HomeViestejäSarah Varcas31.5.2013 - Suurkolmio vesimerkeissä alkaa - vesiparannusta

31.5.2013 - Suurkolmio vesimerkeissä alkaa - vesiparannusta

SUURKOLMIO VESIMERKEISSÄ ALKAA - VESIPARANNUSTA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
31.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhuin eilen tulevasta energiamuutoksesta ja tänään tuo muutos alkaa suurkolmion muodostuessa vesimerkkeihin - kuu on nyt Kaloissa yhtymässä Neptunukseen ja Merkurius siirtymässä Rapuun. Tämän suurkolmion muodostuminen on merkki useiden viikkojen alkamisesta, joiden aikana meillä on sen herkästi luova energia taustana jokapäiväisessä elämässämme. Ensin se voi tuntua vähän "liukkaalta" ja siitä on vaikea päästä selvyyteen. Tunnemme ehkä, että jotain ympärillämme on muuttunut, muttemme ole varma mitä. Meistä ehkä tuntuu vähän hämmentyneeltä, erityisesti jos meillä ei ole paljon vesienergiaa syntymäkartallamme, mutta kun tämä värähtely alkaa ankkuroitua maatasolle pitkähkön visiittinsä ajaksi, alamme tajuta, mitä se merkitsee meille, ja kosmiset allasbileet voivat alkaa!
 
Mutta otetaan tänään niin rennosti, kuin pystymme, ja aletaan vähitellen tunnustella, mitä se saattaisi merkitä meille. Meistä voi tuntua lopen uupuneelta (tätä tapahtuu usein siirtyessämme vesivärähtelyyn), itkuiselta tai vain yleisesti ottaen tunteellisemmalta. Voimme tuntea syvää yhteyttä kaiken käsittävään ykseyteen, mikä huuhtoutuu ylitsemme varoittamatta (vesimerkkien suurkolmio on upea tällaisen yhteyden kokemiseen!). Ajan viettäminen veden äärellä tai vedessä on erityisen puhdistavaa ja tukevaa tänään. Jo pitkä kylpy tai rentouttava suihku riittää, mutta tee siitä jotain erityistä, eikä vain osa päivittäistä rutiinia. Tänään on päivä kunnioittaa vesielementtiä ja kiittää sitä tuesta, mitä se antaa meille elämämme joka päivä.
 
Ja aivan kuten vesi puhdistaa ja parantaa meitä, ympyrän sulkeutumiseksi sekin tarvitsee meidän parantamistamme. On miljoonia, jotka elävät ilman puhdasta vettä tai joiden täytyy kävellä kilometritolkulla joka päivä hakemaan sitä. Meidän jotka olemme riittävän siunattuja saamaan runsaasti tätä elämää antavaa nestettä vääntäessämme vain hanasta, on melkein mahdoton kuvitella elämistä mitenkään toisin. Mutta tämä vesimerkkien suurkolmio on myös heille ja se kannustaa meitä pysymään tietoisena heidän ahdingostaan ja valppaana kaikelle, mitä voimme tehdä auttaaksemme.
 
Vesielementin on ympäri tätä planeettaa saatava rakkautta ja parantavaa energiaa yhtä paljon, kuin se antaa noita samoja asioita meille, ja nyt on aika mahdollisimman monien ihmisten liittyä tähän parantavaan kiertoon ja kuvitella maailma, missä kaikilla on pääsy sen elämää antavaan ja puhdistavaan voimaan, maailma missä vesiväylät ovat sädehtiviä ja täynnä elämää, eivät saastuneita, sairaita ja täynnä kuolemaa. Ja sitten kun se on kuviteltu, meidän jokaisen tehtävänä on tehdä oma osamme sen tapahtumiseksi.
 
Tänään taivaalla on voimallisia viestejä. Ne puhuvat meille herkkyydestä ja myötätunnosta, jaetusta kärsimyksestä ja kollektiiviparantumisesta. Ne osoittavat transformaatioon, mikä on horroksessa, kunnes pääsemme käsiksi energiaan, mikä on sidottuna tunteisiimme, ja käytämme sitä positiivisesti elämässämme. Mutta ennen kaikkea ne puhuvat meille kaiken kattavasta yhdestä sydämestä, mikä yhdistää kaiken ja kaikki. Ne muistuttavat meille, että riippumatta siitä, miten eristyneeltä meistä tuntuu toisinaan, olemme osa upeaa kokonaisuutta, mistä voimme ammentaa voimia ja toivoa menetyksen ja toivottomuuden kohdatessa. Mitä tahansa parannusta tarvitsemme tänään, kosmos on valmiina antamaan sitä kauniin vesivälittäjän kautta. Juo sitä, kylve siinä, istu tai kävele sen partaalla … Vesi kurkottaa meitä kohti tänään ja olemme todella siunattuja.
 
Nauttikaa päivästänne kaikki!
 
Sarah Varcas
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >