HomeViestejäSarah Varcas7.6.2013 - Neptunus asettuu perääntymään - eloisa, elävä, rehellinen ja vapaa

7.6.2013 - Neptunus asettuu perääntymään - eloisa, elävä, rehellinen ja vapaa

NEPTUNUS ASETTUU PERÄÄNTYMÄÄN - ELOISA, ELÄVÄ, REHELLINEN JA VAPAA
 
Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
7.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään Neptunus asettuu perääntymään Kaloissa, mikä aloittaa viiden kuukauden jakson, jonka aikana rajat sisältämme häviävät lisää. Emme usein ajattele sisäisiä rajojamme. Luontainen taipumus on ajatella ulkoisia rajoja meidän ja toisten ihmisten välillä ja niitä tapoja, millä hallitsemme omaa tilaamme ja miten olemme vuorovaikutuksessa ulkoisen maailman kanssa. Mutta Neptunuksen perääntymisjakson aikana voimme tulla tietoiseksi siitä, miten muodostamme rajoja omassa psyykessämme, täydennyksenä ulkoisille rajoillemme.
 
Näitä sisäisiä rajoja voi olla vaikea paikallistaa. Kun ne ovat niin lähellä meitä, elämme niiden kanssa joka päivä tietämättä niiden olemassaolosta. Tästä syystä Neptunus mielellään muistuttaa meille aika ajoin niiden olemassaolosta ja kannustaa meitä tuomaan ne tietoisuuden valoon. Ne esittävät suurta osa elämämme aitoudessa ja mitä paremmin hallitsemme niitä, sitä aidompi voimme olla. Tulevien viiden kuukauden aikana Neptunus keskittyy erityisesti rajoihin, joita laitamme tunteiden ja intuition sekä valintojen ja käyttäytymisen välille.
 
Miten usein tunnemme jotain, muttemme kunnioita tuota tunnetta ja teemme jotain muuta? Miten usein sivuutamme sanattoman sisäisen tietämyksen jostain ja teemme sen, mitä "odotetaan", emmekä sitä, mikä tuntuu oikealta? Miten usein ilmaisemme tietyn uskomuksen ja se lentää ikkunasta ulos, kun vaikeita tunteita nousee? Kaikki nämä tilanteet osoittavat sisäisiin rajoihin, joita olemme muodostaneet ja joiden vuoksi kiemurtelemme epämukavasti voidaksemme elää eri osia elämästämme. Mutta Neptunus ei halua meitä eri osissa. Se haluaa meidät kokonaisena ja tähän kokonaisuuteen/eheyteen se osoittaa tulevina kuukausina.
 
Silloin kun näitä kysymyksiä nousee, voimme hyvinkin keskittyä niiden ulkoiseen ilmentymään. "Minun on vaikea sanoa "ei" toisille ihmisille", sanomme itsellemme, muotoillen ongelman sellaiseksi, ettemme halua loukata toisia tai olla inhottu. Ja tämä on tietysti yksi tekijä siinä. Mutta pinnan alla tapahtuu jotain enemmän ja Neptunus haluaa viedä meidät nyt pinnan alle. Silloin kun sanomme "kyllä", mutta haluamme sanoa "ei", rakennamme tehokkaasti muuria sen osamme ympärille, mikä tietää, ettei tämä ole oikea asia meille. Aloitusmerkki sisäisele rajalle: se ei voi enää kommunikoida kanssamme suoraan, koska suljemme sen pois. Osa meitä - elävä, eloisa ja viisas osa meitä - on nyt karkotettu.
 
Jatkamme elämäämme, suurelta osin tietämättömänä tästä, mutta joka kerta kun olemme samaa mieltä halutessamme olla eri mieltä, toimimme halutessamme perääntyä tai emme sano mitään halutessamme puhua, niin yksi osamme heitetään pimeyteen. Mitä enemmän elämme tällä tavalla, sitä enemmän psyykemme ja henkemme on muurien takana, ulottumattomissamme. Sitten kun meidän oikeasti täytyy ammentaa sisäistä viisauttamme, emme löydä sitä, koska muurit ovat liian paksut ja korkeat.
 
Neptunus haluaa meidän kaatavan nämä muurit nyt. Ne eivät romahda alas pöly- ja kivimurskapilvenä - se ei ole Neptunuksen tapa - vaan muutamana kuukautena ne alkavat murentua vähän sieltä ja vähän täältä, kunnes huomaamme, että "kyllän" sanomisesta tarkoittaessamme "ei" tulee aina vain tuskallisempaa, ja huomaamme sen sisäisen rauhan, mikä tulee oman totuutemme puhumisesta, silloin kun meidän täytyy voittaa epämukavuus kaikista niistä seuraamuksista, joita se saattaa vetää puoleensa ulkoisesta maailmasta.
 
Tietysti monet meistä eivät ole tottuneet puhumaan totuuttaan avoimesti ja rehellisesti. Se vaatii harjoitusta ja se voi mennä väärin! Tiedän näin tapahtuvan: jokin tulee ulos väärin tai väärällä äänensävyllä, koska sen sanominen on niin tärkeää minulle, että se on jo latautunut kaikenalisilla tunteilla, ennen kuin sanat ovat nähneet päivänvalon! Mutta tämä on kaikki osa kurssia ja Neptunus on äärettömän rakastava riippumatta siitä, miten paljon tunnemme möhlineemme suurella hetkellämme! Tästä syystä se toimii meissä nyt ja poistaa vähitellen noita muureja, niin että lopulta meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla aito, koska kaikki muu vastaa hapensaannin tyrehtymistä.
 
Tulevien viiden kuukauden ajan Neptunus vapauttaa karkotettua sisäistä tietämystämme, Jumalan viisautta ja edistää ennen kokematonta jälleentapaamista itsemme kanssa, täydelliseksi ja aidoksi kokonaisuudeksi: eloisa, elävä, rehellinen ja vapaa.
 
Rakkautta, totuutta ja rauhaa kaikille.
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >