HomeViestejäSarah Varcas9.6.2013 Viikkoennuste 10.6 alkaen: Valmistautuminen Kheironin perääntymiseen

9.6.2013 Viikkoennuste 10.6 alkaen: Valmistautuminen Kheironin perääntymiseen

Viikkoennuste 10.6. alkaen
VALMISTAUTUMINEN KHEIRONIN PERÄÄNTYMISEEN - KOLLEKTIIVIN PUHDISTAMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
9.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän viikon alussa taivasta näkyy hallitsevan T-risti, minkä muodostavat kuu, Venus ja Merkurius Ravussa, Uranus Oinaassa ja Pluto Kauriissa. Se indikoi voimakkaiden tunteiden mahdollisuutta, joten meidän ehkä kannattaa ottaa rauhallisesti itsemme ja toisten kanssa! Herkät ihmiset voivat käydä kierroksilla tällaisina aikoina ja mahdollisuus tunnekaninkoloon vetämisestä on melko suuri! Tällä kaikella on kuitenkin myös toinen puoli.
 
Kun koemme tässä kuussa jatkuvaa kaiken sen hajoamista, mikä erottaa ihmiset toisistaan, huomaamme luultavasti, että on vaikeaa kohdistaa nämä tunteet erityisesti kehenkään. Niitä vain näyttää leijuvan ilmakehässä odottaen ketä tahansa, joka haluaa poimia ne ja juosta niiden mukana! Tälle prosessille on vaikea löytää sopivia sanavivahteita, mutta periaatteessa se on parantava. Niinpä jos huomamme, että meidät valtaa tunne, herkkyys tai jonkinlainen vaikutelma, mikä tuntuu tulevan tyhjästä, voimme olla vakuuttuneita, että se on noussut parannettavaksi ja paras tapa tehdä se on tuoda lempeä ja myötätuntoinen tietoisuus siihen ja tunnistaa, ettei se ole minun vihaani, minun suruani, minun epäilystäni - se on vain energiajälki noista tunteista, mitä on lisännyt vuosituhansien aikana ihminen toisensa jälkeen, eläessämme täällä maan päällä.
 
Tämäntyyppinen melko persoonaton parantaminen on tämän kuukauden piirre. Meille annetaan tilaisuus puhdistaa kollektiivista energiakenttää vanhoista tunteista, jotka tukkivat tilaa. Koska ihmisluonteena on kuitenkin tehdä myös persoonattomista asioista henkilökohtaisia (!), meillä saattaa olla houkutusta ottaa tunne itsellemme ja tehdä siitä ongelma. On oleellista muistaa tällä viikolla, että voimme päättää olla tekemättä niin. Meillä on nyt periaatteessa tilaisuus kokea puhdasta tunne-energiaa ilman tarvetta liittää siihen tarinaa ja näin voimme keskittyä parantumiseen ja tasapainottumiseen ennen kaikkea.
 
Kun viikko etenee, lähestymme Kheironin perääntymistä Kaloissa, mikä alkaa 16.6. Tämä aloittaa viiden kuukauden jakson, minkä aikana terveen ja epäterveen egorakenteen ero tulee selvemmäksi meille. Jos olemme muodostaneet henkilökohtaisen identiteetin menneistä kärsimyksistä tai nykyhaasteista, meitä kannustetaan antamaan tuon persoonallisuuden vähitellen hävitä, jonkin paljon elämää vahvistavamman edestä. Meidän ei enää tarvitse "käyttää yllämme" haavaa. Jos haluamme, voimme siunata sen ja antaa sen mennä kerta kaikkiaan. Mutta tämä on hyvin henkilökohtainen valinta ja meidän on tehtävä se vain, jos ja kun aika on oikea meille. Sen tekemättömyys ei ole kieltäytymistä tai välttelemistä, vaan sen perimmäistä tunnistamista, että voimme omin käsin muokata täysin haluamaksemme sen, kuka olemme nyt. Tämän oivaltaminen voi olla itsessään mahtavan pelottavaa siitä inspiroivasta potentiaalista huolimatta, mikä sillä on meille. Siksi meillä on nyt viisi kuukautta - ei viisi minuutti - aikaa pohdiskella ja sitten tehdä se. Ja kun tämä viikko loppuu, voimme alkaa tehdä juuri sitä.
 
Toivottaen kaikille parantavaa viikkoa,
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >