - pois yhteyksistä, jotka olemme luoneet tuloksena haavoihimme samaistumisesta. Voi olla vaikeaa päästää irti ja määritellä itsemme uudelleen ympäristössä, mikä on kasvanut aiemmasta samaistumisestamme tuskaan ja kamppailuun. Joskus meidän on muutettava pois fyysisesti voidaksemme siirtyä eteenpäin henkilöä, tunteellisesti ja henkisesti. Näin voimme vaikuttaa hyvin itsenäiseltä muille ja aiheuttaa tilanteen, minkä he hahmottavat uhaksi tai tuomitsemiseksi. Tulevina kuukausina voimme nähdä, että meidän ja ympärillämme olevien on tehtävä juuri tämä ja paras mitä voimme tehdä, on tukea heidän (ja meidän) päätöstämme ja antaa sen tapahtua. Ei kannata roikkua vanhassa määritelmässä itsestämme, silloin kun uusi ja vapauttavampi kutsuu, eikä meillä ole mitään oikeutta tuputtaa sitä myöskään kenellekään toiselle.
 
Tämän Kheironin perääntymisjakson aikana on haasteita, mutta ne ovat parantavia haasteita, ja mitä paremmin pystymme reagoimaan niihin, sitä enemmän parantumista koemme. Kun marraskuun tullessa se jatkaa taas eteenpäin, olemme hyvinkin voineet päästää irti valtavista taakoista, joista joitain emme ole ehkä edes käsittäneet kantavamme. Ja näin tehdessä avaamme uusia mahdollisuuksia sille, kuka voimme olla tulevaisuudessa, vapaana vanhoista haavoista ja tuskallisesta menneisyydestä, mikä ei enää puhu siitä, kuka olemme tänään.
 
Antaa parantumisen ja vapautumisen alkaa …
 
Rakkautta kaikille.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >