HomeViestejäSarah Varcas12.6.2013 - Kuu Leijonassa - taivaassa suunniteltuja yhteensopimattomuuksia

12.6.2013 - Kuu Leijonassa - taivaassa suunniteltuja yhteensopimattomuuksia

KUU LEIJONASSA - TAIVAASSA SUUNNITELTUJA YHTEENSOPIMATTOMUUKSIA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
12.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuu on nyt Leijonassa, missä se pysyy pari päivää ja purjehtii tulielementin lipun alla runsaan ilma- ja vesienergian edessä. Sillä on melkoinen tehtävä käsissään ja voi tuntua vähän painetta sen vuoksi. Tästä kuun paikasta nousee yhteensopimattomuusenergiaa, mikä voi päätyä toteutettavaksi suhteissamme. Saatamme esimerkiksi olla täynnä tunteita jonkun sellaisen läsnä ollessa, jonka mielestä meidän täytyy vain jatkaa asioita ja lakata hössöttämästä niin kamalasti. Tai kenties huomaamme inspiroituvamme toimimaan jonkin aavistuksen tai oikun perusteella, mutta tarvitsemme jonkun toisen apua, joka on liian kiinni omassa maailmassaan auttaakseen meitä, silloin kun tarvitsemme häntä. Melkein kuin eläisimme vähän rinnakkaistodellisuuksissa toistemme kanssa - jaamme saman fyysisen tilan, mutta emme oikein kohtaa. Tämä voi saada meidät pois tolaltaan, jos ei se suorastaan huolestuneeksi. Ja silloin kuin ihmiset ovat huolissaan, syntyy usein ristiriitaa ja väärinkäsityksiä …
 
Miten siis parahiten luovitaan tässä kuun asemassa? No, voisimme olla vain kärsivällinen, kunnes se siirtyy Neitsyeen parin päivän päästä, mutta se tuntuu melko tappiomielialaiselta lähestymistavalta eikä kovasti hyödynnä tällä hetkellä harvinaista tulielementtiruisketta kollektiivisessa energiakentässämme. Paljon parempi, että arvostamme niitä erilaisuuksia, joita tämä kuu paljastaa meille, ja etsimme positiivisia tapoja käyttää niitä jokapäiväisessä elämässämme. Jos esimerkiksi huomaamme olevamme riidoissa jonkun kanssa, meidän ehkä kannattaa tutkia syvemmältä, miksi niin on, voidaksemme tarttua taustaongelmaan pinnallisemman ilmaisun sijasta. Jos olemme täynnä tunteita jonkun sellaisen seurassa, joka ei vain tajua, mikä on ongelmana, saatamme hyötyä omaksumalla vähän hänen irrallisuuttaan - tai toisinpäin, saatamme oppia jotain omaksumalla tunteellisemman lähestymistavan asiaan, mihin olemme aiemmin tarttuneet loogisesti ja älyllisesti.
 
Periaatteessa tässä on kyse perspektiivistä ja siitä, miten erilaiset perspektiivit törmäävät toisiinsa kaikenlaisissa suhteissa. Vaikka meillä on taipumus hakeutua sellaisten ihmisten pariin, jotka jakavat oman perspektiivimme (paljon mukavampaa niin!), parin päivän ajan tämä voi olla vaikeampaa, joten meidän täytyy vain jatkaa asioita. Tämän tekeminen vaatii tiettyä kykyä sopeutua toisiin hylkäämättä liian radikaalisti omaa kantaamme johonkin. Se vaatii myös sen tunnistamista, että toisilla ihmisillä ei ole velvollisuutta nähdä asioita meidän näkökulmastamme riippumatta siitä, miten järkevältä ja selvältä se vaikuttaa meistä!
 
Nämä ovat tämän hetken oppitunteja siitä, miten hallitsemme eroavuuksia itsemme ja ympärillämme olevien ihmisten välillä. Jos olemme valmis osallistumaan noihin oppitunteihin, voimme oppia jotain erittäin hyödyllistä edessä olevaa matkaa varten, ei ainoastaan itsestämme vaan myös toisista ihmisistä ja siitä, miten erilainen joku voi olla kuin me ja olla kuitenkin liittolainen …
 
Rakkautta kaikille,
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >