HomeViestejäSarah Varcas9.6.2013 - Uuden kuun vanavedessä - kaikessa on kyse valinnasta ....

9.6.2013 - Uuden kuun vanavedessä - kaikessa on kyse valinnasta ....

UUDEN KUUN VANAVEDESSÄ - KAIKESSA ON KYSE VALINNASTA …
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
9.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uuden kuun vanavedessä kosmoksesta tulee vähän sentimentaalinen tänään! Ilmassa on nostalgiaa, kenties myös vähän melankoliaa. Meillä on houkutusta katsoa taaksepäin ja ihmetellä, olemmeko tehneet oikean päätöksen siirtyessämme pois entisistä ehdollistumisista, suhteista tai tunteista, joista olemme halunneet päästää irti. Jonkin aikaa vanha ja tuttu voi näyttää kutsuvammalta kuin uusi ja tuntematon edessä. Mutta ei huolta, tämä on ohimenevä tila eikä se suista raiteiltaan parhaita ponnistelujamme muuttua ja edetä - ellemme salli sitä.
 
Itse asiassa voimme suvaita nostalgian itsellemme tänään. Taaksepäin katsomisessa ja hyvien aikojen arvostamisessa ei ole mitään vikaa. Sen tekeminen voi olla kiitollisuuden osoitus ja kaikille niille ihmisille, paikoille ja tapahtumille tunnustuksen antamista, jotka ovat tehneet elämästämme sitä, mitä se on tänä päivänä. On tärkeää kuitenkin muistaa, että se mistä löydämme itsemme nyt, on myös tulevaisuutemme menneisyys. Yhtenä päivänä katsomme taaksepäin nykyelämäämme ja voi olla harkitsemisen arvoista, miten silloin näemme ne päätökset, joita tällä hetkellä teemme.
 
Tänään taivas muistuttaa meille, että meillä on monia vaihtoehtoja riippumatta siitä, miten rajallisilta ne joskus ehkä näyttävätkin. Monet noista rajoituksista nousevat omista odotuksistamme siitä, miten elämän pitäisi edetä. Jos uskomme, että meidän pitäisi omistaa kotimme viimeistään 50-vuotiaana, tämä rajoittaa muita valintoja, joita voisimme tehdä. Jos uskomme, että suhteen pitäisi tyydyttää kaikki tarpeemme, tämä rajoittaa mahdollisten kumppanien valikoimaa. Kumpikaan näistä odotuksista ei ole silti tietenkään oikein tai väärin! Meillä kaikilla on tietyt standardit, jotka haluamme pitää elämässämme, mutta meiltä menee usein ohi sen tunnistaminen, että nuo odotukset asettavat vääjäämättä rajoja käytössämme oleville vaihtoehdoille. Jos haluat omistaa oman kotisi, luultavasti tarvitset vakituiset tulot tietyksi ajaksi, mikä voi merkitä sitoutumista työpaikkaan, mistä et oikeasti nauti. Se on pätevä valinta ja monet ihmiset tekevät sen, mutta jos teemme sen valinnan ja sitten valitamme työtämme ja taloudellisia vastuitamme, emme onnistu yhdistämään valintojamme ja niiden seuraamuksia, joita koemme.
 
Tämän yhdistämisen tekeminen on nyt oleellista juuri siksi, että on paljon enemmän tapoja elää, kuin tällä hetkellä oivallamme. Kun pystymme näkemään valintojemme ja odotustemme seuraamukset, voimme tarkastella niitä tietoisemmin ja päättää, haluammeko pitää niistä kiinni vai päästää irti ja ottaa avosylin vastaan jotain vapauttavampaa niiden tilalle. Tähän pulmaan ei ole oikeaa vastausta, mutta on tärkeää, että tunnistamme oman osamme elämän olosuhteiden luomisessa ja sen mahdollisuuden, että voisimme vaihtaa noita olosuhteita tekemällä valintoja, jotka perustuvat erilaisiin odotuksiin.
 
Tämä tuo minut takaisin nostalgiaan, koska 10-20 vuoden päästä katsomme tätä hetkeä ja pohdimme tämän hetken valintojamme. Mietin, mitä ajattelemme niistä silloin …?
 
Onnellista pohdiskelua kaikille!
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >