HomeViestejäSarah Varcas8.6.2013 - Uusi kuu Kaksosissa - syvemmän totuuden kuunteleminen

8.6.2013 - Uusi kuu Kaksosissa - syvemmän totuuden kuunteleminen

UUSI KUU KAKSOSISSA - SYVEMMÄN TOTUUDEN KUUNTELEMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
8.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän päivän uusi kuu merkitsee muutosta, missä samaistuminen toisiin yhteisten kiinnostusten, maailmankatsomusten tai arvojen kautta vaihtuu oman paikkamme löytämiseen hyvin monimuotoisessa maailmassa, mikä sisältää kaikki vastakohdat ja äärilaidat, mitä voit mitenkään kuvitella! Tätä muutosta emme voi tehdä yhdessä yössä ja joskus se on paljon helpompi tehdä kuin toisilla kerroilla, mutta tämän uudenkuun aikana meillä on tilaisuus keskittää energiamme ja huomiomme suureen maailmaan sen koko upeassa monimuotoisuudessa ja paradoksissa, todella tietäen, että se on heijastusta omasta sisäisestä moninaisuudestamme.
 
Tämä on persoonaton mutta kontaktisuuntautunut kuu. Tämä itsessään voi kuulostaa paradoksilta, mutta tämän kuun haluama kontakti on avoin mieli toista kohtaan, ei uppiniskainen egokontakti, mitä seuraa taistelu sen selvittämiseksi, kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Tämä kontakti tunnistaa, että meillä kaikilla on ajatuksia, tuntemuksia, uskomuksia ja mielipiteitä, missä on täysi tolkku meille riippumatta siitä, miltä ne vaikuttavat jostain toisesta. Jokaisella on tarinansa ja ymmärryksensä siitä, mistä elämässä on kyse. Voimme kaikki oikeuttaa näkemyksemme asioista, joilla on merkitystä meille - silloinkin kun nuo näkemykset ovat täysin vastakkaisia kuin jollain toisella, joka voi yhtä hyvin oikeuttaa oman asemansa.
 
Mitä tämä kuu siis haluaa meiltä? Se haluaa meidän pysähtyvän hetkeksi ja muistavan, että jokainen meistä elää omassa tarinassaan, omassa draamassaan, mistä muotoilemme elämämme, kunnes voimme tuoda myötätuntoisen tietoisuuden siihen tosiasiaan, että meiltä voi mennä jonkun toisen sanoissa tai käyttäytymisessä ohi ne vihjeet, jotka sanovat: "Kaiken tämän vihan alla minulla on tuskaa tai pelkoa", "Tämän ylimielisyyden alla olen kauhuissani", "En kuuntele, koska pelkään, mitä sinulla saattaa olla sanottavana". Voi olla todellinen haaste kuunnella tällä tavalla ja kokea syvempi totuus jonkun toisen sanojen alla, erityisesti silloin kun nuo sanat nostavat vihaa, vastustusta tai katkeruutta sisällämme. Olemme kaikki ansassa menneisyyden ajatusten, tunteiden ja mielleyhtymien labyrintissä, mutta mitä enemmän voimme astua sen ulkopuolelle edes hetkeksi ja kuunnella puhtaalla tietoisuudella toisen sanoja, sitä todennäköisemmin yhdistymme lopulta maailmana rauhaan ja ymmärrykseen.
 
Tämä uusi kuu etsii juuri tuota rauhaa. Se näkee sen esteet ja tarjoaa auttavan käden niille, jotka haluavat astua niiden yli tai hajottaa ne sen sijaan, että pysähtyvät niihin ja heittelevät kiviä yli. Se kannustaa meitä nyt jokapäiväisen elämämme teatterissa ja yhtä lailla maailman näyttämöllä kuuntelemaan totuutta sanojen takana - sekä omiemme että toisten - muistaen, että kärsimys syntyy kärsimyksestä ja rauha rauhasta. Ja jos jokainen meistä voi edes hetkeksi tuoda myötätuntoisen tietoisuuden vuorovaikutukseen, mikä olisi aiemmin ollut ristiriitaa ja epäharmoniaa, on kylvetty rauhan siemenet, mitkä voivat aikanaan kasvaa parantumisen ja ykseyden kollektiivisadoksi.
 
Onnellista uutta kuuta kaikille!
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >