HomeViestejäSarah Varcas2.6.2013 - Kuu Oinaassa - keskeneräiset asiat, varokaa!

2.6.2013 - Kuu Oinaassa - keskeneräiset asiat, varokaa!

KUU OINAASSA - KESKENERÄISET ASIAT, VAROKAA!

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
2.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Klo 6.35 GMT kuu siirtyi Oinaaseen, eläinradan ensimmäiseen merkkiin, uusien alkujen paikkaan. Tämä on erityisen merkittävää tänään, koska kuten mainitsin kuukauden yleiskatsauksessa, saamme nyt uuden ja raikkaan energiatulvan, mikä liittyy vesielementtiin ja alkoi 31.5. Tämä kuun siirtyminen Oinaaseen osoittaa kosmisen latauksen loppuunsaattamiseen ja sen asentamisen aloittamiseen. Sori, tietokoneanalogia, mutta se näyttää parhaalta tavalta kuvata sitä! Meillä on nyt kaikki "data", mitä tarvitsemme uuden värähtelyn ruumiillistamiseen, mutta meidän täytyy kytkeä se kaikille olemuksemme tasoille voidaksemme tutkia, kokea ja käyttää tuota energiaa tietoisesti.
 
Muutaman viime päivän aikana monet ihmiset ovat tunteneet tämän muutoksen hyvin voimakkaasti - jotkut suurella innostuksella ja odotuksella, toiset levottomalla tasapainon horjumisen tunteella ja jotkut vanhalla tavallisella väsymyksellä, mikä usein seuraa siirtymistä vesienergiaan. Mistä tahansa löydämmekin itsemme tällä kokemusasteikolla, parin tulevan päivän aikana meillä on tilaisuus asentaa uusi käyttöjärjestelmämme (sori, tietokoneet aivoissa tänään!!) ja alkaa tutkia, mitä se mahdollistaa meille.
 
Kuulla on muutamia neuvoja meille tässä suhteessa: kiinnitä huomiota noihin kiusaaviin asioihin, jotka saavat olosi tuntumaan rauhattomalta ja hieman epämukavalta, muttet ole varma miksi, koska ne osoittavat johonkin tyystin olennaisempaan, mihin täytyy tarttua tällä viikolla. Nämä ovat asioita, jotka työnnämme sivuun uudestaan ja uudestaan, koska se on helpompaa kuin niiden käsitteleminen, mutta ne palaavat vain jatkuvasti vainoamaan meitä. Samaan aikaan ne eivät näytä niin isolta jutulta, että meidän pitäisi todellakaan hukata niihin liikaa aikaa. Niinpä ne jäävät taka-alalle ja imevät energiaamme koskaan oikein ratkeamatta.
 
Voisimme puhua monista eri asioista: tietty vivahde jossain suhteessa, mikä pilaa muuten onnellisen ja positiivisen yhteyden, tietty askare mikä meidän pitäisi tehdä, mutta emme vain pysty kohtaamaan sitä - ja hei, jos jätämme sen tarpeeksi pitkäksi aikaa, emme edes huomaa tarvetta sen tekemiseen … Se voi olla jokin elämämme alue, johon meidän pitäisi keskittyä vähän, muttemme löydä oikein aikaa. Kenties meidän täytyy tasapainottaa pankkitilimme ja lajitella maksettavia laskuja tai nurkassa on pino papereita, jotka meidän pitäisi käsitellä, muttemme saa kerättyä innostusta. Ne näyttävät melko mitättömiltä pikku asioilta, nämä kiusaajat elämässämme, mutta niillä on suurempi vaikutus kuin uskomme. Kuu haluaa meidän tunnistavan tämän nyt ja ryhtyvän toimeen.
 
Kaikki minkä käsittelemistä vältämme elämässämme, vie energiaa. Se vaatii vähän huomiotamme, silloinkin kun emme tiedosta sitä. Osa meissä tietää, että se on olemassa ja vaatii tarttumista, emmekä voi käyttää tuota osaa, ennen kuin asia on tehty. Nämä keskeneräiset asiat huokuvat myös energiaa: laiminlyönnin, kieltämisen ja välttelemisen energiaa. Vähitellen ajan kuluessa tämä energia saastuttaa tilamme ja henkilökohtaisen energiakenttämme, mikä tekee vaikeammaksi kiinnittää huomiota positiivisesti elämämme muille alueille.
 
Lääke tähän on täysin omissa käsissämme ja tänään kuu sanoo meille: tee se! Mikä tahansa täytyy käsitellä, käsittele se, ja näin tehdessä "asennamme" uutta energiavärähtelyä, mikä vain odottaa kytkeytymistämme. Se sama tila mikä saadaan poistamalla vanha ja ummehtunut energia, täyttyy välittömästi tällä uudella ja raikkaalla värähtelyllä, mikä meille annetaan tulevina viikkoina. Jos meillä on paljon viimeisteltäviä asioita ja keskeneräisiä tehtäviä, se voi viedä tovin - ja sekin on ok. Avaimena on sitoutua tänään käymään ne läpi. Tee luettelo ja ruksaa asia, kun se on tehty. Vaikka läpikäyminen vie viikkoja, jokainen ruksi tuolla listalla tuo uutta energiaa kehoomme, sydämeemme, mieleemme ja henkeemme.
 
Siis keskeneräiset asiat, varokaa! On tullut aikanne muuntua uudeksi energiaksi, uudeksi elämäksi ja uusiksi mahdollisuuksiksi.
 
Rakkautta kaikille!
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >